ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık
canım eşinle daha nice nice yaşlarınızı beraber bebişlerinizle mutlu mesut yaşayın inşallah
tarif istiyorum tarif tarif diyeceksin ki ya kaç sayfa yazdık okumadın mı :çok üzgünüm: biriki cümleyle yazarsan çok sevinirimmmma.s.
yap yap yap hiçbi işe yaramasa bile moral verir razişimmmm moralde bebek olur belkim dimi ama:CüvCüv:
ne iltifatı çıtırcipsim sen bitanesin bunu herkesler biliyo hem bunlar iltifat değil ki gerçeklerin ta kendisi
bi orta boy soğanı dörde beşe bölüp kaynamakta olan klorsuz suya at,kapaklı 5 dk. kaynat,süz,ılımaya bırak, soğutmadan ılıkken iç.sabah akşam ya da öğlen akşam olarak günde iki kere yemekten 10-15 dk.öncesoğan kürü nası oluyodu bi tane soğanı dörde bölüp kaynamış suya atıyoz on dakka kaynatıyoz sonra suyunu bi bardak ılıtıp içiyoz dimi
ama ne zaman? sabah akşam ?
o neee print aliyim ben bunu bari iki üç cümle dedik çaaaat diye verdi kıza bak
o senin yüreğinin güzelliği bitanem biz burda aynı umuda yolculuk ediyoruz aynı duygular içindeyiz hepiniz benim için değerlisin bebişlerimize inşallah bu sımsıkı sevgimizle kavuşacağızcanııııım topikte beni ilk karşılayıp hem çok candan olanlardan birisin çok saol büyük yüreğine sağlık
kızlar ben kaçtım, 17sinde eşimin doğumgünü, ona hediye bakıcam, hepinizi öpüyorum:1hug:
yap yap yap hiçbi işe yaramasa bile moral verir razişimmmm moralde bebek olur belkim dimi ama:CüvCüv:
demi ama yapcem kız ama kendime hangini yapcem incir kürü yapem bari delikafadulden kocama havuç suyu yapcem ama benim katı meyve sıkacağım yok :uhm:
ne iltifatı çıtırcipsim sen bitanesin bunu herkesler biliyo hem bunlar iltifat değil ki gerçeklerin ta kendisi
hayırlısı olsun aylinim öbür aya bomba gibi girersin allahın izniyle:jeyyar:ben çalışamıcammsenağlama şebo ben de öbür aya geliyom artık
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
saçları sarı kumral ya da kara
gözleri kahve maviş veya ela
hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunda
bebişim yolunu gözlüyorum
inan seni çokkkk özlüyorummmm
beklemek neymiş senle anladım
senin için inan ne taklalar attım
ağzıma sürmem dediğim şeyleri teker teker yuttumm
bebişim yolunu gözlüyorummmm
inan seni çok özlüyorummmm
ettiğim duanın haddi hesabı yokkk
umudum ise inan ki pek çokkk
sensiz bir gelecek düşümde bile yokk
bebişim yolunu gözlüyorum
inan seni çok özlüyorummm
bende aldım sağol aylincimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?