İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsüm cüm senin 2 gününmü kaldı regliye yoksa takvimi bilerek ileri tarihemi attın :))) Test yap desem kızarmısın :)))

gülsüm cüm senin 2 gününmü kaldı regliye yoksa takvimi bilerek ileri tarihemi attın :))) Test yap desem kızarmısın :)))

aşkolsun ileri alırmıyım.valla almadım.takvim 2 gün sonra test yap diyo sanırım.ama ben bilmiyorum ya kızmam gaza ihtiyacım var.kaydirigubbakcemile3

Demek ki 2 gün kaldı :))) ıleri mi aldın diye onur sormadım aslında..31 gün diyor ya takvim sen 31 gündemi oluyorsun regli :))) karışık anlattım sanırım.. Ama neyse sana gaz vermeyeceğim..Sen sık dişini şurda kaç gün kalmışki zaten :)))) farklı birşeyler hissediyormusun peki :)))

eeee o zaman ne bekliyorsun gülüm... Hadi git test yap... yap yap yap test yap :)))) valla ben olsam dün yapardım hatta regliniın gelmesine 2 gün kala bile yaparım :)))

eeee o zaman ne bekliyorsun gülüm... Hadi git test yap... yap yap yap test yap :)))) valla ben olsam dün yapardım hatta regliniın gelmesine 2 gün kala bile yaparım :)))

bilmiyorum korkuyorum gerçi korkunun regliye faydası yok ama.

niye korkuyorsun güzelim..Korku yada sevinç sonucu değiştirmeyecek.. Eğer Allah kısmet ettiyse bebeğin seninle... Kara karar düşünmektense yap kurtul derim ben :))))

niye korkuyorsun güzelim..Korku yada sevinç sonucu değiştirmeyecek.. Eğer Allah kısmet ettiyse bebeğin seninle... Kara karar düşünmektense yap kurtul derim ben :))))

orasıda öle akşam eve giderken test alıcam zaten yarında tatil hem benim hem koçişin belki koçişte gaz verirse yaparım.kaydirigubbakcemile5

Ayşecim geçmiş olsun cnm evet badegül tek tüple hamile kaldı ve dış gebelik geçirdi ölümden döndü kız düşün doktorlar yanlış teşhis koymuşlardı ona sonra tüpünü aldılar ama şimdi hamile veren Allah böle de vrir dene olursa olur olmazsa nasılsa doktor araştırırsın iyi bi doktora gidersin bence ama gene sen bilirsin...
Gülsümcüm inşallah hamilesindir sırada sen bide beyza var sanırım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız bebek haberi alırız.

Saatlere göre insan vücudunun durumunu ve gereksinimlerini sıralayan Alman uzmanlar, çocuk yapmak için en uygun saatin 06.00 olduğunu açıkladılar.

Uzmanlar, üreme hormonlarının bu saatte daha etkin olarak hareket ettiğini söylüyorlar.
06.00: Kalp atışlarını hızlandıran hormanlar yayılır. Kadın ve erkeklerde üretkenlik bu saatte doruk noktasındadır.
bana değil alaman uzmanlara sor canımmmm:jeyyar::jeyyar:
bide akşam demişsinn ya onu ikindi gibi hergün aynı saatte yapman gerekmiyormuuCADIARZUaklımda öyle kalmışşneyse canımm hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhhh:1hug:

ayşem geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah alışverişe gittin sanırım oh oh yap bizim yerimize de bol bol :)))
gülsümüm hadi yap test de bizi çatlatma yarın sabah idrarınla yap ve bize haber ver

sağol Ayşecim neyse bizim Almanya ile saat farkımız var :))) 6 da uyanamazsam 7 de yaparım :))) Ben hergün sabah 11 de yapacağım testi. Bugün yaptım bir tane henüz yumurtlamamışım :)))

ayşecim sen inanıyor musun kız bu amerikalı bilim adamlarına sen denedin mi o saatte herifleri nasıl kaldırcaz uyumak isterler o saatte ya

kız alman yazcağıma amerikalı yazmışım :)))))))))))
emel haklı aramızda bir saat fark var bizde 7 olur :))))))))

slm kızlar nasılsınız ben anca okudum sayfayı ayşecim hayırlısı olsun iyice araştır ondan sonra ol ameliyat canım gülsüm yap gitsin testi ben testi yaptıktan 6 saat sonra oldum tseti bekliyo sanki umarım sen çift çizgiyi görürsün canım
mervişim nasılsın asişim emelim razişim öpüldünüz aylin nerlerde semrada yok

gülsümmmmmmmm ben de bu emell hatununa uydum cumartesi yaptım silik çıktı iştee.. bidaha pazartesi tekrarladım yap sen emele uy bana kalsa yapma derim ama:))

heee bide hepinizin aklında olsunnn bekleyin testi hemen atmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…