tünaydın esma...boddim napıyo...onu öp gidince...
slm canım nasılsın oğluşun ne yapıyor annesi ramazan geldi görüşemez olduk bayramdan sonra müsait bir zamanınızda orhana çiğ köfte yaptıralım biliyorsun ibo çamurcu ayrıca 1 hafta izinli olacağım gelde oturalımslm esma
aytee diyor demek sana hitap şekli mevcut yani ne güzel anne demesede olur zemuszemus şaka bir yana o anne dedikce ben eriyorum ölüyorum akşam eve gidince ben binada yukarı çıkarken başlıyo anne demeye ben çıkana kadar bağrışıyoruz o anne diyo bende annem :)) şimdi kendine batu diyo dünde boddidemeyi öğrenmiş boddim diyede seviyoruz dün babaannesine boddi diyoooselam milletttttopuyorumnanaktan
sıcak çokkkk sıcak sıcak dahada sıcak olacakkkkk dermişimm pişiyorum yaaa ne topiğe giresim ne yazasım var bu sıralar zaten evdede yokum dün köyden geldim yarın sapancaya gidecem bayramı bi atlatam hergün burdayım inşallahh bekleyin beni anacımmmmmbayanssulusmile
zeytinimm geçmiş olsun canımmm
mervem seninki şimdiden başlamış hee canımm yaa öp cimcimeyi yerimeekaydirigubbakcemile3
esmam benimki hala anne demiyo yaaaa baba dede abba hatta ayte diyooooo ama inatçı keçi anne demiyooookaydirigubbakcemile
asişimm nasılsın cimcimen nasıll:1hug:
razişimm söyle oğluna dursun durduğu yerde bu sıcakta dünyaya gelip napçakkkklava:canım yaaaa şaka bi yanada sağlıcakla hayırla zamanında alırsın inşallah kucağınaaa:1hug:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
bu yaramaz kuzular anneleri çok yoruyo galiba...hep şikayet :))
ama onlarsız bi hayat asla....rabbim tüm melekleri korusun...
selam milletttttopuyorumnanaktan
asişimm nasılsın cimcimen nasıll:1hug:
ayşem iyiyim kızla uğraşıyoruz işte kızım kocaman oldu. bugün aşı oldu fazla ağlamadı benim güçlü kızım. ama arada sancıyo herhalde huzursuz oluyo. senin alperen ne yapıyo baya büyüdü kerata
nerdesiniz yine bazı arkadaşlar onlar kendilerini biliyo hergün face geliyorlar ama nedense buraya uğramıyorlaar ismi lazım değil baş harfi ayşe valla keserim facenizi tamammı
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyiym
boynum tutulmuşşş çok canım acıyo
hapta kullanamıyorum
gizoş benim dr korunun demedi, hatta rahim filmi sonrası ilk ayda gebelik çok oluyo dedi.. benim olmadı ama,ikinci ayda da olmadı,3.aydayım :) film çekiliyo ama henüz bebek yokya ortada, bi zararı olmaz diye düşünüyorum... dr. korunun dememiş hem senin de,yine de sor aklına takılıyosa...merhaba canlarım nasılsınız?hatırladınız mı beni?ben hala hamile kalamadım(( cuma günü rahim filmi çektirdim.çok şükür birşey çıkmadı.doktorum 2 gün sonra çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.ama bir kaç yerden bir kaç kişiden duyduğum bu ay korunun dediler.radyasyon aldığım için..kafam karıştı.bu konuda bilginiz varmı?cevap verirseniz sevinirim..
bebeklerinizi büyüttünüz.Allahım uzun ömür ve sağlık versin hepsine.zeytiniminde sağlkla kucağına almayı nasip etsin güzel oğlunu..umarım bir gün bende bu duyguları yaşayablirim.inşallah sağlıklı ve hayırlı bi bebeğim olur benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?