Emelcim hakkında hayırlısı olsun cnm üzme kendini nasip neyse o olur.
Ayşecim hoşgeldin hamişliğini tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla kollarına almanı dilerim Allah tan. Çok sevindim adına. Bebeğine isim düşündün mü şekerim. Kız anaları arasına katılıyosun .
Mervecim valla bende diyet yapim diyorum ama hala başlayamadım yahu 15 kg falan vermem lazım. Nereden başlayacağım bilemiyorum. Eşim spor salonuna soracak bakalım akşam ona göre bari spora gidim diyorum.
hakkınızda en hayırlı karar neyse öyle olsun emelcim..bende son iki gündür yaşadığım stresten dolayı seni çok iyi anlıyorum..ama neyseki bugün kımızı kartı gördüm şükürler olsun...annelerin haberi varmı hamileliğinden..bi de ablanın bebeği nasıl onu hiç yazmadın...
esmacım sen nasılsın..batu alıştımı aşklarından ayrı yaşamaya..
adaşş senin iş nasıl gidiyo hayatım...bi düzen oturtabildinizmi..
diğer bebeler ve anneleri de iyidir umarım..benim çok ağrım var bugün dünde çok agresiftim kuzuma bağıdım yemiyo diye ağladı uyudu bebeğim..bugün barıştık..ama yine de yemiyoo(( bakalım akşamdan ümitliyim yer belki...neyse ben aynı tas aynı hamam...spor devam..lahana kürü yapıyorum..bi de yemekten kesebilsem süper olacak..ama bu ay rejim yapıcam karar verdim yaza biraz fit gireyim demi...
herkeslere selamlar olsun kuzey ve benden...
emelimmm bize sorcak olursan tabiki doğur deriz ama neler yaşayacaksın yada yaşıyorsun ona bişey diyemeyiz ama sana şunu diyim bak bana bir tane nisa var dimi diyosundur ki kolay bi bebek iki bebeğin yanında gerçekten öyle değil biride zor ikiside belki iki ile üç aynı değerde zor olucak yani cidden biride büyüyo ikiside üçüde büyüycek ileride inanılmaz rahat ediceksin bak diosun 1 yaşındalar şimdi rahatlamaya başlamıştım seneye iki yaşında olucaklar ozaman hayli hayli rahat ediceksin ayrıca cidden allah kaldıramayacağın yük yüklemez bundada var bir hikmet.. bişeylerden fedakarlık edeceksin belki evin doğru düzgün toplu olmıcak yada atıyorum yemek 3 çeşit yerine bi çeşit yapabilcen ama sıkıntın minik kuzun 1yaşına gelinceye kadar olcak ayrıca hepsi bir olunca güzle güzel oynarlar sana yapışmazlar allah yeterki sağlık versin. ama teyzecim hepsini geçtim yorgunluğu zorluğu vs hepsi bi yana senin ruh sağlığın herşeyden önemli bunu sakın unutma ben nisayı okadar çok istememe rağmen doğumdan sonra hayatımdaki bu değişikliğe ayak uydurmam zor oldu oyüzden mutlu ol kuzum şimdi ağlaman çok normal kafanı rahatlat sakin sakin düşün .. veee unutma HER KARARINDA SAYGI DUYARAK YANINDA,ARKANDA HERBİYERİNDE OLURUM
pınarım kız sana maşallah diyorum aferim kız arka arkaya doğurmakla iyi yapıorsun yumurtlamaya başlasaydım belki düşünebilrdim ne sütüm varmış ki epey korudu hala regl olmadım
ela büyük ihtimalle rüya görüyordur pınarcm inş en kısa zamanda düzelir düzene girer azra ismide çok güzel bence tek başına bile yeter
