İnatla bir gün ANNE olacağım !

SEHERİM allah razı olsun canım benim, allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.Çok zor olacak ama allahın izniyle altından kalkarım insallah allah sabrını da selametini de verir inş.

Emelcim çok teşk. Allahtan bi sorun çıkmazsa Ela mervemle aralarında 1.5 yaş olacak ikiz gibi büyürler bakalım ama sanırım sen çok zorlanıyosun bakmakta değil mi? allah tüm annelerin yardımcısı olsun.Bıcırıklar neler yapıyor,öp kokla yerime.

Mervecim senden de allah razı olsun, evt ya havalar serinledi, kış girmeden görüşelim Sinemle de haberleşelim valla yakınız ama bi görüşemedik.bebişimiz nasıl? Fotosunu eklediysen de ben görmedim uzun zaman gelmedim foruma.Öp yerime çok.

Esracım sana da çok teşk ederim,BU arada çok geçmiş olsun, Allahın izniyle inş sağlıcakla devam eder gebeliğin.Takip edemedim uzun zamandır haberdar değildim.Canını sıkma emi bebişin de etkilenmesin.

Kızlar bugün ilk muaynemize gittik, 5+5 iz ve kesemiz göründü allaha şükür. 2 hafta sonraya randevumuz var kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş. Çok sevinçliyim,sanki ilk hamileliğimdeki kadar heyecan verici. Allahım olmayanlara da nasip etsin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hepinizi öpüyorum kuzucuklarınıza iyi bakın kızlar.Sincap arayanlara iyi çalışmalar, iyi gecelerr mucukaaaboshayallersmile

herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları
pınarcığım kesinlikle heycan vericidir tahmin edebiliyorum düşünmesi bile heycanlandırıyor insanı ama bana batu okulan gidene kadar yasak kaygana ikisine bir bakamam diyor ya oturup kendim bakacağım yada batu okula başlayana kadar bekleyeceğim gerçi 5 yaşında ana okuluna başlasa 3 senem ver daha zemuszemus

öncelikle sanki kendim ilk kez hamile kalmış kadar sevindim pınarıma yahu ooooooooohhhhh maşallah sefamız olsun.....kızlar merhaba biz bayram öncesi on günden beri göçebe hayatıyla bi oraya bu buraya yaşıyoruz ..bebekler evi unutmuşlar yahu bir aydan beri eve giremiyoruz nerdeyse..apartmanda tadilat var mantolama yapılıyor...bebekler büyüdüler baya ve daha da canavar oldular..bazen hatta herzaman kendini unutuyor insan ama yinede canları sağolsun çok tatlılar.. hatta bazen emoşla konuşup kendimizi teselli ediyoruz.....

ayrıca artık evimde olmak ayrıca bir moral kaynağı...geçmişi pınar dışında pek okuyamadım oğlum uyanık bi ara okurum....gelebilirsem aldığım kararlardan biri topiğe daha çok gelmek ..bakalım bebeklerim ne kadar izin verecekler..galiba burada benim kararım değil onların kararı önemli:))))

pınarım keseyi bile görmüşsün yaaaaaaaaa...çok heyecanlı süper bişey bu..allah kucağımıza almak nasip etsin bebişimizi..elamın kardeşi olcak anammmmmm...

ben bi oğlanı doyurayım uğrarım.....mervişko benim kızımda iştahsız yaaa..bi yemek yiyiyo üst baş önlük daha çok yemek görüyordur boğazından..kızlar daha narin sanırım bu konu da...

kuzum zuzum sinemim gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım miniklerini büyütmüşün annesi allah emelle senin yardımcın olsun zor valla moralini bozmak gibi olmasın ama büyüdükce daha çok azıyorlar :)) ben küçükken daha nasıl zor olabilir diye düşünüyordum valla bir oluyorlarki anlatamam ama rabbim önce sağlık verin gerisi boş tek iyi olsunlar mutlu olsunlarda

minikler çok şükür büyüyorlar canımın içi ama şimdiden yaramazlıklarıda günden güne artıyor......dediğin gibi mutlu sağlıklı büyüsünlerde başka bişey görmüyor insan...baby tv seyrediyorlar şimdiden bücürüklerin sevdiği bir çizgi film var ..o çıktığında rahat ediyorum çok şükür..:)

anacım yaşlı mı kayganan yoksa keyfi mi diyo? ne bilim allah herkesin kalbine göre dilediği zamanda versin inş, 4 yaşında da verilebiliyor iyi bi kreşe kuşum aklında olsun.

