İnatla bir gün ANNE olacağım !

Geçmiş olsun mervecim Allah yardımcınız olsun çabuk iyileşsin inşallah. Dişten olabilir mervecim gribal bişey yoksa dişte ateş yapıyo cnm

esma çok teşekkürler deneyecem mutlaka dut hoşafını.en az bir yaşına kadar emzirmek isterdim.gece emziriyorum.ama süt çok az.suda içmeye çalışıyorumn.umarım dut hoşafı işe yarar.

mervecim gece emzirmeye devam ediyorum.inşallah çabalarım boşa gitmezde sütüm çoğalır.

ayşe hamile sanırım şuan 21 22 .haftasındadır. kızı olacak allahın izniyle.

Aaaa süper bir haber bu gülsüm maşallah sağlıkla kucağına alsın inşallahhh.. Msndede göremiyorum sanıırım engellemiş. çok selam söle çok sevindimmm

ayşenin hamile olduğunu bilmiyormuydun adaş...ben preseed kullananlar topiğinde okumuştum..onun adına çok sevinmiştim..umarım sağlıkla doğurur minik kızını...eski günleri özledim hey gidi hey..nerden nereye...şimdi bi başıma kendin çal kendin oyna...
kuzey ilk köpek dişini bugün itibariyle patlattı...ama akşam çok had safhadaydı uykusuzluğu...başka bi problem yok..aaa bi de yeniden kahvaltı karışımı veriyorum 3 gündür yiyor çok şükür...sağlığımız da yerinde..daha ne olsun...herkese selamlar...

KADINLAR GÜNÜ'nüz kutlu olsun güzel anneler ve anne adayları...

kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.
size haberlerim var..dün işyerine gittim yeniden çağırdılardı. görüştüm herşey olumlu kabul etmişler 3 günü yeterki sizin gibi elemanı kaybetmeyelim dediler inanılmaz gururlandım.. bende düşnceğimi söledim eşim olur dayanabilirsen uykusuzluğa tamam diyor.annem deseniz pek tytaraftar değildi evde oturmamı istiyor ama bu sabah oda ikna olmuş çalış kızım ben bakarım 2 gün diyor birgünde kayınvalideme teklif etcem aslında annem 3günde bakarım diyor ama kayınvalidemde bakmak ister diye ona sölicem bakalım nedicek bide zaten annem ağbmin kızınada bakıyor aynı zamanda anannem hasta onla uğraşuıyor aslında çok yüklenmek istemem o 1 günde kadıncağız dinlensin..

siz ne diyorsunuz bir yanım şartlar süper çalışmalısın diyor bir yanım ise yaaa kuzummmmm hiç ayrılmadık 14 aydır en fazla 3 saat ayrı kalmışıszdır kafam allak bullak. hiç olmadı yapamazsam ayrılırım diyorumm..

sizinde fikrinizi almak isterim ne diyorusnuz

adaşım ayrıntılı cevap yazcam sonra kuzey uyandı bırakmıyo..sadece hakkında hayırlısı diyeyim şimdilik..

canım arkadaşım.. adaşım..
ne desem ne söylesem senin yaşayacaklarını değiştirmeyecek...ama bir iki kelam da olsa edelim...
rabbim senin kararını biliyor aslında...yaşayacakların belli şimdiden..senin için güzel olanı diliyor kalbim..sen nisanur ve eşin için hangi karar huzur verecekse size yüreğin onda karar kılsın..ben kendim için ne diliyorsam bu iş konusunda bilki senin içinde aynı hislerle en iyisini diliyorum...son olarak dua et derim rabbime..çünkü benim de senin için yapabileceğim tek şey bu...hayır dileyelim hayır olsun.. gönlü güzel arkadaşım benim...

canım dünürüm teklif süper evet ilk baslarda zorlanacaksınız ama sende evde çok sıkıldın hemse sadece 3 gün nisanuru düşünüyorsun kendi uykusuzluğundan çok biliyorum ama ben batuyu 3 aylıkken bırakdım hala alışamadı sabahları hala ağlıyo hem senin içinde iyi olur tam zamanlı olsa zor olurdu ama 3 gün iyidir
yine rabbim hakkında hayırlısı neyse onu oldursun canım dünürüm benim

senin adına sevindim canım belki başlarda zor olacak ama 3 gün bence çok güzel eğer gerçekten çalışmak istiyorsan bunu değerlendirmelisin :)

Kızlar dün akşam kayınvalidemlede görüştüm bayıldı bakarım ben diye uçtu havalara.. bakalım rabbim hayırlısısnı yaşatsın hiç aklımda yoktu eski işyerine dönmek bundada vardır birhikmet inş hayırlısı olurda çalışırım. bugün müdürü arıcam ne zaman hangi günler geleyim diye..

