ooooooooo kız süper haber bu allahın işine bak yalnız ben bunu birçok kişiden duydum cidden mesela bak alt üst oturan biri vardı kaynanasından uzak biyere taşındı ve taşındığı ay hamile kaldı
anammm bizde kaygana olcaz kız
amiiin inşallah sehercim, selenin dogumgünü yapacak mısınız?bu gun halledemem mervecım kuaforum bursada benım seloşun doğum gunune değiştirmiş olurum kısmetse
Aman ayse bosver onları ne takarsın kafana bızde olucaz ama b kadar olmayız herhalde olduya canım sonunda allah kucağınada almayı nasıp etsın darısı aylınle beyzanın basna
ben normal istiyorum sehercim hersey yolunda giderse yaaaa, zıbın dediğin cıtcıtlı bady mi? kimisi onlara body diyo kimisi zıbın:)valla ayse bı gecelık bı pıjama takımı yettıydı bana sezeryan olmustum amelıyattan cıkınca gecelık gıydırdıler ertesı gunde pıjama takımı kullandım hastane cıkısı ıkı takım yeter bırını hemen gıydırıyolar zaten sen bol bol zıbın al bıde bel ve sırtı ıcın bı sungervar bebeğe bağlanıyo ondan al kucağına falan alan olur zarar vermezler bebeğe
inşallah mervecim, inşallahayşee hayatım seherin dediği gibi çok alamaya gerek yok..gecelik yada pijama ne alacaksan yakadan memenin çıkmasına olanak verecek bi şekilde olsun..zorlanmazsın emzirirken..ama pijamayı tercih et derim gerçi normal doğum olursa...sezeryanda belki dikişe gelir bel kısmı rahat edemezsin..ve bence de normal yoldan gelmesini bekle bebeğinin...tabi rabbim ne yazdı bilemeyiz ama en sonuna kadar bekle...çok çabuk toparlanıyosun..3.gün hiç bişeyin kalmıyor..sonra bebeğinle kucak kucağa güzel günleeer...inşallah sağlıkla gelsin BİLGE DENİZ...
adaşım aynen ben çıktım saatler sonra nisa geldi yanıma nabzı hızlı attığı için nefes almasında sorun olunca hava vermişlerdi kuzuma
Valla merve bende spora gidim diyorum ama bi yandan kızım beni az görücek diye suçluluk duyuyorum ama ne yapim mecburum zayıflamaya sağlığım bozulacak bide evde zamanım olmuyo. Üzülüyorum ya zaten çocuk çalıştığım için az görüyo beni şimdi 1-2 saat daha az görcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?