gunaydınlar esma ım batuya cok gecmıs olsun buyudukce yaramaz oluyolar sana yanıklar ıcın kekık yağını onerırım hemen acısını sızısını alır kabarmaz bıle
bızde bu hafta sonu vukuatlıydık sağolsun zıpırcık koltuktan supermen olarak atladı yere korkuttu bızı ardından kapıyla oynarken eliini sıkıstırdı bu arada sen napıyodun dersen ılk dustuğude bbasıyla oynuyolardı göya bende yatıyodum ıkıncı becerıklılığınde gezmeye gıdıcektık onu gıydırdım kendım gıyınıyodum yanı hep kaşla göz arasında halleder ısını
teşekkürler merveciğim bu arada batuhanda geç yürüdü 14 aylıkdı ama ondan sonra durduramadık şimdi yürümüyor koşuyor sıpa acele etme sıralıyorsa birden yürür canım
abowwwww şu zıppırların yaptıklarına bakk ee bizde pc kasasını masa üzerine taşıdık şimdide netin kablosunu çekiştiriyor kerataa oyuncaklara yan dönüp bakmaz nerde tehlikeli şey var peşinde hepsi aynı demekki bunlarınnn ee ne yapalım yeterki ciddi sonuçları olacak şeylerden uzak dursunlar seherimin demesi olmazsa kaşla göz arası yapıyorlar yapacaklarını ne kadar dikkat edersen ett Allaha emanetlerr batuşumada çokkk geçmiş olsun canımmm Allah korumuşş
ehemmmm bizleri merak edenler buradan görebilirlerrr:kedi: http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...viteler/393126-misafirlerimizi-agirladik.html
herkese günaydın sıpalarım uyudu bende daldım buraya bakalım kaç dakika uyuycaklar
naber kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?