gunaydıınlar
pınarım canım tebrık ederım darısı basıma dıyemeyenlerdenım henuz :)) bı caadıyla uğraşırken
emelcım sanada kolay gellsın
kızlar gulsumun bebeği doğmus mas işin cok zorallah 24 gun olmus adı enes oda gulsumde pek sağlıklı allah buyudunu görmeyı nasıp etsın darısıda dığğer hamılelerımızın basına
esma batu cok fena desene selende aynı anne demez hep ısı dusucek o zaman anne yoksa aba der bu ara her ıstedını ağlayarak yapmtırmaya calısıyo sanırım 2 yas sendrıomuna gırdık poff bı o eksıktı kılo konusunda bısı dıyemıcem herkes aynı sanırım
pınarcımmmm çokkkkkk ama çokkk sevindim.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.şimdiden kolay gelsin diyorum...
Alperen paşamızada çok geçmiş olsun. sık giremediğim için rahatsızlığını bilmiyorum ama bir daha yaşatmasın Allah...
Kız iri kıyım sen çok zayıfta olsan benım gözümde yine öylesin :)))) Ben seni öyle seviyorum çünkü... :))) Batu yu benim için ısır..:))) Yerim ben onun aklını :)))Kime çektiği malum :)))
Sehercim maşallah Selende kocaman olmuş.. Darısı başıma :)))
bana gelince ikizlerle savaş devam ediyor. şu an uyuyorlar yarım saat oldu... uyanmaları an meselesi :))
hepinizi öpüyorum.. hepiniz kendinize iyi bakınnnn
amanınn kız pınar tüylerim ürperdi yeminle çoook mutlu oldummm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm sağlıcakla büyüttttttttttt:)))))))))) inş ikinci doğmadan buluşuruz:))
esmammm kızzzzz nasııı geçti tatil gerçi tatilin iyisi kötüsü olmaz oh ne güzel oğluşta doymuştur sana..
ayşecim rabbim başka bişey yaşatmasınn sağlık versin geçmişler olsun..
gel gelelim bize bizim minnoşş hiç yemek yemez oldu emsin dursun doktordaydık dün gelişimi iyi diye bişey demedi bu kışta geçsin emmeyi keseriz dedi. dişte çıkartıo sanırım ondan iyice yemio. geceleri ise aynen devam uykusuzzzz her geceeeeeeeeee bebekken daha iiydi bu kız şimdi yarım saatte saatte bi ağlıoo memee diee bazen emzikle kandırmaya çalışıom kanmıo zilli:))) çok şükür sağlığı iyi olsunda o bize yeter
kimler gelmiş kimler geçmiş pınar çok sevindim allah yardımcın olsun ikinci bıcır gelio kızlar biz iyiyiz amnio senteze fln gitmedim geçecek umuduyla uyuyup uyanıyorum rabbim şifasını versin yavrumun bu arada biz tepiklerle uyandırıoz artık anneyi sabah 7 de başlıo kıpırdamaya uzanmama gelemio
kuzum zuzum sinemim gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım miniklerini büyütmüşün annesi allah emelle senin yardımcın olsun zor valla moralini bozmak gibi olmasın ama büyüdükce daha çok azıyorlar :)) ben küçükken daha nasıl zor olabilir diye düşünüyordum valla bir oluyorlarki anlatamam ama rabbim önce sağlık verin gerisi boş tek iyi olsunlar mutlu olsunlarda
herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları
pınarcığım kesinlikle heycan vericidir tahmin edebiliyorum düşünmesi bile heycanlandırıyor insanı ama bana batu okulan gidene kadar yasak kaygana ikisine bir bakamam diyor ya oturup kendim bakacağım yada batu okula başlayana kadar bekleyeceğim gerçi 5 yaşında ana okuluna başlasa 3 senem ver daha zemuszemus
öncelikle sanki kendim ilk kez hamile kalmış kadar sevindim pınarıma yahu ooooooooohhhhh maşallah sefamız olsun.....kızlar merhaba biz bayram öncesi on günden beri göçebe hayatıyla bi oraya bu buraya yaşıyoruz ..bebekler evi unutmuşlar yahu bir aydan beri eve giremiyoruz nerdeyse..apartmanda tadilat var mantolama yapılıyor...bebekler büyüdüler baya ve daha da canavar oldular..bazen hatta herzaman kendini unutuyor insan ama yinede canları sağolsun çok tatlılar.. hatta bazen emoşla konuşup kendimizi teselli ediyoruz.....
ayrıca artık evimde olmak ayrıca bir moral kaynağı...geçmişi pınar dışında pek okuyamadım oğlum uyanık bi ara okurum....gelebilirsem aldığım kararlardan biri topiğe daha çok gelmek ..bakalım bebeklerim ne kadar izin verecekler..galiba burada benim kararım değil onların kararı önemli:))))
pınarım keseyi bile görmüşsün yaaaaaaaaa...çok heyecanlı süper bişey bu..allah kucağımıza almak nasip etsin bebişimizi..elamın kardeşi olcak anammmmmm...
bak sen bücürüklere yerim ben onları benim için kocaman öp ikisinideminikler çok şükür büyüyorlar canımın içi ama şimdiden yaramazlıklarıda günden güne artıyor......dediğin gibi mutlu sağlıklı büyüsünlerde başka bişey görmüyor insan...baby tv seyrediyorlar şimdiden bücürüklerin sevdiği bir çizgi film var ..o çıktığında rahat ediyorum çok şükür..:)
anacım yaşlı mı kayganan yoksa keyfi mi diyo? ne bilim allah herkesin kalbine göre dilediği zamanda versin inş, 4 yaşında da verilebiliyor iyi bi kreşe kuşum aklında olsun.
57 -58 yaşlarında canım genç değil çokda yaşlı değil 3 yaşına gelsin yarım gün başlatacağım kreşe canım 4ü beklemeyeceğim çünkü evde babaanneyle hiç birşey öğrenemiyor hayırlısı bakalım herşeyin bir zamanı var
herkese merhabalar güzel bir hafta geçirme dileğiyle cumartesi günü çok yoğun dedik içine ettik işden eve evden gezmeye gezmeden eve sil süpür pasta yap ütü yap ilk olrak sıpam ütüyle elini yaktı fiden çekeli 5 dak felan olmuşdu onun ulaşamayacağı yere koymuştum ben aklımca ama bu batu gitmiş bulmuş elini yaktı neresi olduğunuda anlayamadım suya tuttum buz verdim eline sonra misafirler geldi bu içerden birinin bardak altını al ve koşarak mutfağa gel tam arkama düştü bir şangırtı koptu elini 2-3 yerinden kesmiş sıpam nasıl kanadı pansuman yaptım eli neredeyse tamamen kapandu yarabandından anne kapattı diye ağladı ama allahdan hemen unutuyorlar 10 sürmeden unuttu sıpam şimdilik iyi dünde 2 kere pansuman yaptık allahım bebeklerimizi korusun
geçmiş olsun batumuza erkek çocuğu işte dayanıklıda demekki başka çocuk olsa bütün gün nazlanır durur.... aferin aslanımıza.... ayrıca çok geçmiş olsun ..öperim ben kuzumun pansumanlarını...
bizde yedide kalktık ..kahvaltı filan ...sonra oğlanı aldım parka çıktım ..kızım evde uyudu ablasınla....sonra koşturmacaya devam ..herkese iyi haftaaaalarrrr....bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?