İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemciğim ben normal doğum yaptım ve herkesede normal doğumu tavsiye ediyorum bence herşeyin normali makbul ama mecbur kalırsın bebeğinin sağlığı için sezeryan olursun ama herşey normalken normal doğum derim ben ben o korktuğun şeyi yaşamadım belli bir süre sonra kendi halini alıyor

Sinemcim ben sezeryan oldum valla tavsiye etmiyorum ben çok zorlanıyorsun ameliyat sonrası hastanede normal doğum yapanlar gezerken ben yatıyodum bende 1 gün önce çıktılar benimle doğum yapanlar ve rahat rahat yürüyerek gittiler ben bebeğimi bile kkucağıma alamadan yardımla evime gititm. Ben hep normal doğum istedim etrafımda normal doğumla doğuran çoktu herkes de tavsiye etti ama bizim kız terti mecbur kaldık inşallah normla yolla doğurursun cnm .

bizim kız 8,5 aylık oldu nerdeyse emeklemiyo bu emekleme kaç ayında başlıyo ya bizimki yürüteçte yürüyo yere koyunca geri geri gidiyo

asiye batuhan 11 aylıkken emekledi hatta sonlarındaydı neredeyse yaşında emekledi anlayacan bebeğinden bebeğine değişiyo bide batu çok kiloluydu ondan geç oldu herşeyi

sinemcim ben de normal doğurdum..merak etme eskisinden de sağlam oluyo..doktor dikişle bi güzel topluyo orayı canım...
asiye kuzey de 1 yaşında emekledi 16.ayında da yürüdü canım..takma kafana..bebekler kendileri belirliyo ne zaman ne yapacaklarını...

eşim 3 gündür yoktu..antalyada toplantıları vardı..gelince bi nefes alırım diyodum ama nerdee...grip olup gelmiş..salona kapattık kendilerini...biz de kuzeyle yapışık ikiz vaziyetteyiz...olsun napalım..kuzum hasta olmasında..tabi bende...ben olursam ana kim bakar....

kızlaaaaaaaarr sağolun valla merak edilmek bile güzelmiş ay canlarım benimmm..

bende gribal gibiydim şimdilik iyiyim çok şükür.adaşım geçmiş olsun kocişinede.

dnürüm sen hasta hasta oruç tutmuyosun dimi? geçmiş olsun cancağızımm..

ay bugün çoksıkıldım evde keşkem biriniz yakın olsaydınız..eşim çalışıyodu kız durmadı patladımmm sora eşim geldi başladım ağlamaya arada sanırım patlama yaşıyorum hafta da bi günümüz var oda pazar ondada çalışıyo gelio 5de sora hopp kayınvalideme gidiyoruz bu hep böyle sürüpgidiyo bende dolayısıyla kocamla vakit geçirememekten bunalıyorum zaten evdeyim hep..

çalışasım geldi bugün ama nerde iş bulcam hadi iş buldum kızın uykusuzluğu hat safhada gündüz nası çalışcam .

dünürüm yazdım kadir hocayada ben yazdıklarımı bulamıyorum sen nası nerden buldun kız:)) cadı dünürümm bulursun sen herşeyii bilirim banada anlat bakem. iyiki dedin şu hocayı aklıma geldikçe yazıyorm:) sağolsnhemende cevapyazıyor.

asiyecimbenim cadı kızım yeniemeklemeye başladı yani11 aylıkken bizimkide kilodan kaldıramadı popoyu:)

kızım artık ağlarken memeeediye ağlıyooçok komik olmaya başladı hergeçen gün bişiler keşfetmesi beni güldürüo geçen ellerinlebişi yapıyo napıo diyorum bi baktım pisipisiçağırıo:)))))))))

kızlar nasılsınız canlarım
cevaplarınız için teşekkür ederim
kordon dolanması kafamı karıştırıyo eğer açılmazsa büyük ihtimal sezeryan
ama dr. normalde problem olmaz dersede normal olsun diyorum
hayırlısı olsun artık grip salgın canlarım
meleklerinizi ve kendinizi koruyun
ay bu arada bu hafta sonnn ne güzel bayram tatiline giriyoruz cuma günü kızlarrr
hayırlısıyla bayramdan sonra nst ye girecem

adaşım doğum işi şans ben iki bebeği sezeryan yapıp akşamına fır fır dolaşıyordum..küveze girince bizimkiler oraya iniyordum..dolaşıyordum yatmaktan sıkıldım...ama normalden memnun olan vardır olmayan vardır..aynı şekilde sezeryanda..bence doktorunada güveniyorsan beraber karar verin..senin doğum sürecini en iyi o biliyor ve takip ediyor tatlım...

naber kızlar nasılsınız?ben bızdıklarla uğraşıyorum..artık yatılı bir bakıcımız var..rahatladım..en azından gece o bakıyor ben sadece çocukları kontrol etmek için kalkıyorum....dün dışarı çıktık ..çok şükür ağlama sendromu olmadan..yoksa pelini giydirsemmmm..sıkılıp ağlıyor buğra giyinirken ..ya da tam tersi..ben giyinicem ikisi ağlıyor..daha çıkmadan üstüm başım kalmıyor..eşimde çanta indir ..arabamız ağır indir..oto koltuğu iki tane.indir...tabi bunları bi de gelince çıkarmak var..ben de bebeklere bakarken yardım edemiyorum..eziyetti yani..dün rahat rahat parka indik..oradanda alışverişe gittim..bızdıklara palto aldık..

