İnatla bir gün ANNE olacağım !

anam kızlar siz bana hiç iyi gelmediniz:))) şaka bir yana çakıldım koltuguma, 1den beri hiç kalkmadım, accık yürüyüş yapayım odamda, arada bakarım

anam kızlar siz bana hiç iyi gelmediniz:))) şaka bir yana çakıldım koltuguma, 1den beri hiç kalkmadım, accık yürüyüş yapayım odamda, arada bakarım

hadi git yürü bakalım..ayakların şişmesin..benim davul olurdu resmen...

benim kuzu fıkırdamaya başladı...saltanat sona eriyor zannımca..

bende davul gibiydim valla ne yalan söyleyeyim ayakkabılar olmaz olmuşdu terlikle geziyordum iş yerinde
bende işime döneyim bari hadi öptüm hepinizi

cetrefilim valla ne yalan diyim sen geldin topik şenlendi zilliii daha önce nerdeydin yürü yürü dombiliiiiiiii

Esma bi doktora götürcem haftasonu genel bi kontrol ettireim diyorum kızın iştahı falan az kansız kalmasın kuzum bi baksın doktor amcası sonrasında da kadir amcamıza yazarız tamam ders kullanırım artık Geç kalmadım sanırım1 yaşında 6 dişi var daha.

Ayşe kız yürü bakem ben son günüme kadar çalıştım 4. katta çalışıyorum ben he merdivenleri yürüdüm yavaş da olsa tabi ben normal doğum istediğim için hareketim bol olsun diye ekstradan uğraşıyordum.Akşamları da eşim yürütüyodu beni yarım saat kışın bile hep yürümüştüm. Belki o yüzdendir bilemem ama benim ayaklarım hiç şişmedi.

Ama bak önceki yazında diyosunki sağlıklı beslenmiyorum o olmaz işte. Ben ceviz fındık süt muz hepsini yiyordum hergün. bebeğime faydası olsun diye herşeydan az da alıyordum bundan sonrasında bari dikkat et şekerim.

Kızlar benimda annemle kayınvaldem yazın alıp köye götürmek istiyorlar biz köyde kalırız kızda bizimle kalır diyorlar bide 2-3 ay diyorlar . Olmaz dedim ama baya ciddiye benziyorlar onlar bakmazsada bakacak kimse yok buralarda. Ben duramam dedim bakalım ikna etmeye çalışıyoruz eşimle birinden biri kalsın diye. Yoksa eşim işten çıkarsın kızımsız ben duramam diyo (bende duramam)

Mervecim iyice koklarsın öpersin artık kızını bende resmine bakıyorum kızımın cmaya az kaldı ya bende seviniyorum valla tontişimle beraber olcaz diye.

canım bende 1 pijama 1 gecelik aldım sabahlık takımlı,lohusalar için olanından, sezeryan olduğum için gecelikle çok rahat ettim, sonraki günlerde pijamayla geceliği dönüşümlü giydimdi.
bebişe de 2 hastane çıkışı aldım, 4 takımla 3 ayı geçirdik gerek kalmadı 3 ay başka bişeye.ay bi de yeni taçın bambu serisinden 100de 100 pamuk fakat saten görünümlü nevresim takımından almış eşim doğumda sericem inş :)) resmini bulursam eklerim

seherim bizim yan yatma yastığımız var ama o dediğin bel ve sırtı için olan sünger ne oluyo tam olarak ben de alim. sinir oluyorum daha yeni bebeği kucak kucak gezdirip öpüp kokluyolar offff

mervecim sen kaç haftalıkken doğum yapmıştın? ben de erken doğumdan korkuyorum ama elden bişi gelmiyor ela kucakçı inmiyo sırtımdanki anlıyo mudur nedir bilmem.

hadi git yürü bakalım..ayakların şişmesin..benim davul olurdu resmen...

bende davul gibiydim valla ne yalan söyleyeyim ayakkabılar olmaz olmuşdu terlikle geziyordum iş yerinde
bende işime döneyim bari hadi öptüm hepinizi
kızlar kacıncı ayda şişmeye basladınız siz? bende ilk haftalar oldu şişlik, sonrada geçti ama yazlık babetlerim accık sıkıyo gibi, giyemem sanırım...

cetrefilim valla ne yalan diyim sen geldin topik şenlendi zilliii daha önce nerdeydin yürü yürü dombiliiiiiiii
saol mervecim yaaa yürüyorum da 3 karıslık alan, merdiven inip cıksam arada zararı olur mu ki?

asişim inşallah asyamın herseyi yolundadır, ama gercekten dayanamazsınız ki, hadi bir iki gün, hadi hafta desler neyse de öyle 2 3 ay zor olur. birinden biri fedakarlık edecek artık...bunca zaman işi bırakmadın da şimdi onların köy keyfi için bırakma heeee

ya sabahları corba içiyorum mutlaka, işyerime giderken yeşillik peynir zeytşn ekmek ya da tost alıyorum yanıma. öğlen de ev yemekleri yiyorum, aksam eve gidince yemekle taze meyva suyu içiyorum, gece de yatmadan ballı muzlu süt. arada bi tane kivi yersem ne ala, haftada bir de aklıma gelirse iki tane fındık ceviz(( meyveyle falan aram hiç olmadı hala da yok...

