İnatla bir gün ANNE olacağım !

ne yapsın dünürcüğüm iyiyimiş bebeişleri uyutmuş geldi konuştuk biraz aanesindeymiş maşallah bebeişleri iyiymiş biraz daha rahatladım diyo büyüdükce herşey yolundaymış

zeynep için açılan elleri edilen duaları geri çevirmesin yüce mevlam...yürekten şifa diliyorum..allahım annesine babasına sabır ve dayanma gücü versin...

günaydın canlarımmm allahım minik meleklere şifa verir
inş. rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
emel maşallah canım bebişlere büyütmüşsünn
esma feyza ayşe seher aylin merviş nasılsınız kızlar
ben iyiyim 15 gün kaldı meleğimi görmeyeee
çok mreak ediyorum inş. iyidir
esam canım geçen cuma günü gitiim
dr. kum döküyomuşum
ve sanırım senin tahmin doğru
ama 16. haftada kesinleşecek diye
daha kimseye söylemedim
allahım isteyen herkese nasip etsin
sağlıkla kucakların alasın hamişler
meleklerini sağlıkla analı babalı büyütmeyi
nasip etsin herkese aminn

bol bol su içiyorum sancım vee kasıklarımın
ağrısı geçti biraz dr. verdiği ilacı
bıraktım bulantı kusma ve tansiyon düşmesi
yapıyodu bendee su tek çarem sanırım
esma nasılsın kuşummm

iyyim sinemciğim sağol canım demek erkek dedi doktorun doktor demese bile sen inanmamışmıydın ban aşk olsun kırıldım şimdikaydirigubbakcemile2

esraaa hamilemisin canımm...ay tüylerim diken diken oldu....çok sevindim..rabbim meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...güzel mevlam sonunda buradaki herkesin sabrının mükafatını veriyo...rabbim ne yücesin...sana sonsuz şükürler olsun...

zeynepten haberi olan varmı...msn de sehere soramadım daha..korkuyorum kötü heber verecek diye...

düünününüüürüüüümmmm doğuuummm günün kutlu olsun
eşin kızın ve damadınla nice mutlu sağlıklı güzel günlerle geçsin yeni yaşınnnn
senniiiii ççookkkk seviyyoooorrruuzzzopuyorumnanaktana.s.

adaşımm canım...hep bugünkü gibi mutlu ve huzurlu nice güzel seneler geçirmen dileğiyle...yeni yaşın sana sağlık ve esenlik getirsin...yüreği güzel dostum benim...seni yürekten seviyorum...bu hep böyle kalacak inan...

adaşımm canım...hep bugünkü gibi mutlu ve huzurlu nice güzel seneler geçirmen dileğiyle...yeni yaşın sana sağlık ve esenlik getirsin...yüreği güzel dostum benim...seni yürekten seviyorum...bu hep böyle kalacak inan...

selam kızlar hasta bebeğe allah şifa versin sağlıklı ömürler versin. topik sessizleşmiş .. esra kalp atışını almışsınız gözünüz aydın canım.

selam kızlar hasta bebeğe allah şifa versin sağlıklı ömürler versin. topik sessizleşmiş .. esra kalp atışını almışsınız gözünüz aydın canım.

sessizleşir tabi sen hergün gir ama buraya uğrama bilmiyoruz sanki 38 yaşlı hatunların oraya takıldığını geldiğinde yakalayabilseydim yerdin dayağıııı ama neyse hamişsin yırttın ne koyacan kız oğlunun ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…