İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
benim kız iyice yaramazlıklara başladı şişkoluktan henüz emekleyemiyor ama oturduğu yerden kendini itttire ittire her işi yapıo:))) geçen saksıyı devirmiş bir geldim elleri toprak içinde ağzınada götürmüş bir mutlu oturuyoor :))
yalnız dişten olsa gerek ağzını kitlio birde ağzında tutmayı öğrendi çook fena ama annesi gibi meyve verince ağzını açıyor gece uykusuzluk bizde hala devam:)) mememle yapışık yaşasa daha mutlu

bizden haberler böyle sizleride okuyorum oğluşlar çoğalmış allah arttırsın inşallahhhhhhh

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Esmacım biliyorum cnm bugün böyleyse yarın Allah bilir nasıl olur Allah yardımcımız olsun

slm kızlar esmaaa nasılsın canım,
ben iyiyim omuzum hala ağrıyo
havalar düzeldimi oralarda geceleri rahat yatıyosundur,
merviş aşis nasılsınız kızlar

tünaydın esma...boddim napıyo...onu öp gidince...

boddi ne yapsın merve yaramazlıklar had safada dillendiki hiç sormayın batu diyo kendine benimde yanıma bir anne deyip gelişi varki ölüyorum o zaman artık herşeyi iyice anlıyor dağıtmaya ve toplamaya yardımcı geçen gün babaannesi su içirdi bardağı almış elinden mutfağa koyup geldi onu nerden aldıysan oraya koy diyoruz götürüp koyuyor mutfakdaki her eşyanın yerini biliyor geçen hün masanın üstündek, tencerenin kapağını aldı yerine kaldırdı biz hiç birşey demeden ama kırmakda üsüne yok sinirlenince fırlatıp atıyo geçen gün nasıl aldı bilmiyoruz ama masnın üstündeki içi sos dolu kavanozu almış babanesi ver diye kızdı bizimki sinirlendi e fırlattı kavanozu tabi olan bana oluyo temizle yıka işim hiç bitmiyo

sinemciği 1 haftadır iyi gidiyordu ama tekrardan ısınmaya başladı sorma
send edikkat et kendine parol falan içebilirsin dayanamıyorsan canım

selam milletttttopuyorumnanaktan
sıcak çokkkk sıcak sıcak dahada sıcak olacakkkkk dermişimm pişiyorum yaaa ne topiğe giresim ne yazasım var bu sıralar zaten evdede yokum dün köyden geldim yarın sapancaya gidecem bayramı bi atlatam hergün burdayım inşallahh bekleyin beni anacımmmmmbayanssulusmile
zeytinimm geçmiş olsun canımmm
mervem seninki şimdiden başlamış hee canımm yaa öp cimcimeyi yerimeekaydirigubbakcemile3
esmam benimki hala anne demiyo yaaaa baba dede abba hatta ayte diyooooo ama inatçı keçi anne demiyooookaydirigubbakcemile
asişimm nasılsın cimcimen nasıll:1hug:
razişimm söyle oğluna dursun durduğu yerde bu sıcakta dünyaya gelip napçakkkklava:canım yaaaa şaka bi yanada sağlıcakla hayırla zamanında alırsın inşallah kucağınaaa:1hug:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

bu yaramaz kuzular anneleri çok yoruyo galiba...hep şikayet :))
ama onlarsız bi hayat asla....rabbim tüm melekleri korusun...

slm canım nasılsın oğluşun ne yapıyor annesi ramazan geldi görüşemez olduk bayramdan sonra müsait bir zamanınızda orhana çiğ köfte yaptıralım biliyorsun ibo çamurcu ayrıca 1 hafta izinli olacağım gelde oturalım
aytee diyor demek sana hitap şekli mevcut yani ne güzel anne demesede olur zemuszemus şaka bir yana o anne dedikce ben eriyorum ölüyorum akşam eve gidince ben binada yukarı çıkarken başlıyo anne demeye ben çıkana kadar bağrışıyoruz o anne diyo bende annem :)) şimdi kendine batu diyo dünde boddidemeyi öğrenmiş boddim diyede seviyoruz dün babaannesine boddi diyooo
bu yaramaz kuzular anneleri çok yoruyo galiba...hep şikayet :))
ama onlarsız bi hayat asla....rabbim tüm melekleri korusun...

