İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervecim günaydın cnm valla uykuya hasret kaldık 3 saat deliksiz uyusam dünyaları almış gibi oluyorum keşke bebekten önce çok uyusaymışım :)))))
Şaka bi yana kızımı çok seviyorum yavaş yavaş düzene giriyo inşallah daha iyi olur da dinlenmeye vaktim kalır :))))

valla adaşım bu aralar kendimi verdim dışarı baktım olmuyor yürüyüş yapıyorum iyi geliyor.bende özledim hayatımmmmmmm açıyorum hemen kapatmak zorunda kalıyorum cnmmmm

asişim aynen ya dün gece mesela 2 saate kalktık gene bidaha yatmadan mama vercem ozaman daha bi uzun uyuyo inşallah tabiikaydirigubbakcemile3 ben doğumdan önce çok uyumuştum o da kötü birden alışamadım uykusuzluğa zorlandım.

günaydın anneler anne adayları
yahu şu uykusuzluk çok mu zor korkmaya başladım valla.

korkma şebnemcim...anne olunca hiç zor gelmiyo...gecenin 5 inde onunla oturup oyunlar oynayacak kadar kendini güçlü ve sevgi dolu hissettiren bi duygu annelik...

mervişş kuşum nasılsın canım benim dr. günde 3 defaya
çıkarttı progestanı sersemim anlican
kalp atışlarını gördüm c.tesi kanama olunca gittik dr.
bebişin nasıl daha yürümedimi kerata

ben günde 4 tane içiyodum progestanı canım..sersemlik çok kötü..ama 3 ayın sonunda progestanı kesince işte o zaman en güzel devresi başlıyo gebeliğin...keyffini çıkar..benim yaramaz daha yürümüyo canım..emekleme bile yok...totoyu kaldıramıyo tembel..

mervişi sağlıklı olsunda kaldırmasın totosunu canım inş. düzelirim kuşm biraz düzelme var yemekten hemen sonra şeker atıyorum ağzıma bulantım oluyo ama hiç olmazsa kusmam yok
dünden beri kendimi iyi hissediyorum allahıma şükür
olmayan isteyen herkese nasip etsin mevlam sağlıklı ve hayırlı bebekler

sinemcim birazcık sabredeceksin artık bulantılar 3 aya kadar benimde peşimi bırakmadı çok şükür şimdi keyifli yemek yemek :)) progestan bende çok fazla sersemlik yapmadi ben ikinci aydan sonra 200 mg lık kullandım 3. ayda bırakınca rahatlarsın inşallah canım

selam milletttttopuyorumnanaktan
oğluş uyurken bir cee yapam dedimm nasılsınız inatçı annelerim ve anne adaylarımmmm hepinizi öpüyoruzzz mucukksssssŞenizŞeniz

slm kızlar razişim senide kusmaların varmıydı canım
geçecek inş.
asiş nasılsın kuşum asyamız nasıl

kusmam da oldu ama bulantı daha çoktu ben kusmamak için çok direndim 10-15 defa anca kustum çok kötü oluyordu insan allah yardımcın olsun canım bebişlerimiz için değer ama :)))

herkeze selam kızlar herkezin keyfi yerinde maşallah hepinizin ve yigenlerimin iyi olmasına sevindim
ben buay doktora gitti 2 tane yumoşum vardı 1 tanesi olgunlaşmış 19mm digeri 10 mm çatlatma ignesi oldum göbekten canım acımadı ama morarmış dünakşam ilişki verdi saatli bugun ovulosyon testi yaptım kopkoyu ikinci çizgimde çıktı yumurtam çatlamış yani buaydan çok ümitliyim bende allahım nasip ederse hamileyim diye yazıcam benden haberler böyle hepinizi öpüyorum
hafta sonu sınavım var dua edin görüşürüz..

feyzacım inşallah canım...dualarım yürekten senin için...

günaydın canlarım nasılsınız
razişim değer canım geçecek inş.
feyzam canım inş. bu ay tutturdun kuşum rabbim isteyen herkese
nasip etsin anne olmayı
merviş nasılsın kuşum
kızlar yarın bebeğimi görmeye gidecem
inş. büyümüştür yumurcak

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
kalp atışlarını duydum bebeişimin
çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…