İnatla bir gün ANNE olacağım !

teşekkür ederiz teyzeleri. laptopunu güle güle kullan mervecim. diş konusu allah yardımcınız olsun zor mu çıkartıyo o sıkıntı çekince sende üzülüyosun dimi zordur.

teşekkür ederiz teyzeleri. laptopunu güle güle kullan mervecim. diş konusu allah yardımcınız olsun zor mu çıkartıyo o sıkıntı çekince sende üzülüyosun dimi zordur.

saol hayatım..valla şebnemcim aslında çok da sancılı değil..ateş ishal falan yok şükür...ama uyutmuyor..ağlayarak uyanıyor sürekli..ve hep soğuk bişeyler içmek yemek istiyor..iştah yok..kaşık kadar kaldı kuzum...

insallah kısa zmanda gelir canım disleriniz.benim oğlumun disleri cıktı kızım hala nine yaaa
diş buğdayı yapıcam kızımı beklıyorum ama bu gidşle oğlumun 32 disi de cıkacak

selam kızlar... geçmişe pek bakamadım ama danadım Mert'i gördüm :) Maşallahhh Şebo'cum çok yakışıklı,erkek olduğu bakışlardan belli:))) umarım herkes iyidir. fazla yazamıyacağım oğlum müsade etmiyor çünkü.. Sinem cim ne oldu bakıcına niye sinir oldun? Mervecim Allah kolaylık versin dişler gerçekten zor. Benım oğlan dişleri 5 ledi kızımda yeni patlattı.. ama zor çıkartıyor..

selam kızlar hemen cıkıcam
ya gıcıgım cunku dizi seyredicem diye kızımı düsürdü yaaaaa
bütün dizikolikler bizi buluyor...daha bi sürü sey evde yabancı biri cok zor
ahh anacım keske yakınımda oturanda bende evden kovalasam sunlarııııııı
.....yasına gelince sepetliycem evimden herkesi .......

kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr
şeboo maşallah yakışıklına
hepinizi kocaman öpüyorum kızlarr

kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Sinemcim bi solukta sağlıkla doğur inşallah kız sen baya zayıftın bebeğin sana inat iri mi olmuş bak sen hayırlı haberlerini bekliyoruz buradan cnm
Sinemcim bakıcı işi zor benim annem ve kayınvaldem bakıyo sağolsunlar üstüne titriyorlar inşallah sende memnun olacağın birini bulursun cnm
Biz iyiyiz asya hanım benimle telefonda konuşuyo ehhh deyip duruyo 4 tane dişi oldu tospamın öptük

dunurum bılgısayarını gule gule kullan damadım uzuyomus senı ama olsun gecıcek bende cok cektım seloştan
diziye bakmayamı cocuğa bakmayaymı gelıyolar anlamıyorum snem ınsallah bısı yoktur kızının,
sınemcım hayırlısıyla al kucağına ınsallah sağlıcakal
bızde yaramazlık yok sukur ıyıyız soğuk ve karla mucadeleden başka
esmanın ıznı bıtmedı dımı daha o yokken topık dahada bos
aysede uğramamıs ne zamandır
kızlar sıze guzle bı haberım var gercı kendısıne sormadan sıze bu haberı verıcem umarım bana kızmassız ayse(cetrefıllı )hanıle kızlar 2 ay 1 hafta falan olmuştur bbebeği allah sağlıcakla tamamına erdırrır onuda hepimiz gibi inşallah cok sevındım duyunca sızlerlede paylasayım ıstedım

ayyyy ne çok sevindim anlatamam ayşenin gebeliğine...inşallah sorunsuz bi şekilde bebeğini koklayabilir güzel arkadaşım...
dünür saolasın valla bu haber pek iyi geldi...
zuzum ne hakla düşürebilir ya dizi seyredicem diye..biz gözünün bebeğine bakıyoz bişey olcak diye...hay allahım allah sabır versin ne diyim..
sinemcim çok az kalmış bebeğini kucaklamana..inşallah sağ salim kavuşursun...
asyanın ve emelin ikiz bebelerin dişlerine kocaman maşallah..sorunsuz çıkarsalar bide daha güzel olcak da.. benim tospa dün gece saydım tam 7 kez uyandı..7sindede ayağıma aldım salladım uyudu yeniden..ama benim uykunun içine etti kerata...neyse kendisi iyi olsun da ben alıştım nasıl olsa...

Sehercim çok sevindim ayşeye Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Süper bi haber bu kendisiyle konuşuyorsan tebriklerimizi ilet. Sağlıklı hamilelik ve doğum yaşasın inşallah .

öncelikle cetrefil ayşeyi tebrik ediyorum sağlıkla kucğaına alsın inşallahhh keşkeee yeniden aramızda olsalar gülsümle ne güzel olurdu bak bizde çok giremiyoruz ama arada girip haber ediyoruz ayşeeeee gülsümmmmmmmm gelin gariiiii bitsin bu hasret..

adaşımm hayırlı olsun hem yeni yaşın hem doğum günün canımmm arkadaşım valla uykusuzluk bende hep va ne zaman düzelicek bilmiyorum sanırım memeden kesince yani umuyorm

sinemcim allah bi avazda kurtarsın sezeryan olcaksan epidural ol derim tabi sen bilirsin sağlıkla gelsinde miniiiişşş..

ay benm kızımında yaşı gelio yaa ne çabuk geçti kuzum ne çabuk büyüdü..

sinem kız öle bakıcıyı kov derim manyaakkk nası düşürürr yaaa..anacığın nerdeydi :18:

adaşım benimki meme de emmiyoki danacık...nedene uyanıyon dimi uyusana..yok anam bu modeller hep böyle sanırsam..meme de emse emmese de...

yok tabi adaşım seninki memeden değilden dişten napsın yavrucak yoksa uyuyo diyodun inş onlar büyücek ozaman biz onları uyutmıcaz:18:

evet dişten yapıyo kuzucum..azılar mahvetti bizi..aman o iyi olsun da ben uyumamaya razıyım..hoş banada arada geliyolar aama napiim..yalnız bebe büyütmek çook zoor yaaa...

slm kızlarr nasılsınız ben iyiyim
asişim canım pekte zatıflık kalmadı
görsen bir halimi
kızlar 25 aralık c.tesi günü saat 10 sezeryan olacam allah
kısmet ederse haber vereyim dedim sizlere
kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…