son 2-3 aydır hiç şaşmıyor birde yumurtlama günümü hesaplıyorum ne biliyim yaaaa test yapacağım öğleden sonra alıp bakalım hayırlısı neyse o olsun
Merhaba adaşım, neden şubatı bekliyorsunuz?
teşekkür ederim bebişleri öp yerime olurmuselam hatunlar..... Herkes iyidir umarım...
Esma'cım Allah gönlüne göre versin.. heyecanla bekliyorum bende senın sonucunu ama senınki hemen belli olmuyor .))) ))
Teyzem Mervem sen nasılsın? Kocişini özlemek dışında iyisin sanırım..En kısa zamanda o da çözülür umarım.:))))))))
Kuzey'in annesi Merve sen nasılsın? Kuzey ayaklandı daha çok yormaya başladı sanırım seni...
İkizdaşım Sinem'im yardımcı çok iyi olmuş hayatım.. Valla bir tanede bana lazım ama malum yerli bakıcılar biraz tuzlu. bir ara bir tanıdık vasıtası ile Moldovyalı bakıcı düşündük ama sonra ben vazgeçtim. Gece kalkarım bir bakmışım bebekler yerine eşimi sallar felan :))))))))))) şaka bir yana da ben yabancı olmasını istemedim. yerli bakıcıda bize pahalı geldi..senın için çok sevindim.. kendine daha çok zaman ayırabilirsin..
Esra cım herşeyin yolunda olmasını sevindim.. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...
herkesi öpüyorum. naz kucağımda maalesef kudurdu.. sonra gelmeye çalışacağım...
selam hatunlar..... Herkes iyidir umarım...
Esma'cım Allah gönlüne göre versin.. heyecanla bekliyorum bende senın sonucunu ama senınki hemen belli olmuyor .))) ))
Teyzem Mervem sen nasılsın? Kocişini özlemek dışında iyisin sanırım..En kısa zamanda o da çözülür umarım.:))))))))
Kuzey'in annesi Merve sen nasılsın? Kuzey ayaklandı daha çok yormaya başladı sanırım seni...
İkizdaşım Sinem'im yardımcı çok iyi olmuş hayatım.. Valla bir tanede bana lazım ama malum yerli bakıcılar biraz tuzlu. bir ara bir tanıdık vasıtası ile Moldovyalı bakıcı düşündük ama sonra ben vazgeçtim. Gece kalkarım bir bakmışım bebekler yerine eşimi sallar felan :))))))))))) şaka bir yana da ben yabancı olmasını istemedim. yerli bakıcıda bize pahalı geldi..senın için çok sevindim.. kendine daha çok zaman ayırabilirsin..
Esra cım herşeyin yolunda olmasını sevindim.. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...
herkesi öpüyorum. naz kucağımda maalesef kudurdu.. sonra gelmeye çalışacağım...
bana sordun sanırım şubatta kısmet olursa bebişimi kucağıma alcam
esracım bebişin şubatta mı geliyo cnm hayırlısıyla sağlığıyla gelsin benim bebiş de şubat doğumlu.
Esma kız haber ver yapınca haaa
herkese merhabalar nasılsınız kızlar
dün batuhan traş oldu berber amcası eve geldi ve batuyu traş etti maşallah oğlum uslu uslu oturdu pekde yakışıklı oldu anasının bitanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?