İnatla bir gün ANNE olacağım !

kuzularına maşallah zuzum...geçmişler olsun ailecek size...raziş doğurmuş bende bugün öğrendim...

seherciğim selene geçmiş olsunnn hoşgeldin sende canım
sinem canım sanada ve minnoşlarada geçmiş olsun ayrıca maşallah kuzulara kız allahmı söyletti tekrar ikiz felan yardıma geliriz artık :))))

slm kızlaar şöyle bi bakındım geçmişe.Hastalarımız var sanırım

Zuzumm, sinemişkomm ne ara hastalandın çok üzüldüm,yarın arayacağım seni.İnş kuzucuklara da bulaştırmazsın.

Mervecim ve Sehercim, sizlere de geçmiş olsun, kuzucuklarımıza da. Bu aralar salgın, Ela mervenin de burnu akıyo, öksürüyo, kaloriferler yanıyo ama kendini ısıtmıyo evi hala değiştiremedik.

Hamişim SİNEMimm, az kalmış bebişine kavuşmaya,Hayırlısıyla kurtul inş bitanem.

RAZİŞİİİM, tebrik ederim bitaneem, allah analı babalı büyütsün inş,hayırlı evlat olur inş.

Esmacım sen nasılsın, batuşumuz nasıl?

Biz bugün aşılarımızı olduk,halsiziz uyuyoruz :) beni çok yormaya başladı ela merve, 1 aydır emeklemeye başladı, ne zaman yürüyeek bu kız allah aşkına? Günün her saati uyku bastırıyor Allah yardımcımız olsun.Kızlar bebişlerinizi yatgına nasıl alıştırdınız? Biz salıncakla uyuyoruz ama artık taşımamaya başladı ve bi an önce yatagına alıştırmam lazım ilerde çok zor olacak yoksa benim için.

Hepinizi çook öpüyorum kızlar mucuk mucuk :)

günaydın kızlarr maşallah gelen giden çok olmuş topiğeee
allahım hastalara şifa versin sağlık versin
adaşım kız sen bir test yap belli olmaz valla gelebilir bebiş
allahım isteyen herkese nasip etsin seher merviş pınar sinem
hepinizin melekelerine geçmiş olsun havalar değişti
artık allahım korusun hastalıktan
esma nasılsın canım batuş nasıl
feyzaa nerdesin kız arada uğrasana buralara

sinmciğim ve pınarcığım bende batuda iyiyiz aynı tempo devam ediyoruz hayata hergün değişikşeyler yapıp bizi şaşaırtmaya devam ediyor dün telefonda konuşuyor aluuuu napıyon diyo sonra bir sürü birşey söylüyor hızlı hızlı kapatırkende kapatıyoo diye indiriyo telefonuu sonra kendince müzik uyduruyo telefon çalıyomus gibi tekrar aluuu diyo daha neler neler
pınrcığım yüremesi için sabırsızlanma canım yürüyünce çok yoracak seni yatak meselesine gelince batu hep yatağında yattı sadece ilk 3 ay ana kucağında uyudu ondada yatağa geçişde zorlanmadık fazla çünkü arada yatağında yatırıyordum ama sallanarak uyuyordu şimdi artık yatağına yatırıyorum uyuyuna kadar benim orda olduğumu hissetmek istiyor uykuya dalmasıda yarım saati buluyor ama buna değer babaannesi gündüz uykusuna dalarken yatağında biraz sallıyormuş onada alışır zamanla geceyi hallettik ya sükür yatağına yatır masal oku ninni söyle ben ses çıkartmayınca batu hemen mızırdanıyor şşşşşşş diyince susuyor annecim burdayım uyu diyorum kendisi söylüyor ninnisini batu batuuu diye uyuyorzemuzemus

selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım.
Sinem seni görüyorum aşağıda nasılsın gördüğüm kadarıyla herşey yolunda maşallah diyeyim.
Raziyenin de gözü aydın çok sevindim doğurmuş. darısı bize inşallah.
Bizde Merti bekliyoruz hayırlısıyla az kaldı 7 hafta var. ters duruyo hala dönmeye de pek niyeti yok dönmezse sezeryan olcaz. dönerse normal deneyeceğim kısmet bakalım. haftaya salı kontrole gitcez. en son geçen hafta 2 kiloyduk. ben acayip kilo aldım. hazırlıklar tamamlandı gibi birşey.
Bebeleri hasta olanlar geçmiş olsun kızlar havalar nane dikkat edin kendinize ayrıntılı olarak herkesten haberim yok ama hepinizi çok öperim çook sevgiler.

slm şebo iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
bakalım dr. bana aralık 15 ten sonra diyo doğuma 10 gün sonra kontrolüm var
bakalım beyazıt ne kadar olmuş
kaç kilo aldın canım

esma canım zorla yükledim
kkda sorun vardı geliba deminden beri uğraşıyorum
maşallah batuşaaaa

14 kilo almış halimm

aynı tişört bende de var sinemcim :) hatta dün üstümdeydi. maşallah göbişine. ben en son gittiğimde 16 kilo almıştım birhafta öncesi. öyle aşırı bir iştahım yok ama aldım. çok da önemsemiyorum gerçi. inşallah koşturmaca da vercez geri kiloları. sağlıkla kavuşalım da. Beyazıt mı olcak ismi adıyla yaşasın canım.

