İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla asiyecim biryerden başlaamak lazım..yoksa ben kendi adıma aldım başımı gidiyorum...neyseki sporla durumu kurtarıyorum sayılır..epey inceldim..ben bfit e gidiyorum..internetten araştır istersen..çok memnunum...

Merveciğim batu iyi ama yaramazlıklık sınırlarını zorluyo gecen gün kaygananın yüreğine indirmiş lavobaya girmiş köşeye saklanmış suyla oynuyormuş kadın bağır çağır bunu aramış cvp vermemiş lavoboda hiç aklına gelmemiş en son balkona çıktım aşağı baktım diyo onu orda görsem valla kendimide o an aşağı atacakdım o kadar korktum diyo hiç laf tutmuyo hep asi gün geçtikcede daha asileşiyo memelere gelince hergün yokluyo versem emecek dün üzerimi değişiyodum geldi anne memeye elleyimmi dedi iyice mıncıkladı gitti :))))))))

emelim canım arkadaşım sana kızarmıyız hiç yaşadıklarını yasacaklarını sen daha biliyorsun unutmaman gereken tek şey biz yanındayız ve seni çok seviyoruz

Ben geldimmm...: Hemen kaçacağım kociş yolda gelmek üzere..
Çetrefil Ayşem hoşgeldin canım. Seni burda görmek gerçekten güzel. Herkesi saymışsın bravo valla bizi unutmadığın belli Daha sık görüşmek umudu ile kendine ve Bilge mize iyi bak...
Mervem sağol canım desteğin için. Valla seni daha iyi anladım dedin ya içime su serptin.. Hepinizin beni anladığını biliyorum.. iyi ki varsınız...
Esmacım iyi ki girmişim şu an topiğe Batunun yaptıklarını okuyunca yüzümde günlerdir oluşmamış bir tebessüm hissettim.. Yerim ben onu...:)
Asiyecim diyette şimdiden başarılar dilerim. ama 15 kg fazla değil mi be gülüm Biraz yavaş git..Bende bir yıldır vereceğim ama hala tık yokk :)
Hepinizi öpüyorum ve bende sizi çok seviyorum...

Mervecim teşk ederim ama sürpriz oldu Azra hanım bize,ama arka arkaya düşünüyordum ama eşimi tekrar tüp bebeğe nasıl ikna ederim onu bilmiyordum, o bu kadar erken düşünmüyordu çünkü ama sürpriz oldu ve o da ben de çok sevindik.Ama zor yanları yok değil Mervecim.Tabi emel ve sinem kadar zorda değilim ama gurbette olup buralarda sahipsiz kalmak başlı başına bi sorun, annem doğumda gelip 40ımı çıkarıp gidecek,sonrasında beni çok zor günler bekliyor, tek umudum Azra'nın gazsız,sıkıntısız bi bebek olması... eger o da ela gibi olursa tahmin edemiyorum neler olur ama işte 2-3 yıl sonra allahtan bi sıkıntı olmazsa rahata ererim heralde. her türlü anne olmak zor, araarında 5 yaş da olsa zor oluyor 1 yaş da olsa.. Allah herkesin gönlüne göre versin,çekemeyeceğinden fazla yük yüklemesin inş..Ama çok güzel bi duygu, 7haftadan az bi zaman kaldı ve hastane çıkışlarını aldım yıkadım,doğum çantamı hazırladım :) çok heyecanlıyım,sanki ilk defa anne olacak gibiyim :) yeni nevresimler aldım doğumda sereceğim gelen giden için vs vs :)) Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, inş sen de bi an önce regl olursun ve 2. bebişini göbüşünde hissedersin :)

Ayşecim zaten senden duydum ilk olarak azra ismini, sonradan da şu aralar reklamlarda vs azra akını gördüm bolca, netten baktım anlamı çok güzel ve ela'ya da uyuyor,sonra karar verdik. allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inş.Bu arada geçmiş olsun tosunumuzun dişlerinde sorunu varmış,inş en kısa zamanda düzelir ve çürümeye devam etmez bitanem.

emelcim kararını okudum, saygı duyuyorum, hak da veriyorum.bugün temizlik vardı,ben hiçbirşey yapmadığım halde ela sadece girip çıktığımız odalarda olmaması gereken her şeyi kurcalayarak kafa göz vurup el sıkıştırarak bile beni yordu.değilki seninkiler 2 tane ve hamilelik inan son aylarda daha da zorlaşabiliyor yani en azından benimki şu sıralar çok zorluyor beni.Allah hakkında hayırlısını versin bitanem.

