İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinem maşallah kuzularına ikiside birbirinden tatlı öp kocaman esma teyzeleri için olurmu

maşallah zuzu sinemcim ne güzel olmuş onlar canlarım benim

sinemm kuzularına maşallah...topiş olmuşlar bunlar yaa...

kızlar çok teşekkür ederim.....allah yavrularımızı bağışlasın bizlere..inatçı bebişlerde bir an önce gelsinler inşallah anneciklerinin göbüşlerine...

gunaydınlar
sınemcım masallah evlatlarını allah nazardan korusun
zeytın sınemım nası gıdıyo hamılelık
asıyecım sen bıde bunları yuruyunce gör o zaman tehlıke artıyo dahada
dunurcum hos geldın canım olsun canım kısmet değilmiş hastalık cok zor annenede cok gecmıs olsun canım kolay değil hastayla uğrasması benım damat pek oturaklı cıktı sen dur bı yurusun o zaman gorucem hesas ne cekmece ne dolap selen yasındaydı sokak kapısını acıp kacıyodu sıpa sımdı dahada zor ulaştığı heryerı talan edıyo zıllı ve her dedni yapmayınca ağlıyo gecen doktoruna gıttımızde 2 yas sendromuna gırmıs dedi bende deprosana gırıcem bu gıdısle doğduğundan berı rahat nefes aldırmadı zıllı ya 15 aydan sonra az duzeldı dedik bu cıktı sımdıde basımız cok sabırlı olmam lazımmıs bağırmak yok guzelce anlatıcakmısım herseyı (

valla dünür benimki galiba 2 yaşına gelmeden o sendroma girdi :)) dediğin gibi herşeyi ağlayarak istiyo...çok mız mız oldu..napıcaamı bilemiyorum...

zamane çocukları 2 yaşsendorumna erken giriyor kızlar böyle giderse 2 yaş senderomunun adı 1 yaş sendorumu olacak

dunurum selende erken gırdı daha 1.5 yas yok valla oynatmaya az kaldı doktorum nerde

herkese merhabalar inatcı anneler ve inatcı melekleri nasılsınız bakalım

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımmmopuyorumnanaktan
zuzummm maşallah Allah nazardan saklasın çok tatlılarrrr
seherr 2 yaş sendromuda neyin nesi yaaaaaa açıklayıverin accuk banaa şimdi bizimkilerin yaramazlıkları sendrommu olup çıktı başımızaaaCADIARZU
emoşom gelmişşş gitmişşşşşşş
inatçı annelerim ve anne adaylarımm nasılsınız hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

başlıcam valla sendromlarına...biz sendrom neyin olmadan büyüdük valla..annem bi bakardı ne demek istiyo anlardım..şimdi nerdee...biz onların gözüne bakıyoz...aman allah acılarını göstermesin...hepsi boş...yeterki sağlıklı ve mutlu bi çocuk olsunlar...

herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım hayırlı sağlıklı bol gülücüklü bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…