İnatla bir gün ANNE olacağım !

amiin kızlar sağolun rabbim sağlıkla versin inşallah kızlar sinemi görürseniz cetvelimi değiştirsin olurmu

Valla isim hala belli değil ama Yaman olabilir. dün eşim söyledi ben de çok beğendim kısmet bakalım. ee napalım esmacım kader bizi tüp bebek topiklerine sürükledi orda da saolsun kızlar sizden iyi olmasın çok iyiler. ordan kopamıyorum ama burayada gelip bakıyorum tatlım. orda çaba devam ediyo be gülüm hepsinin hamile kalmasını çok istiyorum. her isteyene allah versin. gözüm üstünüzde merak etme sen.

mervem doğumgünün kutlu olsun çıtırım cipsim. ailenle mutlu sağlıklı ömürler dilerim sana.

http://lbdf.lilypie.com/b2S1p3.png
esrammm yaptım canım takvimini
allahım hayırla ve sağlıkla kucağına almayı
nasip etsin bütün hamişlerin
amin
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlarr
merviş doğum günün kutlu olsun canım
rabbim sağlıklı mutlu ve huzurlu günler nasip etsin
eşinle ve meleğinle
şebooom nasılsın kuşum

ay kızlar çok sevindirdiniz beni inanın şimdi gözlerim doldu eşime diyorum ki arkadaşlarım çok güzel yazmışlar gözüm doldu diye hepinizi çok seviyorumm inşallah hep beraber nice yıllar geçiririzzzz

herkese günaydııınnn güzeller nasılsınız bakalım
ayliiiinnnnnn neredesin bacım neden gelmiyorsun merakda bırakma
bizim gezmeci ayşede yok ortalıkdaaa nerelerde geziyor bakalımmm
devamsızlıklar çoğaldı bakın herkes terk ediyor topiği

günaydın kızlarr
esma kaçaklar fazla havalar güzel olsa neysede
nereye kaçtı bu çıtır kızlarr

valla bilemiyorum giderkende haber verilir demi ama bak mesela şebbo düdüğü yeşil ışık yakıyor ama yok neredeyse 38lik hatunlarla beraber kesinlülülülülülü

kaydirigubbakcemile3gezmeci heeee öyle olsun bakalım gerçi seherime topiğe yaz demiştim ama malum onun daha önemli işleri vardı unuttu sanırım arada umarım şifasını biran önce verir Rabbim meleğimizeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:efem kardeşim gelmişti ankaradan yengem de yıkım işlerine girişmişti(salonu ikiye bölüp yeğenlere oda yaptı arayla oturma odasının da duvarını büyütüp salon yaptıı)oraya gittim sonra geldimmm yorgunluktan topiğe girip çıktım sadece yazamadımmmdelikafaduldenee geldim de noldu yine kimsecikler yokkkkkkkkaydirigubbakcemile
mervem geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber geçireceğin uzun mutlu bir ömrün olsun inşallah canımmmm:1hug:
rahelimmm maşallahh çok tatlılar Allah bahtlarını da kendileri gibi güzel eylesin inşallahhhh
zeytinimm inşallah biran önce atlatırsın canım oğluşuma arkadaş geliyor heeeekaydirigubbakcemile5
esram gözün aydın canımm hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
şebbommm canımmmmmmopuyorumnanaktan
nikolüm sen nasılsın kuzeyimiz nasılll:1hug:
aylin nerelerdeeee
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh canlarımmm hepinizi kocaman öpüyoruzŞenizŞeniz

aamaninn ayşem gelmiş...iyiyiz canım..kuzey de iyi maşallah...kendi oyuncaklarından sıkıldı..evde eski bebeklerim vardı onları verdim...gözlerini oyuyo :)))

kız ayşe gelmişin bu seferde ben yakalayamadım neyse bakalım ben kaçar yarın görüşürüz

herkese günaydınnn booolll gülücüklü hafta sonları diliyorummmm

sanada günaydın esmacım...umarım dilediğin gibi bol bol gülümseriz bu hafta sonu...

senin meleğin doğum gününe az kalmış annesi neler planlıyorsunuz

mınık zeynebımızden haber var kızlar sonuç ıyı değıl ne yazıkkı 6 ay prematüre bebekler gıbı bakım yapılacakmış hem ıçerde hemde dışarda tümör tespıt etmışler lenf bezlerıne atmış,pazt salı çarş tekrar bıyopsı yapılacakmış cerrahı müdehale 6 aydan sonra olacakmış kemıklere atıp atmadığına bakılacakmış
allahım yardımcısı olsun mınığımızede dayanma gücü versın

hepınızın dualarınıza ıtıyacımız var 500 tane yasın okunucak okumak ısteyen olursa bıldırsın cok sevınırım

sehercim üzüldüm yinede allahtan ümit kesilmez allahım acil şifalar versin ..
esracım gözün aydın duymuşsunuz kalp pıt pıtları allahım daim etsin...
mervecim kuzey kızları sevmiyecek sanırım gözlerini oyduguna göre...
ayşecim hoşgeldin nasılsın
sinemcim nasıl oldun
esmacım sen nasılsın batuhan nasıl ..

ben buayda hasta oldum kızlar ev buldum taşınıcam kısmetse ama evde kiracı var temmuzun sonunda taşınacak bende ramazanda taşınacam zor olucak biraz ama napacak bir şey yok annemler yardıma gelicek zaten nakliyatcı tutucaz şimdiden ben gümüşleri boşaltmaya başladım yavaştan ..

sehercim şimdi hastayım hastalıgım bitince okurum ama ozmana kadar tamamlanırmı bilmiyorum haber verirsin..

rabbim ailesinin yardımcısı olsun seher...çok zor bi durum...inşallah iyileşecek melek zeynebimiz...dualarla yeniden hayata dönecek...şu an okunan ezanların hürmetine...allahım nolur şifa ver...sen çok büyüksün yüce mevlam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…