İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kız bi sen yoksun nerdesin..bi uğra anacım yaaaa..

pınarcımda annesinin yanında..istanbulda değil....

zuzum bizim ev iki oda birde L şeklinde giriş var işte orda oturuyoruz havalar sıcak sorun yok soğuyunca bir kanepeye sığamayacaz ee bu gidişle eşim ayrı yatmak zorunda kalacak hiç te sevmez bensiz yatmayıı:90:alışmaya gelincee genelde hep yanımdaydı geceleri ama gündüz uykusunu güzel uyuyor karyolasındaa ilerde sorun olmaz diye umuyorummmcanlarım yaaa birbirlerini uyandırıyorlar demek kıyamammmmm

valla ayşem ben olsam napardım..yumurtayı haşlayıp sarısını alırım labne penirle karıştırıp sür ekmeğin arasına yap tostunu birazda ekmeğe tereyağ..ohhhhhhhhhhhhhhhh bana yapsan hemen yerim:)))))

ama tabi tecrübeli anneler soralım ..ben sadece fikrimi söyledimmm

valla bebişin damak zevkıne göre sinemcim selen karısmıs yemek sevmez hanımım peynırıde ezıneden ve kasardan baska yemez babası kılık o yuzden ben sade peynırlı yaparım

olmaz yaaaaaaaa bizde anamızın koynunda büyüdük elbet ayrıldık....hoş ben evleneceğim günden bi gün önce babamla yatıp uyuyodum ama:))) sende oğluşunla yatarsın artık...ertesi günde damat olur karısınla yatar artık:)))kocişinde sana kavuşur o zaman:))))

valla bebişin damak zevkıne göre sinemcim selen karısmıs yemek sevmez hanımım peynırıde ezıneden ve kasardan baska yemez babası kılık o yuzden ben sade peynırlı yaparım

ayne öyle ben bizimkiler herşeyi karıştırıyorum....öyle alıştılar..zaten dediğin gibi çocuklar kendisi karar verip damak zevkini oluşturuyorlar...

bana müsade arkadaşlar bakıcımıza bir iki saat izin vermiştim birazdan yoğurt yedirmem lazım bizimkilere
çok öptüm önce kuzuları sonra sizi arkadaşlar..uzun zamandan beri yazıp çıkmadım sohbet etmeyi özlemişim kızlar..hoşçakalınnnnnnnnn

alperen bulamaç gibi yapıyorum yiyor duu hasta olana kadar ama çok değil ancak yarısı bitiyordu öyle boğazlı değil zaten içine pekmez yumurtayla peynir dönüşümlü ekmek biraz cevizle fındık vs katıyordum bir iyileşsinde sizin şu tostu deniyeyim belki hoşuna giderr zuzum seninkinide deniyecem bakalım ne yerse kardır dimiiiii
zuzummm iyi akşamlar canımm kolay gelsinnn bizde sizi çokkk öptükkkkk

