İnatla bir gün ANNE olacağım !

ooooooooo kız süper haber bu allahın işine bak yalnız ben bunu birçok kişiden duydum cidden mesela bak alt üst oturan biri vardı kaynanasından uzak biyere taşındı ve taşındığı ay hamile kaldı

anammm bizde kaygana olcaz kız

canım olcaz da bu kadar fütursuz olmayız heralde, emremde morfoloji problemi cıktıktan sonra cenelerini kapattı dangalaklar ama çok şükür ne eşimin ne benim aklımdan hiçbir zaman problem onda ya da bende diye bir taraf geçmedi, allah da bizi ödüllendirdi çok şükür.

ay bi tecrübeli anneler toplansanız size sorcam bir sürü şey var aslında:) mesela bebege kac takım hastane cıkısı aldınız, doguma gebelik mi pijama mı lazım? ben iki gecelik bir pijama alıcam ama hepsi de lohusa serisi mi olsun? yavastan alısverisine basladık ya pek bir heyecan sardı beni:)

bu gun halledemem mervecım kuaforum bursada benım seloşun doğum gunune değiştirmiş olurum kısmetse
Aman ayse bosver onları ne takarsın kafana bızde olucaz ama b kadar olmayız herhalde olduya canım sonunda allah kucağınada almayı nasıp etsın darısı aylınle beyzanın basna

Kızlar cosmussunuz ne güzel tel den yazıyorum kuzey ayağımda uyuyunca pc den yazarım

valla ayse bı gecelık bı pıjama takımı yettıydı bana sezeryan olmustum amelıyattan cıkınca gecelık gıydırdıler ertesı gunde pıjama takımı kullandım hastane cıkısı ıkı takım yeter bırını hemen gıydırıyolar zaten sen bol bol zıbın al bıde bel ve sırtı ıcın bı sungervar bebeğe bağlanıyo ondan al kucağına falan alan olur zarar vermezler bebeğe

amiiin inşallah sehercim, selenin dogumgünü yapacak mısınız?
ben normal istiyorum sehercim hersey yolunda giderse yaaaa, zıbın dediğin cıtcıtlı bady mi? kimisi onlara body diyo kimisi zıbın:)
ben 10 lu hastane cıkısı aldım, bir de alt üst gömlek seklinde zıbın aldım, doguma girerken hemsirelere onu vereyim diyorum, penye battaniyeyle. getirdiklerinde de setini giydiririz diyorum, nasıl fikir?

ayh cok heyecanlıymıs kızlar yaaa, rabbim isteyen herkese yasatsın, çok güzel bir duyguymus gercekten..

geldim dünürüm..şimdi uyudu sıpa..sabah 6.5 ta kalktı 9.5 tan 10 kadr yarım saat uyudu şimdi de anca..bakalım hiç bu kadar erken kalkmazdı nedense sabah körü uyandı tospa..
dünür karamel haa...kısa bi de..ben hiç cesaret edemem kısa saça..hadi bakalım güzelleşelim yaza..
adaşşş..işten ses seda yok..valla olsun mu olmasınmı karar veremedim..oğlumla çok mutluyuz biz böyle yaa...
asiyecim bfit uzaksa tabi başka alternatif bak..bende 4 aylık yazılmıştım son ayın içine girdim bile..spor çok güzel bi olay alışınca hep gitmek istiyorsun..hadi rast gele bakalım...
esmacım batu da pek haylazmış ama çocukların en sevdiği oyundur saklanmak..ablamın batu da bi kere öyle saklanıp yüreğimizi ağzımıza getirmişti..
emeelll..ne yaptın kuzum haber ver bize...seninle yüreğimiz unutma..her yönden anlamaya çalışıyor burdaki herkes seni..
ayşee hayatım seherin dediği gibi çok alamaya gerek yok..gecelik yada pijama ne alacaksan yakadan memenin çıkmasına olanak verecek bi şekilde olsun..zorlanmazsın emzirirken..ama pijamayı tercih et derim gerçi normal doğum olursa...sezeryanda belki dikişe gelir bel kısmı rahat edemezsin..ve bence de normal yoldan gelmesini bekle bebeğinin...tabi rabbim ne yazdı bilemeyiz ama en sonuna kadar bekle...çok çabuk toparlanıyosun..3.gün hiç bişeyin kalmıyor..sonra bebeğinle kucak kucağa güzel günleeer...inşallah sağlıkla gelsin BİLGE DENİZ...

