tamam ne derseniz yapcam kız şimdi ben çok çalışmanın haricinde napim soğan kürü mü ne hadi önerilerinizi yazın bana
bal 2/3 oranında bi kaçık çörek otu bidebi kaşık tarçın çay kaşığı dimi
hergün bi kaşıkmı yicez
soğan nası yapılıyodu
başka başka tarifler nelerdi
:jeyyar:
valla ya ben de kötü oldummsenağlamakızlaaaaaar evet burdayım. ne diycemi bilmiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum, çok teşekkürler peşini bırakmadınız bu işin. valla gerçekten özür gerektirecek bir hakaret etmedim, ilk engellendikten sonra kişisel iletideki gibi agresifsin evet dedim, bana da kazen moderatör deil sitenin sahibi diye bir msj geldi, ben de sahibi olmanız acımasızca engellemenizi gerektirmez dedim. hem vallahi hem billahi hakaret falan yoktu. neyse sonuçta sizleri kaybetmediğime çok sevindim, valla gerginlikten benim de migrenim tuttu.
ama o kadar alışmışım ki size boşluğa düştüm valla, bir daha Allah ayırmasın diyim, bir de adaşımın dediği gibi bir kaç gün önce pek bi şen şakraktık kendimize nazarımız değdi...
tamam ne derseniz yapcam kız şimdi ben çok çalışmanın haricinde napim soğan kürü mü ne hadi önerilerinizi yazın bana
hergün bi kaşıkmı yicez
soğan nası yapılıyodu
mervecim spotlessı cetrefilli olarak değiştirsek artıkinatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
18nisan .... spotless
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
12 mayıs... raziş
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
ssensun
aslımmm
myhope
nicole78
aabeyazmelek
melankolia
rasema
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
hamişler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum emelyücel sende yiğitin doğum tarihini ver gülüm
hergün bi kaşıkmı yicez
soğan nası yapılıyodu
kızlaaaaaar evet burdayım. ne diycemi bilmiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum, çok teşekkürler peşini bırakmadınız bu işin. valla gerçekten özür gerektirecek bir hakaret etmedim, ilk engellendikten sonra kişisel iletideki gibi agresifsin evet dedim, bana da kazen moderatör deil sitenin sahibi diye bir msj geldi, ben de sahibi olmanız acımasızca engellemenizi gerektirmez dedim. hem vallahi hem billahi hakaret falan yoktu. neyse sonuçta sizleri kaybetmediğime çok sevindim, valla gerginlikten benim de migrenim tuttu.
ama o kadar alışmışım ki size boşluğa düştüm valla, bir daha Allah ayırmasın diyim, bir de adaşımın dediği gibi bir kaç gün önce pek bi şen şakraktık kendimize nazarımız değdi...
PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR AYRILMAK YOK HAMİLE OLSAKTA TARİH BİZİ YAZANA KADAR.:roflol:
nevgül,bebekteyiz şebo tarihleriniz nedir?
kaydirigubbakcemile5PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR AYRILMAK YOK HAMİLE OLSAKTA TARİH BİZİ YAZANA KADAR.:roflol:
hakkaten ben de bunu düşündüm yaabak yaa deli:roflol::içelim:
mervecim ağlıycam kızım sus, cok duygulandım. aman yaa demekki değerimizi anlayalım diye bööle bişii olmalıymış. ama yine de her ihtimale karşı (beni yine şutlarlar diye) msnmi vereyim özelden
ah kader arkadaşım benim evet canım önümüzdeki ay çok çalışcaz hem dışardan hem içerden :jeyyar:kafamçokkarıştıdelikafaduldenşebbom bende dün yemiştim artık önümüzdeki ay işleri sıkı tutalım dimi
kızlaaaaaar evet burdayım. ne diycemi bilmiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum, çok teşekkürler peşini bırakmadınız bu işin. valla gerçekten özür gerektirecek bir hakaret etmedim, ilk engellendikten sonra kişisel iletideki gibi agresifsin evet dedim, bana da kazen moderatör deil sitenin sahibi diye bir msj geldi, ben de sahibi olmanız acımasızca engellemenizi gerektirmez dedim. hem vallahi hem billahi hakaret falan yoktu. neyse sonuçta sizleri kaybetmediğime çok sevindim, valla gerginlikten benim de migrenim tuttu.
merveden öneriiii ateş ölçme ve ovulasyon testi olcak tabikide bu kürleride yap canım kaydirigubbakcemile5 he bide meryem suresi dua vs.