rahelimm canım sevinsem mi üzülsem mi inan bilemedimm bir yanım çokk sevindii bir yanımda amaa dedii en basiti benimki birkaç gündür huysuz bir bakıyorsun mutlu gülücükler atıyor bir bakıyorsum ağlıyor ama nasıl ne istediğinide anlamıyorum kendini yere atıyor başını vuruyor bugün baktım bas bas bağırıyorum bir an kendimden nefret ettim ayşe çocuk için yapmadığı kalmayan sen değil misin dedim ama olmuyor işte sonuçta anne de olsak biz de insanız bir yerde herşey iflas ediyor annelerimiz bizi nasıl büyütmüş onca iş güç arasında nasıl başa çıkmış anlamıyorum bizde mi var bişey yoksa zamane bebişlerindemi neyse uzun oldu sende benimkinden iki tane var Allah bağışlasın yardım da yok diyorsun çokk zor tahmin edebiliyorum ama sen güçlü kadınsın Allahında izniyle bunun da üstesinden gelirsin sonra mervemin demesi olmaz sa bir bakmışsın yanında üç birbirinden özel melek kocaman olmuşlar annemm diye boynuna sarılıyorlarr annelik zorr hele sizin için (ikiz annesiii)daha da zor ama kolay olsa cennet bizim ayaklarımızın altında olurmuydu hiççç yine de kendin için yuvan için en doğru kararı sen vereceksin arkadaşlarında belirttiği gibi bize seni desteklemek düşer kararın her ne olursa olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canımmm
pınarımm kızına azramın adını mı koyacann çokk güzell bende çok beğenerek koymuştum kızıma meryem anamızın lakabı aynı zamanda adıyla yaşasın hayırlı mutlu uzunn bir ömrü olsun(tabi önce hayırlısıyla doğsun)inşallahhh
kızlar arada giriyorum ama bizimki rahat vermiyor yazamıyorum pek bizde gece 1 2 anca uyuyup öğlen 11 12 gibi kalkıyoruz hee gece bana uyku yok ama bizimki sürekli cucuuuu istiyo sonuçç bugün dişçiye gittik üst dişleri ciddi şekilde çürümüş biberon çürüğü dedi ama bizde biberonda emzik de yok anne sütü de malesef çürütüyormuş dişleri gece emincee yapılacak bişi de yok şimdilik florür tablet verdi sadece ilerlemesini durdursak yeter yoksa iltihap olur ağrı yapar dediiiineyse bizden bu kadarrr benimki abisini bırakıp(yeğenim geldi yoksa nerdee)bana sarmaya başladııı hepinize iyi geceler inatçı annelerim ve anne adaylarımmm öpüldünüz mucuksssssss
selam kızlar,
Ayşecim,Mervelerim,Pınarım,Esmam,Sinemim, Beyzam,Seherim,Asyam ve şu anda unuttuğum kim varsa hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.. Beni benden iyi anladığınız biliyorum..
Dünde söylediğim gibi birkaç gün hamilelik fikrine alışıp düşünmem gerek demiştim. Dün akşam eşim ile de konuştuk. Her yönden düşündük ne yaparız nasıl olur diye..Yalnız bakamayacağıma karar verdikEğer kayınvalideler kabul ederse onları bize yakın taşımaya karar verdik. Bir kaç ay sonra kayınpeder emekli olacak. Bir karı koca birde 25 yaşında kaynım var sadece.. henüz konuşmadık onlara böyle bir teklif sunacağız 1-2 yıl bize yakın oturun diyeceğiz. Birleşmem imkansız onu aklımdan bile geçirmem Böyel birşey düşündük bakalım. ama tabi hala ben kesin bir karar vermiş değilim. Bunun üzerine Naz hastaydı biliyorsunuz bütün gece uyumadık. onunla uğraşırken bir de gece 2,30 da lavaboya gittiğimde pembemsi kanamam oldu kızlar Nasıl üzüldüm nasıl içim acıdı bilemezsiniz. Allahımın gücüne gitti diye ağlamaya başladım. Naz bir yandan ağlar ateşli, ben diğer yandan..Tamam henüz karar vermedim ama böyle de olsun istemiyorum..Neyse ki şimdi herhangi bir ters durum yok. Şimdi diyeceksiniz ki neden doktora gitmedin.. Çocukları bırakacağım bir yer yok. Naz hala hasta ve ateşli. Aksilik eşimde bugün nöbetçi.eğer tekrar bir kanama olursa gideceğim.her halukarda pazartesi gitmem gerek..
