yavrum kıyamam ben ona yaaa minicik bedeni nelrle karşılaştı allahım acil şifalar versin zeynep bebeğe onu annesine babasına bağılşlasınmınık zeynebımızden haber var kızlar sonuç ıyı değıl ne yazıkkı 6 ay prematüre bebekler gıbı bakım yapılacakmış hem ıçerde hemde dışarda tümör tespıt etmışler lenf bezlerıne atmış,pazt salı çarş tekrar bıyopsı yapılacakmış cerrahı müdehale 6 aydan sonra olacakmış kemıklere atıp atmadığına bakılacakmış
allahım yardımcısı olsun mınığımızede dayanma gücü versın
hepınızın dualarınıza ıtıyacımız var 500 tane yasın okunucak okumak ısteyen olursa bıldırsın cok sevınırım
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz batuhan ateşli dünden beri gece çok yüksekdi sürekli emdi memeyi ağzından çıkarmadı ama sabah keyfi yerindeydi ama azda olsa ateşimiz var bakalım ardından ne çıkacaksehercim üzüldüm yinede allahtan ümit kesilmez allahım acil şifalar versin ..
esracım gözün aydın duymuşsunuz kalp pıt pıtları allahım daim etsin...
mervecim kuzey kızları sevmiyecek sanırım gözlerini oyduguna göre...
ayşecim hoşgeldin nasılsın
sinemcim nasıl oldun
esmacım sen nasılsın batuhan nasıl ..
esmacım evet az kaldı paşamın yaş gününe...biz dışarıda bi yer tuttuk...35-40 kişi falan olucaz..onun için evde ağırlayamam...saolsun kocacım beni düşündü...süslemeleri falan orası kendi yapacak..halamız pastasını yaptıracak.. orda zaten akşam yemeği yenecek...babası kuzeyin fotolarından slayt hazırladı...o durmadan dönecek ekranda...şimdilik bu kadar...inşallah güzel olur...heyecanlıyım...
nerdesinizzzzzzz
aylin, merve, merve2, ayşe, sinem, beyza, esra,şebbo,seher,
unuttuklarım affetsin
esmam geçmiş olsun canımm kıyamam yaaa bizimkide dün burnunu çarptı soyuldu kenarı şimdi kırmızı bi burunla dolaşıyooo:gitme:esma hatun kuzeye az kaldı daaa alpereninki çok mu sankiiiiii şunun şurasında 5 güncük kaldııı huuuukaydirigubbakcemileama nikolünkü gibi bir orgazizasyon yok bizde hafta içi resim çektirip resimli pasta yaptıracaktık burun faktöründen rafa kalktı neyse bizde başka model yaptırırız dimiiiikaydirigubbakcemile2benimkiler eşiminkiler o kadar evde aile arasında küçük bişi olacak
aylinnn hayırlı olsun çokkkk sevindim deeeee gültün kim yaaaaCADIARZU
feyzammm biliyorsun umut hep var herşeye rağmen varrrr Allahın izniyle meleğin gelecek kollarına canımmm en kısa zamanda inşallahhh:Saruboceq:
nikolüm kuzeyimiz nasıll benimki oyuncakları dağıtıyor bozuk ara kablo var onunla oynar kanepelere tırmanmaya çalışır arada düşer biyerlerini kızartır morartır yürütece koyarım hoppp inivermiş aşağıya yürümeden tırmanışa geçti bizimkiii tembel dicem emmeee yok işine gelmiyo yoksa bal gibi yürür kerataaaagamyoncuiremsu
seherimm yazasım gelmiyor sadece Allahtan şifa ve ailesine sabır diliyorum canımmm hastane faslını en iyi bilenlerdenim malumm Allah kimseyi evladıyla sınamasın evlat acısı yaşatmasın inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm öpüldünüz anacım mucukkksssssŞenizŞeniz
kız görünmüyorki cetveller ben göremiyom en azından ama liste var dimiiii bak 10 gün büyüğüz kuzidennnbaşımın belası gel gel kaydirigubbakcemile3 kız gelmiyorsunki görelim cetvelini ne kadar kalmış öğrenelim maşallah alperen paşaya ayrıca geçmiş olsun bizimkide sürekli kapıya tosluyo :sinifsinif: bu arada ben batuhanın pastasını 1 şeklinde yaptırmıştım çook güzel olmuşdu tavsiye ederim
bilmem gördün mü acep hehee dur yarın koyayım tekrardan pastasını fikir olsun sanakız görünmüyorki cetveller ben göremiyom en azından ama liste var dimiiii bak 10 gün büyüğüz kuzidennnaslında benimde aklıma o geldi senden mi gördüm acepp de çağrışım yaptııCADIARZUyürümeye başlasın benimki daha nelerrrr nelerrr yapacak kimbilirrrr şimdiden canıma okuyor kerataaaaaadelikafaduldeniyi olsunlardaaa gerisi vız gelirrr tırıs gider dimi amaaaaaa:1hug:
slm kızlarr esma geçmiş olsun batuşa canım
ayşe aylin seher mervişler esra öpüldünüz kocaman
tualina canım nasılsın
feyzam karşılaşamıyoruz artık
gültuna sevindim rabbim melek yüzlerini görmeyi cennet kokularını
koklamayı nasip etsin
isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
hayırla ve sağlıkla
canım suyu bol içersem azalıyooo
allaha şükür kasıklarım geçti
ayşem batunun doğum günü pastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?