hayatım önce sen iyi olacaksın ki kuzuna daha pozitif olasın...ruhen ve bedenen ne kadar iyiysek çocuklarımıza da o kadar güzel bi hayat sunarız unutma..iç huzuru olamayan mutsuz bi anneyle daha fazla 2 saat mi..yoksa mutlu sağlıklı ruhu huzurlu bi anneyle eksik 2 saat mi...sen karar ver...
ne güzel yazmışınnn canımmm adaşımm bayılıyorum sana
ben de fön cektireyim diyorum:) valla şaka deil, saçlar kıvırcık benim, sabahları bonusa dönüyorum, iki sancı beni tepe taklak edervalla kız ben doğuma giderken yanıma makyaj çantası oje bi dünya şey almıştım doğumdan sonra hiçbirini görmedi gözüm
ben apar topar gittiğim için çoğu şeyi eşim sonrdan getirdi..sağolsun makyaj çantamı falan da getirmişti ama yapan kim...çok kötüydüm yaa..bebeğim ışığın altında ben kendime nasıl bakayım..inşallah 2.olursa belki içimde kalan şeyleri yapabilirm...
ehehe akıllar yeni başa geliyo, daha dogrusu bebişler daha yeni annelerine az da olsa zaman veriyolar:) ne kalmıs içinde, anlat yeni dogum yapacaklar faydalansın bari:adaş bak oje dedin gittim oje sürdüm 2 dk da..çoktan sürmüyordum...iyi oldu ellerim şenlendi...
Ne kadar çok yazmışın yahu oku oku bitmedi sevindim valla
Bende 1 gecelik bi pijama takımı ile gittim hastaneye. Valla kendime bakacak halimyoktu doğum sonrasında bırak makyajı:)Ama abimin hanımı normal doğum yaptı gece sabah makyajını yaptıydı. Bana nasip olmadı :)
anaaaam korkutmayın gözümü:) ben bebiş 4 aylıkken baslıycam işe allahtan bişey cıkmazsa, o yüzden cabuk toparlamam lazım kendimi...bende doğumdan beri sürmüorm hatta tırnaklarımı bile uzatmıorum çünkü kuzumu çiziyorum:86:
ne renk sürdün adaş iyi yapmışsın çok severim normalde oje
diyorum ya doğumdan sora epey bırakmıştım kendimi bide sonrasında kendime gelmem epey zaman aldı aman neydi o günler
kızlar maşallah topik coşmuş ne güzel burayı böyle görmek
ayşem hayırlısıyla kızını kucağına al inşallah çok güzel bu dönem ben normal doğum yaptım ve çok memnunum hemde çok kolay oldu doğumum sakın korkma hersey yolunda giderse kesin normal doğum yap ben hamileliğimde en son hatırladığım 21 kilo aldım doğuma giderken tartılmadım bilmiyorum daha fazlaysa ama hepsi gitti kiloların ama hala fazlam var o ayrı konu bebişin hastane çıkışını sormuşun ben 1 tane 15li aldım 2 tanede 5li ama ayrıca 2 tanede penye battaniyesi vardı tulum alacaksan kesinlikle patiksiz al çünkü hemen uzuyorlar ben bazılarını hiç giydiremedim hayırlısıyla gelsin bilge deniz
aylinde öyle çikolata kisti varmış o yüzden gelmiyor
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah tez zamanda aylin ve beyzanında göbüşleri dolar
valla kızlar makyaj cantamı almamışdım yanıma keske alsaymısın hatta düzleştiricimi gçtraeymişim sacımı bile yaparmısım çok rahattım doğumu yaptım batuyu verdiler yengemlere beni aşağıda giydirdiler sonra ben kalktım yürüyerek asansöre doğru giderken arkamdan ebeler bağır çağır yanıma geldiler sandalyeye oturtup götürdüler benim aklım yukarda oğlumda 1 km yürü deseler yürürdüm hahaahaa
asiyeciğim 6 ay 2 yaş arası bitane 2 yasından sonra 2 veriyorsun günde verdiğin zamanın öncesinde ve sonrasında yarım saat süt ürünü gıdalar vermiyorsun ve en uygun zamanı yatacağı zaman demişdi doktor ben akşamları veriyorum
oh ne ala, çok güzel canım yaaa maşallah kızına, sen de kendine bir iki saat vakit ayırsan cok olmazvalla öel ayşecim eli mahkum kızımın ne yapsın bide benim Allah a şükür kayınvaldem annem yakın işim eve 5 dk o yüzden de rahatım yani.
ayşee annen evinimi taşıyacak yada bi müddet sizlemi yaşayacak...
Yok canım hem kendl çocuk doktorum yazdı hemde netten kadir tuğcunun yorumlarını okudum ve onada sordum istersen sende yaz onaama sen doktora sordun da verdin demi kafama göre vermiyeyim di mi cnm bizim kızın dişleri sanki beyaz değil bana çektiyse çabuk çürür diye düşünüyorum da
oh ne ala, çok güzel canım yaaa maşallah kızına, sen de kendine bir iki saat vakit ayırsan cok olmaz
ayh cancer merve de sormustu bunu, valla babam ben sivasta yasamam dediği için tasınamayacaklar, annem en az bir yasına kadar bakacak. amcamla yengem de burda, bize cok yakınlar, annem zaman zaman ayda iki ayda falan babamı toparlamaya gittiğinde de yengeme bırakıcaz. annem bebişi de alır giderim diyor da dayanamam sanırım:)
oh ne ala, çok güzel canım yaaa maşallah kızına, sen de kendine bir iki saat vakit ayırsan cok olmaz
ayh cancer merve de sormustu bunu, valla babam ben sivasta yasamam dediği için tasınamayacaklar, annem en az bir yasına kadar bakacak. amcamla yengem de burda, bize cok yakınlar, annem zaman zaman ayda iki ayda falan babamı toparlamaya gittiğinde de yengeme bırakıcaz. annem bebişi de alır giderim diyor da dayanamam sanırım:)
kolya geleeeekızlar ben bi 10-15 dk yokum işleri halledeyim gene bakarım size kayboldu demeyin haaa
evet dayanamazsın söyliim şimdiden..eh hayırlısıyla gelsin de bilge bi şekilde ona göre ayarlanıcak elbet herşey..aah bu anneler ne kadar vefakar...allah başımızdan eksik etmesin...
yok kızlar dayanamayacagımı annem de biliyor, zaten o da işin gırgırına söylüyor, diyor ben süt kuzusu yavruyu nasıl götürürüm, gidersek hep birlikte gideriz, bu yüzden de benim şoförlüğü artık biraz geliştirmem şart:) annem ankarada bizim komsumuzun kızına baktı, hiç bir zaman annesi geldiginde bak hemen annesine kosuyo diye hasetlenmedi, babannem torunları işten gelen annesine kosunca hasetlenirdi. cok engin gönüllüdür anacıgım saolsun, elin çocugunu büyüttüm, kendi kızıma mı kosmayacagım diyor. babam zaten biz demeden kendi dedi, acıkcası siz istemiyorum demezseniz annenden baskası baksın istemem dedi:)dayanamazsın ayşe batu 2 yaşında ilk defa geçenlerde 1 gece annemlerde kaldı ona bile zorlandım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?