Benden haberler bu kadar... hepinizi öpüyorum...
selaaaaaam kızlar:)
nasılsınız görüşmeyeli? herkes hamile kaldı dogurdu, ikinciler yollara dökülmüş:)
asiş, cencer merve,zeytin, myhope ayse, seher, emel, zuzu, beyza, feyza,aylin, şebo, raziş, pınar..ve daha unuttugum diger arkadaslarım, nasılsınız?
emelle msnde konustuk, inşallah hakkında en hayırlı kararı verir. zaman zaman seherle de konustuk ama digerlerinizden pek bi ayrı kaldım. mervem de ayse beni engelledi heralde msnde demiş, engeller miyim aşkolsun cnaım, çevrimdısıyım ben hep:)
biz bebegimle 23+ 5teyiz, kızımız geliyor allah kısmet ederse. zeytinim ve esra dogurmus maşallah. inşallah en kısa zamanda beyza ve aylin de muratlarına kavusurlar. hamiş olanlara sağlıklı dogumlar, bekleyenlere de tez vakitte müjdelerini vermelerini diliyorum...
bizden bu kadar, görüşürüz ara ara ugrarım kızlar:)
hakkınızda en hayırlı karar neyse öyle olsun emelcim..bende son iki gündür yaşadığım stresten dolayı seni çok iyi anlıyorum..ama neyseki bugün kımızı kartı gördüm şükürler olsun...annelerin haberi varmı hamileliğinden..bi de ablanın bebeği nasıl onu hiç yazmadın...
esmacım sen nasılsın..batu alıştımı aşklarından ayrı yaşamaya..
adaşş senin iş nasıl gidiyo hayatım...bi düzen oturtabildinizmi..
diğer bebeler ve anneleri de iyidir umarım..benim çok ağrım var bugün dünde çok agresiftim kuzuma bağıdım yemiyo diye ağladı uyudu bebeğim..bugün barıştık..ama yine de yemiyoo(( bakalım akşamdan ümitliyim yer belki...neyse ben aynı tas aynı hamam...spor devam..lahana kürü yapıyorum..bi de yemekten kesebilsem süper olacak..ama bu ay rejim yapıcam karar verdim yaza biraz fit gireyim demi...
herkeslere selamlar olsun kuzey ve benden...
saol mervecim güzel dileklerin için, hoşbuldum:)hoşgeldin ayşee....umarım güzel kızını sağ salim kollarına alıp koklayıp öpersin...senin adına çook sevindim gebeliğini okuduğumda...sana yazmak istedim ama olmadı nedense...iyiki geldin...seni özlemiştik...
saol asişim, hoşbuldum, kızımız bilge deniz olacak teyzesi, allah izin verir de saglıkla kucagımıza alırsak:) sen nasılsın? asya ne kadar oldu?Ayşecim hoşgeldin hamişliğini tebrik ederim. Bebeğini sağlıkla kollarına almanı dilerim Allah tan. Çok sevindim adına. Bebeğine isim düşündün mü şekerim. Kız anaları arasına katılıyosun.
unutur muyum aşkolsun:) hoşbuldum emelim, zor günlerini atlat hayırlısıylai biz hep burdayız, yanındayız canım benim, vereceğin kararda da en dogurusunu sen bilirsin elbette, herşeyin hayırlısı olsun, öperim seni de ikizleri de:)Ben geldimmm...: Hemen kaçacağım kociş yolda gelmek üzere..
