İnatla bir gün ANNE olacağım !

son 2-3 aydır hiç şaşmıyor birde yumurtlama günümü hesaplıyorum ne biliyim yaaaa test yapacağım öğleden sonra alıp bakalım hayırlısı neyse o olsun

aaaaaaayyy çok heyecanlandım valla esmacım..hayırlısı olsun diyelim...oldumu riskli bi ilişki?hadi hemen yapsana niye öğleden sonra?

merveciğim iş yeri yakınlarında eczaneye yok bir arkadaşdan rica ettim oda öğleden sonraya getirecek bekliyorum ne gelen var ne giden

selam hatunlar..... Herkes iyidir umarım...
Esma'cım Allah gönlüne göre versin.. heyecanla bekliyorum bende senın sonucunu ama senınki hemen belli olmuyor .))) ))
Teyzem Mervem sen nasılsın? Kocişini özlemek dışında iyisin sanırım..En kısa zamanda o da çözülür umarım.:))))))))
Kuzey'in annesi Merve sen nasılsın? Kuzey ayaklandı daha çok yormaya başladı sanırım seni...
İkizdaşım Sinem'im yardımcı çok iyi olmuş hayatım.. Valla bir tanede bana lazım ama malum yerli bakıcılar biraz tuzlu. bir ara bir tanıdık vasıtası ile Moldovyalı bakıcı düşündük ama sonra ben vazgeçtim. Gece kalkarım bir bakmışım bebekler yerine eşimi sallar felan :))))))))))) şaka bir yana da ben yabancı olmasını istemedim. yerli bakıcıda bize pahalı geldi..senın için çok sevindim.. kendine daha çok zaman ayırabilirsin..
Esra cım herşeyin yolunda olmasını sevindim.. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...
herkesi öpüyorum. naz kucağımda maalesef kudurdu.. sonra gelmeye çalışacağım...

teşekkür ederim bebişleri öp yerime olurmu

valla hem tuzlu hem de yok bayram oldu yok kızım hasta yok trafik ben aldım boyumun ölcüsünü .....
neyse bugün bizim bücürler cok yaramaz yaaa kızım kahvaltıyla duruyor
oğlumun üst disler geliyor..........zıpır bunla ryaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

esracım bebişin şubatta mı geliyo cnm hayırlısıyla sağlığıyla gelsin benim bebiş de şubat doğumlu.
Esma kız haber ver yapınca haaa

ooooohhhhhhhh allahıma şükürler olsun birşey yokkk kızlarrr negatif bu topikde buna ilk sevinen benim galiba ama inanın buna henüz hazır değilim rabbim öncelikli olarak isteyenlere versin onalrı göbişlerini kucaklarını doldursun banada zaman versin

Valla esmacım ne yalan sölim sevindim adına daha bebekler büyümeden zor olurdu Allahım kendini hazır hissettiğin zaman hayırlı zamanda versin cnm

emelll allah iyiliğini versin..gece eşini sallıcak haa :))) alemsin kız...
esracım iyi olmanıza çok sevindim oğlunla ikinizin..adı ne olacak var mı bi karar..
esma hayırlısı buymuş hayatım..allah gönlüne göre dilediğin zamanda versin inşallah 2.bebeğini...
sinem kuzey de sabah kahvaltı etmedi..dünden burnu akıyo hapşuruyo..nezle oldu tospaam...bol bol karışık meyve suyu sıkıyorum kivi portakal havuç üzüm elma armut..hangi meyve varsa..bugün marul ve turp ta attım içine..bende içiyom çok güzel oluyo tadı valla...bomba bi vitamin deposu oluyo...bi de nasıl hapşuruyosun annecim dediğimde bi hapşurması var yalandan görmelisiniz..çok fena oldu çoookk...

maşallah bebişlere canlarım
allahım nazarlardan saklasın
hepinizin iyi olmasına sevindim kızlarr
iyi akşamlar öpüldünüz kocaman
esra demek şubatta bebiş gelecek
hayırlısıyla kurtarsın mevlam bütün hamişleri
esma negatif çıkmasına sevindim canım
inş. vakitlice gelir 2, meleğin
ben çıktım canlarım kendinize ve meleklerinize
iyi bakın

herkese merhabalar nasılsınız kızlar
dün batuhan traş oldu berber amcası eve geldi ve batuyu traş etti maşallah oğlum uslu uslu oturdu pekde yakışıklı oldu anasının bitanesi

herkese merhabalar nasılsınız kızlar
dün batuhan traş oldu berber amcası eve geldi ve batuyu traş etti maşallah oğlum uslu uslu oturdu pekde yakışıklı oldu anasının bitanesi

esma sonucun hayırlı olsun..istediğin zaman pozitif olması dileğiyle o zaman:)
berberin eve gelmesi fikri çok hoşuma gitti..hem korkmamıştır.....sıhatler olsunnnnn kuzuyaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…