İnatla bir gün ANNE olacağım !

dün başladım spora..bfit'e gidiyorum...güzel geçti ilk gün..sabah kalkınca her yerim ağrır diyodum ama olmadı valla...bakalım 4 aylık yazıldım şimdilik...incelme olacakmı bedenimde acaba...
emel haklısın kuzum biz 1 taneyle şikayet ediyoz..sen çarpı 2 kat...ama sen kaşındın ikiz doğurcam diye diye :))
adaşım şu keşke öyle bi yürekten ki...anlamışsındır...

Son düzenleme:
oo teyzemm valla iki bebekle aştın kendini iyi yazmışınn:)))))))))))

haklısın gülüm ya iki bebe düşünemedim biz birinle başa çıkamıyoruz allah yardımcın olsun..

ahhh ahhh şu kocalar

oh süper olmuş 4 aylık olmasıda çok iyi olmuş hoşuna giderse devamda edersin maksat muhabbet aman kilolar kalsın be adaşım sen böle tatlısınnn..

evet anlamaz mıyım gerçekten yürekten bi keşkeeeydi:)))

selam kızlar geçiyodum uğradım şöyle son sayfalarda biraz gezindim mutlu oldumm.
çetrefilli hamileymiş çokk sevindim çokkk allah kucağına almayı nasip etsin kimbilir nasıl mutludur ohh ne mutlu.
mervem çıtır cipsim artık bebeğin büyüyo sende çıtırlıktan terfi ediyosun ha biyaşına gelmiş nisa nice senelere mutlu birlikte inşallah.
evde oturmaktan sendromlar yaşanıyo galiba merve seher merve asiye şikayetci olanlar haklısınız valla ama doğanın kanunu bu napcan kendimize bizim fırsat yaratmamız lazım. bizim de kırkımız yılbaşı günü çıkıyo hayırlısıyla. bende kendimi sokağa atmak için sabırsızlanıyorum bide bir yıl evde kapalı kalsam naparım acaba.

zeytincim sende sağlıkla bebeğine kavuşmuşsundur inşallah. anladığım kadarıyla haber gelmemişş inşallah herşey yolundadır.

esma, ayşe, feyza, emelim, gülsüm sinem zuzu pınar melankoli hayırlısı olsun bu arada ikinciye hamişmişin çok sevindim canım, adını yazmadıklarım unuttuklarım hepinizi öpüyorum herkes için hayat çok güzel geçsin yeni yılda herkese sonsuz mutluluklar diliyorum.

bunları profesyonel fotograf ceken bir arkadasım cektı dogdugu guündenn

Eklentiler

• $IMGP6517.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMGP6484.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMGP6633.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMGP6581.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMGP6674.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMGP6731.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
Emelcim haklısın çalışmak iyi en azından dinleniyo insan senin işin bize göre daha zor Allah yardımcın olsun
Şebnem maşallah oğluşunla sana süpersiniz valla. Allah uzun ömür versin

şebocumm gözlerim doldu seni öyle görünce ne yakışmış hamilelikkk canım arkadaşım çok duygulandımmm bu aralar zaten ağlak moddayım sormayın kıızımın doğum günündede ağladım

heyooo başardımmm ekledimmm:)) herkesler görünce kaldırayım resmi..

sinemden haber varmı kızlar doğumuı nası geçti

herkescikleere selammm
biz cok iyiyiz arkadaslar pelinle buğram düz duvara tırmanıyorlar cok sükür....
sebo resimler cok tatlı...aynı sekilde mervecim..doğum gününüz kutlu olsunnnn...

ikizdasım seni anlıyorum yavrucum...bizdede bakıcı var ama cocukllar beni istiyorlar hep..bazen iki cocuk bi bakıcı bakıyorum sanki..bazen bir ayar cekiyorum iyi oluyor ..teker yumar gidiyoruz işte..yalnız sunu farkettim..ben eskiden daha susardım.simdi biseyden sikayetciysem lap lap söylüyorum..dilimin ayarı bozuldu..

mervecim spor iyi fikirmis hayırlı olsun...

ayşeyide tebrik ederim...habere ck sevindim canım..

sehercim sen nasılsın ...baska unuttuğum arkadaslar varmı cok özür dilerim .....hepinizi cok seviyorummmmm...

mert ve nisanura kocaman maşallah diyorum...şebnemcim annelik ancak bu kadar yakışırdı sana...adaşım sende içime sıcacık akan bişeyler var...bakışın fotoğraftan bile içimi ısıtıyor..istanbula gelirsem bigün şayet seni görmeden dönmem bunu bil...

Merhaba kızlar
Sinemcim işin zor ama ne yapcan öle yada böle büyüyecekler. İnsanın bazen canına tak ediyo o yüzden diline vuruyo normaldir cnm benim

Mervecim Nisanur u gördüm cnm çok şeker maşallah yeni yaşı uğurlu gelsin inşallah anne kız çok güzel görünüyorsunuz maşallah

Mervecim spro nasıl gidiyo bakalım biraz kafan dağıldı mı?

