selam hatunlar....
Mervem teyzem işin tekrar hayırlı olsun.. Canım bende Merve ye katılıyorum. En doğru kararı sen vereceksin. Merak etme Nisa zamanla alışacaktır. Hem bak bugün son gün yarın ve sonraki günler yine berabersiniz.. Allahım ikinizede alışma gücü ve sabır versin..
Mervecim sen nasılsın? Kuzey iyice büyüdü maşallahhh..Darısı başıma..
Esracım Ahmetini güle güle büyüt canım. Adıyla yaşasın..
Esra nerelerdesin ve diğer gelmeyenler kaç gündür benım gibi sizlerden de ses çıkmaz olmuş
umarım herkes iyidir..
Sinemim ikizdaşım yeni yaşınız kutlu olsun... Resimleri bekliyoruz...Nasıl geçti doğumgünü..
veee bize gelince.. Efendim hafta sonu kaynımın kızının doğum günü partisindeydik. Ama sormayın katılım yoktu.. Kayınvalide ile eltim kavga etmiş
kayınvalide kovulmuş.Daha neler neler.. Rezillik dizboyu.. biz mecburen gittik tabii..bu hafta sonuda benım ikizlerimin doğum günü.. hazırlıklara başladım yavaştan
İlk başta pek kalabalık düşünmemiştik ama sonra fikirler değişti biraz kalabalık olacak 25 kişi felan
8 tanede çocuk
iyi mi ? nasıl başa çıkacağım bakalım...
Bu arada kızım yürümeyi iyice ilerletti.10 adım kadar atıyor.. birde kızlar Naz ayaklarının üzerinde çömeliyor. sanki çiş pozisyonu gibi
acaba wc alışkanlığına başlasam mı ? yoksa ben mı abartıyorum.. Alp beyimizde henüz yürüme yok..Tutunarak ilerlemeye devam. Yalnız acayip babacı olduk bu aralar. akşam eşim kapıyı çalınca Alp diye bağırıyor kapıda. bizimkini görseniz babababa diye kapıya koşuyor..Sanki akşama kadar babası bakıyor
neyse bizden bu kadar.. hepinizi öpüyorum...