Günaydın kızlar hayırlı cumalar sizlere
esmacım sıkılma cnm zaten işin zor bide onları düşünme. İnşallah kısa zamanda eşinin işleride düzelir cnm. Hayta işte bazen sıkıcı bazen de baya eğlenceli oluyo acısıyla tatlısıyla geçiyor ömür. bende sıkılırdım herhalde senin yerinde olsam biliyorum biz bayanlar duramıyuoruz mutlaka takıyoruz.
Ben dün spora başladım bakalım ne olcak ne kadar kilo vercem benimde derdime bak demi. Kızım dün kucağımdan inmedi sanki nerdeydin geç geldin der gibi
günaydın asişim, nasılsın, hamlamış mısın? ben spora gitmeye basladıgım ilk günler otorup kalkamıyodum bile
Vlla ne yalan söyleyeyim Ayşe ilk başta baya zorlandım dedim ben buradan çıkamam bugün sonra alıştım gece boyuncada ağrım oldu ağrı kesici içince geçti şükür. Baya hamlamışım.
evet hatırlıyorum, hatta o raziş de mi öyle olmuştu, ben de gecen yıl ev tasıdıgımda pek bir heveslenmiştim:))Allah korumuş Ayşecim valla.Sincap tutunmuş.
bende hamile kaldığım ay ev taşımıştım düşün işte Allah tan bebek sağlıkla doğdu yani. Hep yüreğim ağzımdaydı.
aman insan bilmeyince daha rahat oluyormus:) ben bir de adam akıllı da ögrenemedim ki, aile hekimliğine kayıt yaptırmaya gittim, "gebelik var mı" dediler, ben de test vereyim dedim, emre de ertesi gün kendi kaydolmaya gittiğinde sonucu aldı, negatif demişler, biz de tamam dedik,zaten alısıgız o snuca, sonra beni dürttüler emre dedim sonuc kac ki negatif diyolar, bhcg olmuş 122, negatif diyo mallar, ben oley hamileyim dedim ama, emere ablamı arıyomus "demet ayse kendi kendine gelin güvey oluyo, hamile deil ama, bişeyler d, yoksa üzülecek diye"rabbim ol dedikden sonra oluyor kızlar bende hamile kaldığım ay kuzenimin düğünü vardı adet günümden 4 gün önce kan testi verdim negatif çıktı gittim saçımı boyattım düğünde resmen asenalık yapdım nasıl oynadım stres attım hatta bi tanıdık kayganama bebe felan yok demi dmiş sonrada gerçi olsada durmaz ya demiş düğün bitti bir gün sonra idrar testi yaptım 2. çlzgiyi gördüm ama hamileykende yaptım ağır işler rabbim korudu oğlumu
anacım sen ramazanlarda böyle hergün misafir agırlıyodun, şimdi ne iş? sen de delisin valla, küçük cocukla ben hergün hergün hayatta cekemem vallagunaydınlar
esmacım uzulme canım allah en kısa zamanda refaha cıkarsın sızı hem madi hem manevi olarak kaygananada bısı demıyorum yani
dunru devam edıcenmı tekrar spora
ayse aman allah korumus canım o kadar hoplamaya zıplama gercı ben sıze hep dedım hc beklenmedık zamanda gelıyo dıye :)
aişim senınde sporun hayırlı olsun ıstedığın gıbı verırsın kıloları ınsalah
pınar msn her zaman acık bı durt yeter basındaysam sorularını cevaplarım canım
emelcım bakalım hayırlısıyla bı doktora gıt gel haber et
dun mısafırlerım vardı bu gunde gelıcekler ama gece yemeklı olucak bu sefer pöfff
var ya hamileye yemek veren cennetlik yemin ederimgel sende ayse akşama
dunur nıye ses etmen sen
mervecim ben 26 günde bir adet oluyordum. ve hiç sekmez 13, 14. gün ovulasyon oluyordu. preseed falan da kullandım ya ben ovulasyon testleriyle. ordan biliyorum, yumurta takibinde de öyle cıkıyordu. ilk erken yumurtladım onda da geldi güzel kızımesmacım inşallah yoluna girer heerşey..üzme canını..rabbim bi kapıyı kapıyorsa birini açıyor...ibo da parasını alamıyorsa çıksın ne bekliyo başka bi iş bulur allahın izniyle...kayganayı da takma kafana...en nihayetinde aynı evde oturuyosunuz yüz yüze bakıcanız...
dünürüm hamarat arkadaşım benim..kızın da sana çeksin azcık yaa..oğlum rahat eder valla:)) ama sen canına acımıyosun seher ben hayatta yapamam..çocukla bi de yemekli misafir...geçen eşim çağırmış arkadaşını eşi ve 2 kızı var..yemek olarak dışardan balık söyledik..bi salata bi kaç meze yanına o kadar...en fazla böyle ağırlayabiliyorum valla kimse kusura bakmasın...
ayşecim sen kaç günde adet oluyosun ovulasyon gününü merak ettim bende şimdi sen yazınca...ama rabbimin ol demesi yetiyo biz ne yaparsak yapalım takdir O'ndan tevekkül bizen...kızını sana bağışlamış mevlam...
asiye bende 172 boya 83 kiloyum şu an...ama allahtan tuğsan 186 ya 110 kilo...taşıyabiliyo yanında beni anlayacağın o yüzden şanslıyım..fakat bu gidiş nereye kadar..daha 2. gelecek..bu kiloyla bi daha asla hamile kalmak istemem..kuzeye tam da bu kilomla kalmıştım..100 dalya dediğim gün doğurdum...yusyuvarlaktım
bir de ben düşsem o otların içine... sivasta kısın patatesli yemek yemekten içim dısıma cıktı. ablam izmirde ya benim, ayse diyor 4 bag yeşilliği 1 liraya alıyoruz, 5. bağ için de pazarlık ediyoruz diyor:)) burda bir demet nane bile 1 1 bucuk lira. o da nane bağı deil ağacı zatendünür ne otu haşlıcan..ben otlara bayılırım da..hele izmire gelince içine düştüm otun resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?