İnatla bir gün ANNE olacağım !

rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah sinemcim...benden yana hakkım helal olsun..

Günaydın kızlar
Sinemcim bi solukta rahat rahat doğurursun ve sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inşalllah

hayırlısıyla al oğluşunu kucağına canım benim allah analı babalı büyütsün şimdiden

selam kızlar nisanın iki gündür ateşi vardı bugün zaten kontrolü var diye gittik çok şükür bişey yok arada sebepsiz çıkabilir ateşi dedi aşılarımızı olduk geldik:) kuzumu şikayet ettim doktor amcasına devamlı meme istio mama yemio dedim doktor amcamız allah yardımcın olsun dedi

sinemcimm sağlıkla bebeğini kucağına al cnm hakkım helal olsun sende helal et dualarını unutma..

veeee bugün kızımın doğum günü iii ki doğdunnn kuzuuuuummm pazar günü partimiz var

slm kızlar sonunda sitede topiği buldum,topiğin ismini de unuttuğum için 2 haftadır bulamadım

umarım hepiniz iyisinizdir.

SİNEMCİM sağlıcakla kucağına al inş bebişini, hakkımız helal olsun

MERVECİM nisa mızın ilk yaşı kutlu olsun, nice senelere koyun koyuna inş ve geçmiş olsun.

bizler iyiyz,ela hanım bu aralar gece 3ten önce uyumuyor, uyku düzenimiz mahvoldu,ev işi yemek vs yapamıyorum,berbat durumdayım kızlar. sabah gelip akşam ya da öğleden sonra gidecek haftanın 3 ya da 4 günü gelebileek yardımcı arıyorum.etrafımda bulamadım,sinemde araştıracak saolsun, aklınızda olsun kızlar varsa güvenilir tanıdıklar, bana yazın emi. var mı yeni havadisler okuyamadım geçmişi.umarım hepiniz iyisinizdir.

ak kızlar ahh.. ne kadar sıkıntıdayım bir bilseniz.Gurbette olmak ne zormuş,düşündükçe aglayasım geliyor artık.yemek bile yapamadığım zamanlar oluyorhala. kız büyüdü ama yalnız olunca temizl de yapılmıyor -ki hamileliğim çok fazla bel agrısı yapıyor zaten ütü yapınca 1 gün boyunca kalkamayacak durumda oluyorum zaten.kadın da bulamadım bi türlü. kayınvaldem 2 sokak ötede oturuyo ve yatılı kadını var ama nafile. ah diyorum ahh.. ben zamanında az mı koşturdum ameliyat oldu 1 ay yattı sabahtan akşama gidip baktım yemeğini yaptım gerektiğinde temizledim koca evini, şimdi ne oldu?? karşılık beklediğimden değil ama off off anlatması çok güç. allah hepimizin yardımcısı olsun.dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Günaydın kızlar
Pınarcım üzülme cnm bunlarda geçecek zor durumdasın biliyorum ama Allah a dua et sabret tatlım hepsi geçecek belki yakın zamanda bir yardımcıda bulursun süper olur. Benim yakınımda annem ve kayınvaldem var Allah tan ikisi bakıyo yoksa benimde işimde zordu

Kızlar bizde dün gece uyumadık asya 4 te uyandı 7 de uyandı bende öle uyuyabildim işe geç kaldım ne yapim uyanamadım

Nisanın doğumgünü kutlu olsun cnm Allah sağlıkla büyümeni nasip etsin.

nisanurumun ilk yaşı kutlu olsun..meleğim inşallah güzel bi hayat geçirirsin güzel kuzum...parti fotolarını bekliyoruz unutma adaş...
pınarcım seni o kadar iyi anlıyorum ki..dün gece bunun için ağladım biliyormusun..eşim arkadaşıyla dışarı çıktı..ben evde ağaldım durdum...sosyal bi hayatımyok kapandım kaldım eve..eşim gelse diye bakıyorum akşamları..ve ona bağımlı bi hayattan bunaldım..kendi çevrem de yokki bu gurbet elde..bakalım önümüzdeki hafta spora başlıcam galiba..eşim akşam iş çıkışı bakıcak kuzeye bende 1-2 saat stres atıcam..bu bile iyi gelecek farkındayım..

teşekkür ederim pınarcım ,asişim,adaşımm allah bebelerimize uzun ömürler versin...

