İnatla bir gün ANNE olacağım !

esmacım evet az kaldı paşamın yaş gününe...biz dışarıda bi yer tuttuk...35-40 kişi falan olucaz..onun için evde ağırlayamam...saolsun kocacım beni düşündü...süslemeleri falan orası kendi yapacak..halamız pastasını yaptıracak.. orda zaten akşam yemeği yenecek...babası kuzeyin fotolarından slayt hazırladı...o durmadan dönecek ekranda...şimdilik bu kadar...inşallah güzel olur...heyecanlıyım...

fayzacım yeni evin inşallah sana uğur getirir...ve meleğin merhaba der sana...bak herkes sırayla meleklerine kavuşuyo..inşallah sıra sana geldi..rabbim hayır yazsın...hayırlarla gelsin kollarına bebeğin inşallahh...

yavrum kıyamam ben ona yaaa minicik bedeni nelrle karşılaştı allahım acil şifalar versin zeynep bebeğe onu annesine babasına bağılşlasın
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz batuhan ateşli dünden beri gece çok yüksekdi sürekli emdi memeyi ağzından çıkarmadı ama sabah keyfi yerindeydi ama azda olsa ateşimiz var bakalım ardından ne çıkacak

oooohhhhh süper bir organizasyon güzel olur annesi çokk güzel olur sen hiç korkma tek sağlıklı olsunlarda

herkese günaydın kızlarlar nasılsınız benim aklım evde batuhanda ateşliydi kuzum evden kaçarak çıktım öpemeden bebeğimi görse ağlayacak diye aman amannnnnnnmafoldumben

nerdesinizzzzzzz
aylin, merve, merve2, ayşe, sinem, beyza, esra,şebbo,seher,
unuttuklarım affetsin

İNATÇI BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYI BEKLEYEN İNATÇI ANNELER ve beklenmeyen adet tarihleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

gizemm79....................14 haziran
..yeliz..........................26 haziran
aabeyazmelek............?
yasemin ................... ?
sude32.......................?
bbaran .......................?
aylint.......................... ?

HAMİŞLERİMİZ ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)

raziş........................2 ekim (erkek)
nevgül61..................? (erkek)
alabamaa.................? (erkek)
zeytin1007..............31 aralık
esraa47..................?
gultun........................? :lepi:

BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALAN ANNELERİMİZ ve bebişlerinin isimleri,doğum tarihleri (maşallah)

Boddim ........... Batuhan ............... 12.02.2009
Emelyucel .....… Yiğit ....................14.03.2009
RUMELİLİ…....... İdil ......................24.03.2009
nazers ….......... Ecrin Naz ............ 05.03.2009
ssensun .......... Selen .................. 27.04.2009
aslımmm........... Mehmet Can ...... .13.05.2009
myhope .......... Alperen .............. ..03.07.2009
nicole78 ........... Kuzey ............... ..13.07.2009
melankolia........ Ela Merve ........... .16.10.2009
cancer ............. Nisanur ............. ..21.12. 2009
bahtusa............ Doruk ...................04.01.2010
asiş.................... Asya ................. 27.02. 2010
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ 11.03.2010
Rahel................ ikizler....................?

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere,Amin.

esmacım geçmiş olsun batuşuma...çocuk bu..hastalanmadan büyümüyolarki...sen üzme kendini...
aylincim maşallah listemize cidden..nazarlar değmesin...sen ne alemdesin...hiç uğradığın yok...listeye baktım da erkek yılı galiba...herkesin oğluşu oluyo...

aylin burdayım kız çıkarmıyım hiç
merveciğim sabah aradım babanesi iyi dedi kahvaltısını yapmış şükür şimdide uyuyordur diye rahatsız etmek istemiyorum kuzumu ama ben beterim gece sürekli emdi hiç uyuyamadım yandı kuzum gece şimdi o uyuyor ben baş ağrısı çekiyorumkaydirigubbakcemile2 aman tek o iyi olsunda ben herrşeye razıyım

amin mervecim ne güzel dua yapmışsın canım yeni yaşınız kutlu olsun daha nice senelere inşallah..
aaa geçmiş olsun bauthana canım napıcan anne olunca artık bebeginin iyi olmasını daha çok istiyorsun kendinden çok ona önem veriyorsun ..
gültün hayırlı olsun tebrikler valla allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin..
aylin senden naber bakalım görüşemiyoruz..

