selam kızlar...
Sinemim ikizdaşım sağol arkadaşım.. Ama benim için uykusuz kalma hayatım :))) Hepinize çokkkk teşekkür ederim.. Beni düşünmeniz, güzel sözleriniz çokk ama çok sevindim.. Bakın hazır hamileyim şımarırım sonra
Sabahtan çocukların kontrolü vardı.. Maşallah gelişimleri felan gayet güzel. Naz hanım 10,500 gr 78 cm. Alp Bey çıtır
9,300 gr 76 cm... Biraz güneşe çıkar dedi doktor fazla beyazlarmış
Ana beyaz baba beyaz bebelerde beyaz olacak tabiii
sonra kendim için gittik doktora kan verdim. Yalnız ben kendi doktoruma gitmedim şimdi 250 kağıt bayılmayalım dedik. özel bir polikliniğe gittik. henüz 4 haftalık olduğu için usg de gözükmez diye yapmadı.Ben geçmişi anlattım
tüp bebek felan.... Kansonucunuza göre konuşalım dedi. Sonucumda yarın 16.30 da çıkacak. sonucu telde öğrenir 1 hafta sonra başka doktora giderim..Henüz hamilelik fikrine alışamadım. Alışırmıyım onu da bilmiyorum
Eşim kararı bana bıraktı. Çok sağol her konuda böyle olsan keşke dedim
Ben henüz ne karar vereceğimi bilemiyorum.. Bu arada karnım feci şekilde ağrıyor.. ilkinde bu kadar ağrımamıştı herhalde
Eğer bu da ilki gibi zor geçecekse vayyy halime...Allah hakkımda hayırlısını versin.
Tekrar hepinize çokkkkkk teşekkür ederim...iyi ki yanımdasınız... iyi ki varsınız... keçke yakın olsak da bebekleri beraber büyütsek
o zaman hiç düşünmeden doğururdum