İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveden öneriiii ateş ölçme ve ovulasyon testi olcak tabikide bu kürleride yap canım kaydirigubbakcemile5 he bide meryem suresi dua vs.

cetrefilll ayşemmmmmmmmmm inan her birinizin yeri ayrı sizinde yokluğunuz hissediliyordua.s.

valla ya ben de kötü oldummsenağlama

şimdi sen say bakim sorunları,ben tedavi yazimsengözlerimebaksanab

mervecim spotlessı cetrefilli olarak değiştirsek artık)

ah be kaderdaşım, kırmızıları yedin ha, bi daki sefer yemiycen inşallah

Şebom yap valla çörekotu karışımnını ben diğer bi topicte okudum ona da doktor büyümemiş demiş karışımdan sonra büyümüş.ama mesela bağdegüle dokuınmuş karışım vücudu kabarmış belki alerjisi vardı bilmiyorum ama sende dikkatli ol çörekotuz ezilecek böbrekleri çizmesin diye ona göre

PAZARA KADAR DEĞıL MEZARA KADAR AYRILMAK YOK HAMıLE OLSAKTA TARıH BıZı YAZANA KADAR.:roflol:

hihoyyythihoyyytayşemde geldi :teytey: neyse unutalım gitsin yine beraberiz tadını çıkaralım dimi ama:lepi:

PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR AYRILMAK YOK HAMİLE OLSAKTA TARİH BİZİ YAZANA KADAR.:roflol:

bak yaa deli:roflol::içelim:
mervecim ağlıycam kızım sus, cok duygulandım. aman yaa demekki değerimizi anlayalım diye bööle bişii olmalıymış. ama yine de her ihtimale karşı (beni yine şutlarlar diye) msnmi vereyim özelden

PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR AYRILMAK YOK HAMİLE OLSAKTA TARİH BİZİ YAZANA KADAR.:roflol:
kaydirigubbakcemile5
hakkaten ben de bunu düşündüm yaa

şebbom bende dün yemiştim artık önümüzdeki ay işleri sıkı tutalım dimi
ah kader arkadaşım benim evet canım önümüzdeki ay çok çalışcaz hem dışardan hem içerden :jeyyar:kafamçokkarıştıdelikafadulden

oleeeeyyyy hoşgeldin çetrefilli :1hug: unutalım kötü günleri artık önümüzde uğurlu ve şanslı günler var yupiiiiii

canım çıtırım cipsim seniseviyorum nerden alcaz bu ovulasyon testi ve çubuklarını
meryem suresini okucam mübinli yasinde okucam söz bi hafta sonra

valla ya ben de kötü oldummsenağlama

şimdi sen say bakim sorunları,ben tedavi yazimsengözlerimebaksanab

aylincim canım bitanecik üçüzüm bende sorun yok kocişdede sorun yok bizim sorun yaş sorunu gençleşmemiz lazım o nası olcek

mervecim spotlessı cetrefilli olarak değiştirsek artık)

ah be kaderdaşım, kırmızıları yedin ha, bi daki sefer yemiycen inşallah

sorma be :sm_confused: çetrefillim yedik kırmızı kartı bugün heryerden
nası toparlancam bilemiyorum senağlama

gülüm sen yap şu tarçın bal kürünü ya da incir kürünü saraçoğlunun
hatta hiç yapmadıysan sen de bi soğan kürü yap önce...
eşine keçiboynuzu kürü olabilirhihoyyyt

bende bu ay kendime yapcem kürlerden bakalım kocişede mi yapsem acaba gerçi ben ona kızıyom ama yapem bari onada içsin :mymeka: ameliyat işi uzucak gibi görünüyor hayırlsı bakalım

nevgül,bebekteyiz şebo tarihleriniz nedir?
11 mayıs engüzel topiğin en güzel sahibesi

bak bunu bilmiyodum ezme işini tamam dadlım hani bu börek poğça üstüne koyduğumuz siyah siyah miniminnacık şey dimi çörek otu

bana da at kız o mesajı çabuk. hiç gülcem yoktu burda kahkaha attım şimdi şutlarlar diye :roflol::roflol::roflol:

tamamdır ekledimmm buay uğurlu gelcek liste kız tabii buarada boş durmasın kimse herkes çalışsınnn hee..şebocum ayrıca iltifatların için teşekkür ederim geldiğin içinde ahh olmaz sensiz olmaz sensizz olmaz diyim..

hihoyyythihoyyytayşemde geldi :teytey: neyse unutalım gitsin yine beraberiz tadını çıkaralım dimi ama:lepi:
canııııım topikte beni ilk karşılayıp hem çok candan olanlardan birisin çok saol büyük yüreğine sağlık

çalışmaktan bıkmak yok, haydi bakem, sabah akşam eşine keçiboynuzu pekmezi ya da kürü, kendine de soğan ya da incir kürü, başla bakem. gelsin tontiş tontiş sağlıklı yumurcaklarkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım, 17sinde eşimin doğumgünü, ona hediye bakıcam, hepinizi öpüyorum:1hug:

gülüm sen yap şu tarçın bal kürünü ya da incir kürünü saraçoğlunun
hatta hiç yapmadıysan sen de bi soğan kürü yap önce...
eşine keçiboynuzu kürü olabilirhihoyyyt

tarif istiyorum tarif tarif diyeceksin ki ya kaç sayfa yazdık okumadın mı :çok üzgünüm: biriki cümleyle yazarsan çok sevinirimmmma.s.

bende bu ay kendime yapcem kürlerden bakalım kocişede mi yapsem acaba gerçi ben ona kızıyom ama yapem bari onada içsin :mymeka: ameliyat işi uzucak gibi görünüyor hayırlsı bakalım

yap yap yap hiçbi işe yaramasa bile moral verir razişimmmm moralde bebek olur belkim dimi ama:CüvCüv:

ne iltifatı çıtırcipsim sen bitanesin bunu herkesler biliyo hem bunlar iltifat değil ki gerçeklerin ta kendisi

ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık

canım eşinle daha nice nice yaşlarınızı beraber bebişlerinizle mutlu mesut yaşayın inşallah

cetrefilli hani kız msn adresini yollucaktın yazda git bak sonra şutingen foringen anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…