İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağolun kızlar ya valla bu şekil destek olmanız beni inanılmaz etkiliyor biraz daha alıştım bu çalışma fikrine asiyeciöm aynn eşimden tam dstek kavga sonucu oldu tabi:)
dünürüm nerelerdesin az uğrar oldun
sinemcim yeni yaşları kutlu olsun minnoşlarınn sağlıkla büyüt inş. foto bekliyoruz

seher neden buraya yazmıo bilen var mı

slm kızlar bende salı dr gittim benim kist bankam çok güzel çalışıyomuş :) şaka bi yana yine kist varmış bu ay bişey yapamıyorum malesef doğum kontrol hapı kullanıcam inş bi dahaki aya öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin

emelcim meleklerin ve eşinle daha nice güzel yaş dönümleri görmen dileğiyle...rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

sinemcim size de huzurlu ve sağlıklı güzel yıllar diliyorum rabbimden...meleklerin sen ve eşin her daim mutlu olun...

beyzacım rabbim sana bu yolda yardımcı olsun..en kısa zamanda meleğini önce içine kondursun sonrada kollarına...koklaya koklaya büyütmek kalsın sanada...inşallah...

adaşım bende bilmiyorum neden yazmıyo...nisan annelerinde var halbuki hergün...

mrb kızlar
pelın ve buğra ıyıkı doğdunuz
mervecım ısın hayırlı olsun
adar bebek ısmıyle yasasın ınsallah esracım
darısı basına beyza
dunurum nasıslın geldın ama görusmek kısmet olmadı ıkıdır
buraya yazmamaın sebebıne gelınce nebıleyım kımse olmuyo ıkı cıft laf edıcek hep bos oluyo geldığımde sımdıkı gıbı bende sadece okuyup cıkıyorum yanı sızı takıp etmıyorum unuttum sanmayın sız benım ılk bu yola cıktığım arkadaslarımsınız sızlerın unutmam kolay kolay hepınızı öpüyorum

valla seher enson senin yazdıgını görünce heyecan yaptım acaba ne yazdı küstü mü bize diye okuyunca oh çektim kız üzülürüm sende gitseydin canım seherim bizde öyle yapıyoruz valla kimse olmasda bi yazıyoruz çıkıyoruz denk gelemiyourz gene bunada şükür habersiz bırakmayalım birbirimizi

olurmu hıc canım kusmm ben sızlerle herseyı paylaştık bız ıyıyı kotuyu tanıdık bırbırımızı dost olduk oyle ısım bıttı deyıp çekıp gıtmem ben yada kusemem kırılsam bıle en azından ıcımde tutamayıp soylerım:)ama genede gıtmem

ooh be dünür ses verdin sonunda..özledik seni...seleni...daha çok gel emi..

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun herkese.
Doğumgünü miniklerinin doğum günleri kutlu olsun. Maşallah yaa doğmuşlar da yaşlarına girdiler. Darısı Beyzacımın başına inşallah. Şu kistler gitsinde bebek sahibi olsun arkadaşımız.
Biz iyiyiz Asya maşallah yaramazlık yapıyo bide bol bol düşüyo. İnatçı babası gibi. Sinirli bidde istediği olmayınca insanı tırmalıyo bide tokat vuruyo. Yandık biz bu kızla :)))

ASİYECİM O TOKAT VURMAK VE ISIRMAK BEBEKLERDE Bİ DÖNEM OLUYO..BİZ DE babasıyla az yemedik tokat kuzeyden..ama şimdilerde pek yok gibi.gene de aklına gelince indiriveriyo valla...ama çok tatlılar kızamıyo insan..hem zaten içsel bişeymiş doktor dedi..gelişim aşaması yani..o zaman hiç kızamıyosun...böyle vura düşe büyüyecekler...rabbim her ihtiyacı olduğunda yanında olmayı nasip etsin..yanlarında olamasak da yüreklerinden sevgimizi eksiltmesin inşallah...

dur asıyecım daha ne unlar buyudukce daha neleını göruceksın allah yokluklarını gostermesın ınsalllah bende bı azılı haydut var evlere senlık masallah

günaydın kızlar..

