slm kızlarr nasılsınız ben iyiyim
asişim canım pekte zatıflık kalmadı
görsen bir halimi
kızlar 25 aralık c.tesi günü saat 10 sezeryan olacam allah
kısmet ederse haber vereyim dedim sizlere
kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin öpüldünüz
teşekkür ederim pınarcım ,asişim,adaşımm allah bebelerimize uzun ömürler versin...
pınarcım allah yardımcın olsun canım cidden zor durum aman boşver kayınvalidene muhtaç olma inş hiç evini boşver cnm kadın tutunca düzene oturur herşey yeterki sen ii ol ..doğum ne zaman kuzunun adını ne koyucaksın?
adaşımm bazen benimde sinirlerim bozuluyo ağlıyorum eşlerimiz nekadarda güzel hayatlarına olduğu gibi devam ediyorlar bizim ise hayatımız tamamen değişiyo.bugün arabamızı sattık bankaya gittimm baya bi bekledim eskigünlerim aklıma geldi eskiden bende bankada çalışıyodum ve topuklu giyinip makyaj yapıp şıkıdı şıkıdı gezmeyi en önemliside insanlarla kaynaşıp bişeler yapmayı özlemişimm.. buzamana kadar hiç bukadar evde oturmamıştım kızım için oturuyorum evet çok şükür ama ne bilim arada bi geliolar devamlı pijama modunda olmak sıkıo diceksinn giyin otur haklısın belki ama ne biliyim çalışmak başka bi duyguymuş vbikaç arkadaş ediniosun ortamın oluo spora başlarsanda hem sağlığın için iyi olur hemde değişik insanlar tanır belki dost bile edinebilirsin.. ben de inşallah bu sene geçsin niyetim bi dükkan açmak :)) yüncü:)) bi yere girip çalışmak daha zor gelio hem kapalı olduğum için bulmam zor hemde çalışma saatleri bakımından..he bide eşinde olsa ihtiyaçların için ne bilim para istemek bana zor gelio aman yengeç burcuyum malesef aşırı hassas oluyorum çekiniyorum öle iştee tam yarama bastın adaşşşş gel beraber ağlayalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?