canım o yastık deil de beli desteklemek için bi kemer gibi bişii, ben fotosunu gördüm, bi ara atarım sana. yan yatma yastıgı almadım ben, alayım de mi? burdaki bebe magazasında oyuncaklı olanından vardı, 45 liraydı, ben sevi bebenin falan 20 liraya görmüştüm, internetten getirtirim diye almadım. ya ben de yeni nevresim alsam mı ki? benim nevresimim çok ve hep deişe deişe kullandım, yenisini almasam nolur ki ulaaaa ama pınarcım o saten pamuklulara linenste ben de bakmıstım, 200 lira falan da cok güzelller gercekten, güle güle kullan canım, inşallah zamanlıca gelir bebegin..

ben kaçtım kızlar iyi akşamlar yarın görüşürük.
güle güle asişimmmm.

kızlar emelin teli varsa bi arasanız ya da bana bi özelden atsanız ya, merak ettirdi bugün girmedi topiğe...

hadi herkese iyi aksamlar, benim yemekler de ocakta, olmustur sanırsam:)

hay masalah oku oku bıtmedı
bende seloş kaltıktan sona bızım bı bebek var 6 aylık apartmanda amelıyat oldu ona gectım bıraz selen bebeği çok sevdı alalımmı annem deyınce hayır almayalım (alma)ama sevelim cici bebek (ciciş ciciş bebe)
pınarcım bel koruma dıyolar ona bebek sitelerinde var nevresımınıde gule gule kullan az kaldı senınde canım hayırlısıyla al kucağına ben belden uyusturma oldum sezeryanı gene doğursam öyle olurum sanırım ilk sen görüyosun cok guzel bı duygu
bu gun ne konusuldu valla eskı gunlerdekı gıbı çok ıyı oldu
sorma esmacım herkes bu erkek olmalıymıs dıyo o kadar düşün yani :) bu ara hevesı yazı yazmak ama deftere değil duvarlara :)
evet aysecım yapıcaz doğum gunu kısmetse kalabalık olmucak bu sefer ama ben genede hazırlıkları halletmeye basladım pastasınıda kendım yapıcam bu sene darısı sizlerin basına artık
bu gun emelden hıc ses cıkmadı bende merak ettım noldu acaba

ayşecim teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş.benim de çok takım var ama eminönünden bi nevresim takımı almıştım 60tlye adam çok övmüştü, eşim de ev tekstili sektöründe olduğu için beğendi kumaşını falan aldık neyse geçen yıkadım renkleri aktı birbirine karıştı çok üzüldüm,geri götürdü ve taçın bu nevresimini almış bana, bana kalsa o kadar para vermezdim şimdi 2. bebiş de geliyo haliyle biraz harcamaları kısmak lazım ama eminönünden 150tlye almı, görünce dibim düştü göndermedim geri :)) bide saten gbi ama bambu özelliği var ve teri hemen emiyomuş antibakteriyel özelliği de varmış vs vs.. bu arada mutlaka yan yatma yastığı al ben elada kullanmıştım bi yakınım ödünç vermişti çok rahat ettim, sırtüstü dönerse boğulursa kusunca vs diye korkma derdi olmuyo, nası yatırırsan öyle kalıyo bebekjoker magazasında 15tlye görmüştüm,eşim viskonlu olanında almış 20 tlye eminönündeki crazy babyden.

sehercim belden uyuşturmalı yaptırdıysan bi ara sana bi kaç bişi sormak istiyorum msnden daha rahat konuşuruz, korkuyorum çünkü uyanıkken bayılır mıyım bilem :)

herkese iyi geceler kızlar, bebişleriniz de siz de güzel uyuyun,öptm çook

günaydın güzeller

benden daha erken mesaiye gelen yok muuuu hortladım yine sabah sabah, bu yaz saati kış saati uygulamaları beni tepetaklak ediyor, tüm uyku düzenim gitti, sabah uyanamıyorum, gece uyuyamıyorum, bi alışsaydım hayırlısıyla...akşamları yürüyüşe çıkmaya başladık artık biz. ama accık üşüdüm sanırım, yine öksürüyorum, bu hamilelik beni buluttan nem kapar yaptı

oyyyy kıskanmıs annesini selen hatun:) kocaman abla oldu ama yaaa maşallah
bak yaaa beni de heveslendirdi nevresimlere:) bakarım pınarcım ben de artık, insan bebege bişey almaya baslayınca kendinden geciyor valla hiç kendim gelmiyorum artık aklıma:) güle güle kullan canım sen de aldıklarını, gün sayıyorsunuz artık allah bir nefeste kurtarsın inşallah...

günaydın ayşeciğim bende saat 7.45de işde oluyorum ama bugün yanımda küçük bi canavar var kaygananın işi vardı benle geldi peşinden koşuyorum arada bakarım yinede
pınarcığım nevresimin çok güzel bende özdileğin satenini kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…