İnatla bir gün ANNE olacağım !

anaaaam ben geldim kimse kalmamış, herkes iyi mi? seher maşallah, biblo gibi o nasıl bi güzellik, maşallah tekrar tekrar, kaldır fotosunu da lütfen. taze hamişler keyifler yerinde mi? asişim razişim gülsümcüm anne emelcim inatçı emelcim aylincim beyzacım kaçak ayşecim sinemcim nerelerdesiniiiiizz? hele ki aylin, onun dün sonucu çıkacaktı haberleşen yok mu? ya beni yalnız bırakmayın zaten canım sıkkın(( kaçaklar((

hoşgeldin ayşe çok geçmiş olsun.evet araştırmak lazım benim pek bilgim yok ya.ama 2 ay sonrada amiliyat dicekse şimdi yaptırıp kurtalsan diye düşündüm.

bilmiyorum işte gülsüm karıştı kafamız, çünkü hazirana denk geliyo 2 ay sonrası, okullar kapanır eşim de yanımda olur diye düşünüyorum, görümcem doktor ya akşam bi de onla konuşcaz bakalım...

canım öncelikle geçmiş olsun şimdi bahtusayı biliosun onunda tek tüple hamile kaldığınıda yani olasılık var olabilir olmaz diye bişi yok ama sen diyosan ki yok ben bekleyemem hemen olayım sen bilirsin. sanki yumurta takibi ile çözülebilcek iş gibi?

evetya o durumda bende eşim yanımda olsun isterdim. :teselli: bak o güzeel görümcen dr sa daha nee..

mervem ne güzel söyledim badegül tek tüple mi hamiş kaldı, aslında durum şu, ameliyat sonrası da yapışıklar olabiliyormuş ya, beklediğime değecek mi? ufff bilmiyorum da görümcem onkoloji doktoru, felaket tellalı gibi:)))))))

ama moralim bozulunca emrecim kredi kartını verdi ya ütü yapcam ya alışveriş ehehehe

evet canım hatta geçen kendisi yazdı ilk hamileliğinde tek tüpünü kaybetmiş gelsin gene sorarsın ayrıntısını ama tek tüplede olabilcek bişi yeterki diğer tüpten yumurtlaman canım oda allahın işi biliyosun..doktoruna güven bence ama kocişin ne dicek bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayşem eşinle araştırıcaksınız ona göre karar vericeksiniz.

kociş aslında bana bıraktı kararı, çünkü o çocuk istemiyodu ki, hala da olursa olsun olmazsa da canımız saolsun diyo( o sadece benim sağlıgıma üzülüyo, sancılı adetime falan.. bilmiyorum işte ablam da bekleyin, annemler ankarada ben de burda iyi doktor araştırayım yine burada ol ameliyatını ama bekle biraz dedi...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayşem eşinle araştırıcaksınız ona göre karar vericeksiniz.
evet gülsümcüm doğru diyosun
ben derimmmm ki alışveriş yappp yerimseniben

bence de

sizin desteğiniz olmasa herşey daha zor olurdu kızlar, iyi ki varsınız... bencillik yapıyorum siz nasılsınız? ne alemdesiniz bilmiyorum herkesi herşeyi karıştırmış durumdayım mazur görün beni, ama hepiniz çok değerlisiniz benim için, tekrar tekrar varlığınız için saolsun

aşk olsun cnm benim kesinlikle bizim için önemli olan senin sağlığın aslında tabiki senden bahsetcez öncelik olarak.. araştır tabi en iyisi neredeyse orda olman iyi olur sen şimdi kafanı rahatlat çık gez azıcık ..

hoşgeldin ve geçmiş olsun Ayşem :))) Benım fikrim madem annenler Ankara da..iyi bir doktor araştırılsın ve bence ameliyattan önce başka bir doktor ile daha görüş...Ve halaaa ne bekliyorsun kapmışsın kredi kartını kendini alışverişe versene :)))))) Yada kartı bana yolla :))))

canlarım teşekkür ederim, evet ben birazdan çıkarım, canın saolsun rahelim sana da alayım ne istersen:1hug:
farklı bir doktora görünme vaktim geldi evet, bu araları misafirdi hsg idi işi astım da anneler gününe ankaraya gidicem ya inşallah, sonraki haftayı izin alayım da orda da görüneyim bi doktora...

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
seherimmm maşallah selenime 41 kere maşallahhhhhhh
emoşumm kız nazar mı değdi yiğidimeeee kıyamam onaa
adaşımm bence bekle derim madem doktorun öyle diyoo bakarsın ameliyata gerek kalmazzz inşallah yaaaa:Saruboceq:bu arada ütüden nefret eden biri olaraktan tabikiiii alışveriş derimmmmkaydirigubbakcemile3
razişimm rüyan hayır olsunn sonu bebiş olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:
rahelimmm çalışmalar hızlanmış hee hadi kızz şu presed midir nedir Allahın izniyle inşallah işe yararr ee tedbir bizden takdir Allahtan dimiiiiiii:1hug:
ve diğerleriii hepinizi öpüyoruz anacım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

sağol Ayşe cim... Sıkma canını sen.. Çalışmalara devam et. bakarsın senın kız anası gibi inatçı çıkar kist mist tüp yol felan dinlemez çıkagelir bu ay :))))

Hoşgeldin Ayşe cim... Valla inşallahh işe yarar benım preseed ler :))) He bak hazır geldin sana ne sorcam :)) Şu saat 6 meselesini 7 yapsak olurmu :)))) Yani gülen yüzü akşam görcez sabahmı yapacaz şu işi.. Bir anlatsan unuttum ::::)))))))))

benim sancılar gene başladı..sancılarımın işleri var galibaa ara ara böle ziyaret ediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…