esmam geçmiş olsun canımm kıyamam yaaa bizimkide dün burnunu çarptı soyuldu kenarı şimdi kırmızı bi burunla dolaşıyooo:gitme:esma hatun kuzeye az kaldı daaa alpereninki çok mu sankiiiiii şunun şurasında 5 güncük kaldııı huuuukaydirigubbakcemileama nikolünkü gibi bir orgazizasyon yok bizde hafta içi resim çektirip resimli pasta yaptıracaktık burun faktöründen rafa kalktı neyse bizde başka model yaptırırız dimiiiikaydirigubbakcemile2benimkiler eşiminkiler o kadar evde aile arasında küçük bişi olacak
aylinnn hayırlı olsun çokkkk sevindim deeeee gültün kim yaaaaCADIARZU
feyzammm biliyorsun umut hep var herşeye rağmen varrrr Allahın izniyle meleğin gelecek kollarına canımmm en kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq:
nikolüm kuzeyimiz nasıll benimki oyuncakları dağıtıyor bozuk ara kablo var onunla oynar kanepelere tırmanmaya çalışır arada düşer biyerlerini kızartır morartır yürütece koyarım hoppp inivermiş aşağıya yürümeden tırmanışa geçti bizimkiii tembel dicem emmeee yok işine gelmiyo yoksa bal gibi yürür kerataaaagamyoncuiremsu
seherimm yazasım gelmiyor sadece Allahtan şifa ve ailesine sabır diliyorum canımmm hastane faslını en iyi bilenlerdenim malumm Allah kimseyi evladıyla sınamasın evlat acısı yaşatmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm öpüldünüz anacım mucukkksssssŞenizŞeniz

başımın belası gel gel kaydirigubbakcemile3 kız gelmiyorsunki görelim cetvelini ne kadar kalmış öğrenelim maşallah alperen paşaya ayrıca geçmiş olsun bizimkide sürekli kapıya tosluyo :sinifsinif: bu arada ben batuhanın pastasını 1 şeklinde yaptırmıştım çook güzel olmuşdu tavsiye ederim

kız görünmüyorki cetveller ben göremiyom en azından ama liste var dimiiii bak 10 gün büyüğüz kuzidennnaslında benimde aklıma o geldi senden mi gördüm acepp de çağrışım yaptııCADIARZUyürümeye başlasın benimki daha nelerrrr nelerrr yapacak kimbilirrrr şimdiden canıma okuyor kerataaaaaadelikafaduldeniyi olsunlardaaa gerisi vız gelirrr tırıs gider dimi amaaaaaa:1hug:

slm kızlarr esma geçmiş olsun batuşa canım
ayşe aylin seher mervişler esra öpüldünüz kocaman
tualina canım nasılsın
feyzam karşılaşamıyoruz artık
gültuna sevindim rabbim melek yüzlerini görmeyi cennet kokularını
koklamayı nasip etsin
isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
hayırla ve sağlıkla

bilmem gördün mü acep hehee dur yarın koyayım tekrardan pastasını fikir olsun sana
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil canım dün sayıklayarak uyudu sıpa baba diyo bir sürü kendi çapında şeyler söyledi gece

teşekkür ederim sinemciğim
sen nasılsın tatlım ağrıların azaldımı bittimi kum dökme işlemi

ayşem batunun doğum günü pastası

çok güzelmişşş canım ama ilk kez görüyorum bunu demekki senden arak değilmiş ama şimdiden sonra öyle olabilirrrrrdelikafadulden
zeytinimm bizde seni öptük en kocamanındannnnnnopuyorumnanaktan

kayseride olsaydınız ben yaptırırdım alperenciğime ama taaaaa nerelerdesiniz gönderilmezki göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…