maşallah yakışıklı oğluna darısı başımıza , seni de görmüş olduk mervecim. daha önce msn de görmüştüm ama uzak bir resimdi tam seçilmiyodu. geçmiş olsun bu arada şifayı kapmışsın.http://img524.imageshack.us/img524/8822/sany3276.jpg
tospaa 15 aylık oldu ama bi yaşgünü resimi koyayım didim...
evet çıtırım bulduk sonunda bizde inşallah kavuşmak da nasip olur. gözün aydın bide yürüsün bak neler yapcak. artık peşinde koşarsınız. aman etrafdaki köşeli ne varsa kaldır ortadan.oo bütün kaçaklar gelmiş:))zemuszemus
feyzacım nerelerdesin canım nasılsın ?
şebocummm allahım nekadar az kaldı merte kavuşmana maşallah ne mutlu yaa ne güzel herkes birer birer anne oluyoo topik uğurlu geldi:)
gülsümde anne olmuş bende msnde gördm oğlunu..
sinemcimm hala taş gibisin maşallah incecik duruyorsun yerim göbeğini hamilelik cidden çok güzel bir duyguu..
dünürüm sen bebe büyütüyorum deme kız maşallah oğlunaaaaaa benimki en az 40 dakika mememde ve evin içinde gezine gezine uyuyoo yatağına yatırıyorum hopp uyanıyo başa sar :)) dün gece 1.5 saat deliksiz uyumuşum ne mutlu oldum sormaaa mafoldumben
sinemcimm geçmiş olsun bebişlerinle sanaa hava değişimi etkilio insanı..buarada ben hala regl olmadımmkaydirigubbakcemile3 kaçız geliyo dersiniz
pınarcım yatak yatırma konusuna gelince ben hiiç bilmem çünkü biz yanyana yatıyoruz babayı kovduk oturma odasınakaydirigubbakcemile3 kayınvalidenler falan yardıma gelio mu canım zor olur hem hamilelik hem ela merve allah kolaylık versinn..
sehercimm arada da olsa yaz kız insan merak ediyo nasıl olduğunuzu selen cadımızada geçmiş olsunn..
adaşımmm maşallah çok tatlısınız canımmmmm allah nazarlardan korusun güzel arkadaşımı..
buarada nisa emeklemeye yeni başladıııııııııııııı sevinsem mi üzülsem mi çünküü bütün zararlı şeyleri buluyookaydirigubbakcemile3
kiloları alıyoz elbet veririz sinemcim ama resimlerde öyle çok toplu durmuyosun hatta zayıf bile duruyosun inan.slm mervişlerde gelmiş teker teker dökülüyoruz topiğeee
şebbo canım ben valla yedimde aldım kiloyu şimdi
sıkıyorum biraz acıktıkça meyve yiyorum
kepek ekmeğine başladım
18 günde 750 gr. almışım
3 haftada 5 kilo alınca dr. bir azar işittim
bu seferde niye az kilo aldın d,ye kızacak bana galiba
10 güna kadarda 1,5-2 kilo ancak olur gibime geliyo
eğer böyle gidersem
merviş gerçekten kız çok kilolu durmuyomuyum canım
şeboo canım adı beyazıt olacak ikicni isim belki efe olabilir ama kesin değil
ya öylemi valla bizimki hep ters hiç düz olmadı soruyorum da normal yapanlar yada bişekilde son dakka bi sebeple sezeryana dönenlerin hep başından beri benimki düz dü diyolar. bizim bugün 33 hafta oldu bakalım döncek mi? 37 ye kadar beklicek sonra karar vercek doktorum. kısmet. sen peki normal sezeryanmı epidural mi yaptın asiyecim. sonrasında ağrı sancı çok sıkıntı çektin mi?Merhaba kızlar nasılsınız bakem
Topikte maşallah bir sürü bebek oldu oh oh şenlensin iyice inşallah
Doğumu bekleyenler sabır diliyorum sizlere inşallah kolay geçr doğumunuz
Şebnem cim benim kızım da ters ti sezeryan oldum mecburen dönmedi zill
Merve kız oğluşuna maşallah kocaman olmuş pek de yakışıklı
Batudan son haberleri de aldık telefonla görüşüyo ha bide sert yapıp kapatıyo baksen büyüyolar ya göz açıp kapamadan
Bizim kız telefonu tutuyoruz kulağına karşıdan sesleniyorlar gülüyo telefonu yemeğe çalışıyp bu ara benden de kayınvaldem den de ayrılmak istemiyo ikimizden biri odada olmazsa ağlıyo babasını bile istemiyo ben lavabodayken bile eşim kapı kenarında bekliyo sesimi duymadan durmuyo kızım çünkü alem yani
Neyse çok konuştum gene öptüm sizleri
bakalım kısmet boddim. öyle gibi görünüyor. ortalıkta görünmeyenler napıyo iyiler mi aylin, çetrefilli den haber var mı? şimdi aklıma onlar geldi bazen bakıyorum başka topiklerde yazıyolar okuyorum ama sanırım daha gelişme yok. inşallah onlarda muratlarına ererler.merhaba canlarım kimler gelmiş kimler
sinemciğim maşallah sana hiç kilo almış gibi durmuyorsun boyunun uzun olmasının faydaları kendini fazla sıkma kilo alacağım diye yiyeceksinki yeğenemizde büyüyecek annesi
şebbom hoş geldin canım mert beye kavuşmaya az kaldı ters demek senin oğlan bence bu saatten sonra dönmez bu kereta zaten sende karar veremiyordun normalmi sezeryanmı diye oğlun kararını vermiş kendini yormayacak :))))
dünürümmm benim oğlan 20 ayını bitirdi bırakda kendisi uyusun artık nisa gibi değildi ama hiçde uyanmadı diyemem sabaha kadar mememde uyuduğunu biliyorum şimdideben izin vereyim hayır demez dün gece uyandı sabaha kadr benim ikizler dışardaydı üşümüşler :kedi:
merve maşallah senin yakışıklıya gerçi ben facede baktım fotolarına hepsindede çok tatlısınız rabbim mutluluğunuzu daim etsin
saol sehercim siz büyüttünüz bize sıra geldi allahın izniyle.gunaydınlar masallah masallah herkesler uğrar oldu
sınemcım ve sebocum ıınızede maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın
zuzuucum gecmıs olsun sana ve kuzucuklarına
batusada kocaman maşallah
mervecım sanada kolaylık versın allah cok zor oyle uyuması
pıarcım bence yuruyunce emeklesın dıceksın :)
bızım yatak sorunu yok kendı yatağında yatıyo ama gece bı bakmısın yanıma gelmıs :)
zuzu sinem melankoli pınar onlara da göremessem selam söyleyin benden .