İnatla bir gün ANNE olacağım !

Merhaba kızlar
Sinemcim ben 12 kilo aldım 7 si gitti kaldı 5 zaten kiloluydum bide boyda kısa uğraşıyoruz bakalım vermeye

asiş canım az almışsın yinede kiloyu
ben şuan itibariyle 15 kilo aldım ve önümde 1,5 ay var daha
allah sonumu hayır getirsin bakalım
ayşee kız ne anlatmak istemişsin anlamadım ben
esma canım uğramadın bugün

ben de 17 kilonun 14 ünü verdim daha 3 kilo var..ama zaten hamile kalmadan öncede topiştim ben..en az 15 kilo daha vermem lazım...ama boğazım durmuyoki...bu harekete vermem lazım ama ı-ıhh..olmuyooorrrr...

selam kızlar nasılnız aslında uğradım sinemciğim ama kimse olmayınca yazmadım(( halim yok üşüyorum birde niyetliydim batudan kalma borçlarımı ödüyorum

allah kabul etsin esmacım...ah bende de çok var borç...başlamak lazım bi yerden sen gibi...

ayy söylicem unutuyorum...teyzeleri oğluşum yürüyo artık...bi görseniz..çok tatlı yaa...

Laik Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun....

Son düzenleme:
gunaydınlar cumhurıyetımızın 87 yıl donumu kutlu olsun
esmacım allah kabul etsın canım
dunru masallah tembel tospama baslladı sonunda he yandın artık :)) eh kurbanda artık ele ele gezerler seloşla :)))
sınemcım bayramdan sonra evdeymıssın masallah az kaldı aman canım kılo dert etme ben 16 kılo adım 22 kılo verdım sımdı olsa gene onemsemezdım gıdıyo cannım

evet dünür tembel tospa başladı yavaş yavaş..ama bi görsen cidden tospa gibi yavaş yürüyoo...2-3 adım atıyo duruyo..hemen bana doğru atıyo kendini kucağıma...çok bi tatlı yürümesi...

bir gündür kimse girmedi yaaww...bende o topik senin bu topik benim ser sefil dolanıyoomm (

günaydın canlarımmm
nasılsınız ben iyiyim
oh oh kiloların çoğu verilmiş o zaman
ne yapmalı takmamalı kiloları
allahım sağsağlim kurtarsında bizleri
merviş senin tospa yürüyomuş maşiallah canım
seher seloş nasıl
asişim merviş esma pınar esra feyza aylin adaşım emeller
nasılsınız
pınar kaç haftalık oldun cinsiyeti öğrenmeye az kaldı
sen usg resmini esmaya göster o tahmini çok güzel yapıyo canım
içine doğanda çıkıyo
esma yerleştinmi canım

herkese merhabalar nasılsınız canlar ben grip oluyorum yaaa batuda da var arazlar senenin ilk gribini olduk teyzemiz sayesinde burdan ebruya teşekkür etmek istiyorum:)))))
birde niyetliyim allah kabul ederse bu hafta full oruç olacağım haftaya tutamam hasta olacağım bakalım böyle böyle bitecek yoksa biriktikce birikiyor
evimize yerleştik sinemciğim valla giden gelen bitmedi ben hala ayaklarımı uzatıp dinlenemedim

merhaba kızlar iyi haftalar hepinize.
Geçmiş olsun esmacım. Bol limonlu şeyler iç cnm bak kendine güzelim.
kızlar bizimde kızın sürekli burnu tıkanıyo gece uyanıyo sonra uyumuyo halimi düşünün

günaydın kızlarr nasılsınız esma geçmiş olsun canım asiş nasılsın
asya nasıl canım

günaydın herkese kızlar..bir kaç günden beri bakıyorum ama yazamadım..bu aralar acayip bir sırt ağrısı çekiyorum ....yataktan zor kalktım..yavrularımın kilosu artıkça oldu galiba..neyse canları sağolsun yinede...kaskatı kesildi sırtım yaaa..hamama gidecem valla:))))))
oğlum emekliyor artık...kızım zaten komando gibi sürünüyor..nereye gitsem peşimden geliyor..nasıl buluyor beni hayret ediyorum....tam zıpır oldular anlayacağınız....

sizler napıyorsunuz.....topic yine boş bu aralar biraz galiba değil mi..adaşım doğum ne kadar yaklaşmış yaaaa..valla çok heyecanlı di mi beklemek...

esmacım geçmiş olsun canım...grip mevsimi başladı......bizde bir posta atlattık bakalım...

asiş ben serum fizyolojik kullanıyorum gece uyanınca biraz işe yarıyo ama..bi de bişey duydum mentollü galiba beebeğin yakasına yastığına damlatıyormussun rahat oluyor diyorlar ama ben kullanmadım..kontrole gidince sorucam doktoruma..ilacın isminide unuttum yaa tüh..

hoşgeldin sinemciğim maşallah kuzucukalrına emeklemeye başlamışlar
asiyeciğim yatmadan asya hanıma sinemin dediği gibi serum fizyolojik damlat birde COLD MİX diyebir damla var on yastığına ve bebeğin üzerine damlatıyorsun nefesini açıyor ben kayseriden bulamadım istanbuldan getirtmişdim çok işe yarıyor hiç vakit kaybetmedn alın

Selammmm...... Güzel anne ve anne adayları... umarım herkes iyidir.. geçmişe pek bakamadım ama baktığım kadarı ile öncelikle Merveciğim gözün aydın oğlun yürümeye başlamış. Gözün aydın mı demeliyim yoksa Allah yardımcın mı olsun bilemedim :))) Sinemcim demek senin afacanlar başladı emeklemeye.. Benım sadece kızım emekliyor, oğlum henüz yuvarlanma aşamalarında :))) Hamiş Sinemcim az kalmış bebeğini kucağına almaya boşver kiloları bende henüz veremedim :))) Esmacım kız nereye taşındınız ne oldu ben anlayamadım.. kaynanadan mı ayrıldın ? Gözün aydın mı diyim? Asiye, Seher, Esra , Ayşe ve şu an hatırlayamadığım herkes iyidir inşallahhh... Pınarcım nasıl gidiyor hamilelik? Teyzem Mervem ve dünürüm Şebo sizler nasılsınız?
Bana gelince çok yoğun günler geçiriyorum malum:))) Daha yoğun günler beni bekliyor onu da biliyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.. İkiz isteyin ama benım gibi tek başınıza bakmayın emi :))))
herkesi çokkkk öpüyorum, fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum kusura bakmayın...

emelcim valla ben artık yürümesini dört gözle bekliyordum..çok sevindim ne yalan söyliim...onu yürürken seyretmek o kadar muhteşem bi duygu ki...
rabbim evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın...isteyen cümle kullarına da evlat sevgisini tattırsın yüce mevlam...yürekten diliyorum...

hayırlı olsun mervecim..darısı başıma inşallah..bende çok istiyorum bebeklerimin yürümesini..özellikle oğlumu çünkü beni uzaktan kumanda olarak kullanıyor yahu..evin içinde bütün gün bir o yana bir bu yana kucağıma yapışıyor..kuzum bari kendi yürüsünde istediği yere gitsin :))))

emoşşşşşşşşşşş naber...anladım seninde kuzular afacan ...bizim herşeyimiz aynı giderken kuzularında gidecek galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…