İnatla bir gün ANNE olacağım !

esma güle güle oturun yeni evinizde...daha güzeli kendinizin olsun inşallah...

SİNEMciğim drdan sonra güzel haberlerini bekliyoruz inş canım benim.

ESMAcım hayırlı olsun, daha güzeli sizin olsun,darısı da bana ve tüm donanlara ve evi küçük olanlara olsun.Kolaylıkla yerleşirsin inş.

kontrolümüz vardı bugün kızlar, geç yumurtlamış olduğum için 1 hafta geriden geliyoruz,9 haftalık dedi drumuz.3 hafta sonraya 2li test için randevu verdi. El ayak sallıyodu sıpa ya, hala inanamıyorum görmeme ragmen, allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. hepinizi öpüyorum kızlar.

kız pınar canım allahım hepimize sağlıkla kucağımıza lamayı nasip etsin
az kaldı yaa dr. gitmeye
kızlar doğumda kocam burda olmacak geliba yurt dışına gidiyo hemde rusyaya

herkese günaydınnnnnnn
pınarcığım daha iyileri daha sıcakları sana olsun inşallah canım bu arada ben bebişine cinsiyet tahmini yapmak istiyorum aslında önce usg görmek isterdim ama bence erkek
kızlar buarada taşındık evet 2 günde hem toplandık hemde taşındık nasıl diye sorarsanız bunu size sadece yorgun vücudum anlatabilir taşındık ama asıl sorun yerleşmekde bakalım yavaş yavaş olacak inşallah dün yeni evimizde yattık
ve dün oğlumu sadece uyurken gördüm eve gidince uyurken hemen emzirdim bitanemi ama o beni görmedi (((
akşama koklaşırız artık

Merhaba kızlar nasılsınız
Esmacım taşınma işi zor bir iş ama yavaş yavaş yerleşirsin inşallah yeni evinden menun kalırsın cnm

pınarcım ne güzel bi duygu...rabbim sana ikinciye nasip etti çok şükür..darısı bana ve tüm isteyenlere olsun..sorunsuz bi gebelik geçirip meleğin kollarına alırsın inşallah...
sinemcim varsın eşin yanında olmasın hayatım...paşan kollarına sağlıkla gelsin yeterki...baba oğul inşallah sağ salim kavuşurlar nasıl olsa...
esmacım sana çoooook kolay gelsin...şöyle yeni evinde ayaklarını uzatıp boddinle keyif yapacağın günleri hayal edip sabır de...yerleşmek zor iş valla...allah yardımcın olsun...
kızlar benim tospa akşam çok geç uyudu..resmen uyumamak için direndi..bi ara sabrım kalmadı..ayaklarımdan kaldırıp yere sertçe oturttum...eşim napıyosun çocuğun kalçası kırılcak dedi...o kadar sertmiydi bilemiyorum o anın siniriyle..ama sonra çok içim acıdı..çok suçladım kendimi...bugün salak gibiyim...affedemiyorum kendimi...

bazen yapıyoruz öyle hatalar mervecğim biraz daha sabırlı davranmamız gerekiyor ama bazende çok zorluyorlar bizi inat bu bebeler inatttt

slm kızlarr
mervişim evet sağsağlim kavuşurlar inş. canım bazen insan sinirlerine hakim olamıyo canım yaa
esma canım yorgunluğun geçer inş. ama sen c.teside çalılşıyosun değil mi

Sinemcim önemli olan bebeğinin sağ sağlim yanında olması nasılsa babasına kavuşacak yanında olması iyi olurdu ama sonuçta bebeğinizin gelecği için çalışıyo babası de mi .
Mervecim valla bende bazen yapıyorum kocişim kızıyo bende ona veriyorum kız sen bak o zaman diye bu sefer o kızıyo hemen elinden alıyorum çocuğu ben kızarken bişey olmuyo da o kızınca nedense koruma iç güdüsünden sanırım bebeğimi korumak zorunda hissediyorum kendimi. O zaman asya ya kızsam da geçiyo

cumartesi ziznliyim inşallah yarında öğleden sonra çünkü cumartesi oazar misafirim vr düşünün siz gerisini

asiyecim benim eşim pek kızmaz kuzeye..genelde ben ilgilendiğim için..ona sevmek düşüyo sadece...ama hakkını da yemem..al bak dediğimde hemen alır benden kuzeyi...ama bütün gün kuzeyle hem ev işi..çok yoruyo beni..patlıyorum sonrada...ama onun suçu değilki..kuzum kendi gelmedi yaa...yana yakıla çağırdık onu o uzak yollardan...kızmaya hakkım yok...bi daha asla..öfkemikontrol etmeyi öğrenmeliyim...
esmacım düşünmek bile istemiyorum...ki sen bide o yorgunlukla bu olayı yaşayacaksın...ben çok nadir misafir kabul ederim..arkadaşlar gelir ama onlar için özel şeyler yapmam...ev hali neyse o...yoksa hepten fıttırırım...

günaydın kızlarr
asiş esma merviş
nasılsınız
esma kolay gelsin sana yaa
ne misafiri daha evine doğru düzgün yerleşmeden

sinemciğim 1 ay önesinden belliydi misafirim canım taşınma ani olunca yeni eve gelecekler iptal edecekdim yerleşin dedi annemler ciddende yerleştim :)) sadece misafir odamın perdesi kaldı onuda bugün alacağım birde tvmiz duvara takılacak eh birazcıkda ütüm var bakalım hayırlısıyla inşallah halledeceğim

masallah pınarcım allah tum ısteyenlere nasıp etsın ıkıncıyı
sınemcım olsun canım baba oğul sağ sağlım kavussublar gerısı onemlı değil oda geleceğiniz için çabalıyo masallah esma yerleşmıssın baya az kalmıs mısafırlerınıde keske ıptal etseydın yorgun yorgun onlarla uğrasacaksın sımdı
benımde bu ara ne mısafırım ne hastam bıtıyo oynatmaya az kaldı resmen ama yarın bı delılık yapıp ıstanbula gıdıcez burdakı nısan annelerıyle ordakı ıstanbul buluşmasına burdakı rumelılı vardı gulşen ve onun kucuk kızı ıdılıde görme fırssatım olucak keske sızlerde yakın bı yerde olsanızda böyle toplanaılsek

seherciğim harika yaaa inanamıyorum buluşma için özelliklemi gidiyorsun süper valla benim içinde öp idille gülşeni fotoğrflarınızı görürüz artık:))

dünür maşallah yaa...ne güzel...ben hayatta cesaret edemem...güzel bi gün geçirin inşallah...gülşene de selam söyle..idili de kocaman öp...tabii seloşun yeri başka..çıtır cadım benim...

sağolun kızlar evet sadece buluşma ıcın gıdıyorum ve hayatımda ılk kez ıstanbula gıdıcem aman napayım dunur bı delılık yapayım dedım söylerim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…