Ayşecim ne zaman 23+5 oldunuz siz maşallah yolu yarılamışsın.Çok sevindim kızın olacakmış, allah kalbine göre versin herkesin inş hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin bitanem :)

canım ya allah yardımcımız olsun veletler pek yaramazlar :) arada olur öyle ne yapalım biz istedik gözümüz gibide bakacağız dayanıp.Dişten mi yemiyor acaba, benimkide bu aralar yedirmekte zorlanıyorum, uyku desen felaket ama bi gülüşü yetiyor işte. allah kimseyi evlatla sınamasın isteyen herkese versin inş.

ya kızlar ne dicem,aranızda epidural sezeryan olan var mı? ben bu sefer epidural sezeryan düşünüyorumda bilgi almak istiyorum yaşayan birinden. bu arada 7 haftadan az kaldı doğumuma, aranızda benden önce olan var mıydı hatırlayamadım da bi sorayım dedimdi. hepinize kocaman öpücükler, haftasonu sınavım var dualarınızı eksik etmeyin kızlar. sağlıcakla kalın

saol mervecim güzel dileklerin için, hoşbuldum:)
saol asişim, hoşbuldum, kızımız bilge deniz olacak teyzesi, allah izin verir de saglıkla kucagımıza alırsak:) sen nasılsın? asya ne kadar oldu?

unutur muyum aşkolsun:) hoşbuldum emelim, zor günlerini atlat hayırlısıylai biz hep burdayız, yanındayız canım benim, vereceğin kararda da en dogurusunu sen bilirsin elbette, herşeyin hayırlısı olsun, öperim seni de ikizleri de:)

canım benimmmm sen ne zaman 32 haftalık oldun:) maşallah, azramız da geliyor hayırlısıyla ha:) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. önceki dogumun nasıl olmustu senin? ben hala doktorumla nasıl bir dogum olacak konusmadım, normal istiyor gibiyim ama hafiften yusuflamalarım da başlamadı deil:) bu arada sınavlarında da başarılar canım, bu arada bir de okulla ugrasıyosun de mi sen:) ben de kısmet olursa haziran basında yükseklisansımı da bitiriyorum, çocuk da yaparım kariyerde

herkese günaydınlar kızlar, nasılsınız? hadi bi dökülün ama ben sıkılırım heeee

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Emelcim kız valla 15 kg fazla da ne yapim ben zaten tombiştim bide bebekle 70 kg oldum 55 e falan düşmem lazım hedefi yüksek tutayım ki o kadar çok verebileyim. Akşam spor salonu ile görüşcez. 4 ay 200 tl imiş aylık80 tl miş ben 4 aya yazılayım diyorum bakalım . Ben çünkü adet falan olamıyorum bazen 2 ayda bazen 4 ayda adet oluyorum zayıflarsam normale dönermiş doktor öle söyledi. Neyse inşallah hayırlı olur işten çıkıp gidicem haftasonum kızıma kalsın.

Pınarcım ağırlaştın iyice demi cnm yaAllah yardımcın olsun inşallah sorunsuz uyuyan annesini üzmeyen bibebek olur Azra.

