İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelcım uzulme canım beyza ne kadar guzel soylemıs vardır bundada bı hayır allah kımseye kaldıramayacaı yuku yuklemez canım karar senın tabı hakkında hayırlısı neyse o olsun

Emelcim ikizlerin küçük üzülmeni anlıyorum ama şöyle düşün Allah verdiyse bi hayır vardır. Bir zamanlar ne kadar uğraştıydın zamanı değildi olmamıştı. Şimdi sana Allah bi tane daha veriyo. Hayırlısı Allah tan cnm belkide korktuğun gibi olmayacaktır. Doktor sonucunu yaz bize emi cnm.

herkese merhaba kızlar öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkürler...iyiyiz çok şükür bu aralar gelemiyorum ama inanın bahar yorgunluğundan galiba ..bilmem ben mi tembelim yoruldum mu bu aralar böyle bi garip hallerdiyim...

öncelim emelimden başlıyım..sen iyi en iyi anlayanlardan biri benimdir herhalde...daha gecen gün ben hamile kalsam naparım diye düşünüyordum...ve düşünürken bile o tempoyu biraz yaşar gibi oldum..ikizlerle yaşam çoook keyifli ama bi o kadar zorken hamilelik süreci ve bir bebek....korkutucu tabi..ama rabbimin verdiği güven ve gerçekten bana göre seçilmişlik ..üç yavruyu sana emanet edecek kadar özelsin diye düşünüyorum...ve bunu bana güç kuvvet verirdi işte...ve kocaman bi aile...tabi ki şu an soğuk duş etkisi yaşaman normal ..okurken bana da oldu ne yalan söyleyeyim..yalnız üzerinden zaman geçince alışacaksın ve rabbim sabrını gücünü vericek diye düşünüyorum...kız ikiz anası bide bonusun olcak he şimdi....maşallah..allah hayırlısı nasıl olucaksa onu yaşamak nasip etsin arkadaşım..diğer bebişiniz için aklımdan hep güzel şeyler geçti ..herşey güzel olucak diye hissettim...dualarım siznle arkadaşım

mervecim yeni işin hayırlı olsun..maşallah canımın içi..çocukta yaparsın ,kariyerde..ohhh sefan olsun..minnoşta tez vakitte alışır umarum.

asişim o ısırma huyu bizim oğlandada var...açıkta bi el kol bacak görmesin ısırıyor..ama uzun kollu uzun bacaklı giyinirsem aklına gelmiyor...yazın tişort giyemicemmi ne...

mervecim sehercim sizleri hep kıdemli daha deneyimli anne gördüm hep bi de esmacımı tabi..valla kocaman yaptınız bebekleri...maşallah..unuttuğum vardır mutlaka ama çok öptüm herkesi kızlar

bu arada doğum günümüz çok güzel geçti...gerçi oğlanı balkona çıkarıp üşüttüler ama iki günde toparlandık...her zaman böyle mutlu günler yaşayalım inşallah...herkese selammmm

rabbim senin canına bi can daha emanet ettiyse daha bundan ötesi yok bence...kızlar güzel söylemiş..sen özel bi annesin..ne kadar çok dua ettin rabbime sana bi melek versin diye...o 2 tane bireden gönderdi...başımla beraber dedin...şimdiki emaneti niye düşünüyorsun..rabbim verdiyse yükünü çekme gücünü de verir emin ol...kıyma onun emanetine..ne kadar şanslısın ki seni seçti yeniden...

Sinemcim bebişlerinin doğumgünü kutlu olsun cnm benim valla ısırıyoda bizim kız dövüyo da çakıyo bize tokadı biraz daha büyüsün döver bizi bu iyice :) şaka bi yana hep çocuklar böle sanırım. Düzelirler inşallah.

Emel doktora gidicekti bi haber verse bize merak ettim ne durumda diye

öncelikle emelimden başlıcam bende..

teyzemm 3 dedin dedin yaptın sonunda ben kesinlikle senin bunu yapabileceğini bu gücü kaldırabileceğini biliyorum sen şuan hormonların etkisiylede bir şok yaşıyorsun ama şöyle 10 sene sonrasını düşünsene 3tane meleğin kocaman olmuşlar hatta okadar bile gitme 2sene sonra bile çok rahatlamış olucan en fazla 1-2 yıl belki zorlanıcan.hem bişi diyim mi cidden ben nisada acemilikler çok yaptım eminim sende yaptın şimdi bu 3.melek okadar rahat ve kolay büyüycek inan bana.. aldırmayı lütfen düşünme teyzem meleğin sana tutunmuş hemde olmaz derken tutunmuşş bu fırsatı kaçırma sinemin şu cümlelerini okurken tüylerim ürperdi ..üç yavruyu sana emanet edecek kadar özelsin diye düşünüyorum gerçekten öyle senin gibi bir anne 3 güzel melek büyütcek ne güzellll.. hem ayrıca recep amca ne diyodu 3 çocuuuuuuuukkk :90::90:

beyzam rabbim sanada çifter çifter versin
dualarımızdasın cnmm sendee

sinemcim valla kariyerde yaparım çocukta bakalım nereye kadar sürecek merak ediyorum

selam kızlar.. Hepinize çokkkk ama çookkk teşekkür ederim. İnanın beni ağlattınız.. Çok güzel moral oldunuz bana..Satırları yazarken bir yandan da gözyaşlarımı siliyorum :) Hepinizin beni çok iyi anladığını biliyorum..Ama o kadar çaresizim ki.. Allahımın gücüne gidecek diye de korkuyorum..
Asiyecim doktora yarın gideceğim. Çocukların kontrolü var sabahtan ondan sonra kendim için gideceğiz. Bakalım ne çıkacak. Usg de felan çıkar mı acaba..Hoş çıksa ne ki :))) Testte kıpkırmızı ben burdayım diyor. Bir yandan dediğim gibi tüm sıkıntıların ardından kendiliğinden geldi. bir yandan da ikiz bebek bakımı hiç kolay değil inanın. hele yalnız bakmak..Şimdi aynı şeyleri tekrar yaşamak tam rahata kavuştum yaşlarına bastılar derken yeni bir bebek. beni çokkk ama çokkk korkutuyor.herşeyden önemlisi de ikizlerim daha çok küçük. zaten ilgim ikisine bölünüyor. şimdi yeni bebekle ilgi iyice azalacak... neyse içimde kopan fırtınaları anlatmak mümkün değil..Allahım hayırlısını versin hakkımda... Bakalım yarından sonra herşey biraz daha netleşir sanırım...

emelcim Allah ım gönlüne göre versin cnm senin neden bu şekilde düşündüğünü en iyi Allah biliyo cnm. O yüzden yardımcında Allah ım olacaktır. Üzülme cnm benim hayırlısını dile Allah tan

emelim bacım valla gece gece sırf seni merak ettim yoksa benimkiler uyumusken vinc bile kaldırmazdı beni....şimdi okudum yazdığını ..nasıl düsünürsen ne karar verirsen en doğrsu olucak eminim....
sen bizden etkilenme kuzum eşinle oturup mutlaka konusmussunuzdur...ikiniz kafa kafaya yavrularınızı geleceğinizi nasıl verimli olacağınızı kendi imkanlarınızı ayarlayıp en doğrusunu bulursunuz emin ol....
hayırlısı canım...

kendi adıma her kararında yanındayım bil arkadasım..iyi gecelerrrrr...

selam kızlar...
Sinemim ikizdaşım sağol arkadaşım.. Ama benim için uykusuz kalma hayatım :))) Hepinize çokkkk teşekkür ederim.. Beni düşünmeniz, güzel sözleriniz çokk ama çok sevindim.. Bakın hazır hamileyim şımarırım sonra
Sabahtan çocukların kontrolü vardı.. Maşallah gelişimleri felan gayet güzel. Naz hanım 10,500 gr 78 cm. Alp Bey çıtır 9,300 gr 76 cm... Biraz güneşe çıkar dedi doktor fazla beyazlarmış Ana beyaz baba beyaz bebelerde beyaz olacak tabiii
sonra kendim için gittik doktora kan verdim. Yalnız ben kendi doktoruma gitmedim şimdi 250 kağıt bayılmayalım dedik. özel bir polikliniğe gittik. henüz 4 haftalık olduğu için usg de gözükmez diye yapmadı.Ben geçmişi anlattım tüp bebek felan.... Kansonucunuza göre konuşalım dedi. Sonucumda yarın 16.30 da çıkacak. sonucu telde öğrenir 1 hafta sonra başka doktora giderim..Henüz hamilelik fikrine alışamadım. Alışırmıyım onu da bilmiyorum Eşim kararı bana bıraktı. Çok sağol her konuda böyle olsan keşke dedim Ben henüz ne karar vereceğimi bilemiyorum.. Bu arada karnım feci şekilde ağrıyor.. ilkinde bu kadar ağrımamıştı herhalde Eğer bu da ilki gibi zor geçecekse vayyy halime...Allah hakkımda hayırlısını versin.
Tekrar hepinize çokkkkkk teşekkür ederim...iyi ki yanımdasınız... iyi ki varsınız... keçke yakın olsak da bebekleri beraber büyütsek o zaman hiç düşünmeden doğururdum

emelcim bebeciklerin büyümüş maşallah onlara. Yakın olsak hepsini bi odaya kapatır gevezelik yapardık onlar nasılsa anlaşırdı bebekler nedense birbirini seviyorlar. Bizim kız bebek görünce çok mutlu oluyo. İnşallah senden de hayırlı bi haber alırız cnm ki her iki durumdada hayırlı aslında.
Eşler hep zor kararlarda bize bırakırlar.