dünürüm hoş geldin geçen hafta full oruçdum allah kabul etsin inşallah b haftada hasta olacağım diye başlamadım ama kızlar ben hala hasta olmaadım 3 gün geçti 5-6 aydır gayet düzenli gidiyordu korkuyorum valla inşallah bişeycik yoktur.
dünürüm hafta içi al gelinimi çıkın gezin koy arabasına havalarda güzel gidiyor ne bekliyorsun babasını sıkılmayın evde tabi onlada ayrıca vakit geçirmek istiyorsundur ama evde sıkılmakdan iyidir.
sinemciğim hayırlısıyla bebeğinde sende iyi olunda normal sezeryan fark etmez
ikiz anası sinemciğim maşallah senin bıdıklara yanında yardımcının olmasıda çok iyi olmuş canım benim rahat bir nefes alırsın artık

sağol arkadaşım inşallah..evde sürekli yabancı birinin olması fikri hep uzaktı bana ama kısmet artık....yakınımda tanıdığım yok çok zor oluyor esmacım ya..hani bi tut diyebileceğim kimse olmadı...bilmem artık görücez..

bu arada allah kabul etsin oruçlarını esmacım...

mervecim sen anadolu yakasında değilmiydin kuzummm..atlayıp bana gel böyle zamanlarda ya yakınsak...
cuma günü pınardaydım kızlar.....ela maşallah kocaman olmuş..pınarıda çok iyi gördüm....özlemişim arkadaşımı ne zamandır görüşememiştik...

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun herkese
Sime kız sen 2 bebekle nasıl başa çıkıyodun valla biz birisiyle başa çıkamıyoruz yardımcı fikri iyi olmuş dinlenirsin azcık

yokmu güzel arkadaşlarımızla güzel bebeklerinin fotoğrfları koyunda şenlesin topiğimiz sinemciğim

yatılı bakıcı..ne güzel bişey yapmışsın sinemcim..ben kuzeyle bunalıyorken sizleri düşünemiyorum bile...üstelik kuzey çok zıpır bi çocuk değilken..sadece çok anacı oldu..kucakta kucak tutturuyo...bacaklarıma yapışıyo resmen...küçük tospam benim..
adaş bende aynıyım valla..seni çok iyi anlıyorum..bütün gün evde..ama senin bi artın var bana göre..anacığın yanında..kıymetini bil...
esmacım allah kabul etsin oruçlarını..bana da bi azim gelse de tutsam valla...
esradan haber yok valla..bebeğinde bi problem çıkmıştı..umarım şimdi sağlıklıdır kuzucuğu...
sinem takma kafana...normal yada sezeryan o an belirleniyor...bebek kendi belirliyor yani nasıl geleceğini...allah hayırlı doğumlar yazmış olsun yeter ki canım...

evet kızlar sağlıkla gelsinde bebişim normal sezaryen
bir şekilde başa çıkarız değil mi
adaşım iyi yapmışsın bakıcıyı canım
bıdıklarını yerim senin
mervişler sizler nasılsınız kızlar
esra iyiyidi bugün msnde görüştüm
esma nasılsın canım allahım hayırlısını versin
inş. hamiş değilsindir kız eğer varsa ne yapacan
asiş canım sen nasılsın
seher nerelerdesin
feyza nerdesin merak ediyorum seni
pınara slm söle adaşım cinsiyeti ne zaman belli olacaktı

valla sinemciğim varsa ne yapacağım mecburen alacağım kalbime yüreğime sonrada kucağıma ama inşallah yoktur çünkü hiç ama hiç hazır değilim maddi olarakda bitirmem gereken kredilerim var yoksa anne oma fikri bile heycan verici ama bu koşullarda değil

esmacığım allahım gönlüne göre versin o zaman
hayırlı ve güzel günlerde nasip etsin 2. sini
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

ay sinemcim cidden çok iyi yapmışsınız bakıcı tutmakla bazen bende kocişe takılıyorum ben bi tanesiyle başa çıkamıyorum :)))))))) sinemkeşke haber etseydiniz yaaa bende gelirdim bidahaki buluşmada banada haber edin küçükyalıda oturuyorum.

dünürüm çıktımzaten dünde koydumarabaya parka gittik markete gittik ama dediğin gibi kocişide özlüyorum beeee...kız dünür sen geçenlerdede diyodun gecikti diyee yoktur bişi... varsada helal ozaman:)

adaşım gercekten haklısın allah anacığımı başımdann eksik etmesin oda anaannemle uğraşıyorumkıyamıyorum hiç onaa..

Son düzenleme:
son 2-3 aydır hiç şaşmıyor birde yumurtlama günümü hesaplıyorum ne biliyim yaaaa test yapacağım öğleden sonra alıp bakalım hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…