Sağol Asiyeciğim. İnşallahhh Allahım en doğru kararı vermeme yardımcı olur..Beni pişman olacağım bir yola sürüklemez..emelcim buradaki herkes her ne kadar bu cana kıyma desede kararı sen vereceksin...zorluklarını sen yaşadın ve yaşayacaksın..daha 1 yaşında 2 bebek ve hamilelik..şunu bil ne karar verirsen ver kendi adıma arkandayım...kınamaya söz söylemeye hakkım yok..sadece önlem almadınızz diye kızabilirim belki ama ne haddime o da dimi...neyse bütün arkadaşalr bence ben gibi düşünüyordur..hiçkimseden hiç bir söylenenden etkilenme..otur sakince düşün ve kararını ver..hayırlı olsun inşallah vereceğin karar...
Canım beni anladığınızı çok iyi biliyorum..Eğer beni kınayacağınızı bir an olsun düşünseydim buraya hamile olduğumu yazmazdım. Ama korunma konusunda haklısın :) Gerçi ben defalarca söyledim. Eşim aldırış etmedi. Bende doğum kontrol hapına başlayamadım. Çünkü aynı zamanda troid için hap içiyordum. ikiside hormon hapı olduğu için kullanmadım..Gerçi artık olan oldu bundan sonrasına bakmak gerekiyor.Bir kaç gün düşüneceğim. Hamile olduğum fikrine alışırsam daha kolay karar veririm sanırım.yanımda olduğunuz için çokkk teşekkür ederim..
Canım tabiki de Alp ve Naz dan hiçbir farkı olmayacak. Allahım bana dünya güzeli iki yavru nasip etti.Zaten benım ilk düşündüğüm onlar..Daha çok küçükler ve yeterince ilgilenemiyorum. İlgim ikiye bölünüyor. En basiti gece Naz a babası bakıyor. Sabah bir görseniz Naz'ı uyanır uyanmaz beni görürse tekrar dönüp kıçını başınıda yanağıma koyup tekrar uyuyor. Yeni bir bebek ilgimi daha da azaltacak mecburen..Ben bunlarıda düşünüyorum.Tabiiki karnımdaki de benım yavrum canım parçam.. Ama ne bileyim işte karar vermek zor..emelciğim hamileliğin kesinleşmiş canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım ama rabbim verir kolaylığını sakın aldırma derim bence onun alp ve nazdan hiçbir farkı yok onları nasıl istrdiğini düşün nasıl üzüldüğünü adet olunca yine en doğru kararı sen vereceksin ama sonradan pişman olacağın birşey yapma
UOTE=asiş;18355989]canım hamileliğin kesinleşmiş Allah ta hayırlı olmasını dilerim. Allah ım hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Mutlaka bi çıkar yolu karşına çıkacaktır. Üzülme cnm kendini topla ve karar ver . Ağlamak çözüm değil biliyorsun daha çok kendine eziyet etmiş oluyorsun.
selaaaaaam kızlar:)
nasılsınız görüşmeyeli? herkes hamile kaldı dogurdu, ikinciler yollara dökülmüş:)
asiş, cencer merve,zeytin, myhope ayse, seher, emel, zuzu, beyza, feyza,aylin, şebo, raziş, pınar..ve daha unuttugum diger arkadaslarım, nasılsınız?
emelle msnde konustuk, inşallah hakkında en hayırlı kararı verir. zaman zaman seherle de konustuk ama digerlerinizden pek bi ayrı kaldım. mervem de ayse beni engelledi heralde msnde demiş, engeller miyim aşkolsun cnaım, çevrimdısıyım ben hep:)
biz bebegimle 23+ 5teyiz, kızımız geliyor allah kısmet ederse. zeytinim ve esra dogurmus maşallah. inşallah en kısa zamanda beyza ve aylin de muratlarına kavusurlar. hamiş olanlara sağlıklı dogumlar, bekleyenlere de tez vakitte müjdelerini vermelerini diliyorum...
bizden bu kadar, görüşürüz ara ara ugrarım kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?