emeeeeeeeelllllll inanamıyorum sadece son sayfayı okudum minik bi şokdan sonra yazıyorum sen değilmiydin üçüz isteyen al sana üçüz ayyyyyy valla biraz erken oldu ama rabbim kolaylık sağlar canı m yaa hakkında hayırlısı en doğru kararı senvereceksin ama ne kadar zor olduğunu sendaha iyi biliyorsun ne diyim heycandan abuk subuk oldu sen anla işde

teyzemmmm kız topiğe renk kattınn ay ne heyecan verici yarını sabırsızlıkla bekliorm ay güldürdün beni kIZ herşeyde bana bıraksa demişin ya coşkun için:)))

kuzucuklarna maşallah kız epey iyiler benimki 15 aylık 11 kg 78 cmdi bakalım su çiçeği aşısı olucaz ozaman kaç çıkıcak ben benmkine tombiş diodumm seninki tombiş çıktı:86:

çok yazanıormn tuşlara basıo benmki

emoşummmmmmmm, canım şoktayım bende, sen de benim gibi hazırlıksız mı yakalandın :)) ela tek bebek olduğundan mıdır bilmem 2.ye hazırlıksız da yakalansam çok sevinmiştim ben. her ne karar verirsen ver zorlanacaksın. inş doğru kararı alıp pişman olmazsın hiçbir zaman. kararına sayğı duyarım ama inş bu nimeti aldırmayı düşünmezsin kuşum.. eski günleri düşünsene ne agladık ne zor zamanalr geçirdik olmuyr diye.. hakkında hayırlısı bitanem. inş güzel sonuçlar yaşarsın. bebişlerine de maşallah b u arada.şaka maka zor da olsa büyüdüler baksan :))

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var!! yaklaşık 1 aydır gece 11-12 arası elayı uyutuyoruz ama 20dk sonra aglayarak uyanıyor ve susturmak imkansız oluyor. ne ayakta sallatıyor ne de başka bi müdahale etmemize izin veriyor.normal şartlarda şikayetlenmem ama hem hamileliğim ilerledi hem de haftaya haftasonu sınavımvar, gündüz çalışamıyorum gece de babası bakıp uyuttuğu halde çalışamıyorum uyanıp ağladığı için.ne sorunu var anlamadım, diş olsa bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum sabah 10da kalkıyoruz hani çok geç de değilki, gece uyumaması için bi sebebi yok yani,öyle bagırıp döven bi anne baba da değili rüyasında gündüz yaşadıklarını görüp korkuyo desem.. aranızda böyle bi sorun yaşayan varsa yardım edin kızlar. sağlıcakla kalın öpüyorum çook

gunaydınlar
pınarcım ara ara bızdede oyle donemler oldu kendılığınden gectı bı yerı ağrımıyosa dıste değilse korkma canım bız doktoruna sorduğumuzda ruya göruyodur dedi dediklerimden emınsen diş yada ağrı olmadına korkulcak bısı yok canım kendılığınden gecıyo

selam kızlar...
Öncelikle kan sonucumu aldım ve 882,2 yani hamileliğim tescillendi..Ne düşüneceğimi hala bilemiyorum kızlar.. Naz dünden beri rahatsız..Yediğini çıkartıyor hafif ateşi var. Kucaktan inmeyim diyor. Alp onu kıskanıyor o da ağlayıp duruyor. Yeni uyuttum ve size haber vereyim dedim.O kadar yorgun ve bitkinimki ne düşüneceğimi bilemiyorum..Her iş bana bakıyor.
Esmacımmm valla canım ben ilk başta üçüz olsun demiştim Ayrı ayrı dememiştim. Hoş bunlarda üçüz gibi büyüyecek.. Bakalım kısmet henüz kararımı veremedim...
Pınarcım canım bende senın gibi hazırlıksız yakalandım maalesef..Senınde dediğin gibi benım ikizlerim olduğu için bu kadar tepki verdim belkide...inan o kadar karışığım ki..zaten çocuklardan nefes alamaz hale gelmiştim. bir de üstüne hamilelik olunca ağlamadığım saat yok inanın. Ne yapacağım nasıl bakacağım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.İkizler benı çok yoruyor.Arkamı dönmeye gelmiyor. birine baksam diğeri başka birşey deviriyor.Sabah çıldırtacaklardı beni. Kendimi tutamadım bağırdım..onlar bir yandan ağlıyor ben bir yandan ağlıyorum :) Bu hengamede bir de üçüncü nasıl olacak bilmiyorum..Mutlaka yanıma birisi lazım ama kim gelecek.Tekrar göçebe hayatı yaşamak istemiyorum. Kaynanamlarla birleşmek hiç istemiyorum..
neyse bende durumlar böyle çamaşır katlayacağım, ocakta yemeğim var ben kaçar... Allahım hakkımda hayırlısını versin...
Hepinize teşekkür ederim.. Dualarınızı eksik etmeyin

canım hamileliğin kesinleşmiş Allah ta hayırlı olmasını dilerim. Allah ım hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Mutlaka bi çıkar yolu karşına çıkacaktır. Üzülme cnm kendini topla ve karar ver . Ağlamak çözüm değil biliyorsun daha çok kendine eziyet etmiş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…