Son düzenleme:
ay anacığımın kulakları çınlasın bisürü gecelik almıştı lohusa geceliği süsülü dantelli hiçbirini giymedim pijama ile daha rahat ettim ben ayşecim ama gene emzirmeye uygun olanlardan almıştık.hastaneyede 2 tane hastane çıkışı almıştım birini ama ikisinide kullanamadım en rahatıa alttan çıtçıtlı olan badiler tulumlar alt değiştirmek için çok kolay

sen hele bi doğurr bak kucağına al ay ozaman dahada müthiş bide birinci yaşında ben çooook duygulandım ayşee cidden rabbim herkese nasip etsinnn görümcemede inşallaahhhhhh

adaşım eminim sende başlarsan çalışmaya benim gibi olursun alışınca çok zor oluyor hakkında hayırlısı inş neyse o olsun. ben hala gel gitler yaşıyorum mesela bugün kayganamda sıra nası yedirdi nası uyuttu zorladı mı zorlamadı mı sadece onda değil annemde de aynı şeyleri düşünüorm ama daha az takıyorum o olunca

inşallah mervecim, inşallah
sen hatırladıgım kadarıyla yüzmeye falan gidiyordun ya kolay olmustur dogumun, ben pek harekete meyilli deilim yaaa, totoyu pek kaldırmak gelmiyor içimden:90: allah kısmet ederse normal istiyorum, normal dogumda da gecelikle gidersem doguma, dönüşte yeni bi gecelik giyecem, bi gece de yatarsam ertesi günde pijamaya gecerim sanırım, ayyhh kafam duman:18:

evet canım doğru hatırlıyosun :)doğumdan birgün öncesi yüzüyordum yazlıkta salına salına...ve her gün yarım saat de olsa yürüyüş yaptım...o kadar kolay doğurdumki...inşallah senin de öyle kolay olur ama benim gibi erken olmaz doğumun..

boşver düşünme adaş..ben annesiyken kuzeye istemediği hiçbişeyi yediremiyorum...çocuk istediği kadarı alıyo..eminim senden daha çok çaba sarfediyorlardır..
son olarak da duana aminn diyorum en yürekten...her isteyen anne olsun inşallah..

valla kız ben doğuma giderken yanıma makyaj çantası oje bi dünya şey almıştım doğumdan sonra hiçbirini görmedi gözüm

ben apar topar gittiğim için çoğu şeyi eşim sonrdan getirdi..sağolsun makyaj çantamı falan da getirmişti ama yapan kim...çok kötüydüm yaa..bebeğim ışığın altında ben kendime nasıl bakayım..inşallah 2.olursa belki içimde kalan şeyleri yapabilirm...

adaş bak oje dedin gittim oje sürdüm 2 dk da..çoktan sürmüyordum...iyi oldu ellerim şenlendi...

adaşım aynen ben çıktım saatler sonra nisa geldi yanıma nabzı hızlı attığı için nefes almasında sorun olunca hava vermişlerdi kuzuma

Ne kadar çok yazmışın yahu oku oku bitmedi sevindim valla
Bende 1 gecelik bi pijama takımı ile gittim hastaneye. Valla kendime bakacak halimyoktu doğum sonrasında bırak makyajı:)Ama abimin hanımı normal doğum yaptı gece sabah makyajını yaptıydı. Bana nasip olmadı :)

Valla merve bende spora gidim diyorum ama bi yandan kızım beni az görücek diye suçluluk duyuyorum ama ne yapim mecburum zayıflamaya sağlığım bozulacak bide evde zamanım olmuyo. Üzülüyorum ya zaten çocuk çalıştığım için az görüyo beni şimdi 1-2 saat daha az görcek.

adaşım aynen ben çıktım saatler sonra nisa geldi yanıma nabzı hızlı attığı için nefes almasında sorun olunca hava vermişlerdi kuzuma

neyseki geçti gitti şükür bi kusur bırakmadan kuzularımızda...

hayatım önce sen iyi olacaksın ki kuzuna daha pozitif olasın...ruhen ve bedenen ne kadar iyiysek çocuklarımıza da o kadar güzel bi hayat sunarız unutma..iç huzuru olamayan mutsuz bi anneyle daha fazla 2 saat mi..yoksa mutlu sağlıklı ruhu huzurlu bi anneyle eksik 2 saat mi...sen karar ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…