mervişim 25 ekim doğum günümde görecem beyazıt beyimizi
az kaldı 17 gün var sayılı gün çabuk geçerr
senin tosun nasıl
herkese merhabalar hayırlı güzel bir hafta diliyorum sizleri
merveciğim ben yapmışdım bal ve tarçını adetinin 2. yada 3. günü başlıyorsun ben tarçın miktarını göz kararıyla ayarladım günde bir kere 5 gün ama bunun yanında bu 5 gün sakızını tarçına batırıp çiğnemek daha önmli emilimin yavaşlattığı için daha yararlı oluyormuş biraz acı oluyor ama buna değer gün içinde çiğnesin tabi yumurtlama gününü de iyi takip etsin inşallah en kısa zamanda hamiş olur sende burda güzel haberlerini verirsin
biz bursaya gitmiyoruz...
çünkü ablam gelemiyo...amniyosentez oluyo bugün...
bikaç gündür canım sıkkın ama yazmadım..sonuç ne olcak diye bekledim...3 dr da bebeğin kalbinde kireçlenme gördü...bu da % 50 down sendromlu bebek demekmiş..normal bebeklerde de görülebilir ama yarı yarıya ihtimal var...zaten yaşı gereği amniyosentez öneriyo tüm dr lar..ikili testi güzel çıkmasına rağmen...işte şimdi sıvı alınıyo amniyos sıvısından bugün..tahlil olcak..kızlar nolur dua edin yeğenim sağlıklı doğsun...allah sağlıkla sınasın hiçbir anneyi...
merhaba nicole 78
ablanın bebeğinin durumu nasıl. umarım iyidir. bende 22 haftalık ikizlerime hamileyim. cumartesi günü ayrıntılı ultrasonda bebeklerimin bir tanesinin kalbinde kireçlenme olduğunu söylediler. benimde ikili testim güzel çıkmıştı. doktorum bir profesöre yönlendirdi. cerrahpaşanın hocalarındanmış. evet kalpte bir beyaz leke var. ama bu başka şeyler ile desteklenmediği sürece korkulacak bişey yok dedi. biraz içim rahatlar gibi oldu ama yinede acaba mı diye içimde bişeyler var.
ablanın bebeğinin sağlık durumu nasıl? umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?