merve ne alemsin yaaaa ne güldüm bende anlayamamışdım kimin adet olduğunu meğer kimse adet madet olmamış
hiç kendini üzme canım benim ablamında 7 yıl çocuğu olmadı tedavi tüp bebek sonunda oldu şimdi ise teknoloji okadar geliştiki bebek yapmak artık çok basit
oyyy yerimm o kuzucukları bennnn sarı papatya ikiside maşallah pek güzeller analarına çekmişlerkaydirigubbakcemile2kızlar şimdi emelle konuştum..hepinize çook selamı var...alp ile nazın bıcır bıcır sesleri gelyodu arkadan..benim oğlumda omzumda yatarak konuşmalarımı dinledi uyku mahmuru:))
dünürüm düğüne herkes davetli davetiye göndedeririz herkese olmadı tek tek beceremiyoruz scan edip koyuveririz buraya hehehekaydirigubbakcemile3 sonuçda analar babalar neysede bebeler dururmu arkadaşları evleniyor demi yaakaydirigubbakcemile3allah sizin iyiliğinizi emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız amma güldüm kendimeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
heheheeeeeeeeeeee çok yaşayınnn hehehe başta ben çok yaşayım dimiiikaydirigubbakcemile3
allah razı olsun canım arkidişlerimmmm gerçekten cennet anaların ayağı altında boşuna dememişler..
ay kızlar hepinizi çoook seviyorum biz çok yazışamasakta genede burdan önemli anlarımızı hep paylaşalım olur mu mesela büyüsün kuzular ay yarın nisa evleniyoo batuyla gibi haberleride vereliim :hulya:
bende anne olmak ıstıyorummmmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?