İnatla bir gün ANNE olacağım !

şebocum o börek üstündekiler evet ama ezilmezse böbrekleri çiziymiş.
Bu kürün yanında bide inci ye bol bol eşinede muz -ceviz-fındık-çikolata yedir ben öle yapıyorum

bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
saçları sarı kumral ya da kara
gözleri kahve maviş veya ela
hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunda
bebişim yolunu gözlüyorum
inan seni çokkkk özlüyorummmm
beklemek neymiş senle anladım
senin için inan ne taklalar attım
ağzıma sürmem dediğim şeyleri teker teker yuttumm
bebişim yolunu gözlüyorummmm
inan seni çok özlüyorummmm
ettiğim duanın haddi hesabı yokkk
umudum ise inan ki pek çokkk
sensiz bir gelecek düşümde bile yokk
bebişim yolunu gözlüyorum
inan seni çok özlüyorummm

ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık

canım eşinle daha nice nice yaşlarınızı beraber bebişlerinizle mutlu mesut yaşayın inşallah

tamam üçüzüm ne güzel birbirimize omuz atarız işte fenamı tek başına çekilmiyo bu yolculuk zaten gel gel gell topla topla yanaş yanıma

evet ayşe gidiyosun madem yarın görüşürüz harbi kız, :a015: sakın geç kalma erken gel sabah

ilk kürü ben de senin kadar biliyom.
kuru incir kürü:
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
soğankürü
Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
ve keçiboynuzu kürü
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
hadi bakalııııım

soğan kürü nası oluyodu bi tane soğanı dörde bölüp kaynamış suya atıyoz on dakka kaynatıyoz sonra suyunu bi bardak ılıtıp içiyoz dimi
ama ne zaman? sabah akşam ?

kızlar hepiniz burdasınız süpeeerr

bu arada ben dün bal+tarçın+çörekotu karışımını yaptım sabah akşam aç karnına bi tatlı kaşığı yiyorum inş büyür benim yumoşlar perşembeye büyürse bu kürü tastikleyip onaylayacağım

ayşe myhopee döktürmüşsünn gene kızzzzzz :)) özlemiştik senin şiirlerinii

soğan kürü nası oluyodu bi tane soğanı dörde bölüp kaynamış suya atıyoz on dakka kaynatıyoz sonra suyunu bi bardak ılıtıp içiyoz dimi
ama ne zaman? sabah akşam ?
bi orta boy soğanı dörde beşe bölüp kaynamakta olan klorsuz suya at,kapaklı 5 dk. kaynat,süz,ılımaya bırak, soğutmadan ılıkken iç.sabah akşam ya da öğlen akşam olarak günde iki kere yemekten 10-15 dk.önce
her sefer taze hazırla. sabah ayrı akşam ayrı.15 gün boyunca. adetin bitiminden ya da 7.günden başla...

Son düzenleme:
o senin yüreğinin güzelliği bitanem biz burda aynı umuda yolculuk ediyoruz aynı duygular içindeyiz hepiniz benim için değerlisin bebişlerimize inşallah bu sımsıkı sevgimizle kavuşacağız
hadi bakalım eşine güzel bir hediye al paketi şık olsun güzel bir sofra başbaşa mum ışığında sonra sonra işte çalışın çalışın:CüvCüv:allahım uzun ömür versin bir ömür boyu mutlu olsun inşallah

ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık
hayırlısı olsun aylinim öbür aya bomba gibi girersin allahın izniyle:jeyyar:

ayşem maşallah döktürmüşsün yine

beyza ben öle yaptım 3 günde bir kontrolüm vardı 2. kontrolde büyümemiş dedi diğerinde bakalım dedi bende bu karışımı kullandım gittim büyümüş tam istediğim gibi dedi cnm inşallah seninkide büyür tatlım

ayşecim şiirin güzelmiş duygulu arkadaşım sanki daha önce yamıştın sen aynısı mı yeni mi bu

ayy inş asiyecim yaa inş öyle olur benimkide buna o kadar çok ihtiyacım var ki

Allahım sen büyüksün yarabbi sen isteyen tüm kullarına nasip eyle hayırlı ve sağlıklı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…