İnatla bir gün ANNE olacağım !

ooo 25 ekime daha çok varmış...ama sayılı gün gelr hemencik..benim tosun yaramazlıkta son noktalarda...canıma okuyo...

kızlar bisorum olacak...bal tarçın çörekotu kürü hakkında bilgisi olan bana yazabilir mi?eltimin çocuğu olmuyor..ona dedim yap diye ama ayrıntılı bilgi lazım...ölçüleri ve ne zaman başlanıp ne kadar süre yapılacak....esma asiye siz biliyodunuz sanki öyle hatırlıyorum...

herkese merhabalar hayırlı güzel bir hafta diliyorum sizleri
merveciğim ben yapmışdım bal ve tarçını adetinin 2. yada 3. günü başlıyorsun ben tarçın miktarını göz kararıyla ayarladım günde bir kere 5 gün ama bunun yanında bu 5 gün sakızını tarçına batırıp çiğnemek daha önmli emilimin yavaşlattığı için daha yararlı oluyormuş biraz acı oluyor ama buna değer gün içinde çiğnesin tabi yumurtlama gününü de iyi takip etsin inşallah en kısa zamanda hamiş olur sende burda güzel haberlerini verirsin

saol hayatım...umarım işe yarar..çok istiyo..kaynımın ilk eşinden kızı var 12 yaşında..ama bu eşinden daha yok..4 senelik evliler...rabbimisteyen herkese versn inşallah...

kızlar raziyenin minik oğlu doğmuş maşallah ikiside iyi görünüyor facede fotoğraflarını gördüm sizede haber vereyim dedim

ayy maşallah razişim allahım analı babalı büyütsün canım
darısı bütün hamişlere
sanemin gülsümün de olmuştur belki
ay sırayla doğurmaya başlicaz desenize
heyecanlandım yaaa

günaydın kızlar nasılsınız
biz iyiyiz emel bende 10 aylıkken çıkarmışım dişlerimi
çocık bana çekerse önce yürür sonra diş çıkarır

merhaba kızlar nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır hamişler zaman ne çabuk geçiyor ne kadar az kalmış sinem daha dün gibi hamileyim dediğin ama sen 30 haftalık olmuşun darısı diğer arkadaşlarımızın başına birde gelseler demi aylinciğim bizi merakda bırakmasnız

evet canım yaaa azkaldı bebişimi hayırlısıyla alırım inş. kucağıma
yeterki sağlık olsun canım zaman geçiyooo
aylinime inş. allahım hayırlı ve sağlıklı evlat verir
aylin iyi kızlar

merhaba nicole 78

ablanın bebeğinin durumu nasıl. umarım iyidir. bende 22 haftalık ikizlerime hamileyim. cumartesi günü ayrıntılı ultrasonda bebeklerimin bir tanesinin kalbinde kireçlenme olduğunu söylediler. benimde ikili testim güzel çıkmıştı. doktorum bir profesöre yönlendirdi. cerrahpaşanın hocalarındanmış. evet kalpte bir beyaz leke var. ama bu başka şeyler ile desteklenmediği sürece korkulacak bişey yok dedi. biraz içim rahatlar gibi oldu ama yinede acaba mı diye içimde bişeyler var.
ablanın bebeğinin sağlık durumu nasıl? umarım iyidir.

mrb. ebrugül genelde bu tür şeyler ilerki haftalarda kayboluyor
inş. bir problem yoktur canım sen kalbini ferah tut
esmaaa canım nasılsın

iyyim sağol sineciğim iş ev batu uğraşıyorummmm sen ne yapıyorsun beyazıt bey nasıllar:)))

iyi canım 25 de kontrole gideceğiz bakalım büyümüş mü
allahım sağlık ve huzur versin hepimize canım

gunaydınlar
gecmısı okudum bıraz guldum grduğum kadarıyla hepınız ıyısınız
allah daha da ıyı etsın
razısın bebeğine kocaman masallah
bızım bı hafta sehır dısı ısımız vardı selenı hava değişikliği çarptı hastalandık ondan sonrada babamız bılg tamıre vermıs anca geldı donduk sahalara

canım ablamın tosuncuk bi oğlu var maşallah...5 ayın içinde..çok şükür bi problemi yok..korktuğumuz olmadı çok şükür ki...rabbim senin bebeğine de sağlık versin..sağlıkla tosun gibi doğsunlar inşallah..

dünürr nihayet...şükür kavuşturana...selenime geçmişler olsun...kuzeyde nezle oldu..ama canavarlığa devam maşallah...
raziye ve bebeğine kocaman maşallah..şimdi face bakıyorum hemen...

herkese selam kızlar nasılsınız
ben acayip bir şekilde grip oldum kuzularımda nezle..ama inanın benden daha güçlüler oğlum bir günde toparladı kendini kızımda zaten hafifi geçiriyor şükür.....
benimde oğlum diş çıkardı kızımda daha bişey yok ama diş eti biraz kabarık...bazı bebekler baya geç çıkarıyor benim yeğenim on aylık daha o da diş çıkarmadı mesele..bünye demekki...

adaşım bebeğimiz geliyor yavaş yavaş az kalmış hayırlısı....adet meselesine gelince bu ay bende baya geciktim bu gidişle bir ikiz daha doğurup rekora koşucam:)))) sonra da tımarhaneye doğru koşarım sanırım:)))) kızım komanda gibi sürünüyor teyzoşları artık istediği yere gidip istediği şeye ulaşıyor..oğlusumda fena değil ama o genelde ağlayıp ayağına getirtiyor herşeyi paşam.....
şimdilik böyle işte gidip biraz ıhlamur mıhlamur içeyi kuzularımda kalkar şimdi

hasta bebişlerimize acil şifalar...hepsini çok mıncıkladım ve öptümmmm..sizleride öptüm kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…