pınarcım allah yardımcın olsun canım cidden zor durum aman boşver kayınvalidene muhtaç olma inş hiç evini boşver cnm kadın tutunca düzene oturur herşey yeterki sen ii ol ..doğum ne zaman kuzunun adını ne koyucaksın?

adaşımm bazen benimde sinirlerim bozuluyo ağlıyorum eşlerimiz nekadarda güzel hayatlarına olduğu gibi devam ediyorlar bizim ise hayatımız tamamen değişiyo.bugün arabamızı sattık bankaya gittimm baya bi bekledim eskigünlerim aklıma geldi eskiden bende bankada çalışıyodum ve topuklu giyinip makyaj yapıp şıkıdı şıkıdı gezmeyi en önemliside insanlarla kaynaşıp bişeler yapmayı özlemişimm.. buzamana kadar hiç bukadar evde oturmamıştım kızım için oturuyorum evet çok şükür ama ne bilim arada bi geliolar devamlı pijama modunda olmak sıkıo diceksinn giyin otur haklısın belki ama ne biliyim çalışmak başka bi duyguymuş vbikaç arkadaş ediniosun ortamın oluo spora başlarsanda hem sağlığın için iyi olur hemde değişik insanlar tanır belki dost bile edinebilirsin.. ben de inşallah bu sene geçsin niyetim bi dükkan açmak :)) yüncü:)) bi yere girip çalışmak daha zor gelio hem kapalı olduğum için bulmam zor hemde çalışma saatleri bakımından..he bide eşinde olsa ihtiyaçların için ne bilim para istemek bana zor gelio aman yengeç burcuyum malesef aşırı hassas oluyorum çekiniyorum öle iştee tam yarama bastın adaşşşş gel beraber ağlayalım:)

neden aynı şehirde değilizki...konuşmak paylaşmak bile insanı rahatlatıyor değişen bişey olmasa da...anlaşılmak bile o kadar içimi huzurlu kılıyorki...tek ben değilim diyebilmek...ağalayalım adaş..gel bu bilinmezliğe beraber ağlayalım...

Mervecim sanırım hepimiz aynı durumdayız bende eşime kızıyorum kendi hayatına devam ediyor ben gece uyuma kıza baka işe gel çalış akşam eve yetiş kayınvaldeme yardım et bebeğe bak ve gene yat hayat böle devam ediyor Allahtan çalışıyorum ama bu seferde çok yoruluyorum. Sizi anlayabiliyorum bende eşime diyorum kızım bi büyüsün alıp alıp gezmeye gidicem seni yanımızda götürmeyeceğiz sende çatla diyorum

günaydın arkadaşlar...
sinemmm heyecanlısındır kimbilir nasıl..yarın inşallah bu saatlerde beyazıtını kucağına almış olacaksın..rabbim sağlıkla sıhhatle gelmesini nasip etsin..ağrısız acısız bi doğum geçir inşallah...
biz hala aynı tas aynı hamam...

nasılsınız kızlar
aslında hemen hemen hepımız aynıyız cocuklardan sonra hatta ben bı ara ıyıce astım ve resmen esıme ya bana yardımcı olursun yada ceker gderım ben yettı artıka kadar dayandı sınır kaynanan yakın dıceksınız ama fayda yok malesef pınarın gıbı ustunu bıde ben onları bakıyorum 15 gundur gene gırdı depresyona
dunurum spor ıyı elır sana ınsallah arkadasta bulursun kafana göre
sınem allah sağlıcakla kucana alsın yarın beyazıtı hayırlısıyla
mervecım sende toparlarsın ve yun dukkanını acarsın ınsallah nısacık buuyuyunce kucuk hanımın doğum gunude kutlu olsun bu arada

yaa bi bakıma erkeklerin hayatı çok değişmiyo...sorumluluk tabi var ama sadece sevmek oynamak oluyo işleri akşam gelince...çalışan anneleri tenzih ederek yazıyorum..şahsen ben çalışıyo olsaydım bu kadar müsamağa göstermazdim eşime...aslında eşimin hakkını hiç yiyemem..şunu yap dediğimde hiç yapmam demedi..bazen yediremezsem yemeğini falan alır oyunla yedirir...şimdiye kadar sadece 2 gece babası uyuttu kuzeyi ben talep ettim tabiki...ama benim istediğim ben demeden yapsın...mesela desin hayatım bu gece ben yedireyim kuzeye..yada ben uyutayım..yada ben uyuturken o dağılan oyuncakları toplasın...ama demezsem asla yapmaz...neyse buna da şükür..daha neler var çevremde...allah razı olsun eşimden şimdiye kadar beni hiç üzmedi...ama anne olmak zor işmiş vesselam...