Ayşecim Bilge Deniz güzel isim adıyla yaşasın cnm demek yüksek lisans da yaptın arada süper valla. Bende mali müşavirlik yeterlilik sınavlarına giriyorum. Sınavları verirsem mali müşavir olcam ama sınavları verebilirsem tabi :))) Asyam iyi yürüyo dede bide anne diyo. 13 aylık oldu teyzesi. Darısı başınıza kızınla.

saol canım benim. maşallah asyaya yerim ben onu

ya kilo konusunda da ben zaten 60 la başladım, kilolu oldu yani başlangıcım, tüp bebekte ilaclar şişirmişti beni şimdi de 66 oldum, hızlanacak de mi kilo almam artık bu aydan sonra?

günaydın güzel arkadaşlarım
yaaa o kadar şey yazdım hepsi silindi canım sıkıldı benimde yazmıyacağım işde öööffff kızlar umarım herkes iyidir işlerim var ben kaçıyorum

AMANINNNmaşallah maşallah cetrefilimde gelmişşş..ne güzel doldu burası... Cetrefilim adıyla yaşasın bilge deniz’in sağlıkla kucağına al inşallah.. senin melekte sürpriz gelmiş ne büyük mutluluk rabbim ne kadar büyük.. kız hem çocuk hem iş hem ev hemde okul hey maşallah

teyzem bi git doktorada bakalım ne dicek ilaçlar konusunda..merak etme kim olsa aynı senin gibi hissederdi..inşallah doktor ilaçların zararı olur derde vicdanın rahat olur kuzum..

pınarcım Allah kolaylık versin sınavlarında başarılar.. epidurale gelince şimdiki aklım olsa anesteziciyi dinler epidural yapardım.Ben ozaman yok dayanamam heyecan yaparım zaten kendim bayılırım demiş geneli istemiştim kadında bana epidural yap az narkoz alıosun demişti ikinciye inşallah. Ben doğumdan sora epey kendime gelemedim oyüzden kimden duyduysam iyi dedi.

Dünürümmm ay batu çok alemmiş yakında kayganan kalpten gider aman Allah korusun..dünürüm memeyi kestikten sonra neler yaşadın batu değişti mi sen neler hissettin anlatsana..
Adaşımmmm biifitt adaşım benim.. kız yazını okuyunca gülümsedim çok şükür kırmızı kart gördüm demişin :) hey gidi günler dedim.. senin işten haber yok dimi?
Asişim senin kızda erken yürümüş maşallah bizimki daha yeni yürüdü bu hafta başladı yada bizim ki geç oldu :) 15 aylık danam..bu hafta su çiçeği aşısı var bakalım doktor yolu kuzum çok ağlar gene..
Benim işe gelince alıştım daha da iyi gelmeye başladı biraz ev ortamından uzaklaşmak iki insanla muhabbet etmek, şöyle diyim kendi varlığımı hissetmeye başladım ben varmışım oldumkendimi fazla hayattan koparmışım yanlış 1..aman hamişler doğumdan sora kendinizi unutmayın.. ama kuzuma gelince çok arıomuş daha doğrusu beni mi memeyi mi orası meçhul:26:akşam 6 civarı özellkle terliklerimi eline alıp adee del diomuş kapıya gidip. Beni görüncede hemen üstümü tutup çıkart dio sorada meemeee diye bi sevinme aman allahım o an acayip duygulanıyorum..bırakıp gittiğim için vicdan yapıorm. Bide sanki anneme çok yük oluomuşum gibi hissediorm yazık kadın bizi büyüttü bide kızıma bakıo ağbimin kızınada bakıo biraz ona üzülüorm gerçi şikayet etmio ama uyutma kısmında zorlanıomuş memeden dolayı oda.

mervecimmm sen cok uzun süre birlikte kaldın yaa bebişle, o yüzden işin duygusal boyutuna cok kacıyorsun, gerci ben nasıl bırakıp işe dönücem onu da bilmiyorum ama:) canı saolsun da büyüyecekler bir sekilde. valla annene de üzülme, torun sevgisi evlat sevgisini 10 katlıyormus, bizimkiler şimdiden coştu, annem bakacak benim bebegime, ankaradan sivasa ancak bir torun getirtebilirdi onu :)

ev iş okul bebek konusunda da herşeyi yarım yapıyorum :))) tezimi emre hazırlıyo evimi de ancak haftada temizleyebiliyorum, yemek de 3 gün varsa 2 gün yok:)))) ben bi de öyle günde bir avuc ceviz yiyim, yogurt tüketeyim yapamadım bir türlü. dengesiz beslendim hep. meyce de cok yiyemedim, anca meyve suyu sıkıp sıkıp içtim...