bi heyecan sardı beni sormayın gitsin sanki ilk kez işe başlıcam gibi. annelik beni iyice heyecanlı yaptı kuzumu nası bırakcam bensiz napıcak ne yicek nası uyuyucak bi sürü soru aklımda :)) sanki çok uzun süre bırakcak gibiyim biraz abarttım galiba

selam kızlar... Yoğun kar yağışından sonra buradayım Ama maalesef hastayız Alp ve Naz grip oldu.. burunları çeşme gibi akıyor. Allahtan ateşimiz yok. Hafta sonu anneme gitmiştik. benım troid kontrolum vardı. bir gece kaldık ikinci gece ısrarlara dayanamadık yine kaldık. üçüncü gece kar yağışından dönemedik Sonunda dün evimize kavuştuk Şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz.. bizden haberler bu kadar...
Mervem teyzem bence süper bir haber bu.. Allah hakkında hayırlısını versin. merak etme Nisa da alışacaktır bu duruma.. hem kadının kendi maddi özgürlüğünden başka güzel birşey olamaz bence Darısı başıma diyeceğim ama biraz zor..
Esma, Merve, Gülsüm, Sinem,Asiye, Beyza, Ayşe sizler nasılsınız? Bu arada Çetrefil Ayşeye söylesenizde onuda artık aramızda görsek.. Gülsümmmm bu iş sana düşüyor.i sanırım sen görüşüyorsun
Bu arada kızlar ben Teyze oluyorummmm.... Ablam hamile.... Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh... Önce Beyzacım sana olsun

CANIMM inş bi ben kaldım eskilerden anne olamayan galiba bütün anneler size sesleniyorum :) hepiniz bana duaya bakın bugün cuma ona göre :)

beyzacım hep dualarımdasın caım..sen ve feyza...feyzayı hatırlıyorsunuz dimi..kızını erken doğumla kaybetmişti..beyazmelek nickli arkadaşımız...ikiniz için de duacıyım..isteyen herkes için...
adaşş..hayırlısı bebeğim..inşallah mutluluğun ve huzurun daim olur...nisanur da alışacaktır emin olabilirsin...annen ve kayganan evinde mi bakıcak prensesi yoksa siz onlara mı götürceksiniz sabah..hangi günler gidicen bi de belli oldumu...bana kalsa salı çarşamba perşembe giderdim...bakalım müdür ne dicek sana...
emelcim ablan için çok sevindim..2. olacak dimi..rabbim sağlıkla kucağınızda da göstersin inşallah...
ayyy yorgunum yaa..spora gittim geldim duşumu aldım çayımı yudumlarkene size bakayım dedim...ama gene kendin söyle kendin dinle...napalım buna da şükür..hepten terkedilmiş değil en azından...
herkeslere ve kuzularına kocaman öpücükler ben ve oğlumdan...

teşekkür ederim mervecim dualar emin olun çok işe yarayacak

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükürler olsun evde netim yok ondan giremiyorum hepinizi çok özledim

günaydınn kızlar.... benım yaramazlar uyanmadan bakayım dedim. Maalesef hepimizin hastalığı devam ediyor.. en kötüde benım sanırım.. ama mecburen dayanıyorum.bugün kayganaya gideceğiz. Akşam arkadaşa bebek görmeye yarında eltimin kızının doğum günü var onu kutlayacağız. Leyleği havada gördük sanırım son bir haftadan beri geziyoruz
Mervecim ablamın ilk bebeği hayatım.. ablam yeni temmuzda evlenmişti. biraz geç oldu ama Hatırlarsanız bir rahatsızlığı vardı 3 kez ameliyat olmuştu. Allahıma binlerce kez şükür olsun rahatsızlığı geçti. o nedenle bebek pek düşünmüyordu ama kısmet Allahım nasip etti.. İnşallahhh sonuna kadarda sağlıklı bir şekilde devam eder. Her duamın başında hep ablam vardı.
Esracım bebeğini güle güle büyüt.. En kısa zamanda senıde buralarda görmek isteriz.
şimdilik herkese iyi hafta sonları... Bizde hayırlısı ile çabucak iyileşiriz inşallahhhhh

merhaba arkadaşlar...yine kimse uğramamış...
emelcim ablanı hatırladım sen diyince canım ve sevincim daha da katlandı..inşallah kollarına alıp mis gibi koklar bebeğini...
bugün temizlik yaptım biraz..iki odanın camını sildim evi süpürdüm sildim v.s. yoruldum..kuzey uyuyor..bende çay demledim...beklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…