amin merveciğim rabbim onların acılarını göstermesin bize

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim sıpa dün bana emma dedi artık canı istemezse abba diyo bana abba nerden çıktıysa akşam parka götürdük yarabbim bir bebe 1 sn yerinde duramazmı coştu parkda çimlerde yuvarlandı oynadı sonra markete girdik kek aldı eline normalde hiç yemek ne çikolata nede böyle şeyler ama alinden almadım alınca yürürken mahallede çocuklar oynuyormuş koştu gitti yanlarına abi abba diye ay ne güldüm kek elinde çocuklara dada dada diye uzatıyo geri çekiyo gülüyo nerden öğrendi bilmiyorum ama çok komikdi o hali neyse açtım keki yolda oyürürken gelip gidip ıssırıp bitirdi sıpam bizden böle kızlar sizden ne haber
asiye sana küstüm ben hala asyanın fotosunu koymadın(

kız esma aynı anda girmiyozki hiç hem ben nasıl resim koyulur bilmiyorum geçende de sanırım seher koyuverdiydi. seherde msn varsa alim da sana göndereyim gör tamam mı cnm

nerdesiniz yine bazı arkadaşlar onlar kendilerini biliyo hergün face geliyorlar ama nedense buraya uğramıyorlaar ismi lazım değil baş harfi ayşe valla keserim facenizi tamammı

nerdesiniz yine bazı arkadaşlar onlar kendilerini biliyo hergün face geliyorlar ama nedense buraya uğramıyorlaar ismi lazım değil baş harfi ayşe valla keserim facenizi tamammı

baş harfi ayşe heeeeeee:roflol::roflol::roflol:
kız atma bi kere bu haftanın yarısı köyde yarısı sapancada geçti dün gece geldik pc ye eşim oturdu bugün girdim ben hee birde dün gece 2 gibi frontiye bi bakam ne alemde demiştim 5 dakkacık o ara mı yakalandım yoksa sanaaaCADIARZUhem sapancaya gitmeden yazmışım şimdi baktımda sonrasında da pek kimse girmemiş zatenn hee senin canım oklava çekti ramazan ramazan dimiiiiiiklava:klava:
asişim dün itibariyle 14 aylık oldukk:lepi:amaa oğluşun dilinin altında zar var 13 eylülde aç karnına hastaneye gidecez o kesilecek sanırım anestezi verecekler yoksa niye aç desinlerki dimii o canımı sıkıyor biraz eski anılar canlandı malum ama Allaha şükür çok basit bir işlemmiş cimcime aşı oldu hee canım yaa öp yanaklarından yerimeeeopuyorumnanaktan
esma benimkide batuş abisinin yolunda zor işimiz bunlarla çokkkkk zorr yerlerinde duramıyorlar bi saniye
esramm mucukss:1hug:
inatçı annelerim ve anne adaylarım hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

ayşecim çabucak atlatırsınız inşallah...rabbim korusun bebelerimizi...

merhaba canlarım nasılsınız?hatırladınız mı beni?ben hala hamile kalamadım(( cuma günü rahim filmi çektirdim.çok şükür birşey çıkmadı.doktorum 2 gün sonra çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.ama bir kaç yerden bir kaç kişiden duyduğum bu ay korunun dediler.radyasyon aldığım için..kafam karıştı.bu konuda bilginiz varmı?cevap verirseniz sevinirim..
bebeklerinizi büyüttünüz.Allahım uzun ömür ve sağlık versin hepsine.zeytiniminde sağlkla kucağına almayı nasip etsin güzel oğlunu..umarım bir gün bende bu duyguları yaşayablirim.inşallah sağlıklı ve hayırlı bi bebeğim olur benimde.

kıslaaaar selam herkese..
umarım herkes iyidir..
ayşem geçmiş olsun
bende hamilelik yok hala, rahim filmi sonrası beklemedeyim, tüpler açık çıktı şükür.. gizoş benim dr korunun demedi, hatta rahim filmi sonrası ilk ayda gebelik çok oluyo dedi.. benim olmadı ama,ikinci ayda da olmadı,3.aydayım :) film çekiliyo ama henüz bebek yokya ortada, bi zararı olmaz diye düşünüyorum... dr. korunun dememiş hem senin de,yine de sor aklına takılıyosa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…