İnatla bir gün ANNE olacağım !

kuzey sapıttı bugün..sabahtan beri yapışık geziyoz..7 den beri anca uyudu..hiçbişeyde yemedi...rabbim akıl sağlığımı koruu...

bugün batuhan da öyleymiş telefonda konuştuk neşesi keyfi yerindeymiş ama sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış haspam:)
bizdede geceleri kabus illaki benimle uyuyacakmış benim yatağımda dün inatlaştım hayır dedim geceleri sallamıyordum yatağına yatırıyordum uyuyordu ama 15 gündür yatağına bırakma aşamasında ağlamaya başlıyor sebebide bir gece kustu yatağı yatılamyacak haldeydi ve beraber yattık ogün bugündür uyumuyor yatağında ayağımda sallayıncada uyumuyor sıpa yatağına yatıracağımı biliyor ama dün keçilerim tepeme geldi baktım ayakdada uyumuyor bıraktım yatağına senin yatağı burası sen burda uyuyacaksın bende kendi yatağımda dedim ve yattım ses çıkarmadım uyudu ama gece yine uyandı ooofffff eski günlerimizi özlediim yatağına yatırıyordum kendi sabaha kadar uyuyorduuu

günaydın kızlar nasılsınız bakem bebekler neşeliymiş sanırım ne güzel benimki hasta maalesef sanırım dişten dolayı :(

slm kızlarr nasılsınız canlarım asiş nasılsın merviş esma sizinkiler
durmamışlar dün
asya nasıl asişim

esra cnm merak ettik iyi aolmana sevindik cnm..
pınarcım allah hayırlı etsin negüzel iki kız güle güle büyüt..
ay dünürüm batuda geline mi uydu ne ben gece emzirmelerini kesebilirsem bikaç yöntem var kendi kendine uyuma ile ilgli onları uygulamak istiyorum ama önce gece memesini kesmek lazım sabah resmen göğürs uçlarım acıyarak uyanıyorum

kuzeyde mi sapıttı haydaa noluooo bu irkekkkleree..
abenim kız zate sapıtık artık kendi tutanarak ayağa kalkıyo bıdır bıdır emeklio bi bakıyorum çöp kovasında bi bakıorum kirli sepetinde nerde pis var orda nisa ben de gayet temşz bi kızımdırf ama kime çekmiş bilmem. yavaş yavaş konuşmaya başladı ne istediğini anlatyıo otur dicekse okuuu yapıo çıkart dicek çıkaa attii en baş kelimesi eline geçeni attığı için
bizden böyle ben ise hala regl olmadım doktora sordumn normal dedi düzenli emzirdiğim için olabilirmiş zaten hamile olma olasılığım çok düşülk kocayı gören cennetlik ya ben yorgun ya o yorgun ölee geçioo hey gidi günlerrr diyorum bizim gibi olan var mı yoksa biz mi anormaliz

adaşım özlüyorum seni daha sık gel yaa...yok anacım sizde bi problem yok..genel durum bu olsa gerek doğumdan sonra...eşim diyorki 2.ciyide yapalım bari de kardeş kerdeş yaşayalım

canım benimm bende özlüyorum çok valla kız fırsat verdikçe geliyorum. genelde yazdırmıyo oh ii bari bende bizde mi sorun var diye düşünğyodum yav cidden ikinci olsa ozman kardeş oluruz

herkese selam kızlar...........sakin bebekli kolay dinlendirici hafta sonu ...............cok seymi istedim acaba

bu arada ben cok yazamıyorum elim sargıda..pazartesi günü ayıptır söylemesi kızartma yaparken elim yandı...bir ayda anca iyileşir dedi doktor...tek derdim kuzularımı kucağımda taşırken cok zorlanıyorum...iyi ki bakıcımız var ..cünkü her gün pansumana gitmem gerekiyor...bunun dışında cok sükür kuzuarım iyi..cok üzmüyorlar annelerini...

sinem canım geçmiş olsun nasıl oldu 1 ayda olunca büyükmü yanık dikkat et canım kendine meleklerinide senide öpüyorum

:26:ben geldimmmm anacım şu sayfa bitmedi kaldı kimsecikler yok esmadan başka......
esmacım elimi sormuşsun evet biraz fazla yandı..kızartmanın sonuna geldim tavadan son alırken kızartıklarımı tava devril yağda parmaklarıma dökül..feleğim şaştı...bi an...hemen suya tuttum baktım şişti..allahtan hastane bize iki adım elimi buza sarıp gittim....acilde müdahele ettiler...her gün pansumana gittim şimdi daha iyiyim ama işin kötüsü elimde iz kalıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...doktor dediki parmaklarını oynat çünkü yağ yanıklarında yeni deri gelince hareket kısıtlığı olabilir.....tabi moralim bozuldu ama çok şükür doktorun dediği gibi olmadı....kuzularımda kucağıma gelsin istiyorlar..iki gün zor oldu çok....ama allahtan bakıcımız varmış yoksa nasıl hastaneye ve pansumana giderdim bilmiyorumm....neyse işte böyle....biraz kendimi kızarttım....

sinem geçmiş olsun gülüm...ben artık kuzey uyanıkken yemek yapmak bi taraf tuvalete bile zor oturuyorum...yapışıyo resmen paçalarıma...önceden o yanımda oynarken kızartma bile yapardım..şimdi nerdeeeeee...çok korkuyorum bi yeri yanacak diye..her yere uzanır oldu sıpa...

