İnatla bir gün ANNE olacağım !

şebnemim hoşgeldin canım çok zor günler atlattın ama oğluşun yanında artık inşallah bir ömür boyuda senin yanında sağlıklı mutlu olur maşallah annesi oğlun güçlü hayata sımsıkı sarıldı şimdide sıcak evinizde birbirinize sarılın mis kokulu çirkin oğlunu öp benim için kokla doya doya

ayşem hoşgeldin canım akıllı bıdığa bak demek altına komyonu koyup çıkıyor kanepeye zıpa gripmi oldu kuzum kıyamam kız hangi doktor grip için antibiyötük verdi grip tedavisinde antibiyötüğün işi ne sen burnuna 4 saatte bir serum fizyolojik damlat her burun deliğine 10ar damla birde ballı limon bir kaç günden iyileşir alperen zıpası grip bu zaten 1 günden iyi olmaz

kız artık kamyona gerek kalmadııı hoppp atıyo ayağını üste kendi çıkıyooo dağcımı olacak yıkım ekibimi karar veremedik ya tırmanıyo ya bişeyleri deviriyo kerataaa(ya mutfakta 4lü çekmece var ağır mı ağır onu iteliyo anaa bi baktım yan yatmış yetişmesem devirecekk ki ben bile zor yaparım yaniii)canım antibiyotiği bizimkinde malum geniz etide varya daha çabuk hastalanıyo geçmezse kulak iltihabı olabilir dedi ateşi çıkarsa kullan dedi önlem diye verdi anlayacağın ben sterimar kullanıyorum ama otrivine verdi burnu için günde 3 kere onu kullanıyom arada bal hergün veriyorum ama limonu denemedim aldırayım eşime birde öyle deneyelim seni mi kıracaz teyzesiiiiii

Şebnemcim öncelikle tebrik ederim cnm Çok geçmiş olsun baya zorluklar atlatmışsın ama meleğin artık yanındaymış. Çok sevindim Allah ım bi daha yaşatmasın cnm. Şimdi onunla olmanın keyfini çıkar güzelim Allah ım tüm bebekleri korusun.

saolun kızlar çok şükür evimizde melegimizle birlikteyiz. evliliğimizin beşinci yılına 6 yıl kala beklediğimiz misafire kavuştuk. tüp yapmayalım diyen kocam bana teşekkür etti bu bebek senin dedi iyiki ısrar etmişsin iyiki sayende bebeğimiz oldu dedi keşke daha önce ikna olsaydım dedi. gülşenin kulakları çınlasın o da bana çok ısrar etmişti esma ve merve de aynen kocanı ikna et ikna et diye. herşey kısmet kader işte yazılı olan oluyo ama uğraşmadan olmuyo eğer olmuyosa doğal yoldan bu yola bi r an önce çıkmak ve meleklere kavuşmak için elden ne geliyorsa yapmak lazım. allah kimseye aratmasın ve bu güzel duyguyu yaşatsın

ay yarabbimmmm sana ne kadar şükretsek azdır canım şebnemm senin yaşadığın mutluluğu bizde yaşadık şuann çok şükür ki zorlu yollardan geçerek gelmiş meleğin evine ama olsun kuzucun yanında ya rabbim boş bırakmamış ya şükürler olsun. seni anne olarak görmek büyük mutluluk okadar çok istedik ki hepimiz tek tek yap tüp derken bi yandanda ya olmazsa endişesi yaşadık rabbim dualarımızı kabul etti meleğini evinde huzurla mutlulukla güzellikle büyüttttttttttttttt anacımmmmmmmmm

ayşemmm kız napıonn çukçuk devam hee ondan yemiyodur bizimkide ondan yemiyoda ayrıca benim kuzumunda burnu tıkank cukcuk yaparken zorlanıyo..sabah kahvaltısını tost yaparak yediriyorum bidene istersen arayada yumurtayı sıkıştırıyorum anlamıyo yiyor:)

sinemcim çok geçmiş olsn beterinden saklasın cnm valla bazen ben bile diyorum bi bakıcı mı alsak diyekocamda alalım bi rus diyo:86::86:
zordur evde yabancı birinle ama olsun birazdaha büyüsünler zor zamanları şimdi.,

buarada ayşe kız aklıma geldi seninkide cukcukcu galiba gece napıosunuz anacım?

asişim asyada başladı demek yaramazlıklara benimki emeklerken böleyse bende düşüünüorm yürüyünce nası olcak

şebnemim ısrarlarımızı hatırlıyorum ayrıca senin bana yaptığın ısrarı hiç unutmuyorum hani kan testi yaptırmşdım negatif çıkmışdı adetim gecikince eve giderken test alıp yapacaksın dedin senin sayende o gün öğrendim boddimi birbirimizde hiç unutmayacağımız anılarımız var iyiki sizleri tanımışım canım arkadaşlarım herbirinizden farklı şeyler öğrendim her biriniz hamileyim dediğinizde kendim hamile kalmış kadar sevindim ve doğum yaptığınızda tekrardan anne oldum sizleri çoook seviyorummm

Merhaba kızlar duygusal anlar yaşanıyor sanırım buralarda.
Esmanın dediği gibi herşeyi birlikte yaşadık. Bebekler için uğraşımızı , hamilelik heyecanımızı, hamilelik sürecimizi , doğumu ve bebekleri büyütmeyi hep paylaştık. Birbirimize destek olduk. Ben ne zaman yalnız hissetsem kendimi sizin yanınızda buldum kendimi. herşey için sağolun canlarım .
Şebnemcim insan bebeğine bakınca hep keşke önceden olsaydı yanımda diyor. bebek bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda tadacaklar inş. Allah bebek isteyen kimsenin ellerini boş bırakmasın. aminnnn.

