sanem bende 5,5 aylık hamişim bebeğin hayırlı olsun
evet bu sene erkek senesi canım rabbim sağlıkla ve hayırla
kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
topikteki hamişlerden kız bekleyen yok
gülsüm raziş şebo ben esra hep erkek bebek bekliyoruz
sende erkek valla bizim oğlanlar kız bulamayacaklar bu gidişle
yaseminde hamile 7 haftalık kalp atışını duymuşlar
allahım isteyen herkese nasip etsin
esracım o isim konusu o kadar can sıkıcı ki...bulana kadar göbeğin çatlıyo resmen..sen beğeniyosun eşin beğenmiyo..onun beğendiği senin içine yatmıyo...aman zor valla...inşallah gönlüne göre bi isim bulursun paşamıza annesi...
selam kızlar nasılsınız topiğimizi çok yalnız bıraktık oğluşumla ama sizleri unutmadık biz artık dünyaya gelmek için bekliyoruz teyzeleri 35. haftamızın içine girdik sayılır oğluşum geçenhafta erkenden gelmek istedi çok şükür önledi drmuz bol bol yatıp dinleniyoruz
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allahım kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
valla ben hergün gelip okuyorum okunacak birşeyler bulursam ben gelmeyince herkes geliyor diye sessiz kalayım dedim olmadı oruç vurdu birde beni arkaşlar hiç kendimde değilim diyebilirim açlık susuzluk uykusuzluk stres iş güç misafir derken harap ve bitap bir durumdayım ama herkesin iyi olduğunu biliyorum maşallah sizlere
raziyeciğim aman dikkat et bol bol dinlen canım ne kadar az kalmış maşallah size hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
ben de oruç ve kuzey'den ancak geceleri bakabiliyorum...raziyecim aman dikkat et yat dinlen bolca...kuzey 35. haftada doğdu biliyosun...hamile arkadaşlarım..yormayın kendinizi sakın...şu an tatlı bi esinti çıktı..izmir yanıyodu bugün yine..ne güzel bi kaç gün serindi biraz...
herkes iyi gibi...kimseler uğramıyo ama bişey olsa duyardık..allah korusun tüm bebişleri...
Günaydın kızlar nasılsınız bakim
Esmacım oğluşun kocaman olmuş be
Razişim dikkat et kendine tatlım bolca dinlen cnm benim bide bol su iç cnm buı aralar bebeğin suyu az lazım ona
Kızlar benim asyamda 6. ayını doldurdu bi yaramaz sormayın kucakta durmuyo yerde durmuyo tam zilli oldu sezeryanla olmasa şüphelencem fırlama olduğunu düşüncem hastaydı üşüttük kızı sanırım yeni iyileşiyo
Kızlar sizin bebişler nasıl tabi mervenin esmanıon büyüdü bebeklleri biz daha uğraşıyoruz
Hamile olan arkadaşlar bol uyumanızı dinlenmenizi tavsiye ediyorum doğduktan sonra uyutmuyolar haberiniz olsun :)
ben pek uğrayamıyorum işyerinde yasak bebek kayınvaldemde olduğu için akşamda orada oluyoruz eve yatmaya gidiyorz. Bakamıyorum o yüzden buraya unuttuğumu sanmayın arada kaçamak yaptım bugün kapatıcam mecbur. Öptüm sizi.
slm hatunlarr nasılsınız bende hep uğruyorum
genelde yazıyorum ama kimsse olmayıncada tadı çıkmıyoki
yazmanın hepinizin iyi olmasına sevindim
razişim allahım seni ve tüm hamişleri hayırlı ve
zamanlı doğumlar nasip doğumlar nasip etsin mevlam
esma esra merviş asiş ayşe nerlerde kaçak feyzada uğramaz oldu
aylin beyza seher eski halini çok özlüyorum topiğin
kendinize iyi bakın