Son düzenleme:
slm güzeller uzun bi aradan sonra bi yazayım dedim :) aslında hepinizi çok merak ediyorum ama en çok da sinemimi merak ettim bugün 10 daymış doğumu umarım sağlıklı bi aslancığı olmuştur sinemcim ne mutlu sana sende çok güzel bi anne olmuşsundur eminim bu arada mervecim minik nisacık 1 yaşını doldurdu ya daha hamileyim dediğin günleri hatırlıyorum zaman ne kadar da çabuk geçmiş maşallah ona da hepinizi çok öpüyorum yeni bi işe başladım bende evime çok yakın yürüyerek gidiyorum ama yoğunluğu tahmin edemezsiniz benim şansımda yoğun yerlerde galiba :) ne yapalım bizde bebik olana kadar çalışalım diyoruz hayırlısı yani daha bende de bişey yok :) dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım hepinizii çooook öptüm tabi minik yavruşlarınızı da

beyzacım senden haber almak ne güzel..yeni işin hayırlı olsun ama çok uzun olmasın...olmasınki bebişimiz gelsin dimi..rabbimin izniyle inşallah...sinem doğurmuştur ama haber yok..umarım kendi de oğlu da iyidir..

selam kızlar ,
dün doğum günü olayın ı atlattık çok şükür sorunsuz:) sorunsuz diyorum her güzel günümde mutlaka bi şi yaşıyorum ya kayınvalidem ya görümcem bişeye alınıyordu neyseki kimse bişeye alınmadan güzel güzel geçti. bikaç gün öncesinde benim canım biraz sıkıldı ama napalım sustum çünkü kızımın ilk yaş gününü huzursuz geçirmek istemiyodum..

adaşım öyle bi yazmışın ki demeden geçemicem aynı benim kocam keşkeee senle aynı şehirde hatta aynı mahallede olsak çok isterdim..

beyzacım hayatım sen iii ol yeterki biz elbet güzel haberlerini alıcaz rabbim bu mucizeyi sanada yaşatsın inşş..

kızımın doğum gününü kutlamak inanılmaz güzelmiş acayip keyif aldım rabbim herkesee nasip etsinnn..

resimleride albüme ekliyorum bakarsınızz tek elle yazdm kız memede uyuyooo..

kızlar ben albüme neden resim ekleyemiyorum((

buraya ekleyeyim ozmn
burayada ekleyemedim dosya ekle yaptım ya nekadar zorlaştırmışlar siteyi bilen varsa yardım eder mi

kızlar selammmm...
Öncelikle Çetrefil Ayşeyi tebrik ederim. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Sinemcim inşallah sorunsuz ve sancısız Beyazıt şu an kucağındadır.. Allah analı babalı büyütsün.
Nisa cım yeni yaşın kutlu olsun.. Daha nice yaşlara..........
Pınar cım Allah yardımcın olsun.. Hem hamilelik hem Ela seni anlıyorum.. Sıkma canını ev işi kalsın yeterki sen iyi ol :))
Mervecim spora başlaman ne güzel keşke bende birşeyler yapabilsem ama benım yaptığım tek spor ev işi ve Naz-Alp sporu :)))) ama hala kilo veremedim ne biçim sporsa :))))
Teyzem Mervem şu yüncü dükkanını açınca Ankaraya şube açarsan ben gönüllüyüm ona göre :)
İkizdaşım Sinemim umarım sende bebeklerde iyidir.
Seher ve cadı kızı Selen umarım sizde iyisinizdir..
Esma ve Batu sizler nasılsınız?
Ayşe ve Alperen sizlerde iyisinizdir inşallahh
Asiye ve Asya da iyi sanırım..Asiye bir yönden şanslısın gerçekten çünkü çalışıyorsun
Esra cım doğuma az kaldı sanırım.. Allah yardımcın olsun.
Bana gelince: hergün aynı şeyler. öyle oluyorki haftalarca evden çıkmadığım oluyor tek çıktığım yer balkon :) hepinizi çok iyi anlıyorum ama inanın iki çocuk sizin yaşadıklarınızn iki katı demek..Bu eşler hep aynı gerçekten :) biz söylemeden birşey yapmazlar..hele benımkine şunuda yap dediğim zaman "yaparım yaparım sana yaranamam emel" der ..
benden bu kadar baya yazdım sanırım.. unuttuğum varsa affola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…