sinemcim ne hoşbi göbüş bu...eminim sende öylesindir şebocum..sağlıkla alın kucağınıza kuzularınızı inşallah...feyzacım sen hiç uğramaz oldun..nasılsın hayatım...
bizde hayat aynı...EVLİ MUTLU ÇOCUKLU :)))

oo bütün kaçaklar gelmiş:))zemuszemus

feyzacım nerelerdesin canım nasılsın ?
şebocummm allahım nekadar az kaldı merte kavuşmana maşallah ne mutlu yaa ne güzel herkes birer birer anne oluyoo topik uğurlu geldi:)
gülsümde anne olmuş bende msnde gördm oğlunu..
sinemcimm hala taş gibisin maşallah incecik duruyorsun yerim göbeğini hamilelik cidden çok güzel bir duyguu..
dünürüm sen bebe büyütüyorum deme kız maşallah oğlunaaaaaa benimki en az 40 dakika mememde ve evin içinde gezine gezine uyuyoo yatağına yatırıyorum hopp uyanıyo başa sar :)) dün gece 1.5 saat deliksiz uyumuşum ne mutlu oldum sormaaa mafoldumben

sinemcimm geçmiş olsun bebişlerinle sanaa hava değişimi etkilio insanı..buarada ben hala regl olmadımmkaydirigubbakcemile3 kaçız geliyo dersiniz

pınarcım yatak yatırma konusuna gelince ben hiiç bilmem çünkü biz yanyana yatıyoruz babayı kovduk oturma odasınakaydirigubbakcemile3 kayınvalidenler falan yardıma gelio mu canım zor olur hem hamilelik hem ela merve allah kolaylık versinn..
sehercimm arada da olsa yaz kız insan merak ediyo nasıl olduğunuzu selen cadımızada geçmiş olsunn..

adaşımmm maşallah çok tatlısınız canımmmmm allah nazarlardan korusun güzel arkadaşımı..

buarada nisa emeklemeye yeni başladıııııııııııııı sevinsem mi üzülsem mi çünküü bütün zararlı şeyleri buluyookaydirigubbakcemile3

slm mervişlerde gelmiş teker teker dökülüyoruz topiğeee
şebbo canım ben valla yedimde aldım kiloyu şimdi
sıkıyorum biraz acıktıkça meyve yiyorum
kepek ekmeğine başladım
18 günde 750 gr. almışım
3 haftada 5 kilo alınca dr. bir azar işittim
bu seferde niye az kilo aldın d,ye kızacak bana galiba
10 güna kadarda 1,5-2 kilo ancak olur gibime geliyo
eğer böyle gidersem
merviş gerçekten kız çok kilolu durmuyomuyum canım
şeboo canım adı beyazıt olacak ikicni isim belki efe olabilir ama kesin değil

merviş gülsümün msnsini özelden göndersene bana canım
yada facede var mı ne zaman doğmuş

Merhaba kızlar nasılsınız bakem
Topikte maşallah bir sürü bebek oldu oh oh şenlensin iyice inşallah
Doğumu bekleyenler sabır diliyorum sizlere inşallah kolay geçr doğumunuz
Şebnem cim benim kızım da ters ti sezeryan oldum mecburen dönmedi zill
Merve kız oğluşuna maşallah kocaman olmuş pek de yakışıklı
Batudan son haberleri de aldık telefonla görüşüyo ha bide sert yapıp kapatıyo baksen büyüyolar ya göz açıp kapamadan
Bizim kız telefonu tutuyoruz kulağına karşıdan sesleniyorlar gülüyo telefonu yemeğe çalışıyp bu ara benden de kayınvaldem den de ayrılmak istemiyo ikimizden biri odada olmazsa ağlıyo babasını bile istemiyo ben lavabodayken bile eşim kapı kenarında bekliyo sesimi duymadan durmuyo kızım çünkü alem yani
Neyse çok konuştum gene öptüm sizleri

günaydın kızlarr nasılsınız bugün umarım bebişler iyileşmiştir
biz iyiyiz canlarım bir yaramazlık yok allaha şükür

merhaba canlarım kimler gelmiş kimler
sinemciğim maşallah sana hiç kilo almış gibi durmuyorsun boyunun uzun olmasının faydaları kendini fazla sıkma kilo alacağım diye yiyeceksinki yeğenemizde büyüyecek annesi
şebbom hoş geldin canım mert beye kavuşmaya az kaldı ters demek senin oğlan bence bu saatten sonra dönmez bu kereta zaten sende karar veremiyordun normalmi sezeryanmı diye oğlun kararını vermiş kendini yormayacak :))))
dünürümmm benim oğlan 20 ayını bitirdi bırakda kendisi uyusun artık nisa gibi değildi ama hiçde uyanmadı diyemem sabaha kadar mememde uyuduğunu biliyorum şimdideben izin vereyim hayır demez dün gece uyandı sabaha kadr benim ikizler dışardaydı üşümüşler :kedi:
merve maşallah senin yakışıklıya gerçi ben facede baktım fotolarına hepsindede çok tatlısınız rabbim mutluluğunuzu daim etsin

gunaydınlar masallah masallah herkesler uğrar oldu
sınemcım ve sebocum ıınızede maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın
zuzuucum gecmıs olsun sana ve kuzucuklarına
batusada kocaman maşallah
mervecım sanada kolaylık versın allah cok zor oyle uyuması
pıarcım bence yuruyunce emeklesın dıceksın :)
bızım yatak sorunu yok kendı yatağında yatıyo ama gece bı bakmısın yanıma gelmıs :)

sabah boğaz ağrısıyla uyandım...hapşuruyorum ve arada burnum akıyo...kuzeyden geçti desem o zaman boğazım neden ağrısın?üşüttüm sanırsam...inşallah çok sarsmaz...kuzum da dün gece tıkandı durdu nefes zor alıyo...ama keyfi yerinde şükür..sadece nezle...allah bebişlerimizi tüm hastalıklardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…