sinemciğim düşünmesi bile kötü yanmış yağ kıyamam sana yaaa nasıl acımıştır 1 damla sıçraması bile nasıl canımızı yakıyor onunla geçmiş olsun inşallah hemence iyileşir iz kalmaması için krem felan yokmu acaba

teşekkür ederim arkadaşlar...daha iyiyim artık bir ya da iki kez daha pansumana giderim olur biter..elim iz kalsada rahat edip bebeklerime bakıyorum yaaaa olsun napalım artık.....kremde araştırmadım ama bakarım inşallah vardır iz bırakmayan bişey...bazen diyorum bakıcıyı göndereyim...ama böyl zamanlarda da iyi oluyor...bebekler yaşını biraz geçsin artık kendim bakarım.....zaten evde bakıcı bile olsa kıyıpta ona bırakamıyorsunuz evde olunca....ama çok sıkıldım yaaa evde sürekli yabancı birinle olmaktan....ailemle başbaşa kalmak istiyorum daha iki ay olmadan bıktım ben:)
oğlum gece biraz daha uyusa kimseye ihtiyacım olmayacak ama kısmet artık....

sinemcim geçmiş olsun cnm ucu atlatmışsın cnm benim senin işin bizden zor dahada dikkat et kendine cnm
Valla kızlar asya daha yürümüyo ama uyanıkken oda hep benim kucağımda olmak istiyo iş yaparken bi yandan asyayı taşıyorum yani bazen kanguruda bazen kollarımda. Herşey uzanıyo zilli şimdiden bide yürüse vay halimize. Bu ara hasta kuzum burnu tıkanık 2 tane dişi çıkıyo halsiz ve huysuz. 3 gecedir uyumuyorum sağolsun dün kayınvaldem ilgilendi ben uyudum yoksa kalkacak halim yoktu. Bizde böle durumlar.
Hamile sinem ne yaptı çantasını hazıladı mı

cancer
merhaba tatlım
nasılsın güzel kızınla
ne var ne yok
artık görüşemez olduk

sinem bende geliyorum kimse birşey yazmamış olunca çıkıyorum

kızlar selam herkese 22 si sabahı 11.24 de oğlumu dünyaya getirdik. çok şükür epidural sezaryan sorunsuz ve duygusal geçti. odama gittiğimde bebeğim beni bekliyordu fakat sütüm gelmesine rağmen hıckırık gibi iç geçirmesinden inlemesinden sütü alamadı hemen akciğerlerde su ıslaklık olabilir diye yenidoğan yoğun bakıma alında tam 8 gece orda yaşam mücadelesi verdi. oğlumun heryerine kablolar bağlandı toraks tüpü bağlandı. bebeklerin yüzde onunda olabilecek akciğer ıslanması normalde biriki günde idrar yoluyla atılabiliyormuş fakat Mertin sol akciğerini saran zarı patlayınca içine hava girmiş bu hava akciğerin genişlemesini engellediği için pnomatoraks yaşadı yani nefes alamıyordu çocuğum. hemen toraks tüpü takıldı ve o tüple o hava dışarı çıkartıldı. bu arada ayağından elinden değişerek damardan kan yoluyla besleniyor aynı zamanda göbeğinden de beslenme yolu açıldı. ağzında midesine bi kablo ile üçüncü gün sanırım anne sütü vermeye başladılar. burnunda başka bir hava veren cihaz derken ben hergün onu öyle görmekten hep kötü şeyleri düşünmekten hayatınım en kahr dolu günlerini yaşadım . tabi sevincimi kimseyle paylaşacak kadar vaktim olmadı. dün değil evelsi gün kontrole gittiğimde doktorum yoğun bakımda merte meme emzirtti ve bizi aşağıya odaya aldılar artık oğlum iyileşmiş tüm kablo ve toraks tüpünden kurtulmuştu. bi gece yine hastanede kaldık eğitimleri aldık ve dün akşam oğlum taburcu oldu. ben üç gün kalıp çıkmıştım. bu süreç çok zor geçti allah kimseye böyle kötü günler yaşatmasın. allaha hamdolsun bizim ve tüm sevenlerimizin dualarını kabul etti. şimdi oğlum yanıbaşımda uyuyor. hepinizi çok öpüyorum . tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma ve anne adaylarına çok ama çok dua ettim. tabi anne olanlarada allah sabır versin allah hepimizin bebeklerini çocuklarını korusun.

esmama da anlattığım gibi (amma msndennnnn)bu üçüncü denemem umarım bu sefer şu mesajı tamamlamak mnmkün olurrrrrzuzumm geçmiş olsun canımmmmnikolümm oğluşumu tarif ettin sankiiiiiibizimki dün ilk kez kanepeye çıkmaya da başladııı kendi kendine hemde önceden kamyonunu yanaştırıp onun üzerine basarak çıkıyordu ki bu yüzden kamyonu yasaklı oldu artık Allaha emanettasişimm sizede geçmiş olsun canımmmmmm
veeeee taze annişim şebbom benimmmmmbiraz maceralı olmuş Allah bir daha yaşatmasın ilk ve tek olsun hastane maceranız inşallah canımmm meleğin hep yanında olsun inşallah yeğenimizi koccamann öpüyoruzzzz
bize gelinceeeee alperen grip oldu arada öksürüyo burnumuz akıyoo sabahları hiçbirşey yemiyoooooo varsa yoksa cukcukk doktor antibiyotik verdi ama ateşi 38 in üstünde 1 günden fazla seyrederse kullanacaz şimdilik öyle bir durum yok inşallah ilaca gerek kalmadan atlatırızz:79:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…