Merhaba kızlar
Emelcim inşallah ablanın bebeği hayırlısı ile hayata tutunur cnm bazen bebeklerde olabilirmiş bizimle birlikte yorulurlarmış o yüzden de kalp atışı yavaşlamış olabilir . Üzmeyin hemen kendinizi.
Senin işine gelinv,ce cnm benim 2 bebekle zaten zorlanıyorsun Allah ım hayırlısını versin hamile değilsindir belki zor söküyordur sıkma canını.
Ben bizim kıza kızıyorum eline eh eh deyip yapma diye yavaşça vuıruyorum babasına da kızınca yaklaşıp kendi eline vuruyo kıyamıyoruz zilliye ama çocuk yaramazlığı işte oluyo yani dolapları boşaltmaya çöpü karıştırmaya düğmelere basmaya başladı. kayınvaldem sağolsun hep peşinde kadın yemek yapamıyo gözlemekten. Bende haftasonu peşinde oluyorum bi ara bi yere bırakıp ev temizleyeceğim asyayla temizlikte yapılmıyo çünkü. Neyse bizden böle. Allah bebeklerimizin eksikliklerini göstermesin . Bebek sevgisi yaşamayı tüm arkadaşlarıma ilk önce beyzama nasip etsin...
günaydın kızlar......
Dün geceden beri gözüme doğru düzgün uyku girmedi. Akşam eşim testi getirdi. Test yapmaya korktuğum için bir süre bekledim. sonra yaptım veee hamileyimİnanın sevinemedim bile..Allahım dedim bu anı ikizlerimden önce çok bekledim ama şimdi sırası değildi dedim. Oturdum ağladım. Hala da ağlıyorum. Ben ne yapacağım kızlar. İkizlerim daha çok küçük. Yeni nefes almaya başlamıştım.Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Henüz kan testi yaptırmadım.Yarın çocukların doktor kontrolü var ordan sonra gideceğiz inşallahh..Hakkımda hayırlısı olsun..Bütün gece nasıl olur nasıl bakarım diye düşündüm durdum.yakınımda kimse yok.Biliyorsunuz ikizlere bile 6 ay anneler ile zor baktık..Biraz daha büyük olsalardı çok iyi olacaktı..Hala çok küçükler..İsyan etmiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Bir yandan seviniyorum onca sıkıntıdan sonra kendiliğinden bir bebeğim dha oldu diyorum.ama nasıl bakarım diye de düşünmeden edemiyorum.Günaha da girmek istemiyorum. Çok kötüyüm kızlar inanın..
hepiniz kendinize iyi bakın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?