Sinemden de haber yok merak ediyo insan

Sehercim nerelerde seloş un azıları çıkıyo herhalde msn de öle bişey yazıyodu sanki

Emelcim haklısın çalışmak iyi en azından dinleniyo insan senin işin bize göre daha zor Allah yardımcın olsun
Şebnem maşallah oğluşunla sana süpersiniz valla. Allah uzun ömür versin
saol bitanem tesekkur ederiz :) amin hepimize insallah saglıkla

şebocumm gözlerim doldu seni öyle görünce ne yakışmış hamilelikkk canım arkadaşım çok duygulandımmm bu aralar zaten ağlak moddayım sormayın kıızımın doğum günündede ağladım
canım saol butun anneler hamıleyken bi guzellesiyolar galiba Nisa ya da milyonlarca masallah cooook guzell optum ıkınızide

saol canım allah sanada yardım etsin kimbilir nasıl zordur düsünemiyorum bilee
tesekkur ederimm mervemm sakın sporu aksatma ver kiloları catlat alemı bende baslıcam 40 cıksın kardesim evlenıyo mayısta bıraz sekle gırmem lazımm

herkescikleere selammm
biz cok iyiyiz arkadaslar pelinle buğram düz duvara tırmanıyorlar cok sükür....
sebo resimler cok tatlı...aynı sekilde mervecim..doğum gününüz kutlu olsunnnn...
.
sağol canımn benim teşekkür ederizzz teyzesii darısı başınıza
ay canım adaşım ne güzel yazmışsın ya öyle mutlu ettin ki beni anlatamam uzun zaman olmuştu böle güzel laf duymayalı..ama unutma nası bakarsan öyle görürsünn seninde sıcaklığın taaa izmirden buraya gelio mutlaka beklerim canım keşke bizimde yolumuz o taraflara düşsede tanışsak senin ablacın var burda geldiğinde bi buluşalım çok isterim
çok teşekkür ederimm asişiiimm valla anne olduktan sonra bende azcuk sinirli oldum :)))

bizdeee çok öpüyoruzzz şebo teyzesi mertle senii

masallah sebocum mertede sanada allah sağlıcakla buyutmeyı nasıp etsın
mervecım guzel anne sanada kıızınada sağlık dolu nıce uzun yıllar dılerım
dunurum sporun ıyı gıdıyodur ınsallah azıcık kafan dağılmıs rahatlammıs olmalısındır ınsallah paşam nasıl ıyıdır ınsallah gecmıstır ıstahsızlığı uzmuyodur senı
ıkızlerın anası hepsı aynı bubebelerın duz duvara tırmanan cınsten allah ayırmasın kuzularından
asısım sen nasılsın canım
zeytınımızden haber yok daha telı nosu olan varmı acep bı arıyayımm ben
pınarcım sen nasılsın canım
valla bız ıyıyız son 4 köpek dişimiz kaldı aynı anda gelıcek bıtsede dısler rahat nefes alsam gıyorum cok ustume dustu bu ara ne yemek yedırıyo ne bısı uykusuda azaldı gunduz tozuttu cocuk bu dılerde sureklı mız mız
aysem sen naparsın gırmemıssın hıc

asısım sen nasılsın canım

iyiyim cnm bizde de diş huzursuzluğu var iştahıda azaldı kuzumun Allah onlarada bizede sabır versin cnm

selam anneler ve adayları :)
Şebnemcim maşallahh..Çok güzel görünüyorsunuz..
Teyzem Mervem ve Nisa cım sizlerde çok güzelsiniz..Birkez daha onaylıyorum kızın aynı sen
Sinemcim benımkilerde çok fena olmaya başladılar sorma..İnan kafayı yemek üzereyim.Ben senın gibi olmadım nedense hep içime atıyorum ve devamlı ağlama modundayım.Beni dinleyecek kimse yok belkide ondandır
Seher cim sana da kolay gelsin. Ağrısız sızısız kalan son dişlerinizde çıkar umarım..
neyse benden bu kadar maalesef yine cırlamaya başladı benımkiler...

spor iyi gidiyo kızlar..bugün yok..yılbaşı partisi yapıyolarmış..kuzeyle nasıl gideyim..yarın gidicem ama iyiki bugün yok her yerim dayak yemiş gibi ağrıyo...bikaç güne geçer tabiki..
güzel adaşım gönlünün güzelliği o..
dünürüm kuzey bu ara daha iyi gibi..en azından reklamla oyunla bikaç lokma giriyo kursağına...
emell bende aynı sen yaa..hiç konuşama hemen ağlarım..eşim senle ağız tadıyla tartışamıyoz der hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…