İnatla bir gün ANNE olacağım !

kadıkoyde mervecım ınıcez bız lıbadıyede oturuyo gıdıcemız arkadas

hım ev gezmesi ise zor gelmem ben dışarıda buluşursanız gelirim diye düşünmüştüm şimdi tanımadığım birine bende geldim demiyim:))))))) tamam ozaman canım bidahakine inşallah bizim içinde gelirsin güzel olur

sinemcim, sehercim,mervecim ve esmacım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) allahım isteyen herkese ve sizlere de istediğiniz zamanda bekletmeden evrsin bebişlerinizi inş. Esmacım cinsiyet tahmini yapmışsın erkek diye, benim de içime erkek doğuyo ama hiç öönemli değil kız erkek farketmez, kız olursa daha güzel anlaşırlar diye düşünüyorum açıkçası.rüyamda kız bebek patiği alıyordum zaten :)

sehercim evde değil de dışarda buluşsaydınız mutlaka gelirdim bende

herkese güzel haftasonları diliyorumm.

Son düzenleme:
kuzumu uyuttum..yemeğimi yaptım...şimdi elimde bi fincan çayım...ooooohhh..daha ne isterim...şöyle bi yarım saat uyusaa....

Merhaba herkese iyi haftasonları,

Ben birkaç aydır denemiyordum, daha doğrusu takip etmiyordum özellikle belki kafama takmazsam olmaz diye gene de olmadı ama doktora hemen gitmeyeceğim, biraz daha doğal yöntemleri deneyeceğim.Ben de inatla anne olacağım diyenlerdenim! Umutluyum, biliyorum olacak.yerimseniben

elbette olacak canım..burda öyle umutsuz vakalar vardı ki..şimdi hepsinin kucağında melekleri...rabbim hele bi ol desin...zamana bırak...

Son düzenleme:
nerdesiniz arkadaşlar...kimseler yazmamış kaçgündür...sinem bugün kontrole gidecekti ondan yok sanırsam...yazardı yoksa...hadi güzel haberler getir sinemcim...

merhaba kızlar taşındım yerleştim cumrtesi gündüz hanımlar vardı akşam yemekli kalanlar oldu dün benim lise ve üniv.den arkadaşlarım vardı ama hala eve alışamadım sanki misafirlikdeymişim gibi hissediyorum :)

Merhaba kızlar iyi haftalar
Bende haftasonu misafir ağırladım baya yorgunum kızımla ilgilenemedim işten güçten hep dayısı ilgilendi sağolsun bu aralar pek nazlı ben nerdeysem orda olma istiyo tuvalate gitsem bile kapıda bekliyolar babası ile sesimi duymazsa ağlıyo haftaiçi kayınvaldem bakarkende ona aynısını yapıyormuş yanından ayırmıyo beni diyo.
Esmacım yeni ev ilk misafirler atlatmışsın çok şükür beceriklisin sen. Alışırsın merak etme ben de ilk taşındığımda eve alışamamıştım ama 1 hafta geçsin başlıyosun alışmaya

slm kızlarr
nasılsınız dün işe gelmedim o yüzden yazamadım
iyiymiş bebiş ben 1,2 kilo almışım bunun 850 gr. bebiş almış
benim için bir rekor canlarım
3 haftada 5kilo almıştım şimdi 1 ayda 1,2 kg.
böyle devam ederim inş.
sizler nasılsınız
seher esma esra mervişler esma pınar adaşım
hepinize kocaman günaydın

herkese günaydın nasılsınız kızlar
kimseler gelmez oldu yine
kızlar aylinden haberi olana varmı hiç gelmez oldu merak ediyorum haber alırsanız yazında merakda kalmayalım

slm kızlar
ben uğradım ama
esma görmemiş
aylin iyiyidi en son canım
face de görüşüyoruz
bugün fırsat bulupta face girersem yazarım
kızlar merak ediyo seni toipğe uğra arada diye

ohh beyazıt paşamızın iyi olmasına sevindim sinemcim...sen toplamda ne kadar kilo aldın şimdiye kadar...ben tam 17 kilo ile doğuma gitmiştim de :))
esmacım sen nasılsın..misafirlikte misin hala :))

canım şimdi 15 kilo aldım böyle devam ederim inş.
kendime 2,5 kilo daha alma hakkı veriyorum
7 hafta kaldı doğuma
çalışır kağıdımı aldım dr. bayramdan sonra evde bekliyecem minişimi
allahtan boy varda kurtarıyorum merviş

selam milletttttopuyorumnanaktan
inatçı annelerim ve anne adaylarımm nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

valla merveciğim evet henüz misafirlikdeyim allahdan ev sahibi kovmuyor yeter bu kadar diye:))) adamların evin otel gibi kullanıyoruz birde veledimiz var :)))) ama çok iyi insanlar
sinemciğim ben 21 kilo almışdım hehehehehehe

günaydın kızlarr
esmaaa gerçek mi 21 kilo aldın verdin mi hepsini peki
ay sağlıkla doğsunda bebiş kilo almaya razıyım
nasıl olsa verilir kilolar boğazını tutarsan

evet canım 21 kilo aldım ve 24 kilo geri verdim :)))
öncedende kilo fazlam vardı benim :))) kiloyu kafana takma hiç veriliyor istedikden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…