İnatla bir gün ANNE olacağım !

http://img524.imageshack.us/img524/8822/sany3276.jpg

tospaa 15 aylık oldu ama bi yaşgünü resimi koyayım didim...
maşallah yakışıklı oğluna darısı başımıza , seni de görmüş olduk mervecim. daha önce msn de görmüştüm ama uzak bir resimdi tam seçilmiyodu. geçmiş olsun bu arada şifayı kapmışsın.

evet çıtırım bulduk sonunda bizde inşallah kavuşmak da nasip olur. gözün aydın bide yürüsün bak neler yapcak. artık peşinde koşarsınız. aman etrafdaki köşeli ne varsa kaldır ortadan.

kiloları alıyoz elbet veririz sinemcim ama resimlerde öyle çok toplu durmuyosun hatta zayıf bile duruyosun inan.

ya öylemi valla bizimki hep ters hiç düz olmadı soruyorum da normal yapanlar yada bişekilde son dakka bi sebeple sezeryana dönenlerin hep başından beri benimki düz dü diyolar. bizim bugün 33 hafta oldu bakalım döncek mi? 37 ye kadar beklicek sonra karar vercek doktorum. kısmet. sen peki normal sezeryanmı epidural mi yaptın asiyecim. sonrasında ağrı sancı çok sıkıntı çektin mi?

bakalım kısmet boddim. öyle gibi görünüyor. ortalıkta görünmeyenler napıyo iyiler mi aylin, çetrefilli den haber var mı? şimdi aklıma onlar geldi bazen bakıyorum başka topiklerde yazıyolar okuyorum ama sanırım daha gelişme yok. inşallah onlarda muratlarına ererler.
saol sehercim siz büyüttünüz bize sıra geldi allahın izniyle.
zuzu sinem melankoli pınar onlara da göremessem selam söyleyin benden .

şebocum valla dün gibi hamile kaldığını öğrendiğimiz gün..ne çabuk 33 hafta oldun...aman diyene bak..kuzey 15 aylık oldu anladınmı nasıl geçti desene?hiç anlamadım valla...

slm kızlarr yeterki sağlık olsun canlarım yaaa
zaman çabuk geçiyooo
bende dr. göre 31+2 görünüyorum önde gidiyo benim bebiş
bakalım 10 gün sonra nasıl çıkıcak 8 haftam var şuanda doğumaaaa
bizim işyerinden biri vardı bugün doğurdu 2 ay vardı aramızda

dünürüm doğru diyosun inş bizimkide 20 aylıkken kendi kendine deliksiz uyuyabilen bi bebe olsun ..

adaşım geçmiş olsun ya havalar çok sakat burda bi sıcak bi soğuk bolca mandalina falan ye c vitamini olsun ben multivitamin içiyorum..

sağol sinemcim,hava buz bizim evin kaloriferleri bakım yapılmadığı için ısıtmıyor yandık bu kış. bu arada kilo aldım diyosun ama maşallah göbüşün dışında zar zayıfsın maşallaaah bitanem.

iyi olmanıza sevindim canım, yürümesi için sabırsızlanmıyorum tabiiki ama emeklemeye 11. ayında başladıysa yürümeye 2 yaşında başlar kaydirigubbakcemile3 ama yatırma olayını çözmem lazım salıncaga yatırmazsam ayakta da sallatmıyor 1.5 saat uğraştırıyo

Mervecim yatagını ayırdık ayırmasına da uykuya dalması problem. salıncaga koyunca 1o dkda uyuyo ama salıncaksız saatlerimizi alıyo, e salıncak kırıldı kırılacak artık cızırdıyo :), bi test yap ne olur ne olmaz bakarsın kardeş geliyodur kaydirigubbakcemile3

bunun dışında önemli bişiler yok kızlar, evden çıkamadık hala, sığamıyoruz da. Öyle yardıma gelen giden de yok bugün çok zor yaptım temizliği ela canıma okudu bayılacak ibi hissettim sinirden. ah anam yanımda olaydı keşke. elanın doğduğu zaman kayınvaldemlee sorun yaşadık biliyorsunuzdur ve sonrasında düzelmedi hiçbişi, düzelmez de zaten.Allah biliyo. hepinizi öpüom kızlar görüşürzzz mucukaa

günaydın sinemciğim nasılsın canım
pınarcığım bu arada batuhan 12 aylıkken emekledi 14aylıkken yürüdü bilgine