dün kuzum 4 gün alıştığı için sabah uyanmak istememiş meme arayarak uykuya devam etmek istemiş bulamayıncada basmış yaygarayı:2: o ağlayınca üzülüyorumm çok ama napayım

tokat atma bizdede var hatta eh eh diye dövüo bu dönemde nası davranmak gerekir bilmiorm ama iç sözümü dinleyince tepki göstermemeye çalışıyorum ki onu huy haline getirmesin diye çünkü bişeyi yere atma kızım diosun tam tersi gözüme baka baka attii dio ama bazen bende zıvanadan çıkıyorum annelere vurulmaz ııı diye kızıyorum

seher kız senin kız erkek olcakmış büyüdü artık durulsun da bizim kızçelerde örnek alsın

canım zaten dıyoruz erkek olucakmıs bu dıye dur durak yok hala düz duvara tırmanıyo bı durulsa keske ama nerdeeeeeeeeee ümidi kestim artık
duzelır canım nısa alısır zamanla uzme kendını

selam kızlar...
Öncelikle doğum günü tebrikleriniz için hepinize çokkkk teşekkür ederiz. Allahım herkesi evladına ve onlarıda bizlere bağışlasın..Hafta sonu doğum günümüz gayet güzel geçti. Sağolsun çağırdığımız herkes geldi..Benim için yorucu geçti tabi.. Dünde ev temizlemekle geçti. bu arada haftaya pek iyi başlamadım kızlar.. Dün 1 yaş aşımız vardı. Sabahtan aşılarımızı yaptırdık sonra Alp in gözü için doktora gittik. birkaç gündür çapaklanıyordu. Mikrop kapmışız Ve maalesef bugün Naz a da bulaştı. ilaçlarımızı kulllanıyoruz inşallah en kısa zamanda geçer. Bugün havadislerim çok ve dualarınıza ihtiyacım var Ablam hamileydi biliyorsunuz. Dün kontrolü vardı. Bebeğin kalp atışları yavaşmış. Dakikada en az 90 olması gerekirken bizim bebeğin 88 de kalmış. Doktor hastanede yatıralım senı demiş. Ablam kabul etmemiş. Bugün başka doktora gittiler orda da 80 çıkmış atışlar. Ablam 7 haftalık felan hamile ben yanlış hatırlamıyorsam o haftalarda bana öyle bir test yapmadılar. sadece kalp atışları usg de görünüyordu o kadar. sizde nasıldı durum kızlar..? Veeeee bir bomba haberim var size.. Bebekler olduktan sonra malum ben regl günlerimi takip etmez hale gelmiştim. En son kaçında oldum onu hatırlamıyorum inanın. Dünden beri kafayı yiyeceğim. Geçen hafta lekelenmem oldu. benım hep önce öyle başlar ama bir hafta geçti hala gelen giden yok. Eşimde tutturdu 3. yolda diye olacağına pek ihtimal vermiyorum aslında ama nebileyim işte....Yapamam kızlar inanın. akşam eşim test getirecek bakalım.şimdi ters bir durum olacak ama nolur hamile olmayım diye dua edin. Ablamın bebeğine de edin lütfen. hayat ne kadar acımasız. iki ters dua istiyorum sizden. Ama inanın hiç hazır değilim..Allahım isteyene versin. Bu arada tiroid hapı kullanıyorum. onu kullanırken hamile kalmamda sakıncalı.
neyse işte benden haberler bu kadar..
Teyzem Mervem merak etme Nisa daha da alışacaktır bu duruma hiç üzülme. valla bağırma konusuna gelince ben kendimi pek tutamıyorum. birine bağırsam öbürü yapıyor. napalım bir yerde korkutmak ta iyi
Mervecim sen nasılsın? Kuzey paşa nasıl ?
Sehercim hoşgeldin. Maşalllah Selen 2 yaşına girecek ama hala sana çektiriyor sanırım cadı :)
Asiyecim Asya ve sende iyisinizdir umarım.
Esmaaaa nerdesin kız? Batu dan fırsat bulamıyormusun yoksa sende
Sinemım ikizdaşım nerelerdesin ?
Esra, Pınar, sinem sizler nasılsınız?
Beyzacım dualarımız seninle canım.. Hayırlısı ile kurtul şu kistlerden..

