İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem geçmiş olsun alperen paşaya hemencecik atlatırsınız inşallah annesi erkek adam o :)
aylin nerelerdesin sen söyle bakalım canın oklava istiyor galibaklava:
kızlar rüyamda şebnemi gördüm doğum yapmış oluyordu ne zaman bu kızın doğumu kasım-aralık diye hatırlıyorum ben ama

herkese selamlar kızlar nerden başlıım anlatmaya bilmiyorum ctesi kontrolüm verdı ve bebeğin beyninde kitle görüldü doktor ayrıntılı usg ye yönlendirdi aynı şey ordada çıktı...... doktorum %90 25. haftaya kadar gidecek diyor kötü bişi yoksa ama ya varsaa ...... neyse kızlar bayramdan sonra tıp fakültesine amino sentez sıvısı için gidecez inşallah kalıcı birşeyi yoktur ne olur dua edin

esracım üzülme bende çok araştırıyorum bu konuları böyle sıkıntılar genelde 28. haftaya kadar kapboluyorlarmış. inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır.

esra canım...üzme kendini..ablamı hatırlıyorsundur..amniyosentez oldu..down sendromlu olabilir dediler..maşşallah tosun bi paşamız var şimdi 3 aylık...sen rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlat dile...rabbim gönlümüzdekileri bilendir...mevlam yardımcın olsun...dualarım kalpten seninle bitanem...

güzel arkadaşlarım...şimdiden ramazan bayramınız kutlu olsun...ben 3 hafta bursadayım...gelince gene allahın izniyle görüşürüz...

herkese hayırlı bayramlar
esracım uzulme ınsallah bıseycığı yoktur bebeğinin
aysem sızede cok gecmıs olsun canım
dunru bursaya gelıyomussun göruselım bak
esmacım batuyada masallah yaramazlıkta ustune yok desene allah sağlık versınde öyle olsunlar
razısım sanada cok gecmıs olsun bıraz daha beklesın ufaklık aman acele etmesın
sınemım sen naılsın
aylıncım senınde en kısa zamanda göbısın dolar ınsallah canım

inşallah geçer kızlar artık üzülmüyorum herkes iyi yorum yazınca bende rahatlıyorum

slm kızlar nasılsınız esram canım allahım hayırısını versin bende kaybolduğunu duymuştum
kalbine kötü getirme iyi düşün
herzaman

kızlar selammmmmmmmmmmm.... beni unutmadınız inşallah.. umarım herkes iyidir. ben iyiyim ama ruh halim bozuk birazsempatiksalakcinni canları sağolsun ama ikiz bebeklere bakmak çok zormuş. bugüne kadar hep destek aldım ama artık yalnız bakacağım. bana dua edin..geçmişe pek bakamadım ama gördüğüm kadarıyla sinem esra raziye bebişleriniz yoldaymış.. çok ama çok sevindim.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah...bu arada iri kıyım esmam da dönmüş sahalara.. tabii batu bey büyüdü değil mi? darısı başıma.. herkesi çok öpüyorum.. oğlum uyuyor kızım kucağımda size bakalım dedik ama rahat vermiyor cadı...

Merhaba kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Emelcim biz birine bakamıyoz Allah yardımcın olsun
Sinemcim nasılsın cnm bebeğin nasıl tepik atıyo mu kız
Sehercim senin prenses nasıl büyüdü artık baya bizim bebeklerin ablası oldu seninki
Biz iyiyiz kızım bu ara ses denemesi yapıyo cır cır bağırıyo sesi hoşuna gitti sanırım :)))
Hepinizi öptüm Esra iyi düşün iyi oldun üzme bebeğini

günaydın kızlarr nasılsınız
asiş bebiş tepişmeye başladı içerde dışardanda fark ediliyo artık
rabbim hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere
denetim var çok sık giremiyorum öpüldünüz kocaman

slm kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? hamişler gebelikleriniz nasıl gidiyor? allahım sağlıcakla doğum yapmanızı, bebişleri olanın da hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin.

Gel gelelim bana :) Ela 6ekimde 1 yaşını dolduracak insallaaah ve BEN HAMİLEYİM KIZLAAAAAAAAR :) Normal yolla hamile kalmam çok düşük bi olasılıktı, adet düzensizliği için kontrol hapı kullanıyordum, drum 3 ayın sonunda bıraktırdı ve hamile kalmışımmmm :)evde test yaptım dra henüz gitmedim. inş kesemizi ve kalp atışlarını duyarız kızlar dua edin ve benim dualarım da sizlele.. ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.

vakit buldukça gireceğim yine forma. öpüyorum hepinizi kızlar :)

canımmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaaa hihoyyytsositosositosositosositosositososito ağlicimm
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, maşallah a.s. prensese kardeş geliyooor

canımmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaaa hihoyyytsositosositosositosositosositososito ağlicimm
Allah sağlıkla tamamına erdirsin, maşallah a.s. prensese kardeş geliyooor

sağolasın bitanem darısı sana ve tüm isteyenlere olsun bitanemmm, ben de agladım öğrendiğimde. daha şehir dışındayım, kocama sarılınca da aglarım sanırım.

sağolasın bitanem darısı sana ve tüm isteyenlere olsun bitanemmm, ben de agladım öğrendiğimde. daha şehir dışındayım, kocama sarılınca da aglarım sanırım.
aminnn canım yaa Şeniz
ne güsel bi sürpriz olmuştur, hiç beklemezken ve hiç uğraşmadan, maşallah 41 kere

aminnn canım yaa Şeniz
ne güsel bi sürpriz olmuştur, hiç beklemezken ve hiç uğraşmadan, maşallah 41 kere

evt çok büyük bir sürpriz oldu, allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu bitanem. sen nasılsın? durumlar nasıl?
bir de dra gidince keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsam değme keyfime kuşum benim.

arkadaşlar ya bizimde 4.denememiz bakalım bu ay nasıl olacak ballı çörek otlu tarçınlı kürden yapsam faydası olur mu acaba?

herkese merhaba pınarcığımmmm tebrik ederim maşallah sana rabbim bu sefer uğraştırmadı inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder elaya baksen abla oluyo desene maşallah
sinemeeren canım ben oğluma hamiş kaldığımda ballı tarçınlı kürü yemişdim ama asıl önemli olan sakızı tarçına batırıp gün içinde çiğnemek adetinin 2. günü başla 5 gün devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…