İnatla bir gün ANNE olacağım !

maşallah paşalaraaaaa
kızlar bana bi yazın ya esma sen yaz gözüküyo topicte seninki nasıl yaptın bacımmm

günaydın kızlarr hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin sağlık mutluluk
huzur versin bizlere hamişlerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı
isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam aminnn
kızlarrrr bugün son iş günü tatile giriyoruzz canlarımm
inş. bayram kazasız belasız sağlıklı bir şekilde geçer hepinizi kocaman öpüyorum
canlarım bayramdan sonra kontrolüm var nst ye girecem dr. belki raporumu başlatır
başlatmazsada en son o hafta çalışabilirim
işlerimi bitirmeye çalışıyorum
fırsat buldukça gelirim kızlarrr

sinemciğim maşallah çok tatlılar ve birbirlerine çok benziyolar bu fotoğrafda sanki tek yumurta ikizi gibi rabbim size bağışlasın onlarııı

adaşım esma merviş maşallah meleklerinize canlarım
allahım nazarlardan saklasın çok tatlılarrr
acaba benim minnoş kime benzicek çok merak ediyorum

batuhanın 2. yaş gününe 3 ay kaldı inanamıyorum ne kadar çabuk büyüyor bu sıpalar

selam kızlar canım sıkkın annem yarın ameliyat olacak menüsküsden olmuşdu 5-6 sene önce yine aynı bacak yine aynı sorun yarın yokum ben
hepinizin bayramı mübarek olsun öpüyorum hepinizi

sinem çok tatlılar maşallah kuzulara..esmanın da dediği gibi sanki tek yumurta ikizleri bunlar çok benziyolar birbirlerine...
herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum...biz yarın yola çıkıyoruz..inşallah sağ salim gider döneriz yuvamıza...kendinize ve kuzularınıza iyi bakın allaha emanet olun...haftaya kadar kalın sağlıcakla....

selam kızlar canım sıkkın annem yarın ameliyat olacak menüsküsden olmuşdu 5-6 sene önce yine aynı bacak yine aynı sorun yarın yokum ben
hepinizin bayramı mübarek olsun öpüyorum hepinizi

anneciğine çok geçmiş olsun şimdiden canım..rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin...sıkma kendini...annenin senin moral ve desteğine çok ihtiyacı var şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…