İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar yazamadım haftasonu eşimin teyze kızının hayırlı işleri vardı onla uğraştık..
dün başladım işe.işyeri kaldığı gibi hiçbi değişiklik hiçbir yenilik yok eksiklikler hep aynı devam ediyor. gelir gelmez başladım işe. aslında ben daha hevesli olacağımı sandım ama gelir gelmez hayal kırıklığına uğradım.çalışmayı unutmuşum pazar gecesi nisa 12de uyudu 2.30 da uyandı sonra 3te bidaha 5kadar uyumadı 5te uyudu 7de bidaha zaten bende işe gitcem diye kalktım nisada uyanmış oldu memesiz uykuya devam edemeyeceği için uyandı. bigün önce ben anne atta gitcek sana bebek getircek sen anaanneyle uslu dur tamam mı dedim. anladı gibi baktı yüzüme anne atta dedi yavrm.. buarada daldan dala atlıcam adaşım sormuşun 2gün annem 1gün kayganam baksın dedim sabah kızı çıkartması zor olur diye bize gelin dedim. kayınvalidem önce bir tamam dedi 2gün sonra görümcemle arıolar pazarteside bakalım biz dediler bende yok annem bakacak dedim neyse akşam gene aynı konu busefer eşime üzüldüm açıkcası 15aydır evdeyim bikere bile gelmedi görümcem artı kayınvalidem beli rahatsız ağır kaldıramıyo bigünü nası bakıcam diyorken 2gün istemeye başladı sırf görümcem gelsin diye. bide kız bize kaldı deyince bi üzüldüm sabahı sabah ettim bana bişey olcakta onlar kuzuma bakacak diye. sinirlerim bozuldu ağla ağla görümcemin bebeği yok ya .pazar günü bidaha bişi demediler dün annem geldi ilk gün diye kuzum ben gidince uykusu gelmiş ade ade diye biraz mızırdanmış eşarplarıma sarılıp annem zarzor uyutmuş akşam geldim eve pek yüzüme bakmadı buarada göğüslerim semsert oldu taş kesti resmen emsin istiyorum kızım meme diyorum öle bakıyo istemio ay bir gücüme gitti sormayın kızım beni istemio diye..sonra emdi ama kırk nazla.. babası eve gelince daha sevindi baba babaa diye görcektiniz uyuturken meme vereyim dedim beni ittiriyo eh eh diye döver gibi yaptı kuzum protesto etti anlıyacağınız bakalım bugün ne yapacak:26:

bana gelince zorr yaa 2aylıkken işe başlasaydım sanırım daha kolay olcaktı şimdi 15 aydır çok alıştık birbirimize zor geldi kızım gözümde büyümüş benden uzaklaşmış geldi ne kadar durcam merak ediyorum pek fazla hevesli değilim şuan çalışmaya evde kuzumla olmak istemeye başladımm

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım adaşım...benim iş de belirsiz henüz..beklemedeyiz..ama aklıma geldikçe içim daralıyo..sonra da elbette alışcaz diyorum...ama evde onun her anını yaşamak doyulmaz bi duygu...neyse...nisanurda alışacak annesi merak etme..tek çalışan anne biz olmayacağız bunu unutma...çalışma hayatında başarılar güzel arkadaşım...annelikte zaten başarı dilemeye ihtiyacın yok..nisa sadece sana küsüyor gittin diye..sevgisinde eksilme yok sakın üzülme...seni herkesten çok sevdiği için gidişine tepki veriyo...sabır...sabır...herşey hallolacak...kayganayla görümcene de takılma..ya benim gibi bakıcıya bırakma gibi bi derdin olsaydı...canları nisa onların..el bebek gül bebek bakarlar meraklanma..anane zaten baş tacı eder kuzumu...sen keyfini sürmeye bak işinin...her ne kadar sana şu an keyif vermese de...zamanla...

Son düzenleme:
adaşımm senin düşüncelerine saygı duyuyorum her zaman güzel kalpli arkadaşım benim.. devam mı diyorsun sabret mi diyorsun ben şuan düzgün karar veremiyorum

esracım adıyla yaşasın adar bebek sağlıkla büyüt cnm resmini en kısa zamanda bekliyoruz cnmm

adaşım sana bi mail gelmesi lazım bi baksana maillerine

adaşımm senin düşüncelerine saygı duyuyorum her zaman güzel kalpli arkadaşım benim.. devam mı diyorsun sabret mi diyorsun ben şuan düzgün karar veremiyorum

ben ne diyebilirim ki...sadece sana bi ışık olur söylediklerim..ama yolunu sen bulacaksın...içgüdülerinle...kimsenin hayatına müdahale hakkımız yok..sadece sen karar ver..nasıl mutlusun..şimdi mi..öncesi mi...dön bak...bi de ileri bak..sonrasında nasıl mutlu olacaksın...evde anne olarak mı...işte anne olarak mı...annelik hiç bitmeyecek bi iş bitanem...belki biraz zaman tanıman lazım kendine..sen en iyisini bulacaksın kendin için...dualarım senden yana unutma sakın...