selam kızlar
sinemciğim aynı tempo çalışıyoruz ama haftaya diğer ofisde olcağım eğitim var nete giremem ondan sonrada izin alacağım inşalalh oğluşumla olacağım büyük ihtimalle yılbaşına kadar yokum batuşda arsızlığa devam ediyor konuşuyor şarkılar söylüyor araba GİDİYO düdüğünü çalışıyo düütt diyo birde mini mini bir kuşu tam olarak söyleyemesede benle beraber mırıldanıyor babası ortağı ortak diye gidiyor yanına ben hayatı hayatım bitanem diye geliyo arada ben diyince aşgım diyor çok fena oldu kızlar çookkk
seherciğim teşekkür ederim canım
ayşem bebenin sabah kahvaltısını çaylamı yapıyorum dedin benmi yalnış okudum kuzum ne çayı sütle karıştırsana batuhan 1 yaşından itibaren bulamaç yemeyi bıraktı yarafadan yumurta peynir zeytin süt günlük bu rutin kesin var yanında ne yerse da ona kalmış yumurtası bazen omlet şeklinde oluyo peynirli bazen sucuklu:) günde 1 kere yemek genelde çorba oluyo ama hep tavuk yada kıymalı çorbası ben kendim tavuk suyu yapıyorum ona tüm tavuğu içine 1 patates 1 havuş 1 taende soğan koyup haşlıyorum patatae ve havuç ogünlük çorbası oluyor geri kalan tavuğu didiyorum suyuyla blendrdan geçiriyorum pet bardaklara yada küçük kavanozlara koyup buzluğa atıyorum hergün bir tane çıkarıp ne çorbasıysa ona katıyorum yada kıyma alıp küçük küçük ayırıp saklama kabuna koyuyorum her çorbasına bir adet atıyorum akşamları et yemeği varsa bizle beraber oturtup mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum kendi yiyor yoksa hiç zorlamıyorum çünkü benim sıpanın 1 kilo fazlası varmış doktor günde 1 kere yemek yeterli geri kalan öğünlerini süt ve süt ürünü olarak tamamlasın dedi bende öyle yapıyorum yoğurt yiyor bardağa süt koyuyorum günde 500ml sütü bulmaya çalışıyoruz zaten abur cubur severn bir bebe değil kendileri daha çok acıyı ve turşuyu sever daha çay içirmedim kolayıda ben vermiyorum ama bir yere gittiğimiz zaman insanlarla tartışmayada giremiyorum girsem sinirleniyorum çünkü en baş adam kaynım bide cips sever ama vermiyorum tek yediği şey çubuk kraker çikolata sevmez zaten ve hala cuk cuka devam aşık memelerime ikisi birden çıkar emerken birini emer biriyle oynar yosa emmez bağırır ikiside çıkacak işde canlar bizden böyle

bir an yazımı bulmadım çok korktum nasıl yazacağım bunca şeyi diyee:))

tatlım görmedim canım ya yoksa olur mu öle şey sağolasın cnm geçicek inşallah . Bu ara çok uykusuz ve yorgunum cnm kusuruma bakmayasın.

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Benim kzıda kahvaltı yapıyodu artık yemiyo diş ile grip mahvetti kızımı doktor 700 r eksiği var dedi. Bu gidişle iyice zayıflayacak yaw. Benim mi nazarım değdi bilmem kızım güzel yiyo diyodum yemez oldu.

slm kızlr nasılsınız geçmiş olsun meleği hasta olanlara
ben iyiyim izne ayrıldım
çok pc başında oturamıyorum
esma burdasın nasılsın canım
geçmişe bakamadım

kızlar çantam hazır benim birkaç eksiğim
var onları tamamlamam lazım
ayın 13 de kontrolüm var
o zaman belli olcak doğum tarihi ve şekli kızlarr
inş. sağ sağlim alırız kucağımıza
babası burda olur mu olmazmı belli değil
heran haber gelip gidebilir ayın 10 da kadar gitmezse
öbür haftaya görür gibime geliyo ama
hayırlısı olsun yinede

herkese selam
asişim sağlıklı olsunda iyi olsun zayıf olsun napimmmm
benim kızımda zayıf ciroz gibiiii

cuk cuklu keyifci batuş yerim ben seni cidden ağır abisin oğlum sen..esmacım kolay gelsin canım...sende yoksun demek iyice bos kalcak galiba buralar...

Sinemcim inşallah hayırlısı ile doğumun gerçeklerşir bebişini kucağına alırsın ve inşallah babasıda yanında olur cnm
Zuzu sinemcim bencede kız zaten şişko olmasın boşver ben kiloluyum çok mu iyi sanki ama sağlığı yerinde olsun düzenli büyüsün
Bugün doktora götürdüm 8 kg ve gelişimi iyi dedi ( başka doktora gittik). gözü şişmişti meleğimin göz doktoruna götürdüm o da kirpik ters batmış aldık geçti inşallah

asişim gecmıs olsun canımmmm...iste bak dr da demis gelisimi güzel...masallah benim kızımda asya gibi gecen ay 7600 dü..simdi ayın 11 de kontrolümüz var bakalm...

bu arada sohbet edemiyorum dedim asişim burda profiline bakimmm..canım cocuk sayısına halaaaaaaaaaaa henüz yok diyosun asya küser ben söyleyimmmm..değiştir kızım şunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…