emelcim valla ben artık yürümesini dört gözle bekliyordum..çok sevindim ne yalan söyliim...onu yürürken seyretmek o kadar muhteşem bi duygu ki...
rabbim evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın...isteyen cümle kullarına da evlat sevgisini tattırsın yüce mevlam...yürekten diliyorum...
Selammmm...... Güzel anne ve anne adayları... umarım herkes iyidir.. geçmişe pek bakamadım ama baktığım kadarı ile öncelikle Merveciğim gözün aydın oğlun yürümeye başlamış. Gözün aydın mı demeliyim yoksa Allah yardımcın mı olsun bilemedim :))) Sinemcim demek senin afacanlar başladı emeklemeye.. Benım sadece kızım emekliyor, oğlum henüz yuvarlanma aşamalarında :))) Hamiş Sinemcim az kalmış bebeğini kucağına almaya boşver kiloları bende henüz veremedim :))) Esmacım kız nereye taşındınız ne oldu ben anlayamadım.. kaynanadan mı ayrıldın ? Gözün aydın mı diyim? Asiye, Seher, Esra , Ayşe ve şu an hatırlayamadığım herkes iyidir inşallahhh... Pınarcım nasıl gidiyor hamilelik? Teyzem Mervem ve dünürüm Şebo sizler nasılsınız?
Bana gelince çok yoğun günler geçiriyorum malum:))) Daha yoğun günler beni bekliyor onu da biliyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İkiz isteyin ama benım gibi tek başınıza bakmayın emi :))))
herkesi çokkkk öpüyorum, fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?