İnatla bir gün ANNE olacağım !

haberiniz olmadan mı çıkarmış dişleri delikanlı
oldu artıkın annesii
allahım sağlıkl versin hepimizeee
kolay gelsin esmaa

adam kendi işini kendi hallediyo maşallah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 adam diyorum bakın eşşek oldu eşşeksengözlerimebaksanab

herkese kocaman günaydın güzel hatunlar nassınız bakalım

gunaydın kızlar hepinızın dualarınıza ıhtıyacım var nısan bebeklerınden ıkızlerımızın bırıne kanser teshısı konmus daha 1 yasında yavrum nolur dua edın ıyı olsun bu gun cok kötu bı gune başladık moralman

seherciğim çok geçmiş olsun canım kıyamam minicik daha nasıl olur 1 yaşındaki bebekde allahım acil şifalar versin annesine babasınada sabır versin çok zor bir durum alllahım bebeklerimizi koru yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

ya daha çok küçük inşallah yalnış teşhisdir seher haber ver bize gelişmelerden tamammı

verırım canım bu gun tomografı cekılıcekmıs cığerlere sıcramısmı dıye bızde beklıyoruz

kızlar zeynep için Hatmi Tehlil yapıcaz....
Kelime-i Tevhîdin hatmi 70.000 dir. Yetmiş bini tamamlamaya hatmi tehlil denir. Ne niyetle yetmiş bine tamamlanırsa Yüce Mevla icabet eder.
Şimdi sizden ricam bu 70.000 tevhidi tamamlayacağımız en kısa sürede tamamlamak...Çünkü bu bir borç bizim için artık ve borcun kısa zamanda ödenmesi makbuldür...
tam olmasına çok önem vereceğimiz için gün içinde çekilen tesbihatları haber verelim...
okudum kelimesini cidden okunmuş kabul edeceğimiz için borcumuzu tamamlamış olarak göreceğim...
okuyacağım deyip rakam söylemeyelim...
herkese şimdiden teşekkür ederim....
bağışlamasını bizzat ben yapacağım...
bilmeyenler için...La ilahe illallah, Muhammedün resulullah

sehercim canım...çok üzüldüm yaaa...rabbim inşallah hayrlı şifalar versin...haerlerini merakla bekliyorum..inşallah yanlış teşhistir...

kızlar teshıs yanlış değilmis zeynebımız kanser dalağın oraaymıs cığere sıcramamıs çok sukur hastanede yatıyo serum takılmıs yarın bıyopsi olucak

herkese günaydın kızlar inşallah yalnış teşhisdir diye açtım sayfayı ama çok üzüldüm daha çok küçük allahım korusun onu ailesine sabır versin seherciğim yeni gördüm yazını akşam okuyacağım inşallah yarın kaç tane okuduğumu söylerim

gunaydınlar esmacım sağo canım ama dunden bu sabaha kadar tamamladık cok sukur gulşen yapıcak bağışlamasını( rumelili)

gunaydınlar esmacım sağo canım ama dunden bu sabaha kadar tamamladık cok sukur gulşen yapıcak bağışlamasını( rumelili)

maşallah canım keşke çorbada benimde tuzum olsaydı neyse benimde dualarım zeynep bebekle inşallah iyileşip annesini babasını ikizini ve bizleri mutlu edecek zeynep bebek

....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…