Ayşecim ben 64 ile başladım 77 ile doğuma girdim. 72 ile çıktım şimdi 70 kiloyum sende alıcan mecbur cnm sen yarılamışsın ya 72-73 ile biter doğuma gidersin diye düşünüyorum ama mecbur kalcak kilolar sezeryanda hemen spor yapılamıyor normlade 1 ay sonra yapılıyormuş haberin olsun ben sezeyan oldum ama normali tavsiye ediyorum sezeyan da hareket edemiyorsun canın acıyo o yüzden bakıma muhtaç oluyosun inşallah normal doğum olur.

Mervecim memeden ayrılırsa sana rahat olacak inşallah benim kız şimdilik anlamıyo bana işe giderken uyanıksa by by yapıyo şekerim benim o.

ya ben kist de aldırdım ya, ağrısını biliyorum, sonucta aynı dikiş atıldı sırt agrım oldu en az 3 4 gün gider, bebekle ilgilenemem, ki en az yani biliyorum ben de normal dogum istiyorum allah izin verirse, çünkü zaten her türlü sıkıntıyı cektim, böbrek tası düşürdüm, ameliyat oldum, 2 hsg, bir histeroskopi, bir yumurta toplatma bunlardan daha cok sancı olacak deil ya

Ayşecim ben erken başladım 1,5 aylıktı başladığımda benim kız süt emmedi ben hep sağdım verdim almadı memeyi hanfendi. O yüzden pek sıkıntı olmadı işyeri evime yakın 5-10 dk evde oluyordum o yüzden sağıp sağıp verdim kayınvaldem bakıyo kıza. Gözüm arkada kalmıyo şükür benden iyi bakıyo sağolsun kız da babaannesini çok seviyo. Daha ne isterim Allah tan. O yüzden erken başlamamda bi zararıom olmadı yani. Eleman yoktu bende işe başladım. Şimdi bana el sallıyo sabahları uynaıksa tabi akşamda annen gelecek deyince hemen kapıya gidiyormuş . Ne yapcan çalışmak zorundayız on ların geleceği için..

napan bacılar
eskı ekıp yavas yavas toplanıyo
dunur yaza baya guzellışmıs olarak gelıceksın desene masallah maşallah
emelcım rahelım ınsallah ıyısındır canım bızı habersız bırakma
mervecım alısıcak nısada yavas yavas canım üzülme sen
masallah batusa yaramaz fare seloşta aynı yaramazlık yaparken ses yok hatta kendı kendıe sus anne duymasın dıyo zilli kıısk sesle şuş şuş
bende köklu bı değişiklik yapıcam sacları kkısa kestırıp karamele boyatıcam tabı totomu kaldırrsam bı ara :)
valla 62 hamıle kaldım78 doğuma gırdım 67 eve dondum bı hafta sona 62 dım şimdi 58-60 arası gıdıp gelıyom
aman bebeıs ıcın değer yıyın gari
aysem hos geldın sende

oo seher süper olur karamel ve kısa..resim isterizz kaldır popoyuu git bugünn hadiiii..
bende yeniden gölge attırmak istiyorum kocam her nekadar sevmesede ben seviorm yaa
ayşem cetrefilim ara çok verme verince afallıyosun 15 ay ara verince bir garip oldum oyüzden hemen başla 2,3 ay sonra..
bide cetrefilim kayganan yakın değil miydi kız senin o ne dedi annenin gelmesine. annecin evini mi taşıyacak

saol seherim hoşbuldum:)

mervecim ben nasıl hamile kaldım sanıyosun sen bekar görümcem vardı ya benim, doktor, onun tayini hataya cıktı, ekim basında oraya gittiler annesiyle, onların stresi gecince de geldi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…