şebocum valla dün gibi hamile kaldığını öğrendiğimiz gün..ne çabuk 33 hafta oldun...aman diyene bak..kuzey 15 aylık oldu anladınmı nasıl geçti desene?hiç anlamadım valla...
aynen sana belki zaman nasıl geçti anlamadın haklı olarak kolay değil çocuğun olunca iş zorlaşıyo ve anlamıyosun vakti falan ama şeker bana bi türlü geçmiyo neyse çok az kaldı kucağıma almaya inşallah.

sinemcim bebenin önde gitmesi doğum tarihini öne çekmiyor canım sen son satına göre vakti takip etmelisin. yani çizelgendeki vakit geçerli. sağlıkla doğsun da gününde doğsun aman erken olmasın.

kızlar hepinize iyi haftalarrr hayırlı işler bol güneşler :)

Son düzenleme:
Herkese iyi haftalar
Şebnemcim benimkide 32. haftadan itibaren tersti hiç n ormale dönmedi sağolsun normal sezeryan oldum cnm epidural iyi değil dediler etrafımdakiler sonrasında problem çıkarabiliyomuş bende normal sezeryan oldum.

haklısın şebnemcim...ama hamilelik çok başka bişey...doğuma giderken öyle karmaşık duygular hissedeceksin ki....bebeğin senin bedeninden ayrıldığı için üzüleceksin..yüzünü merak ediceksin...iyimi diye endişeleneceksin...kollarına aldıgında için coşacak sevineceksin...kokladığında kalbin başka atacak...ve tek bişey hiç geçmeyecek...bebeğin için hep endişe duyacaksın canım...

sinemcim aynı duygular senin için de geçerli...
sağlıkla gelsin melekleriniz inşallah...

günaydın sinemciğim nasılsın canım
pınarcığım bu arada batuhan 12 aylıkken emekledi 14aylıkken yürüdü bilgine

aneeeem, her an yürüyebilir diyosun esmacım he? hayırlısı inş. yatak problemini düzeltemedik hala, yatagına bıraktım 1 saat mıkırdandı sonradan ciddi ciddi ağlamaya başlayınca kıyamadık aldık,hem de nası uykusu vardı da uyumadı sıpaa. inş kısa zamanda hallederiz.

kızlar,hastalıktan kurtuldunuz mu? bol bol c vitamini alın, portakal mandalina çıktı nasılsa.

şebimmm ve sinemişkoomm, az kalmış kızlar doğumunuza, allah kolaylıkla, sağlıcakla kurtarsın, hayırlısıyla meleklerinizi kucaklarınıza alın inş.öpüyorum hepinizi çook

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim allah şükür
az kaldı kontrolü iple çekiyorum hayırlısıyla güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin
şebooo senin tarih ne zaman canım bana aralık 15 ten sonra diyoo
bakalım allahım sağlıkla ve hayırla kucağımıza lamyı nasip etsin
adaşım mervişler pınar seher esma esra feyza aylinnn
hepinize kocaman günaydın

günaydın kızlar evden taşınıyoruzzzz kuzey kutbunu terk ediyoruz :)))) evimiz çok soğukdu ama kendi evimizdi şimdilik ev alma ihtimali yokdu ama hep daha geniş daha sıcak bir eve oturma istediği vardı ve kısmet bugüneymiş dün evi tuttuk kontrat imzaladık evi bile temizledik zaten yeni bina ilk biz oturacağız kısmetse dua edin biran önce bitsin kızlar :))

esma canım hayırlı olsun yeni evin
işlerin çabuk biter umarım
kendini çok yorma canım

günaydın kızlar nasılsınız ben çok yorgun harap ve bitap bir durumdayım uykum var ve her yerim ağrıyo(

hoş geldin sehercğim teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…