İnatla bir gün ANNE olacağım !

yukarıda yazıdaki mor olan bölümü artık kabul etmiyorum zayıfladım ve zayıflamaya devam ediyorum ha senden uzunum tamam ama artık pekde iri değilim tamammısempatiksalakcinni

teşekkür ederim kuşum, allahım kimseyi evlatla sınamasın, isteyen herkese nasip etsin.sen nasılsın yiğeniiz nasıl? öp yerime koaman olmuş maşallah ya. zaman ne çabuk geçiyor

yukarıda yazıdaki mor olan bölümü artık kabul etmiyorum zayıfladım ve zayıflamaya devam ediyorum ha senden uzunum tamam ama artık pekde iri değilim tamammısempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:tamammm canımm da benim kadar zayıflayamazsın herhalde nerdeyse 50 ye düştüm ben kızken 52 ydim beeebilmiyorumkismileee diyet zımbırtıları bizim oğlanların yanında halt etmişş:roflol:
pınarımmm msnden yakalayamadım gittiii öncelikle tebrikler canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinn ne güzel aramadan oldu darısı benim başımaa(önce olmayanların sonra benim tabii)ikinci olarakda Allah kolaylık versin canımm benimki resmen canıma okuyor ikinciyi düşünemiyorum bile şu anda sen nasıl başa çıkann ela merve çok uslu galibaaa maşallahhhgelelim bizee geçen hafta bu saatlerde hastanedeydik anestezi alacağı için akşam 8 de yatış verdiler salı sabahı küçük bir operasyonla zar kesildi dikiş atıldı ağzında ama beklemek uyanması offf neyse bitti gitti Allah başka hastane yüzü göstermesin inşallahhh ağzı tam geçmiş değil ramazandı bayramdı oraya git buraya gel ne düzenimiz kaldı ne bişi huy değiştirdi gündüz uyumaz oldu nasıl tekrar düzene sokacam bilmem neyseee bizden bu kadarrr sizler neler yapıyyorsunuz bakalımm(büyük ihtimal horul horul uyuyorsunuzdurrdelikafaduldenbense oğluşu ancak uyuttummm:ecrin_bebek:)hepinizi öpüyoruz inatçı annelerim ve anne adaylarımmmmmŞenizŞeniz

inan bende evde dursam kesinlikle daha zayıf olurum 1 haftada 2 kilo verdim :)))
alperen paşaya geçmiş olsun annesi rabbim bir daha yaşatmasın inşalalh daha dur bakalım biraz daha büyüsün nasıl huy değiştiriyo o zaman göreceksin batu canı isterse baba diyor küserse ibo diyo babasına dedesi mehme adama dedeyi zor diyo oda buyur mehmetin babası diyokaydirigubbakcemile2 ben anneyim emmada diyor ama anne başka 1 haftadır evdeyim bayram tatiliylede 12-13gün yaptı çok alıştık birbirimize dün benim göğüsler patlayacakdı sabahda emmedi 1 haftada sürekli ağızda olunca alışmışlardı benim ikizler emilmeye bügun sabahda uyandı sıpam lavaboya giderken babanesi aldı allahım nasıl ağlanırmış hazırlanmak içinde almadım susar diye ağlaya ağlaya kustu iç çekişi görseniz ne yaptınız bu danaya dersiniz sonra babası kızdı ne var neden ağlıyorsun diye küstü ona yanıma geldi sakinleştirdim babasının telefonu çalıyor ibo diyor babasına telefonuna baksın diye baba demedisempatiksalakcinni çok fena çoookkkkkkk

gunaydıınlar
pınarım canım tebrık ederım darısı basıma dıyemeyenlerdenım henuz :)) bı caadıyla uğraşırken
emelcım sanada kolay gellsın
kızlar gulsumun bebeği doğmus mas işin cok zorallah 24 gun olmus adı enes oda gulsumde pek sağlıklı allah buyudunu görmeyı nasıp etsın darısıda dığğer hamılelerımızın basına
esma batu cok fena desene selende aynı anne demez hep ısı dusucek o zaman anne yoksa aba der bu ara her ıstedını ağlayarak yapmtırmaya calısıyo sanırım 2 yas sendrıomuna gırdık poff bı o eksıktı kılo konusunda bısı dıyemıcem herkes aynı sanırım

