İnatla bir gün ANNE olacağım !

herkese merhabalar bayramımız iyi geçti batuhan bey çok yaramazdı bu bayram araba tutkunu illa arabayı batu kullanack:)) babasını ağlaya ağlaya kaldırıyor koltukdan kendi oturuyor vites atıyorçok fena çok
bayramda takım elbise giydi sıpam fotoğrafını pazartesi atarım

oooooo süpermiş artık gideceğimiz yere bizi batuhan götürür...

selam kızlar sonunda bilgisayarıma kavuştummm.. geçmiş bayramınız mübarek olsun..

dünür kız iki yaramaz bi arada nası olur acaba benim kızda gün geçtikçe yaramazlığı artıyor babası diyo ki erkek olcakmış kız olmuş:))

iyice anlamaya başladı herşeyi ne yaparsan taklidini yapıyo konuşuyo:) hergeçen gün bişi keşfediyo.

ya site bi garip olmuş aradığımı bulamıyorum

buda benim miniğm

Eklentiler

• $08102010261.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 19

buda benim sıpammmmm

bu arada gelin kızımda günden güne güzelleşiyor maşallah

herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun kızlar bız bayramı kosturmaca gecırdık ılk gun kurban la uğrastık ıkıncı gun sehır dısına gıttık adapazarına anıden ama ayseyı aradım görusemedık kaldı musaıt değilidi neyse kısmet baska sefere
mervecım masallah kocaman kız olmus bu
batu pasayada kocaman bı masallah yakısıklım allah nazardan saklasın
bız bı haftada 4 dıs patlattık sımdı alt 2 azı cıkıyo ama mahfettı bızıates yaptı bırde oksuruk dun bırı yarmıs bıseyı yoktu bu gun gerı geldı oksuruk gene

damatlığıda giydik dünürüm çiçeğimizi alıp geliriz kapınıza haberiniz olsun :))

kızı nasıl veririm diye birşey yok kız zaten bizim doğmadan aldık biz onu prosüdür gereği gelip isteyecez

kessinler sinemciğim erkek evi olarak zarfları hazırlarız
bu arada bende çok sinir oldum sitenin bu haline

sehercim çabucak çıkıversn inş azıları düşünemiyorm yaa normaller böle zor geçirdiysek

amanın kızı almş bide önünü kesiyorlar hopp noluyyy vallla kocam dioki dünür sansınlar kendilerini verdik mi dur bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…