İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyi demek adet olmuş...çok şükür iyiyiz...biraz uykusuzluk var..bugün eşimin doğumgünü...ona oğlunun agzından bi not yazdım..babası gelince eline vericem...babasına vercek oğlum da...bi de kendim pasta yaptım...bi de en sevdiği yemek..karnıyarık pilav cacık var...eee daha ne olsun..benim hediyem ilerleyen saatlerde :)))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar kimse girmiyo herhalde ya baya yalnız kalmış topik
Kızlar kızım rahatsızdı biraz bunu tıkanıyo bu ara eziyet çekiyoruz biraz Allah tan toparlndı biraz
size bişey sorcam kızım 7,5 aylık oldu hala diş yok ortada ama çok salyası akıyo ne zaman çıktı sizinkilerin dişi

asiyecim kuzeyin ilk dişi 9.ay dolduğunda çıktı..ama daha da geç çıkaranlar var...asyaya kocaman geçmiş olsun...diş çıkarırken geceleri özellikle çok sık uyanacak..ağlayacak...hazırlıklı ol...

adaşım kim adet olmuş? anlamadım anaannene çok geçmişler olsun benimde anaannem aynen rahatsız dayımla kalıyorlar ama artık çok zor oluyor annemede gelmiyor annem devamlı onlarla uğraşıyor dün güya azcık hava alsın diye annemle alışverişe çıkacaktık bi baktık annemin tansiyon fırlamış hemen hastaneye gittik allahım beterinden saklasın annelerimizi korusun bide çocuklar kucağımızda anneme yardım edemedim elim ayağım dolandı allahtan gelinimiz yanımızdaydı yiğen 2 yaşında o laftan anladğından benle arabada kaldı gelinimiz ilgilendi annemle yoksa ben kızla bişi yapamadım..beterinden saklasın sağlık versin herkese..

asişim nisanında ilk dişi 9 aylık çıktı alttan bi tane şimdi ise daha yeni üst dişleri çıkmaya başladı fakat altta hala bi tane var ikincisi gelemedi üstler çıkıyor garip bi durum oldu yani doktor bana genetiktir siz ne zaman diş çıkarttıysanız ozaman çıkartır dedi.

Teşekkürler kızlar bizim daha var herhalde daha dişin hiçbirşeyi dözükmüyo çünkü sadece kız huzursuz ve salyalı

hoşgeldin dünürüm annene ççookkk geçmiş olsunnn rabbim bir daha yaşatmasın onları başımızdan eksik etmesin onlarsız asla olmaz
asiyeciğim batuhanında ilk dişi 8 aylıkken çıktı canım

adaşım anneciğine çook geçmiş olsun hayatım...rabbim uzun bi müddet daha onları başımızda tutsun inşallah...
kız amma güldüm haa...kimse adet olmamış.iyiyiz demek adet olmuş manasında dediydim...hay allah da seni güldürsün canım arkadaşım...

merve ne alemsin yaaaa ne güldüm bende anlayamamışdım kimin adet olduğunu meğer kimse adet madet olmamış

ay biz iki dünür pek alemiz yaa bende bu kız kimin adet olduğuna seviniyor diyorum ama ilk bakışda öyle anlaşılıyor merve ne yapayım yaa bide topikde kimseler adet olmak istemezken hehehe

kızlar şimdi emelle konuştum..hepinize çook selamı var...alp ile nazın bıcır bıcır sesleri gelyodu arkadan..benim oğlumda omzumda yatarak konuşmalarımı dinledi uyku mahmuru:))

allah sizin iyiliğinizi emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız amma güldüm kendimeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
heheheeeeeeeeeeee çok yaşayınnn hehehe başta ben çok yaşayım dimiiikaydirigubbakcemile3
allah razı olsun canım arkidişlerimmmm gerçekten cennet anaların ayağı altında boşuna dememişler..

ay kızlar hepinizi çoook seviyorum biz çok yazışamasakta genede burdan önemli anlarımızı hep paylaşalım olur mu mesela büyüsün kuzular ay yarın nisa evleniyoo batuyla gibi haberleride vereliim :hulya:

kızlar şimdi emelle konuştum..hepinize çook selamı var...alp ile nazın bıcır bıcır sesleri gelyodu arkadan..benim oğlumda omzumda yatarak konuşmalarımı dinledi uyku mahmuru:))
oyyy yerimm o kuzucukları bennnn sarı papatya ikiside maşallah pek güzeller analarına çekmişlerkaydirigubbakcemile2
dünürüm düğüne herkes davetli davetiye göndedeririz herkese olmadı tek tek beceremiyoruz scan edip koyuveririz buraya hehehekaydirigubbakcemile3 sonuçda analar babalar neysede bebeler dururmu arkadaşları evleniyor demi yaakaydirigubbakcemile3

bende anne olmak ıstıyorummmmmmsenağlama

merhaba canım hoş geldin aramıza inşallah en yakın zamanda sende anne olursun ne zamandır istiyorsunuz bebek herhangi bir sorununuz varmı

sinem ne zaman kontrol? beyazıt paşamızı ne zaman görcen?

mervişim 25 ekim doğum günümde görecem beyazıt beyimizi
az kaldı 17 gün var sayılı gün çabuk geçerr
senin tosun nasıl

selam kızlar.... valla alemsiniz çok güldüm şu adet meselesine :)))))))))))
umarım hepiniz iyisinizdir. biz iyi sayılırız.. Alp uyuyor Naz ile teyzelerimize bakalım dedik..izin verirse yazmama tabi :)))
Bu arada Asiye cim benım oğlum diş çıkarttı alttan iki tane ama kızımda henüz birşey yok. salya meselesine gelince çok uzun süre akıyor. yani salya hemen ardından diş gelmiyor..Diş çıkarma ırsi bir olaymış ama benım bebeklerim bana çekmemiş çünkü ben 4 aylıkken çıkartmışım :)))) onun için pek dişliyim :)))))
hepinizi öpüyorum...fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum..inanın hep aklımdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…