hoş geldin kuşummmm,sefelar getirdin:) büyümüşler de babytv seyrediyolarmış bak sen sunlaraa, annesi öp sıpalarını yerime :):ecrin_bebek:

slm kızlar nasılsınız canlarım denetiim vardı bu hafta bitti allaha şükür
oyüzden gelemedim topiğee hepinizin iyi olmasına sevindim
pınar meleğinin kendiliğnden gelmesine çok sevindim
keseyi görmüşsün darısı kalp atışına canım
seher adaşım esma esra merviş emel
ay burda görmek çok güzel sizleri
ayşeyi unutmayayım valla sopasını gösterir bana
aylin kuşum sende gelmişsin daha sık uğra canım

bak sen bücürüklere yerim ben onları benim için kocaman öp ikisinide

iylik sinemciğim asıl sen nasılsın bebişin nasıl başladınmı hazırlıklara annesi

Pınarcım tebrik ederim cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Esma valla bende düşünüyorum 3,5-4 yaşına gelince kreşe vermeyi bizimkilerde pek çocuk peşinden koşacak güçte değil maalesef şimdilik idare ediyoda ilerde zor.
Sinem kız sen ne zaman doğurcan şimdi

slm kızlarr esma canım iyiyim ben daha başlamadım hazırlıklara
aslında buhaftasonu hastane çıkışını alayım diyorum ama bakalım
kısmet asiş canım ben aralık 15 ten sonra diye düşünüyorum
kpss sınavıda 28 kasım yapmışlar bu halde nasıl gireceksem
belki bebişim uğurlu gelirde yüksek
puan alırım çalışmadan nasıl alacaksam gerçi 2
ay var önümde baksam bişiler olur ama
hayırlısı diyim yaaaa
iyi tatiller ben pztsi tosunu görmeye gidicem dr. amacaya
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman

herkese selammmm bacılar ben ve sıpalarım evde yalnız yağmura bakıyoduk oğlum sıkıldııı...şimdi yerde biri sağa yuvarlanıyor biri sola ben fırsat bu fırsat topiğe yuvarlanayım dedim...adaşım haftaların ilerlemiş maşallah ....asiye..esma...gelip çıkmışsınız bi ara denk gelsekte laflasak ...herkesi çok öptüm..

herkese keyifli hafyasonları nasılsınız bakalım bugün çok yoğun bir gün ilk olarak ben gezmeye gideceğim sonrada kşama benim evde misafirm var bakın nasıl hamaratı demi öğene kadar çalış öğlen eve git ordan gezmeye gezmeden gel misafir ağarla birde misafir kaç kişigelecekmiş onu öğrensem

herkese merhabalar güzel bir hafta geçirme dileğiyle cumartesi günü çok yoğun dedik içine ettik işden eve evden gezmeye gezmeden eve sil süpür pasta yap ütü yap ilk olrak sıpam ütüyle elini yaktı fiden çekeli 5 dak felan olmuşdu onun ulaşamayacağı yere koymuştum ben aklımca ama bu batu gitmiş bulmuş elini yaktı neresi olduğunuda anlayamadım suya tuttum buz verdim eline sonra misafirler geldi bu içerden birinin bardak altını al ve koşarak mutfağa gel tam arkama düştü bir şangırtı koptu elini 2-3 yerinden kesmiş sıpam nasıl kanadı pansuman yaptım eli neredeyse tamamen kapandu yarabandından anne kapattı diye ağladı ama allahdan hemen unutuyorlar 10 sürmeden unuttu sıpam şimdilik iyi dünde 2 kere pansuman yaptık allahım bebeklerimizi korusun

geçmiş olsun batumuza erkek çocuğu işte dayanıklıda demekki başka çocuk olsa bütün gün nazlanır durur.... aferin aslanımıza.... ayrıca çok geçmiş olsun ..öperim ben kuzumun pansumanlarını...

bizde yedide kalktık ..kahvaltı filan ...sonra oğlanı aldım parka çıktım ..kızım evde uyudu ablasınla....sonra koşturmacaya devam ..herkese iyi haftaaaalarrrr....bayanssulusmile

cidden öyle maşallahı vardı kesik neysede yanık çok acır baş parmağını yakmış sol el harap bir durumda yara bantlarına gıcık oldu çıkartmakla meşgül çıkaramazsa bakıp anne kapattı diyo batuhan eline bakıyım diyince yaralı elini gösteriyo gülüyo çok yaramaz çok rabbim en azıyla kurtulmamıza yardım etsin çünkü bu bebe böyle gittikce daha çok yerimiz yaralanır
ama içim gitti hele kanadıkca kan elinden aktıkca benimde yüreğimden damla damla aktı allaha şükür iyi hiçbirşeyi yok

allah sabır versin herkese kızlar biz iyiyiz soran herkese tek tek teşekkür ediyoruz c tesi kontrolümüz var bu arada şubat başında gelcek sıpamız

herkese günaydın nerelerdesiniz hanımlar aylin seni çookk merek ediyorum arada girde durumlardan haber ver kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…