baktım canımgelmiş mail...kaydoluyorum şu an...nedir bu? arkadaş mı olduk :))

bazı anlar insan kararsız kalıyo ozamanda böyle sevdiği arkadaşlarının fikrini almak karar verme konusunda iyi oluyor adaşım..hele benim gibi sadece duygularıyla hareket eden biri olunca mantık çalışmıyo

adaşş üye oldum siteye ama bişey anlamadım..sen nerdesin..arkadaş olarak görünmüyoruz..adım mervekuzey..

bende duygularımla hareket ederim hep..çoğu zaman çok üzülürüm..ders almam lazım dimi ama yokk...hala duygularım ön planda..mantıksız mıyım neyim azcık :))

selam hatunlar....
Mervem teyzem işin tekrar hayırlı olsun.. Canım bende Merve ye katılıyorum. En doğru kararı sen vereceksin. Merak etme Nisa zamanla alışacaktır. Hem bak bugün son gün yarın ve sonraki günler yine berabersiniz.. Allahım ikinizede alışma gücü ve sabır versin..
Mervecim sen nasılsın? Kuzey iyice büyüdü maşallahhh..Darısı başıma..
Esracım Ahmetini güle güle büyüt canım. Adıyla yaşasın..
Esra nerelerdesin ve diğer gelmeyenler kaç gündür benım gibi sizlerden de ses çıkmaz olmuş umarım herkes iyidir..
Sinemim ikizdaşım yeni yaşınız kutlu olsun... Resimleri bekliyoruz...Nasıl geçti doğumgünü..
veee bize gelince.. Efendim hafta sonu kaynımın kızının doğum günü partisindeydik. Ama sormayın katılım yoktu.. Kayınvalide ile eltim kavga etmiş kayınvalide kovulmuş.Daha neler neler.. Rezillik dizboyu.. biz mecburen gittik tabii..bu hafta sonuda benım ikizlerimin doğum günü.. hazırlıklara başladım yavaştan İlk başta pek kalabalık düşünmemiştik ama sonra fikirler değişti biraz kalabalık olacak 25 kişi felan 8 tanede çocuk iyi mi ? nasıl başa çıkacağım bakalım...
Bu arada kızım yürümeyi iyice ilerletti.10 adım kadar atıyor.. birde kızlar Naz ayaklarının üzerinde çömeliyor. sanki çiş pozisyonu gibi acaba wc alışkanlığına başlasam mı ? yoksa ben mı abartıyorum.. Alp beyimizde henüz yürüme yok..Tutunarak ilerlemeye devam. Yalnız acayip babacı olduk bu aralar. akşam eşim kapıyı çalınca Alp diye bağırıyor kapıda. bizimkini görseniz babababa diye kapıya koşuyor..Sanki akşama kadar babası bakıyor
neyse bizden bu kadar.. hepinizi öpüyorum...

Mervecim uzun zaman değil bencede 3 gün bi şekilde idare edilir diye düşünüyorum duygusallığını anlıyorum ama kızın da alışacaktır. Benim kızda beni pek sallamıyo varsa yoksa babaannesi ama ne yapalım. Yere düşünce anne diye ağlayıp yanıma geliyo. Diyorumki ne kadar babaanneci de olsa anası kim biliyo önemli olan bu. Kızın için iyi bir gelecek olması açısından eşinle arandaki problemler açısından( sana çalış diyodu diye hatırlıyorum) iyi gelebilir çalışmak sana. Ama tabki son söz senin hayat senin hayatın cnm benim sen kendini bilirsin dayanıp dayanamayacağına sen karar vereceksin. Hakkında hayırlısını dilerim cnm.

Esracım oğluşun adıyla yaşasın cnm

Emelcim inşallah sizin doğumgünü daha iyi geçer de küskünler barışır. İşin zor valla banada 20 kişi gelmişti baya kalabalık oluyo ama nasılsa öle yada böle geçiyo önemli olan iyi vakit geçirebilmeniz.

Beyzacım dualarımız seninle cnm benim inşallah yakın zamanda seninde bebişin olur Allah ım kucağını bebişle doldursun :))))

dünürüm çalısmaya baslamısın canım hakkında hayırlısı olsun evet ilk başlarda zoe olacak ama nisada alışacak annesi merveninde dediği o en çok seni sevdiği için sana naz yapıyo alışkın değil sen onu bırakıp gitmene
ayrıca yemesi felan düzene girer akşama kadar emmiyo olınca belki düzenlide yer annesi yinede en doğru kararı sen verirsin rabbim hayırlısını versin

canım teyzem iyiki doğurmuşsun minnoşlarını rabbim sana iyi ki bu güzel melekleri vermiş..sağlıkla sıhhatle güzellikle hayırlı evlat olarak büyü alp ve naz bebek iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…