emelcim ablan ve senin için yürekten dua ediyorum..inşallah ablan bebeğine kavuşur sen de 2 taneyle şimdilik yola devam edersin..3.istiyormusun bilmiyorum da ondan şimdilik dedim..
mervee adaşım nisa alışacak merak etme...asıl sen nasılsın..beden sağlığı elbet gelir yerine ruh sağlığını düzgün tutmaya bak..nisa en çok senin durumundan etkilenecektir unutma...bebekler annelerinin aynasıdır...
seherim selen istisna dünürm cadı kuzum o benim...valla benim oğlum uslu sanırım...sadece karıştıma huyu var..her yeri her şeyi merak ediyo..çekmeceler bıraksam alt üst hergün..ama yinede etrafıma bakınca huysuz bi bebek değil..uyuyalım dediğimde benden önce odaya gidiyo ee eee diyo...bi de iştahı biraz açılsa...

Merhaba kızlar
Emelcim inşallah ablanın bebeği hayırlısı ile hayata tutunur cnm bazen bebeklerde olabilirmiş bizimle birlikte yorulurlarmış o yüzden de kalp atışı yavaşlamış olabilir . Üzmeyin hemen kendinizi.

Senin işine gelinv,ce cnm benim 2 bebekle zaten zorlanıyorsun Allah ım hayırlısını versin hamile değilsindir belki zor söküyordur sıkma canını.

Ben bizim kıza kızıyorum eline eh eh deyip yapma diye yavaşça vuıruyorum babasına da kızınca yaklaşıp kendi eline vuruyo kıyamıyoruz zilliye ama çocuk yaramazlığı işte oluyo yani dolapları boşaltmaya çöpü karıştırmaya düğmelere basmaya başladı. kayınvaldem sağolsun hep peşinde kadın yemek yapamıyo gözlemekten. Bende haftasonu peşinde oluyorum bi ara bi yere bırakıp ev temizleyeceğim asyayla temizlikte yapılmıyo çünkü. Neyse bizden böle. Allah bebeklerimizin eksikliklerini göstermesin . Bebek sevgisi yaşamayı tüm arkadaşlarıma ilk önce beyzama nasip etsin...

günaydın kızlar......
Dün geceden beri gözüme doğru düzgün uyku girmedi. Akşam eşim testi getirdi. Test yapmaya korktuğum için bir süre bekledim. sonra yaptım veee hamileyim İnanın sevinemedim bile..Allahım dedim bu anı ikizlerimden önce çok bekledim ama şimdi sırası değildi dedim. Oturdum ağladım. Hala da ağlıyorum. Ben ne yapacağım kızlar. İkizlerim daha çok küçük. Yeni nefes almaya başlamıştım.Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Henüz kan testi yaptırmadım.Yarın çocukların doktor kontrolü var ordan sonra gideceğiz inşallahh..Hakkımda hayırlısı olsun..Bütün gece nasıl olur nasıl bakarım diye düşündüm durdum.yakınımda kimse yok.Biliyorsunuz ikizlere bile 6 ay anneler ile zor baktık..Biraz daha büyük olsalardı çok iyi olacaktı..Hala çok küçükler..İsyan etmiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Bir yandan seviniyorum onca sıkıntıdan sonra kendiliğinden bir bebeğim dha oldu diyorum.ama nasıl bakarım diye de düşünmeden edemiyorum.Günaha da girmek istemiyorum. Çok kötüyüm kızlar inanın..
hepiniz kendinize iyi bakın ...

sağol tatlım aminnn

emelcim "her şer gördüğümüzde bir hayır her hayır gördüğümüzde bir şer vardır" diye bir söz var biliyosun Rabbim sana onu nasip eylemişse inan bana sana bunun kolaylığını mutlaka verecektir Allah kaldıramayacağı yükleri kullarına yüklemezmiş canım benim bakarsın senin ikizler uslu mu uslu olur yeni bebişin de uslu olur mutlu mesut bahtiyar yaşarsınız :)

Geçen bi programda izledim kadın diyor ki: "Allah bir kul yaratmak istediğinde çiftleri bir araya getirirmiş ve onları bu cana hayat vermeye vesile kılarmış" yani Allahımın ne güzel bir lütfu

şuan içinde bulunduğun durumu benim açımdan anlaması zordur diye düşünebilirsin belki ama inan senin yerinde olsaydım herşeyin kolay olacağına rabbimin de sana yardım edeceğine inanmak isterdim

hakkında hayırlısı canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…