İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım oh oh gelen giden olmuş topiğee
hepinizin iyi olmasına sevindim evet canım yaa azkaldı doğuma
allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
benim ve tüm hamişlerin
emel adaşım merviş asiş esma esra feyza aylin şebo
kızlar şebonunda az kaldı doğumuna allahım bir nefeste kurtarsın bizleri
hepinizi çok özledim
emel adaşım allahım yardımcı olsun sizlere
esma geçmiş olsun gribin nasıl oldu
seherr ayşeee nerdesiniz kızlarrr

herkese merhaba
sinemciğim bugün biraz daha iyyim ama burnum felaket çok ağrıyor artık silemiyorum o derece yani
seninde az kaldı ay ne heycanlıdır hazırmı hastane çantan felan yukadın ütüledinmi beyazıd beyin cicilerini annesi

yok emelciğim kayganamla beraber taşındık evimiz küçük ve soğukdu geniş ve sıcak eve taşındık allah izniyle :))

herkese günaydın kızlar ve bebişlerimizzz...nasılsınız bugün ?herkese güzel hayırlı kolay bir gün olsunnnnnnnn

sinemcim yürümesi daha kötü diyolar ama bence yürüsün bi an önce..şimdi istediği yere gidiyo canı sıkılmıyo eskisi kadar...gerçi emekleyerek de gidiyodu her yere kuzum ama neyseki yerlerde ziyan olmaktan kurtuldu zavallım :))
esmacım geçmiş olsun hayatım..umarım bugün de niyetli değilsindir...bağışıklığını düşürme canım aç kalarak..üstelik şimdi bol sıvı tüketmen gerekiyo...
zeytin sinemim beyazıt'ın yanına 2. isim netleşti mi canım?

yok canım yaa ikici ismi netleşmedi bakalım ne olacak
esma buara oruca ara ver istersen canım merviş haklı bağışıklığın iyice düşer
esmoş canım daha hazır değil hastane çantası kısmete bu haftasonu
yıkayıp ütüleyim diyorum
inş. erinmem de yaparım
yoksa erken falan gelse beyazıt bey yıkanmadan
giydirmek zorunda kalıcaz elimi çabuk tutmam lazım galiba
adaşım nasılsın canım
merviş tosunun yürümesi daha iyi diyosan öyle olsun kışta geldi
yerlerde hasta olurdu yavrum yoksa

evet sinem teyzesi yerler buzz valla..iyiki ayaklandı kuzum...
sinemcim bence bu hafta yapmaya çalış çantanı...ben hazırlamamıştım..erkenden gelince kuzey allak bullak olduk..allahtan yıkanık ve ütülenikti eşyaları ama çantaya konmamıştı...suyum aka aka eşime şunu da koy bunu da koy demiştim :)) hey gidi kuzey paşa....yaptı yapacağını...

tamam canım hazırlarım en azından yıkansa oda yeter
allahım vakitlice gelmesini nasip etsin
hayırlı ve sağlıklı olsunda ne zaman gelirse artık
babası gitmeden gelirse erken gelir
iyi akşamlar öpüldünüz kocaman

selam millet nasılsınız
sinemben 6 aylıkken hazırlamışdım hastane çantamı ben biraz aceleciyim galiba ama seninde hazırlama zamanın gelmiş bence bu hafta sonu hallet canım hem sende daha fazla ağırlaşmadan aldıklarının hepsini at makinaya ama ona ayrı deterjan almayı unutma annesi

ok canım nasılsın esmoş
valla çalışınca insanın eli deymiyo
bide ağırlaşmaya başladım sanırım
çabuk yoruluyorum artık
evet bu haftasonu kesin hazırlamam lazım

günaydınlarr...
gerçi biz 7 de kalktık..şimdi de oğlum 2. uykusuna yattı..bende çayımı demledim sizle sohbete geldim..varmı isteyen bi bardak koyiiim hemen...

valla çıktım yukarıya öğle yemeği arasında 1 saat uyudum dün gece 2de yattım ütüm vardı ütü yaptım sabahda iş için 6da kalk ve hala gribim

merhaba kızlar sağolun tavsiyeler için
Esmacım serum fizyolojik ve cold mix damla iyi geldi. Bulduk damlayı eşim aradı baya adamın elinde 2. varmöış bana sormadan almamış onuda aldırıcam vbakalım

sinemcim asyam iyi yaramazlık yapmaya başladı iyice. Bende çantamı 6 aylıkken hazırlamıştım neme lazımm terslik olur diye.

hava harika izmirde..oğlumla çıktık parka...ordanda kuaföre..saçlarımı kestirdim biraz...azcık kendime de bakayım canım...

selam kızlar kocişin pcsi bozuldu diye benimkine göz koydu işe götürüyor gündüzleri yazamıyorum akşam oluncada yemek ye kızı yedir üstünü değiş derken bi bakıyorum saat olmuş 11 bende hopp yatağa:)

şimdi annemlerdeyim ordan yazayım dedim.

benim kızda iyice emekler oldu oturma odasından bulaşık makinesini açtığımı görür görmez hemen bıdık bıdık emekleyip geliyor bayılıyordum emekleyen bebeye benimkide emeklesin isterdim hep çok şükür oldu geç oldu ama olsun:) sinemcim seninkilerde erken emeklemiş bizimkine göre:)

adaşımmm ah ne güzel olurdu şöyle karşılıklı çay içiversek.
seher naptın geldin mi istanbula?
dünürümm ya hem gripsin hemde okadar ütüyü bitircem diye niye uğraştın ah be kızım yat dinlen geçmişler olsun çooook..

sinemcim bencede çantanı hazırla artık normal doğum mu düşünüyosun sen ağırlaşmadan hallet cnm allah bi avazda kurtarsın geçen sene bu zamanlar ben uğraşıyordum bak şimdi sen.. ne çabuk geçti bi yıl vay beee. kuzuma şimdi doğum günü planları yapıcam allah sağlık versin..

dünürüm hoşgeldin bende merak etmeye başlamışdım nerelerdesin diye topaç gelinim yenimi emeklemeye başladı maşallah bitaneme uykusunda felan hala bir düzülme yok galiba geçen gün kadir hocaya yazmışın neyse annesi oda düzelecek

adaşım seni düşündüm bugün sabah...acaba ne yapıyo bi arasam falan geçti aklımdan...iyiki geldin merakta bırakma bizleri bu kadar uzun süre...

slm kızlarr mervişim bu haftasonu hazılicam inş.
çantamı canlarım dr. doğum konusunda birşey söylemedi
22 sinde kontrolüm var o zaman belli olur galiba bazı şeyler
25 indeki kontrolde kordon bir tur dolanmıştı boğazına
inş. çıkarmıştır meleğim boğazındaki kordonu
yoksa normal doğum olmaz gibi görünüyo şimdilik
hayırlısı olsun bakalım
ya bende kararsızım normal mi olsun sezaryen mı
sizce hangisi iyi
merviş sen normal mi yapmıştın normalde
en çok şeyi merak ediyorum
oranız eski halini alıyomu yoksa gevşek mi kalıyo
en çok ondan korkuyorum ya toparlanmazsa diye

selam kızlar.... Sinemcim beni güldürdün :)))))))))) Düşündüğün şeye bak.. merak etme düzeliyor hatta eskisinden daha iyi oluyormuş :)))))))))) Şaka bir yana bende sezeryan yaptım ama normal doğum en iyisi..
herkes iyidir umarım.... hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…