valla ben bu sendorumun içine tükürürüm delikafaduldendelikafadulden

pınarcımmmm çokkkkkk ama çokkk sevindim.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.şimdiden kolay gelsin diyorum...
Alperen paşamızada çok geçmiş olsun. sık giremediğim için rahatsızlığını bilmiyorum ama bir daha yaşatmasın Allah...
Kız iri kıyım sen çok zayıfta olsan benım gözümde yine öylesin :)))) Ben seni öyle seviyorum çünkü... :))) Batu yu benim için ısır..:))) Yerim ben onun aklını :)))Kime çektiği malum :)))
Sehercim maşallah Selende kocaman olmuş.. Darısı başıma :)))
bana gelince ikizlerle savaş devam ediyor. şu an uyuyorlar yarım saat oldu... uyanmaları an meselesi :))
hepinizi öpüyorum.. hepiniz kendinize iyi bakınnnn

peki kız çekiğim öyle olsun sen ne dedinde yok dedik batu beyi ıssırırım senin için allahdan alışkın ağlamaz güler ıssırılınca sıpam
sende senin minnoşların gıdısından öp benim için oğlunuda çok seviyorum ama kıza aşığım çoookkk tatlı kırkbir kere maşallah böyle arada gel özletme kendini hadi öpüyorum seni

kızlar nerelerdesiniz bakalım sinem hergün gelirdi oda yok umarım herşey yolundadır
dün bir akrabamızın düğünü vardı allahım batuyuda götürdük ben aslında götürmeyecekdim ama kaygana oynar esma dedi cidden sıpa hiç oturmadı sürekli oynadı gülmekden öldük tabi bizde oynayışı görmeniz lazım :))))

amanınn kız pınar tüylerim ürperdi yeminle çoook mutlu oldummm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm sağlıcakla büyüttttttttttt:)))))))))) inş ikinci doğmadan buluşuruz:))

esmammm kızzzzz nasııı geçti tatil gerçi tatilin iyisi kötüsü olmaz oh ne güzel oğluşta doymuştur sana..

ayşecim rabbim başka bişey yaşatmasınn sağlık versin geçmişler olsun..

gel gelelim bize bizim minnoşş hiç yemek yemez oldu emsin dursun doktordaydık dün gelişimi iyi diye bişey demedi bu kışta geçsin emmeyi keseriz dedi. dişte çıkartıo sanırım ondan iyice yemio. geceleri ise aynen devam uykusuzzzz her geceeeeeeeeee bebekken daha iiydi bu kız şimdi yarım saatte saatte bi ağlıoo memee diee bazen emzikle kandırmaya çalışıom kanmıo zilli:))) çok şükür sağlığı iyi olsunda o bize yeter

yok valla dünür doyamadı daha çok özler oldu alıştı tabi kuzum bende onu çoook özlüyorum yaa
benim cimcime gelin iyice azdı desene maşallah sütünde yarıyor demekki annesi 2 yaşına kadar sadece anne sütü almış bebekler varmış alabildiği kadar alsın anne sütünü bak bize hala devammkaydirigubbakcemile

kimler gelmiş kimler geçmiş pınar çok sevindim allah yardımcın olsun ikinci bıcır gelio kızlar biz iyiyiz amnio senteze fln gitmedim geçecek umuduyla uyuyup uyanıyorum rabbim şifasını versin yavrumun bu arada biz tepiklerle uyandırıoz artık anneyi sabah 7 de başlıo kıpırdamaya uzanmama gelemio

maşallah esracığım desene yaramazlıklara başladı şimdiden senin ufaklık rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsen sen hep iyi düşün geçecek annesi

ay esracım o anlar çok güzel sorada ağlayarak uyandırcak minnoşun seni:))) bencede canım en iisini yapıosun rabbim korusun geçicek inşallah hiçbişi kalmıcak ya aslında hamile olunca gitmeyecen anacım doktora sinir bozmaktan başka bişi olmuoo hamilelikte mutluluk yaşıyacağına strese sokuo doktorlar ne oldu bak bende neler geçirdim yok şekerdi yok erken doğumdu derken maşallah zamanında doğdu

esma öle tabide kız yetmez ki artık koca dana oldu sırf benim sütümle nereye kadar artı ben eridim muma döndümkaydirigubbakcemile3

senin dünür sıska bilionmafoldumben

ben sana 5-10 kaç kilo istersen veririm kuzum 10da veremeyebilirim o zamanda ben pek sıska olurumm ama olsun hemencecik alıyorum verdim gitti sana 10 kilo

amin saolun kızlar o kistler dışında herhangi bi anomaliye rastalnmadığı için kafam rahat aslında

ozaamannn ben 7 alayımm:)))
bizim arkaDAŞA Esra oğlunun kalp kapakçığında açıklık var demişlerdi sora doğuma yakın geçti çok şükür fazla incelememek lazım saNIRIM ben ikincide öyle yapayım diyorum :))))))

tamam dünürüm sen kaç istersen o kadar sana gönderiyorum 7yi yakala kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…