İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayyy senle işe mi geldi oğluşun, maşallah:) allahım biz de o kadar büyütecek miyiz hayırlısıyla, belki yardım da eder sana annesi:82:

ya ayşeciğim nasıl yardım ediyor sorma
hiç durmuyo sıpa

Günaydın canlar.gece yiine uyanmalar başladı.dişler başladı gene galiba.sersem gibiyim.

Günaydın kızlar
Benim kaynanam rahatsızdı sabah kıza ben baktım yeni geldim.Mervecim bizimkide sebepsiz gece ağlıyo. dişimi çıkacak anlamadım gece kolum koptu sallamaktan.

Bu arada spora yazıldım 9 aylık abonelik adam dedi uzun sürede kalıcı zayıflarsın dedi. Sezeryablkısın dedi.

tünaydın kızlar, biz de gece uyumayanlardanız,4te yattım kaçta uyudum bilmiyorum,neyseki 11de uyandı gerçi uykumu alamadım yinede..

Ayşecim bi kere alışverişe başladın mı alacaklar bitmiyor :)) ilk bebişin olcak kız al alabildiğini,ben elaya o kadar çok alışveriş yapmışım ki azra hanıma pek alacak bişi kalmadı :) elanınkiler yesyeni duruyor daha.bu arada erkenden kalkmışsın şimdiden uykusuzluk tutmasın,ben şuan ela uyusa da uyuyamaz duruma geldim,dön sağa dön sola,wc git, su iç, tekrar wc derken sabahı ediyorum

Esmacım oğluşuna işi ögret şimdiden çalışmayı öğrensin yardım etsin sana,yerim onu beeen :)

asişim bizimde durum çok vahim, 1.5-2 aydır uyuyor 20dk sonra ağlayarak uyanıyor susturamıyoruz ve sonra uyuması saatleri alıyor.diş bu kadar sürmez ateş vs de yok, yapabileceğimiz bişi olmayınca oturuyoruz bolca.allah hepimizin yardımcısı olsun.sağlıkları iyi olsunda ne yapalım,dayanırız her şeye.

Mervecim sizde de aynı sorun var sanırım,allah yardımcımız olsun canm

Son düzenleme:
selam kızlarr... Bu ne yaaaa bir gün gelmedik sayfalarca yazmışsınız.. Oku oku anca bitirdim. sizin yüzünüzden yemeğimi yakacaktım
Dün gelemedim kusura bakmayın. Benimkilerin kudurma günüydü.. Beş dk fırsatımı vermediler. Akşam olunca da babaları sinir etti Bütün gün çocuklarla uğraştım. ne doğru düzgün uyudular ne yediler ne de durdular. uyutmaya çalışıyorum biri ayağımda biri elimde yokk sanki biryerlerini kopartmışım gibi ağlıyorlar. dün ayaklarım koptu..Akşam eşim geldi ben hala ayağımda Naz ı sallıyorum kapıyı açtım hemen içeriye geri koştum.. Vay efendim adam bir güleryüz gösterirmiş Sen üç gün boyunca benim gibi bak çocuklara bize yemek yapma ama çocuklara yapacaksın,akşam ben gelince değil güleryüz kapıyı açmaya vaktin olacak mı bakalım dedim.. Benim çocuğum üç tane anlayacağınız..
Beni merak eden herkese teşekkür ederim canlarım Ne güzel dün herkes burdaymış..Diğer konuya gelince salı günü gideceğim Allah kısmet ederse. Eve dönünce size haber veririm kızlar. Yarın annemlere geçeceğim. bu arada ablamın bebek kontrolü salı gününe kaldı. Şimdilik kendisinde bir rahatsızlık yok..İnşallahh iyidir bebeği...
Hepinizi öpüyorum......... Kaçmak zorundayım. bir sürü iş beni bekliyor

bu arada kızlar o bahsettiğiniz ne ilacı ? biz öyle birşey kullanmıyoruz.
Pınarcım nevresim takımın çok güzelmiş güle güle kullan...
Ayşeee çok fazla birşey alma bencede çünkü çabuk büyüyorlar..
Esmaaa Batuyu şimdiden çalıştırmaya başladın demek ki ? Kolay gelsin :))
Merveeee Nisa hala memede mi o nedenle bugün gelememişsin :)))
Mervecim gece uyanmalarınız başlamış yeniden. Allah kolaylık versin. Benımde ödüm kopuyor şu dişlerden artık benımkilerde başlar sanırım :)
Sehercim demek Selen kardeş istemiyor..Tabiii yaramazlık yapacak bir kişi daha olmasın diyordur :))
Asiyecim umarım gitmez annenler köye.. yoksa işin zor...Bir ara benım kaynanam ve akrabaları tutturdu Alp i bana ver ben büyüteyim diye..Yok canım dedim. Ne akla hizmet böyle bir teklifte bulunurlar anlamam. Şimdi gebe olduğumu öğrense zaten Alp i ver diye iyice ısrar eder.
bu sefer kaçtım byeeee:92:

