zuzum bizim ev iki oda birde L şeklinde giriş var işte orda oturuyoruz havalar sıcak sorun yok soğuyunca bir kanepeye sığamayacaz ee bu gidişle eşim ayrı yatmak zorunda kalacak hiç te sevmez bensiz yatmayıı:90:alışmaya gelincee genelde hep yanımdaydı geceleri ama gündüz uykusunu güzel uyuyor karyolasındaa ilerde sorun olmaz diye umuyorummmcanlarım yaaa birbirlerini uyandırıyorlar demek kıyamammmmm
valla bebişin damak zevkıne göre sinemcim selen karısmıs yemek sevmez hanımım peynırıde ezıneden ve kasardan baska yemez babası kılık o yuzden ben sade peynırlı yaparım
selam milletttttt
mervem biz malesef oğluşla beraber yatıyoruz daha doğrusu ilk uyuduğunda karyolasına koyuyorum ama orda 15 20 dakka ancak duruyor sonra yanıma bizimki emzik emmediğinden birazda o görevi görüyoruz sabaha kadar aranıp duruyor senin anlayacağın hele de bu sıralar yemeği de kesince hepten cukcuka düştü ee napalım gülü seven hesabı oğluşu seven uykusuzluğa katlanırrrama dün geceden beri ateşimiz 38 in biraz üstünde dolven veriyorum bakalım bugünde böyle giderse yarın antibiyotiğe başlayacam sanırım:94:birde şu tostu biraz açsana bana benimki de kahvaltıda yumurta hiçç yemiyor bulamaç gibi yapıyorum çayın içine öyle yiyor tabi 1 haftadır oda yokkkk iyileşsin de deneyeyim birrrr
esmamm canımm bizde seni çokkkkk seviyoruzzzzz
şebbomm cennet kokulunu öpüyoruz kocamannnn
asişimm ayran içtik ayrımı düştük anlamadım geçmiş olsun dedim onu bile görmedin hayırdırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?