yukarıda yazıdaki mor olan bölümü artık kabul etmiyorum zayıfladım ve zayıflamaya devam ediyorum ha senden uzunum tamam ama artık pekde iri değilim tamammısempatiksalakcinnikızlar selammmmmmmmmmmm.... beni unutmadınız inşallah.. umarım herkes iyidir. ben iyiyim ama ruh halim bozuk birazsempatiksalakcinni canları sağolsun ama ikiz bebeklere bakmak çok zormuş. bugüne kadar hep destek aldım ama artık yalnız bakacağım. bana dua edin..geçmişe pek bakamadım ama gördüğüm kadarıyla sinem esra raziye bebişleriniz yoldaymış.. çok ama çok sevindim.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah...bu arada iri kıyım esmam da dönmüş sahalara.. tabii batu bey büyüdü değil mi? darısı başıma.. herkesi çok öpüyorum.. oğlum uyuyor kızım kucağımda size bakalım dedik ama rahat vermiyor cadı...
herkese merhaba pınarcığımmmm tebrik ederim maşallah sana rabbim bu sefer uğraştırmadı inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder elaya baksen abla oluyo desene maşallah
sinemeeren canım ben oğluma hamiş kaldığımda ballı tarçınlı kürü yemişdim ama asıl önemli olan sakızı tarçına batırıp gün içinde çiğnemek adetinin 2. günü başla 5 gün devam et
yukarıda yazıdaki mor olan bölümü artık kabul etmiyorum zayıfladım ve zayıflamaya devam ediyorum ha senden uzunum tamam ama artık pekde iri değilim tamammısempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:tamammm canımm da benim kadar zayıflayamazsın herhalde nerdeyse 50 ye düştüm ben kızken 52 ydim beeebilmiyorumkismileee diyet zımbırtıları bizim oğlanların yanında halt etmişş:roflol:
pınarımmm msnden yakalayamadım gittiii öncelikle tebrikler canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinn ne güzel aramadan oldu darısı benim başımaa(önce olmayanların sonra benim tabii)ikinci olarakda Allah kolaylık versin canımm benimki resmen canıma okuyor ikinciyi düşünemiyorum bile şu anda sen nasıl başa çıkann ela merve çok uslu galibaaa maşallahhhgelelim bizee geçen hafta bu saatlerde hastanedeydik anestezi alacağı için akşam 8 de yatış verdiler salı sabahı küçük bir operasyonla zar kesildi dikiş atıldı ağzında ama beklemek uyanması offf neyse bitti gitti Allah başka hastane yüzü göstermesin inşallahhh ağzı tam geçmiş değil ramazandı bayramdı oraya git buraya gel ne düzenimiz kaldı ne bişi huy değiştirdi gündüz uyumaz oldu nasıl tekrar düzene sokacam bilmem neyseee bizden bu kadarrr sizler neler yapıyyorsunuz bakalımm(büyük ihtimal horul horul uyuyorsunuzdurrdelikafaduldenbense oğluşu ancak uyuttummm:ecrin_bebek:)hepinizi öpüyoruz inatçı annelerim ve anne adaylarımmmmmŞenizŞeniz
gunaydıınlar
pınarım canım tebrık ederım darısı basıma dıyemeyenlerdenım henuz :)) bı caadıyla uğraşırken
emelcım sanada kolay gellsın
kızlar gulsumun bebeği doğmus mas işin cok zorallah 24 gun olmus adı enes oda gulsumde pek sağlıklı allah buyudunu görmeyı nasıp etsın darısıda dığğer hamılelerımızın basına
esma batu cok fena desene selende aynı anne demez hep ısı dusucek o zaman anne yoksa aba der bu ara her ıstedını ağlayarak yapmtırmaya calısıyo sanırım 2 yas sendrıomuna gırdık poff bı o eksıktı kılo konusunda bısı dıyemıcem herkes aynı sanırım
pınarcımmmm çokkkkkk ama çokkk sevindim.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.şimdiden kolay gelsin diyorum...
Alperen paşamızada çok geçmiş olsun. sık giremediğim için rahatsızlığını bilmiyorum ama bir daha yaşatmasın Allah...
Kız iri kıyım sen çok zayıfta olsan benım gözümde yine öylesin :)))) Ben seni öyle seviyorum çünkü... :))) Batu yu benim için ısır..:))) Yerim ben onun aklını :)))Kime çektiği malum :)))
Sehercim maşallah Selende kocaman olmuş.. Darısı başıma :)))
bana gelince ikizlerle savaş devam ediyor. şu an uyuyorlar yarım saat oldu... uyanmaları an meselesi :))
hepinizi öpüyorum.. hepiniz kendinize iyi bakınnnn
amanınn kız pınar tüylerim ürperdi yeminle çoook mutlu oldummm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm sağlıcakla büyüttttttttttt:)))))))))) inş ikinci doğmadan buluşuruz:))
esmammm kızzzzz nasııı geçti tatil gerçi tatilin iyisi kötüsü olmaz oh ne güzel oğluşta doymuştur sana..
ayşecim rabbim başka bişey yaşatmasınn sağlık versin geçmişler olsun..
gel gelelim bize bizim minnoşş hiç yemek yemez oldu emsin dursun doktordaydık dün gelişimi iyi diye bişey demedi bu kışta geçsin emmeyi keseriz dedi. dişte çıkartıo sanırım ondan iyice yemio. geceleri ise aynen devam uykusuzzzz her geceeeeeeeeee bebekken daha iiydi bu kız şimdi yarım saatte saatte bi ağlıoo memee diee bazen emzikle kandırmaya çalışıom kanmıo zilli:))) çok şükür sağlığı iyi olsunda o bize yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?