gülsümcüğüm öncelikle eşine helal olsun cidden ben eşimle oğlumu bir gün başbaşa bıraksam evi harabe gibi bulurum garanti
sütü çoğaltma işine gelince dünki yazdığım çıkmamış galiba ben 14 ay yılmadan düzenli sütümü sağdım canım bunun çok etkisi var ayrıca en memnun kaldığım sey dut kurusu hoşafı oldu suyu kaynatıyorsun altını kapatıp dutları atıyorsun ekstradan seker ilavesi felan yok sadece suyunu iç dutlarını yeme bide düzenli günlük 2 litre su iç canım severek isteyerek emzir ben şimdi inan çok üzülüyorum kesdiğim için bana kalsa emzirirdim ama kociş yetet artık dedi dalga geçti askere gidene kadar emzir istersen diye gaza geldim o gün akşam kestim
asiye asya neden emmedi canım
gülsümcüm ben benim yaptığım formülü diyim bol bol su içtim ve devamlı emzirdim gündüz işte olduğun için emziremiyorum dersen gece emmesi özellikle sütü çoğaltıyormuş haberin olsun hormon gece salgılandığı için süt öyle çoğalıyormuş lakin sorada benimki gibi gece emmesine devamlı alışır o ayrı:))
adaşom vaşşa bende hayırlısı ise diye dua etmiştim hep olmadı napalım ama olsun istemiştim en azından 3 gün değişiklik olcaktı seneye sözleşmeli öğretmenliğe başvurayım diyorum bakalım
asiyecim asyamızın yeni yaşı kutluuu olsun hayırlı yaşlara..
ayşe kız bizimkide adeee diyo anne yerine o nerden geldiyse
dünürüm kadın doktoruna sormadın mı ilaç olayını ah kuzum iyi gelirdi sanada..öyle ya ben tahmin ediyorum nası bişi olcağını hele benim kız çıldırcaktır bakalım nası atlatıcaz.zamanında kestin sen merak etme süt emdikçe gelecekti yani öle durduk yere bitmezdi 4,5 yaşına kadar emzirirmiş eskiler oda çoook bee
zaten mememizi görmeyen kalmadıı :26:
gülsüm ayşe napıo var mı haber?
esradan haber alan yok mu face ciler baksanıza
kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.
size haberlerim var..dün işyerine gittim yeniden çağırdılardı. görüştüm herşey olumlu kabul etmişler 3 günü yeterki sizin gibi elemanı kaybetmeyelim dediler inanılmaz gururlandım.. bende düşnceğimi söledim eşim olur dayanabilirsen uykusuzluğa tamam diyor.annem deseniz pek tytaraftar değildi evde oturmamı istiyor ama bu sabah oda ikna olmuş çalış kızım ben bakarım 2 gün diyor birgünde kayınvalideme teklif etcem aslında annem 3günde bakarım diyor ama kayınvalidemde bakmak ister diye ona sölicem bakalım nedicek bide zaten annem ağbmin kızınada bakıyor aynı zamanda anannem hasta onla uğraşuıyor aslında çok yüklenmek istemem o 1 günde kadıncağız dinlensin..
siz ne diyorsunuz bir yanım şartlar süper çalışmalısın diyor bir yanım ise yaaa kuzummmmm hiç ayrılmadık 14 aydır en fazla 3 saat ayrı kalmışıszdır kafam allak bullak. hiç olmadı yapamazsam ayrılırım diyorumm..
sizinde fikrinizi almak isterim ne diyorusnuz
selam kızlar... Yoğun kar yağışından sonra buradayımAma maalesef hastayız Alp ve Naz grip oldu.. burunları çeşme gibi akıyor. Allahtan ateşimiz yok. Hafta sonu anneme gitmiştik. benım troid kontrolum vardı. bir gece kaldık ikinci gece ısrarlara dayanamadık yine kaldık. üçüncü gece kar yağışından dönemedik Sonunda dün evimize kavuştuk Şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz.. bizden haberler bu kadar...
Mervem teyzem bence süper bir haber bu.. Allah hakkında hayırlısını versin. merak etme Nisa da alışacaktır bu duruma.. hem kadının kendi maddi özgürlüğünden başka güzel birşey olamaz benceDarısı başıma diyeceğim ama biraz zor..
Esma, Merve, Gülsüm, Sinem,Asiye, Beyza, Ayşe sizler nasılsınız? Bu arada Çetrefil Ayşeye söylesenizde onuda artık aramızda görsek.. Gülsümmmm bu iş sana düşüyor.i sanırım sen görüşüyorsun
Bu arada kızlar ben Teyze oluyorummmm.... Ablam hamile....Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh... Önce Beyzacım sana olsun
beyzacım hep dualarımdasın caım..sen ve feyza...feyzayı hatırlıyorsunuz dimi..kızını erken doğumla kaybetmişti..beyazmelek nickli arkadaşımız...ikiniz için de duacıyım..isteyen herkes için...
adaşş..hayırlısı bebeğim..inşallah mutluluğun ve huzurun daim olur...nisanur da alışacaktır emin olabilirsin...annen ve kayganan evinde mi bakıcak prensesi yoksa siz onlara mı götürceksiniz sabah..hangi günler gidicen bi de belli oldumu...bana kalsa salı çarşamba perşembe giderdim...bakalım müdür ne dicek sana...
emelcim ablan için çok sevindim..2. olacak dimi..rabbim sağlıkla kucağınızda da göstersin inşallah...
ayyy yorgunum yaa..spora gittim geldim duşumu aldım çayımı yudumlarkene size bakayım dedim...ama gene kendin söyle kendin dinle...napalım buna da şükür..hepten terkedilmiş değil en azından...
herkeslere ve kuzularına kocaman öpücükler ben ve oğlumdan...
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükürler olsun evde netim yok ondan giremiyorum hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?