Günaydın canlar.gece yiine uyanmalar başladı.dişler başladı gene galiba.sersem gibiyim.
geç de olsa günaydııın, inşallah kolay atlatır oğluşun, allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun asişim, hadi hayırlı olsun spora yazılmıssın, inşallah istedigin forma kavusursun. anam bu diş olayı sabahlatıyor demek heee, uyyyy

canım işe geliyorum ya mecbur kalkcam, alternatifim yok(( ama iyiyim yaa cok da problem olmuyor uyku, akşamları sadece yattım mı geri kalkamıyorum koltuktan... valla bu gidişle bizim altı kapılı gardrobu kıza vercez, biz onun ufak dolabını alcaz, herseye saldırıyorum

emeliiim kolay gelsin canım, bu kadar stresin içinde de eşin hiiç senden özel ilgi beklemesin, sen de neyi düşünceni şaşırdın, anlayış sırası onda valla kusura bakmasın:) ayy kayınvalide de tümden safmış, insan 10 bebeği olsa 10undan da vazgeçmez. hadi fırsat bulursan ugra da uzun uzun konusalım, böyle toplu yazınca ben bişii anlamıyorum

Emelcim erkekler böle maalesef bebek gibi oluyorlar bizi bazen hiç düşünmüyorlar. Bende dün eşime dedim tamam ben spora gdicem ama işten gelir gelmez kızın yanına gideceksin annene yardım edeceksin.yoksa kadına da zor oluyo yemek bile yapamıyo kızdan dolayı. Bana yardım edeceksin dedim sende yardım etmezsen hem spor olayı hem kız beni dedim mahveder beni çok üzmüşi olursun haberin olsun dedim tamam dedi bakalım inşallah tamamdır yani. Benden önce geliyo eşim eve ama kızın yanına geçmiyo ben işten çıkınca yanıma geliyo öyle gidiyoruz kaynanama sanki bensiz gidemiyo. Ben spordaykende beklemesin diye söyledim bakalım kızıma yazık anasına yazık sonuçta.

İnşallah ablanın bebeği iyidir emelcim kendi işinle ilgilide haber edersin zati.

Pınarcım anlamadım baya düzeldiydi bizim kız gene başladı. Gece boyu kolumda salladım kolum koptu valla. Ama ne yapim bebeğim bulunmuş kıyamam ona mecbur bakıcaz .

batuhan bey 1.5 saatr uyuyor işlerim vardı azcık düzene koydum uyanmadanda sizlere bakayım dedim emelim kocanı hiç takma salla gitsin ben iboya küstüm 11 gündür istanbulda ve dünden beri telefonu kapalı kaldığı oteli bile aradım ulaşamadım en sonunda sakın kayseriye gelme yazdım biraz önce açıldı telefonu mesajlar iletildi ama hala aramadı pislik sinirlerim tepemde vallla

herkes kocalara takmış durumda..ama ben benimkinden dert yanarsam allah valla beni taş eder...bundan da anlayışlısı varmıdır bilmem..allah razı olsun eşimden onu çok seviyorum..
pınarcım diş sıkıntısı aylarca sürüyo canım..tamamen dişler tamamlanana kadar bitmiyo uyanmalar..bizim sanırım ezici en son dişlerimiz yolda...
ayşe çok alma dicem ama insan tutamıyo kendini...yinede dikkat et hiç giymeden kalıyo çoğu şeyler..
emel hadi git artık doktora bakalım ne olacak ne diyecek dr..
asiyee 9 ay süper yaaa..ben 4 aylık yazılmıştım nisan sonu bitiyo bile üzülüyorum..hadi bakalım gitsin kilolarr..
esma canavar uyandımı..naıl zaptediyosun işte onu canım..izin alamadınmı...ve son olarak ibo konusunda sinirlenmekte son derece haklısın..ben öyle bişey olsa paralarım valla...

batuhan saat 4.30 kadar uyudu allahdan şimdi çıkıyoruz iboylada konuştuk daha çok canımı sıktı

vallla merveciğim hayırmı değilmi bilmiyorum 6 aydır maaş alamıyor ha oldu ha olacak aynı firmadan ayrılmıyor 12 gündür istanbulda hala bi düzelme yok ben çok gerginim zaten maddi açıdan bide gitti manevisi çıktı eve gidiyorum kaygana laf çıkarırmı koorkusu valla sıkı bi terapiye ihtiyacım var benim

bu arada günaydın kızlar umarım herkes iyidir

dün keçiler tepemde zaten kaygana 2 laf sokuşturdu sonra batuya cevşen almış benim sıpada yere atmış batu bunu yere mi attın üstüne bastım dedim ne diyo biliyormusunuz basma diyo anne görmedim görsem basmam herhalde dedim tekrar basma diyo la havle dedim içimden senin keçiler tepende bugün diyo hiç birsey demedim bide onla uğrasacak halim yokdu valla

anaaaam görüyo musun danayı, büyümüş de laf yetiştiriyo canım benim maşallah

boddimcim inşallah yoluna girer eşinin işleri, allahtan sen calısıyorsun, sıkma kendini, zaten bahar döngüsü falan derken insanalr iyice bunalımda. bir de elden gelmeyen durumlardan dolayı içini daraltıp da hastalanma. allah bir kapıyı kapar digerini acar..

herkese günaydınlar, hayırlı cumalar...

ama siz de beni cagırdınız cagırdınız kendiniz gelmiyosunuz anacım kızacam heeeee

ayşe herkes uyuyordur daha bi sen ben ve asiye çalışıyoruz bu arada yukardaki lafı bana söyleyen kayganam bebe akıllı biraz kendiside:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…