şebooommmmmm nasılsınnn nasıı gidioo annelikk maşallah mert çoook yakışıklı
saol bitanem tesekkur ederiz :) amin hepimize insallah saglıklaEmelcim haklısın çalışmak iyi en azından dinleniyo insan senin işin bize göre daha zor Allah yardımcın olsun
Şebnem maşallah oğluşunla sana süpersiniz valla. Allah uzun ömür versin
canım saol butun anneler hamıleyken bi guzellesiyolar galiba Nisa ya da milyonlarca masallah cooook guzell optum ıkınızideşebocumm gözlerim doldu seni öyle görünce ne yakışmış hamilelikkk canım arkadaşım çok duygulandımmm bu aralar zaten ağlak moddayım sormayın kıızımın doğum günündede ağladım
saol canım allah sanada yardım etsin kimbilir nasıl zordur düsünemiyorum bileeherkescikleere selammm
biz cok iyiyiz arkadaslar pelinle buğram düz duvara tırmanıyorlar cok sükür....
sebo resimler cok tatlı...aynı sekilde mervecim..doğum gününüz kutlu olsunnnn...
ikizdasım seni anlıyorum yavrucum...bizdede bakıcı var ama cocukllar beni istiyorlar hep..bazen iki cocuk bi bakıcı bakıyorum sanki..bazen bir ayar cekiyorum iyi oluyor ..teker yumar gidiyoruz işte..yalnız sunu farkettim..ben eskiden daha susardım.simdi biseyden sikayetciysem lap lap söylüyorum..dilimin ayarı bozuldu..
mervecim spor iyi fikirmis hayırlı olsun...
ayşeyide tebrik ederim...habere ck sevindim canım..
sehercim sen nasılsın ...baska unuttuğum arkadaslar varmı cok öızür dilerim .....hepinizi cok seviyorummmmm...
tesekkur ederimm mervemm sakın sporu aksatma ver kiloları catlat alemı bende baslıcam 40 cıksın kardesim evlenıyo mayısta bıraz sekle gırmem lazımmmert ve nisanura kocaman maşallah diyorum...şebnemcim annelik ancak bu kadar yakışırdı sana...adaşım sende içime sıcacık akan bişeyler var...bakışın fotoğraftan bile içimi ısıtıyor..istanbula gelirsem bigün şayet seni görmeden dönmem bunu bil...
sağol canımn benim teşekkür ederizzz teyzesii darısı başınızaherkescikleere selammm
biz cok iyiyiz arkadaslar pelinle buğram düz duvara tırmanıyorlar cok sükür....
sebo resimler cok tatlı...aynı sekilde mervecim..doğum gününüz kutlu olsunnnn...
.
ay canım adaşım ne güzel yazmışsın ya öyle mutlu ettin ki beni anlatamam uzun zaman olmuştu böle güzel laf duymayalı..ama unutma nası bakarsan öyle görürsünn seninde sıcaklığın taaa izmirden buraya gelio mutlaka beklerim canım keşke bizimde yolumuz o taraflara düşsede tanışsak senin ablacın var burda geldiğinde bi buluşalım çok isterimmert ve nisanura kocaman maşallah diyorum...şebnemcim annelik ancak bu kadar yakışırdı sana...adaşım sende içime sıcacık akan bişeyler var...bakışın fotoğraftan bile içimi ısıtıyor..istanbula gelirsem bigün şayet seni görmeden dönmem bunu bil...
çok teşekkür ederimm asişiiimm valla anne olduktan sonra bende azcuk sinirli oldum :)))Merhaba kızlar
Sinemcim işin zor ama ne yapcan öle yada böle büyüyecekler. İnsanın bazen canına tak ediyo o yüzden diline vuruyo normaldir cnm benim
Mervecim Nisanur u gördüm cnm çok şeker maşallah yeni yaşı uğurlu gelsin inşallah anne kız çok güzel görünüyorsunuz maşallah
Mervecim spro nasıl gidiyo bakalım biraz kafan dağıldı mı?
Sinemden de haber yok merak ediyo insan
Sehercim nerelerde seloş un azıları çıkıyo herhalde msn de öle bişey yazıyodu sanki
saol bitanem tesekkur ederiz :) amin hepimize insallah saglıkla
canım saol butun anneler hamıleyken bi guzellesiyolar galiba Nisa ya da milyonlarca masallah cooook guzell optum ıkınızide
saol canım allah sanada yardım etsin kimbilir nasıl zordur düsünemiyorum bilee
tesekkur ederimm mervemm sakın sporu aksatma ver kiloları catlat alemı bende baslıcam 40 cıksın kardesim evlenıyo mayısta bıraz sekle gırmem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?