Çetrefil Ayşem hoşgeldin canım. Seni burda görmek gerçekten güzel. Herkesi saymışsın bravo valla bizi unutmadığın belliDaha sık görüşmek umudu ile kendine ve Bilge mize iyi bak...
canım benimmmm sen ne zaman 32 haftalık oldun:) maşallah, azramız da geliyor hayırlısıyla ha:) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. önceki dogumun nasıl olmustu senin? ben hala doktorumla nasıl bir dogum olacak konusmadım, normal istiyor gibiyim ama hafiften yusuflamalarım da başlamadı deil:) bu arada sınavlarında da başarılar canım, bu arada bir de okulla ugrasıyosun de mi sen:) ben de kısmet olursa haziran basında yükseklisansımı da bitiriyorum, çocuk da yaparım kariyerdeAyşecim ne zaman 23+5 oldunuz siz maşallah yolu yarılamışsın.Çok sevindim kızın olacakmış, allah kalbine göre versin herkesin inş hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin bitanem :)
ya kızlar ne dicem,aranızda epidural sezeryan olan var mı? ben bu sefer epidural sezeryan düşünüyorumda bilgi almak istiyorum yaşayan birinden. bu arada 7 haftadan az kaldı doğumuma, aranızda benden önce olan var mıydı hatırlayamadım da bi sorayım dedimdi. hepinize kocaman öpücükler, haftasonu sınavım var dualarınızı eksik etmeyin kızlar. sağlıcakla kalın[/B]
saol canım benim. maşallah asyaya yerim ben onuGünaydın kızlar
Emelcim kız valla 15 kg fazla da ne yapim ben zaten tombiştim bide bebekle 70 kg oldum 55 e falan düşmem lazım hedefi yüksek tutayım ki o kadar çok verebileyim. Akşam spor salonu ile görüşcez. 4 ay 200 tl imiş aylık80 tl miş ben 4 aya yazılayım diyorum bakalım . Ben çünkü adet falan olamıyorum bazen 2 ayda bazen 4 ayda adet oluyorum zayıflarsam normale dönermiş doktor öle söyledi. Neyse inşallah hayırlı olur işten çıkıp gidicem haftasonum kızıma kalsın.
Pınarcım ağırlaştın iyice demi cnm yaAllah yardımcın olsun inşallah sorunsuz uyuyan annesini üzmeyen bibebek olur Azra.
Ayşecim Bilge Deniz güzel isim adıyla yaşasın cnm demek yüksek lisans da yaptın arada süper valla. Bende mali müşavirlik yeterlilik sınavlarına giriyorum. Sınavları verirsem mali müşavir olcam ama sınavları verebilirsem tabi :))) Asyam iyi yürüyo dede bide anne diyo. 13 aylık oldu teyzesi. Darısı başınıza kızınla.
mervecimmm sen cok uzun süre birlikte kaldın yaa bebişle, o yüzden işin duygusal boyutuna cok kacıyorsun, gerci ben nasıl bırakıp işe dönücem onu da bilmiyorum ama:) canı saolsun da büyüyecekler bir sekilde. valla annene de üzülme, torun sevgisi evlat sevgisini 10 katlıyormus, bizimkiler şimdiden coştu, annem bakacak benim bebegime, ankaradan sivasa ancak bir torun getirtebilirdi onu :)AMANINNNmaşallah maşallah cetrefilimde gelmişşş..ne güzel doldu burası... Cetrefilim adıyla yaşasın bilge deniz’in sağlıkla kucağına al inşallah.. senin melekte sürpriz gelmiş ne büyük mutluluk rabbim ne kadar büyük.. kız hem çocuk hem iş hem ev hemde okul hey maşallah
teyzem bi git doktorada bakalım ne dicek ilaçlar konusunda..merak etme kim olsa aynı senin gibi hissederdi..inşallah doktor ilaçların zararı olur derde vicdanın rahat olur kuzum..
pınarcım Allah kolaylık versin sınavlarında başarılar.. epidurale gelince şimdiki aklım olsa anesteziciyi dinler epidural yapardım.Ben ozaman yok dayanamam heyecan yaparım zaten kendim bayılırım demiş geneli istemiştim kadında bana epidural yap az narkoz alıosun demişti ikinciye inşallah. Ben doğumdan sora epey kendime gelemedim oyüzden kimden duyduysam iyi dedi.
