İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar hemen yazayım kız izin vermişken ayşecim valla bizde aynı senin gibiyiz emzik niyetine devamlı ağzında bana dün gece hey heyler geldi çünkü deliksiz sadece iki saat uyudum.neysem ben tosta geleyim beyaz peynirli tost yapıyorum ekmek veya tost ekmeği farketmio sora yumurtayıda haşlıyorum katı olcak şekilde ve tostu koparark yedirirken arasına yumurtayıda sıkıştırıyorm çakmıo

kızlar pek vaktim yok eşimin laptoptan yazıyorum..benimki yine nanay..bakalım olursa yeniden katılırım aranıza..ara sırada akşamları eşiminkinden haber veririm...
şebocum rabbime çok şükür mertin kollarında...senin için çok dua ettim allahım şükürki gönderdi cennet kokulunu...doya doya yaşa anneliğini bitanem...
herkesi çook öpüyorum..sadece şeboya yazdım diye darılmayın nolur...vaktim çok yok..ama onun anneliğini tebrik edemeden geçemezdim...

Günaydınlar iyi haftalar herkese
Sinem kız değiştirdim artık var gözüküyo
Çok uykum var kızım sağolsun uyutmadı beni ah gidi deliksiz uyku sana ne kadar hasret kaldık

günaydın kızlarr

sanada günaydınn canım da nerdeyse ikindi olacak dimiiiiinapalım oğluş 3 gündür 12 de ancak kalkıyo ee bende ona uyuyorum haliyleeeçok şikayetçiyim canimmmmmmmneysem efem biz 3 gün ateşle boğuştuktan sonra(esmamı dinledim antibiyotiği vermedimm:94:)özellikle geceleri seyreden bir öksürükle idare ediyoruz tabi arada burnumuzda akıyorr sanırım bu gidişle tekrar doktora gidecem dün gece çok öksürdü çünkü gıcık gibi dakikalarca ama iki kere oldu şimdi iyi kalktığından beri bişi yok keyfide yerinde maşallah zor yazıyom kavga ediyoz resmen mausu istiyo kerataaneyse efendim bizden böyleeee sizde ne var ne yokkkkk(sanki topik dolu da in le cin top oyniiiiiibenim oklavada yok olmuş bu aradaa hüüüüü geri verin oklavamıııııdermişimmmmm)

sinemcim merhaba nasılsın günaydın demişin ama ancak bakabildik
Ayşecim geçmiş olsun sanırım alperen hasta ıhlamur ver ballı limonlu çok verme ama yarım bardak falan verebilirsin alperen kocaman oldu sonuçta ben kızıma 3-4 kaşık veriyorum çünkü iyi geliyo.
Ayşecim bul şu oklavanı da milleti bi uyandır gelen giden yok yalnız kaldık burda

herkese hayırlı cumalar arkadaslar
geliyorum kimseyle karsılasamıyorum nasılsınız arkadaslar bebisler nasıl

ay masalaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhbizimkiler 12 de öğle uykusuna yatıyor yahu....

asişim saol canımm ıhlamuru yapıyorum bir haftadır daa malesef bizimki su dahil hiçbirşey içmiyor varsa yoksa cukcuk ama sabahları bala limon damlatıp zorla tıkıyorum ağzınaa napimm bari onu yesin dimii
sinemim böyle değildik yaa tamam 12 de kalkıyo ama gece 1 de yatıyo kerata önceden 10 10.30 gibi uyurdu sabahta o saatlerde kalkardı böyle zor oldu yaaa oğluştan önce gözlerim gidiyor artık benimm eee sabaha kadar hasta değilse uyuyo bizimki ama beni uyutmuyo sürekli emdiğindenn dün kaçta uykuya daldım kimbilir zaten yarım saat sürmemiş bizimki aranıp uyandırmıştır beniiiiii ee önceden o olsun diye uykusuz kalıyorduk şimdide o uyusun diyeee böyle uykusuzluğa kurban olayımmm Allah tüm isteyenlere benim afacan gibi bir evlat nasip etsin de uykuya hasret kalsınlar inşallahhhhhh
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inatçı annelerim ve anne adaylarımmm hepinizi öpüyoruz canlarımmmm

kız ayşe bizimkide aynı oyüzdende geceyi gündüzü karıştırıyo gece karnı doyunca gündü bişi yemiyo devamlı emiyo
sen ne zmn bıraktırcan? ben kış geçsn die bekliorm doktorda öle dedi

merhabalar arkadaşlar..eşim bana doğumgünü hediyesi yeni bi laptop aldı..şu küçük notebook lardan..yeniden sahalardayım..ama kimseler uğramıyo...neyse yinede ara sırada olsa haberleşiyoz ya..o da yeter...sinemden haber varmı..ne zaman doğumu acaba..kocası gittimi...

allah hepinizden razı olsun kızlar teşekkür ederiz. biliyorum ne kadar içten benim için güzel dilekler dilediğinizi ki bende aynen sizin için herzaman en iyisini istedim. allah her isteyene bu güzel duyguyu tattırsın aratmasın.

şebnem yerim ben bunu maşallah annesi çok yakışıklı rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sizinle beraber
kızlar geçmişi okuyamadıım

Merhaba kızlar iyi haftalar herkese
Şebnemcim maşallah oğluşuna pek de yakışıklı yahu.Nazlı geldi ama yakışıklı çocuk şimdi az naz yapsın demi. Allah sağlıklı uzun bir ömür versin oğluşuna. Sende bolca kokla bebişini.

masallah sebocum oğlusun gelirken yolda biraz trafik varmıs napalım geldi ya cok sükürrr..büyümüs bile yahuuu

merhaba arkadaşlar..biz 2 gecedir uyumuyoruz...yaa bu diş sıkıntısı ne zaman bitecek...tam geçti diyorum yeniden hortluyo..başım inanılmaz ağrıyo...çay demledim sıcak..belki iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…