şebnemcim hayırlı olsun arkadaşım..bilirim ne kadar zordur..doğum sonrası kuzunu koklayamadan o akvaryum gibi küvezde kablolar arasında yavruna dua etmek ne demek..hele bide bütün doğum yapan annelerin yavruları yanıbaşındayken....çok şükür oğlun gelmiş evine..bak daha en başından ne kadar güçlü olduğunuda kanıtlamış oldu ayrıca..aferin kuzuma.....bundan sonra çok mutlu hayırlı sağlık dolu olsun canım yeni yaşantınız...bebeğiniz ailenize hayır bolluk bereket getirsin inşallah..kuzuyuda allah nazarlardan korusun..

kızlar selam elim açıldı parmaklarımda sargı var sadece..ama hızlı iyileşti şükür....allahımmmmmmmmm kızım şu an kaka yapıyor...yahu bugün fazla kaçırdım biraz elim boldu...şimdi sırayla habire mıçıyolarvalla kaçıncıya kimi temizledim bilmiyorum:))))))))

bugün çorba hazırladım bomba oldu çocuklar düz duvara tırmanıyorlar...havuç..patates..brokoli...soğan...lahana...bi tane balık...(sarıkanat vardı pazarda çok taze bilirmisiniz)..haşladımmm..un kavurup...mama ile açtım...biraz tereyağ...çok çokçok az tuz yoksa yemiyo bizimkiler..blendırdan geçirdim..iyice acıktırdım...bi içtiler şimdi güreşiyorlar:))))

ayşem çok geçmiş olsun oğluşuna

esma sen napıyosun bacım...batuş nasıl

asiyecim naber arkadaşım

merve alın alın bi rus..rahat edersin.....:))))valla bizim tüm arkadaşlar bakıcı rus olsun diye çok heveslendiler..ama şimdi bana kızıyorlar...

sinem çantan hazır dimi yavrucum sıra sende galiba....

selam milletttttt
mervem biz malesef oğluşla beraber yatıyoruz daha doğrusu ilk uyuduğunda karyolasına koyuyorum ama orda 15 20 dakka ancak duruyor sonra yanıma bizimki emzik emmediğinden birazda o görevi görüyoruz sabaha kadar aranıp duruyor senin anlayacağın hele de bu sıralar yemeği de kesince hepten cukcuka düştü ee napalım gülü seven hesabı oğluşu seven uykusuzluğa katlanırrrama dün geceden beri ateşimiz 38 in biraz üstünde dolven veriyorum bakalım bugünde böyle giderse yarın antibiyotiğe başlayacam sanırım:94:birde şu tostu biraz açsana bana benimki de kahvaltıda yumurta hiçç yemiyor bulamaç gibi yapıyorum çayın içine öyle yiyor tabi 1 haftadır oda yokkkk iyileşsin de deneyeyim birrrr
esmamm canımm bizde seni çokkkkk seviyoruzzzzz
şebbomm cennet kokulunu öpüyoruz kocamannnn
asişimm ayran içtik ayrımı düştük anlamadım geçmiş olsun dedim onu bile görmedin hayırdırrrrr

nassınız bacılar
sınemcım gecmıs olsun canım yanık zordur
esmacım gecde olsa senın annenede gecmıs olsun canım
hasta bebeıslerımızede gecmısler olsun aysem
sebocum allah sağlıcakla buyutmeyı nasıp etsın pasanı ınsallah bırdaha hastane yuzu görmessınız
bız seloşla teker yuvar gıdıyoruz işte tam gaz cadı benımk ızım
aysem kız tostu peynırlı yaparım ben fazla bastırmam ama seloşta pek sever içini yumusak yumusak kemırır

zuzummm öncelikle tekrardan geçmiş olsunnn da bak şu yaramazların yaptıklarınaaaa canlarım yaaaa

seher hoşgeldin canım....aaaaaaaa ne güzel yaaaaaa tost yiyecek kadar büyüdümü bizim kuzular yahu maşallahhh

valla benimkiler az cuk cuklu bebeler olduğu için kızım kendi odasında oğlanda gece çok uyanıyor diye bakıcımızla uyuyor........anaaaaammmmm ya oğlum sonra hep yanında birini isterse ..kızımla yatsa birbirlerini uyandırıyorlar..başka da oda yok....off koca eve sığınamıyoruz bit gibi bebelerle yaaa...

seherimm canımmmben hiç tost yapmadım oğluşa hımm demek seloş seviyor ee bilirsin ben biraz mutfak özürlüyüm herşeyi tek tek tarifiylen isterimm şimdi ne koyuyorsun içine kaşarmı normal peynirmi başka bişi varmı mervem yumurta demiş biz olsa sorun değil doldur gitsin de çocuk olunca soram dedimmmmm

anne anne dıye kafamı yıyen bı kız var tepemde
sınemcım buyuduler tabı buyumezlermı masallah hepsine
ayse ben az tereyağ sururum ekmeğe içinede kasar yada normal peynır koy bastır cok ezmeden ben yumurta koymafım daha hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…