Dünürümmm ay batu çok alemmiş yakında kayganan kalpten gider aman Allah korusun..dünürüm memeyi kestikten sonra neler yaşadın batu değişti mi sen neler hissettin anlatsana..
Adaşımmmm biifitt adaşım benim.. kız yazını okuyunca gülümsedim çok şükür kırmızı kart gördüm demişin :) hey gidi günler dedim.. senin işten haber yok dimi?
Asişim senin kızda erken yürümüş maşallah bizimki daha yeni yürüdü bu hafta başladı yada bizim ki geç oldu :) 15 aylık danam..bu hafta su çiçeği aşısı var bakalım doktor yolu kuzum çok ağlar gene..
Benim işe gelince alıştım daha da iyi gelmeye başladı biraz ev ortamından uzaklaşmak iki insanla muhabbet etmek, şöyle diyim kendi varlığımı hissetmeye başladım ben varmışım oldumkendimi fazla hayattan koparmışım yanlış 1..aman hamişler doğumdan sora kendinizi unutmayın.. ama kuzuma gelince çok arıomuş daha doğrusu beni mi memeyi mi orası meçhul:26:akşam 6 civarı özellkle terliklerimi eline alıp adee del diomuş kapıya gidip. Beni görüncede hemen üstümü tutup çıkart dio sorada meemeee diye bi sevinme aman allahım o an acayip duygulanıyorum..bırakıp gittiğim için vicdan yapıorm. Bide sanki anneme çok yük oluomuşum gibi hissediorm yazık kadın bizi büyüttü bide kızıma bakıo ağbimin kızınada bakıo biraz ona üzülüorm gerçi şikayet etmio ama uyutma kısmında zorlanıomuş memeden dolayı oda.
Ayşecim ben 64 ile başladım 77 ile doğuma girdim. 72 ile çıktım şimdi 70 kiloyum sende alıcan mecbur cnm sen yarılamışsın ya 72-73 ile biter doğuma gidersin diye düşünüyorum ama mecbur kalcak kilolar sezeryanda hemen spor yapılamıyor normlade 1 ay sonra yapılıyormuş haberin olsun ben sezeyan oldum ama normali tavsiye ediyorum sezeyan da hareket edemiyorsun canın acıyo o yüzden bakıma muhtaç oluyosun inşallah normal doğum olur.
saol seherim hoşbuldum:)napan bacılar
eskı ekıp yavas yavas toplanıyo
dunur yaza baya guzellışmıs olarak gelıceksın desene masallah maşallah
emelcım rahelım ınsallah ıyısındır canım bızı habersız bırakma
mervecım alısıcak nısada yavas yavas canım üzülme sen
masallah batusa yaramaz fare seloşta aynı yaramazlık yaparken ses yok hatta kendı kendıe sus anne duymasın dıyo zilli kıısk sesle şuş şuş
bende köklu bı değişiklik yapıcam sacları kkısa kestırıp karamele boyatıcam tabı totomu kaldırrsam bı ara :)
valla 62 hamıle kaldım78 doğuma gırdım 67 eve dondum bı hafta sona 62 dım şimdi 58-60 arası gıdıp gelıyom
aman bebeıs ıcın değer yıyın gari
aysem hos geldın sende
mervecim ben nasıl hamile kaldım sanıyosun senoo seher süper olur karamel ve kısa..resim isterizz kaldır popoyuu git bugünn hadiiii..
bende yeniden gölge attırmak istiyorum kocam her nekadar sevmesede ben seviorm yaa
ayşem cetrefilim ara çok verme verince afallıyosun 15 ay ara verince bir garip oldum oyüzden hemen başla 2,3 ay sonra..
bide cetrefilim kayganan yakın değil miydi kız senin o ne dedi annenin gelmesine. annecin evini mi taşıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?