İnatla bir gün ANNE olacağım !

teşekkür ederim elif
dünürüm aldım verdim ben sizi yendim gösterdinmi oğuza benim yakışıklıyı hem iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş hahahahaha

slm kızlarr nasılsınız canlarım bebişlere kocaman maşallah
hepsi birbirinden tatlı
rabbim nazarlardan korusun
seher sen burdaydın nereye kayboldun
mervişş nasılsın canım

herkeslere kocaman bi merhaba...
bayram hastalıkla geçti..hava değişikliği beni vurdu sanırım..allahtan kuzeye bakacak insan vardı...ona bulaşmadı...dünür seni arayamadım...hem kötüydüm hem de selene falan bulaşmasın diye...bi ara telefona bakayım dedim şarjı bitmiş kaçgün oldu biteli bilemedim aradıysan da ulaşamamışsındır...zaten erken döndük..ancak ev topla eşya yerleştir...dahada ütüm var...ama canım istemiyo...bizden böyle...
kuzuları gördüm kocaman olmuşlar...allah bağışlasın hepimiznkini...kuzey çok mız mız bu aralar...kucağımdan inmiyo...hiç biiş yapamıyorum..şimdi uyuyo tospacık...

iyiyim sinemcim..sen ve beyazıt nasılsınız...eşyalar hazır mı..

geçmiş olsun merviş benimde öksürüğüm var boazım ağrıyo
tuzlu suyla gargara yapıyorum ilaçta kullanamıyorum

sanada geçmiş olsun hayatım..yat dinlen dicem ama sen çalışıyomusun hala...

:26:
eşyalar daha hazır değil canım yaaa,
anneme getirdim 0-3 aylıkları
buhafta yıkar herhalde dün dr. gittik
iyiymiş bebiş
nst ye girdim sancı çıkmadı
öksürükten uyuyamıyorum geceleri

sinemciğim annem daha iyi canım ama kıkırdaklarıda zedelnmiş doktor kendini yormayacaksın ayakda durmayacaksın diyor bunlarda benim annem annem için çok zor durumlar

merveciğim geçmiiş olsun canım
sinem senin çanta halamı hazır değil sinem bu arada senin facein varmı ben batuhanın adına almışdım batuhan köseoğlu eklersen canım

kızlar pınarın 2. bebekde kızmış güzel elaya güzel bir kız kardeş geliyor ben yanıldım

kızlar merhaba herkese nasılsınız bakalım ben yine niyetliyim bu haftada tutunca 20 gün olacak inşallah ama borç çok bu sene biter inşalalh

esmacım allah kabul etsin canım..demek pınara 2. prenses geliyo...ne güzel..rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah...benim tospa 7 de hortladı bu sabah..9 da yeniden uyuttum..şimdide yatağında kıpraşıyo gene...ben pc başına geçtim ya

herkese günaydın inatcı anneler nasılsınız biz iyyiz
kızlar kaçaklar nerede aylinin durumundan haberi olan varmı
ayşeeeee hatun sen nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…