günaydın kızlarr
sanada günaydınn canım da nerdeyse ikindi olacak dimiiiiinapalım oğluş 3 gündür 12 de ancak kalkıyo ee bende ona uyuyorum haliyleee çok şikayetçiyim canimmmmmmm neysem efem biz 3 gün ateşle boğuştuktan sonra(esmamı dinledim antibiyotiği vermedimm:94:)özellikle geceleri seyreden bir öksürükle idare ediyoruz tabi arada burnumuzda akıyorr sanırım bu gidişle tekrar doktora gidecem dün gece çok öksürdü çünkü gıcık gibi dakikalarca ama iki kere oldu şimdi iyi kalktığından beri bişi yok keyfide yerinde maşallah zor yazıyom kavga ediyoz resmen mausu istiyo kerataa neyse efendim bizden böyleeee sizde ne var ne yokkkkk(sanki topik dolu da in le cin top oyniiiiii benim oklavada yok olmuş bu aradaa hüüüüü geri verin oklavamııııı dermişimmmmm )
ay yarabbimmmm sana ne kadar şükretsek azdır canım şebnemm senin yaşadığın mutluluğu bizde yaşadık şuann çok şükür ki zorlu yollardan geçerek gelmiş meleğin evine ama olsun kuzucun yanında ya rabbim boş bırakmamış ya şükürler olsun. seni anne olarak görmek büyük mutluluk okadar çok istedik ki hepimiz tek tek yap tüp derken bi yandanda ya olmazsa endişesi yaşadık rabbim dualarımızı kabul etti meleğini evinde huzurla mutlulukla güzellikle büyüttttttttttttttt anacımmmmmmmmm
şebnemim ısrarlarımızı hatırlıyorum ayrıca senin bana yaptığın ısrarı hiç unutmuyorum hani kan testi yaptırmşdım negatif çıkmışdı adetim gecikince eve giderken test alıp yapacaksın dedin senin sayende o gün öğrendim boddimi birbirimizde hiç unutmayacağımız anılarımız var iyiki sizleri tanımışım canım arkadaşlarım herbirinizden farklı şeyler öğrendim her biriniz hamileyim dediğinizde kendim hamile kalmış kadar sevindim ve doğum yaptığınızda tekrardan anne oldum sizleri çoook seviyorummm
Merhaba kızlar duygusal anlar yaşanıyor sanırım buralarda.
Esmanın dediği gibi herşeyi birlikte yaşadık. Bebekler için uğraşımızı , hamilelik heyecanımızı, hamilelik sürecimizi , doğumu ve bebekleri büyütmeyi hep paylaştık. Birbirimize destek olduk. Ben ne zaman yalnız hissetsem kendimi sizin yanınızda buldum kendimi. herşey için sağolun canlarım .
Şebnemcim insan bebeğine bakınca hep keşke önceden olsaydı yanımda diyor. bebek bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda tadacaklar inş. Allah bebek isteyen kimsenin ellerini boş bırakmasın. aminnnn.
şebnemcim hayırlı olsun arkadaşım..bilirim ne kadar zordur..doğum sonrası kuzunu koklayamadan o akvaryum gibi küvezde kablolar arasında yavruna dua etmek ne demek..hele bide bütün doğum yapan annelerin yavruları yanıbaşındayken....çok şükür oğlun gelmiş evine..bak daha en başından ne kadar güçlü olduğunuda kanıtlamış oldu ayrıca..aferin kuzuma.....bundan sonra çok mutlu hayırlı sağlık dolu olsun canım yeni yaşantınız...bebeğiniz ailenize hayır bolluk bereket getirsin inşallah..kuzuyuda allah nazarlardan korusun..
selam milletttttt
mervem biz malesef oğluşla beraber yatıyoruz daha doğrusu ilk uyuduğunda karyolasına koyuyorum ama orda 15 20 dakka ancak duruyor sonra yanıma bizimki emzik emmediğinden birazda o görevi görüyoruz sabaha kadar aranıp duruyor senin anlayacağın hele de bu sıralar yemeği de kesince hepten cukcuka düştü ee napalım gülü seven hesabı oğluşu seven uykusuzluğa katlanırrrama dün geceden beri ateşimiz 38 in biraz üstünde dolven veriyorum bakalım bugünde böyle giderse yarın antibiyotiğe başlayacam sanırım:94:birde şu tostu biraz açsana bana benimki de kahvaltıda yumurta hiçç yemiyor bulamaç gibi yapıyorum çayın içine öyle yiyor tabi 1 haftadır oda yokkkk iyileşsin de deneyeyim birrrr
esmamm canımm bizde seni çokkkkk seviyoruzzzzz
şebbomm cennet kokulunu öpüyoruz kocamannnn
asişimm ayran içtik ayrımı düştük anlamadım geçmiş olsun dedim onu bile görmedin hayırdırrrrr
nassınız bacılar
sınemcım gecmıs olsun canım yanık zordur
esmacım gecde olsa senın annenede gecmıs olsun canım
hasta bebeıslerımızede gecmısler olsun aysem
sebocum allah sağlıcakla buyutmeyı nasıp etsın pasanı ınsallah bırdaha hastane yuzu görmessınız
bız seloşla teker yuvar gıdıyoruz işte tam gaz cadı benımk ızım
aysem kız tostu peynırlı yaparım ben fazla bastırmam ama seloşta pek sever içini yumusak yumusak kemırır
kızlar pek vaktim yok eşimin laptoptan yazıyorum..benimki yine nanay..bakalım olursa yeniden katılırım aranıza..ara sırada akşamları eşiminkinden haber veririm...
şebocum rabbime çok şükür mertin kollarında...senin için çok dua ettim allahım şükürki gönderdi cennet kokulunu...doya doya yaşa anneliğini bitanem...
herkesi çook öpüyorum..sadece şeboya yazdım diye darılmayın nolur...vaktim çok yok..ama onun anneliğini tebrik edemeden geçemezdim...
İşte nazlı oğlum Mert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?