ben celdüüüüm, sağ tüpüm kapalı kızlar, daha doğrusu kistten dolayı rahmimde yamulma olmuş:)))) ama tek tüpün açık dedi, druma göre 2 ay daha yumurta takibi gün cıkaralım sonra ameliyat derim dedi, fekat ameliyatı burada önermiyorum dedi, özel hastane gittiğim yer, ben de ankara ya da izmiri arastırıcam, önerilerinizi beklerim. ve druma şunu dedim, şu an istesem ameliyat olabilir miyim, elbette dedi, emremle konuştuk, üzerine düşünmek lazım, ne diyosunuz kızlar hemen ameliyat olup kurtarayım mı şu kistten yoksa 2 ay daha bekleyeyim mi?
ben celdüüüüm, sağ tüpüm kapalı kızlar, daha doğrusu kistten dolayı rahmimde yamulma olmuş:)))) ama tek tüpün açık dedi, druma göre 2 ay daha yumurta takibi gün cıkaralım sonra ameliyat derim dedi, fekat ameliyatı burada önermiyorum dedi, özel hastane gittiğim yer, ben de ankara ya da izmiri arastırıcam, önerilerinizi beklerim. ve druma şunu dedim, şu an istesem ameliyat olabilir miyim, elbette dedi, emremle konuştuk, üzerine düşünmek lazım, ne diyosunuz kızlar hemen ameliyat olup kurtarayım mı şu kistten yoksa 2 ay daha bekleyeyim mi?
bilmiyorum işte gülsüm karıştı kafamız, çünkü hazirana denk geliyo 2 ay sonrası, okullar kapanır eşim de yanımda olur diye düşünüyorum, görümcem doktor ya akşam bi de onla konuşcaz bakalım...
mervem ne güzel söyledim badegül tek tüple mi hamiş kaldı, aslında durum şu, ameliyat sonrası da yapışıklar olabiliyormuş ya, beklediğime değecek mi? ufff bilmiyorum da görümcem onkoloji doktoru, felaket tellalı gibi:)))))))
mervem ne güzel söyledim badegül tek tüple mi hamiş kaldı, aslında durum şu, ameliyat sonrası da yapışıklar olabiliyormuş ya, beklediğime değecek mi? ufff bilmiyorum da görümcem onkoloji doktoru, felaket tellalı gibi:)))))))
ama moralim bozulunca emrecim kredi kartını verdiya ütü yapcam ya alışveriş ehehehe
ben derimmmm ki alışveriş yappp yerimseniben
kociş aslında bana bıraktı kararı, çünkü o çocuk istemiyodu ki, hala da olursa olsun olmazsa da canımız saolsun diyoevet canım hatta geçen kendisi yazdı ilk hamileliğinde tek tüpünü kaybetmiş gelsin gene sorarsın ayrıntısını ama tek tüplede olabilcek bişi yeterki diğer tüpten yumurtlaman canım oda allahın işi biliyosun..doktoruna güven bence ama kocişin ne dicek bakalım
evet gülsümcüm doğru diyosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayşem eşinle araştırıcaksınız ona göre karar vericeksiniz.
ben derimmmm ki alışveriş yappp yerimseniben
kociş aslında bana bıraktı kararı, çünkü o çocuk istemiyodu ki, hala da olursa olsun olmazsa da canımız saolsun diyo( o sadece benim sağlıgıma üzülüyo, sancılı adetime falan.. bilmiyorum işte ablam da bekleyin, annemler ankarada ben de burda iyi doktor araştırayım yine burada ol ameliyatını ama bekle biraz dedi...
evet gülsümcüm doğru diyosun
bence de
sizin desteğiniz olmasa herşey daha zor olurdu kızlar, iyi ki varsınız... bencillik yapıyorum siz nasılsınız? ne alemdesiniz bilmiyorum herkesi herşeyi karıştırmış durumdayım mazur görün beni, ama hepiniz çok değerlisiniz benim için, tekrar tekrar varlığınız için saolsun
aşk olsun cnm benim kesinlikle bizim için önemli olan senin sağlığın aslında tabiki senden bahsetcez öncelik olarak.. araştır tabi en iyisi neredeyse orda olman iyi olur sen şimdi kafanı rahatlat çık gez azıcık ..
hoşgeldin ve geçmiş olsun Ayşem :))) Benım fikrim madem annenler Ankara da..iyi bir doktor araştırılsın ve bence ameliyattan önce başka bir doktor ile daha görüş...Ve halaaa ne bekliyorsun kapmışsın kredi kartını kendini alışverişe versene :)))))) Yada kartı bana yolla :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?