İnatla bir gün ANNE olacağım !

gunaydınlar esma ım batuya cok gecmıs olsun buyudukce yaramaz oluyolar sana yanıklar ıcın kekık yağını onerırım hemen acısını sızısını alır kabarmaz bıle
bızde bu hafta sonu vukuatlıydık sağolsun zıpırcık koltuktan supermen olarak atladı yere korkuttu bızı ardından kapıyla oynarken eliini sıkıstırdı bu arada sen napıyodun dersen ılk dustuğude bbasıyla oynuyolardı göya bende yatıyodum ıkıncı becerıklılığınde gezmeye gıdıcektık onu gıydırdım kendım gıyınıyodum yanı hep kaşla göz arasında halleder ısını

sizede geçmiş olsun canım arkanı dönmene hallediyorlar sağolsunlar hiç sesi çıkmıyorsa uzun müddet kesin yasak birşeyler yapıyorlar geçen gün tv açtım ona sesi çıkmıyo çok şaşırdım ilk defa dikkatini çekti galiba diye nerde benim ufaklık banyoya girmiş kovadaki suyla oynuyor gittimki üstü başı ıslanmış bide bana bakıp gülüyo çok yaramazlar çok

abowwwww şu zıppırların yaptıklarına bakk ee bizde pc kasasını masa üzerine taşıdık şimdide netin kablosunu çekiştiriyor kerataa oyuncaklara yan dönüp bakmaz nerde tehlikeli şey var peşinde hepsi aynı demekki bunlarınnn ee ne yapalım yeterki ciddi sonuçları olacak şeylerden uzak dursunlar seherimin demesi olmazsa kaşla göz arası yapıyorlar yapacaklarını ne kadar dikkat edersen ett Allaha emanetlerr batuşumada çokkk geçmiş olsun canımmm Allah korumuşş
ehemmmm bizleri merak edenler buradan görebilirlerrr:kedi: http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...viteler/393126-misafirlerimizi-agirladik.html

Merhaba kızlar nasılsınız bakim
Kız sinem aralıkta doğacak ha bebişin hadi bakalım yılın son bebeklerinden olacak sağlıkla doğsun annesine sınavda şans getirsin inşallah
Esmacım sehercim bütün çocuklar yaramaz bizimki bile şimdiden örtüleri çekiyo kafasına bişey düşecek zillinin ilerde ne olur kimbilir genede Allah tan şansınız varmış ciddi bişey olmamış
Ayşecim gördüm sizi alperen kocaman olmuş süper görünüyosunuz
sinemcim kız sende bi ara sıpaların resmini koyda bakak merak ediyorum ben
Biz iyiyiz kızlar 7. ayımız bitti 8 den 3 gün geçti büyüyo işte bu arada nikol mervecim sana teşekkür ederim sayende medela süt pompası almıştım ve biliyosun benim kız emmedi hala süt verebiliyorum kızıma sağolasın verdiğin tavsiye için.
Öptüm hepinizi.

herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım
asiyeciğim evet canım ucuz atlattık şimdi batuhan uffun nerde diyince açıyor avcunu gösteriyor sıpamm

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim maşallah toipk artık şenlenmeye başladı
esma nasılsın canım esra dr. gidecektin kontrol nasıl geçti
esma seher geçmiş olsun sizin minik yaramazlara
adaşım pınar ayşee emel mervişler hepinizi çok özledim aylin kız arada uğra buraya
feyzada uğramaz oldu
asiş bende unutmam inş. medela süt pompasını çalışınca pompa şart
memnun kaldıysan bende satın alayım bebiş doğmadan
esmoşşşş ben birazdan çıkıcam 10 gibi gelirim geri odaya burda olursan görüşürüz ok öptm

günaydınlaarr...hepinizi çok özledim...
ilk olarak pınar senle başliim...çook sevindim canım...allah sağlimen kavuştursun bebeğine seni...rabbim isteyen herkese versin inşallah..evlat gibisi yok cidden...
yaramaz kuzulara gelince...geçmişler olsun uflarına...allahım koruyo melekleriyle...
ayşecim alperen paşa da atlatmış çok şükür...maşallah kuzuma...geçmiş gitmiş olsun inşallah..
bebeleri olacaklar sizde de hazırlıklar ne durumda bakiim...esracım kendini toparlamana sevindim canım...
adaşım diş çıkarırken hiç yemiyolar...sonra düzelir meraklanma..en azından emiyo seninki...
asiyecim memnun kalmana sevindim canım..bende 7.5 ay verebildim sütümü..umarım seninki daha çok olur..asya kuzum anne sütüyle büyür...
ikiz anneleri bile gelmiş de biz bir bebeyle uğramaz olduk...ama ben daha geçen hafta sonu döndüm anamdan...ancak toparlandım...şimdi de burdayım...
sehercim seni de arayamadım....ev pek kalabalıktı...ananem de bu ara iyice kötülemiş...onla uğraştık dr falan..annemin de pisikolojisi bozuk..alzehimmer çok kötü bi hastalıkmış...başa gelince anlıyo insan... kuzey kuzusuna gelince....çok yaramaz...hiçbişey ilgisini çekmiyo bu aralar...hep bi mız mızlık...olmadık şeylerle işi...kablo..kapı pencere...dolap kapakları çekmece...daha yürümüyo...ayağa tutunup kalkıyo sıralıyo...ama yürümüyo...dr acele etme dedi...bakalım bekliyoz...
işte benden havadisler böyle...

Son düzenleme:
teşekkür ederim sinemciğim ufak kesiklerle atlattık allahdan bu arada bende tam 14 ay avent manuel kullandım süt pompası çokda memnun kaldım bilginize

teşekkürler merveciğim bu arada batuhanda geç yürüdü 14 aylıkdı ama ondan sonra durduramadık şimdi yürümüyor koşuyor sıpa acele etme sıralıyorsa birden yürür canım

teşekkürler merveciğim bu arada batuhanda geç yürüdü 14 aylıkdı ama ondan sonra durduramadık şimdi yürümüyor koşuyor sıpa acele etme sıralıyorsa birden yürür canım

ben de öyle tahmin ediyorum esma...şimdiden durmuyo..yürürse yandık...

aahaaa ayşe kız delikanlı olmuş oğluşun maşallahhh

ay evet ayşe..alperen koca adam olmuş...bi ara bende foto ekliim benim tospayı da görün bakalım büyümüş mü teyzeleri...

kuzularımın resmini buraya koymayı bilmiyorum albümlerde kuzularım diye koydum arkadaşlar ..tanıştırayım kızımla oğluşumu teyzoşlarınla..gerçi bunlar geçen ay ki halleri ama olsun

iyyim sinemciğim aynı çalışıyorum sen nasılsın canım

sinem maşallah kuzularına ikiside birbirinden tatlı öp kocaman esma teyzeleri için olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…