cetrefilll ayşemmmmmmmmmm inan her birinizin yeri ayrı sizinde yokluğunuz hissediliyordua.s.
valla ya ben de kötü oldummsenağlama
şimdi sen say bakim sorunları,ben tedavi yazimsengözlerimebaksanab
mervecim spotlessı cetrefilli olarak değiştirsek artık)
ah be kaderdaşım, kırmızıları yedin ha, bi daki sefer yemiycen inşallah
ah kader arkadaşım benim evet canım önümüzdeki ay çok çalışcaz hem dışardan hem içerden :jeyyar:kafamçokkarıştıdelikafadulden
oleeeeyyyy hoşgeldin çetrefilli :1hug: unutalım kötü günleri artık önümüzde uğurlu ve şanslı günler var yupiiiiii
canım çıtırım cipsim seniseviyorum nerden alcaz bu ovulasyon testi ve çubuklarını
meryem suresini okucam mübinli yasinde okucam söz bi hafta sonra
aylincim canım bitanecik üçüzüm bende sorun yok kocişdede sorun yok bizim sorun yaş sorunu gençleşmemiz lazım o nası olcek
sorma be :sm_confused: çetrefillimyedik kırmızı kartı bugün heryerden
nası toparlancam bilemiyorum senağlama
11 mayıs engüzel topiğin en güzel sahibesinevgül,bebekteyiz şebo tarihleriniz nedir?
Şebom yap valla çörekotu karışımnını ben diğer bi topicte okudum ona da doktor büyümemiş demiş karışımdan sonra büyümüş.ama mesela bağdegüle dokuınmuş karışım vücudu kabarmış belki alerjisi vardı bilmiyorum ama sende dikkatli ol çörekotuz ezilecek böbrekleri çizmesin diye ona göre
bak yaa deli:roflol::içelim:
mervecim ağlıycam kızım sus, cok duygulandım. aman yaa demekki değerimizi anlayalım diye bööle bişii olmalıymış. ama yine de her ihtimale karşı (beni yine şutlarlar diye) msnmi vereyim özelden
canııııım topikte beni ilk karşılayıp hem çok candan olanlardan birisin çok saol büyük yüreğine sağlıkhihoyyythihoyyytayşemde geldi :teytey: neyse unutalım gitsin yine beraberiz tadını çıkaralım dimi ama:lepi:
ah kader arkadaşım benim evet canım önümüzdeki ay çok çalışcaz hem dışardan hem içerden :jeyyar:kafamçokkarıştıdelikafadulden
ooleeeeyyyy hoşgeldin çetrefilli :1hug: unutalım kötü günleri artık önümüzde uğurlu ve şanslı günler var yupiiiiii
çetrefillimyedik kırmızı kartı bugün heryerden
nası toparlancam bilemiyorum senağlama
gülüm sen yap şu tarçın bal kürünü ya da incir kürünü saraçoğlunun
hatta hiç yapmadıysan sen de bi soğan kürü yap önce...
eşine keçiboynuzu kürü olabilirhihoyyyt
bende bu ay kendime yapcem kürlerden bakalım kocişede mi yapsem acaba gerçi ben ona kızıyom ama yapem bari onada içsin :mymeka: ameliyat işi uzucak gibi görünüyor hayırlsı bakalım
ne iltifatı çıtırcipsim sen bitanesin bunu herkesler biliyo hem bunlar iltifat değil ki gerçeklerin ta kendisitamamdır ekledimmm buay uğurlu gelcek liste kız tabii buarada boş durmasın kimse herkes çalışsınnn hee..şebocum ayrıca iltifatların için teşekkür ederim geldiğin içinde ahh olmaz sensiz olmaz sensizz olmaz diyim..
ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artıktamamdır ekledimmm buay uğurlu gelcek liste kız tabii buarada boş durmasın kimse herkes çalışsınnn hee..şebocum ayrıca iltifatların için teşekkür ederim geldiğin içinde ahh olmaz sensiz olmaz sensizz olmaz diyim..
canııııım topikte beni ilk karşılayıp hem çok candan olanlardan birisin çok saol büyük yüreğine sağlık
çalışmaktan bıkmak yok, haydi bakem, sabah akşam eşine keçiboynuzu pekmezi ya da kürü, kendine de soğan ya da incir kürü, başla bakem. gelsin tontiş tontiş sağlıklı yumurcaklarkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım, 17sinde eşimin doğumgünü, ona hediye bakıcam, hepinizi öpüyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?