İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım ilk traşını berberde yaptırmışdık ben gitmedim ama dedesiyle babası birde berberin çırağı 3 kişi zor zapdetmiş ama dün oturdu dedesi tuttu güzelce traşını aldı bebem:))
inşallah 2. çizgiyi dilediğim zaman görürüm canım rabbim olmayanlara versin öncelikle

Günaydın kızlar.........Benım sıpalar uyuyor şimdilik bende fırsat bu fırsat size bakayım dedim..
Esmacım gözün aydın.. Hayırlı zamanda gelsin ikincisi ...
Sinemcim iyice rahatladın ne güzel bakıcı gelince....Benim kız daha diş çıkartmadı senınki ne alemde :)))
Mervecim ve Kuzeycim geçmiş olsun.....
Batucum sanada sıhhatler olsun :))))) Güle güle uzasın saçların :)))))))))
Asiyecim sen nasılsın.. Asya hangi tarihte doğmuştu benımkilerin ablasıydı değil mi ?

gunaydın kızlar
masallah batusa trasını uslu uslu olmus
dunurum damadım hasta olmus gecmıs olsun canım
sınemcım bakkıcınız hayırlı olsun
emelcım maşallah ıkızlerıne kocaman oldular
sınemım az kaldı hayırlısıyla alıcaksın kucağına kuzunu
esranında az kalmıs ne guzel yenı bebeıler gelıyo topığe
esmacım aynı korkuyu bu ya bende yasadım gecıktı ama geldı sukur
ben mıgren oldum bu kızdan sonra bazen bı tutyokı sormayın maşallahı var falla cadılık ve yaramazlıkta oğlan gıbı duz duvara tırmanıyo sıpam,
dunur bursaya gelıceksın dımı bu sefer muhakka goruselım
ben bayram temızlığıne basladım anca bıtıcek bu kızla cunku

bıldığım kadar yenı yok canım hamıs sadece gelecek bebeışlerımız var senın nasıl gıdıyo hamılelık

saolasın canım, şimdilik iyi gidiyor,ela merve yormaya başladı, 2 dk durmuyoki kahvaltımı dahi zor yapıyorum.Olsun Allahım güç verecektir inş. kontrolüm var bugün, eski yazılarıma bakıyodum ela mervede kaçıncı haftada cinsiyet öğrenmiştik diye.
senin bıcırık da düz duvara tırmanıyomuş, aman sağlıklı olsunlar da tırmansınlar :) yerim onun boncuk gözlerini. bu arada verdiğin balık tarifi çok leziz oluyor, tekrar teşekkür ederim sehercim :)

dünür gelicem canım..cumartesi çıkıcaz inşallah yola...haftaya cumartesi de dönücez...görüşelim mutlaka hayatım...bu balık tarifi ne dünür..banada versene?

ela merveye balık verıcektı pınar sorduydu cıpra yada levrek alabalık farketmez guzelce temızle lımonla ov içine bı dıs sarımsak bı soğan 1 domates bı bıber doğra içini doldur fırın poşetıne koy ağzını ıyıce bağla fırın torbasını bı ıkı yerden del ver fırına cıkınca derısını ayır beyaz etlerıı ver damadıma butun sebzelerın lezzetı balığa gecıyo balık yemeyen bebekler bıle yer

mmmm eline sağlık hamarat dünürüm...ahh benim bu oğlan deli ediyo beni..2 gündür kavga kıyamet gidiyoz..yemek yemicekmiş paşa...dr zorlama diyo ama nereye kadar..MARNYS JUNOR vitamin şurubu aldık bakalım belki iştahına etki eder...

slm kızlar nasılsınız
çok sık uğrayamıyorum topiğee
seher merviş pınar emel esma gelmiş
esma canım batuş traş olmuş sıhhatler olsun minik erkeğe
bayram traşını da oldu maşallah
ben iyiyim canlarım
bir yakalayamadım sizleri
kendinize ve meleklerinize iyi bakın
pınar ben cinsiyetini13. haftda belli olmuştu
bide usg resmini esmaya göstermiştim o
söylemişti 12, haftada dr. söylemeden erkek diye

slm kızlar pınarcığım belli oldumu minikin cinsiyeti ayyyy çok merak ettim şimdi hemen yaz belli olduysa
bayram sonrasına izin aldım 13 cumartsiden 29 una kadar yokum )))

Evet sinemciğim asıl hedefim batuhanla vakit geçirmek inşallah

herkese günaydın
pınoşummmm minnoşun cinsiyeti belli olucak yakında ben erkek diyorum:)
emoş benim kızımda diş çıkarmadı kızlar nine gibi dolanıyor ortalarda:))))oğlumun üst ön dişleride geldi ısırıyor artık..ya buraya daha kolay resim konsa koyacam resimlerini ama bi türlü öğrenemedim yaaaa...
adaşımmmmmmm napıyosunnnn?nasılsın canım
sehercim o balığı bende bizimkilere yapıyorum..ben herşeyi veriyorum benim kuşlara yemedikleri bişey yok...ama bu tarifle gerçekten severek yiyiyorlar....
mervişko paşamın k,losu çok güzel görünüyor maşşalllah zorlama diyecem ama ana yüreği dimi dayanamıyor insan...

aAAAAYRICAAA PINAR NE BAYRAM TEMİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUN KUŞUM YAAAAAAA
DİZİME ALIP DÖVECEM HA:))))SEN TEMİZLİKTEN MUAFSIN KIZIM BİLMİYORMUSUN..LÜTFEN YAPMAAAA

bu arada ben sıyırmak üzereyim..şu 3 gündür bişey yemiyo...eskiden de derdim yemiyo diye ama o zaman yiyormuş meğer...

yerim senin inatçı keçini..ben de kuzeyi ara ara sarı keçim diye seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…