İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar hayırlı cumalar sizlere
esmacım sıkılma cnm zaten işin zor bide onları düşünme. İnşallah kısa zamanda eşinin işleride düzelir cnm. Hayta işte bazen sıkıcı bazen de baya eğlenceli oluyo acısıyla tatlısıyla geçiyor ömür. bende sıkılırdım herhalde senin yerinde olsam biliyorum biz bayanlar duramıyuoruz mutlaka takıyoruz.

Ben dün spora başladım bakalım ne olcak ne kadar kilo vercem benimde derdime bak demi. Kızım dün kucağımdan inmedi sanki nerdeydin geç geldin der gibi

günaydın asişim, nasılsın, hamlamış mısın? ben spora gitmeye basladıgım ilk günler otorup kalkamıyodum bile

günaydın asişim, nasılsın, hamlamış mısın? ben spora gitmeye basladıgım ilk günler otorup kalkamıyodum bile

Vlla ne yalan söyleyeyim Ayşe ilk başta baya zorlandım dedim ben buradan çıkamam bugün sonra alıştım gece boyuncada ağrım oldu ağrı kesici içince geçti şükür. Baya hamlamışım.

Vlla ne yalan söyleyeyim Ayşe ilk başta baya zorlandım dedim ben buradan çıkamam bugün sonra alıştım gece boyuncada ağrım oldu ağrı kesici içince geçti şükür. Baya hamlamışım.

ayy o kas agrıları 2 3 gün sürüyo, ama sonra alısacaksın. kaç gün gideceksin haftada?

bu arada kızlar benim hamile kaldıgım ay ovulasyonum (14.günüm) 29 ekime geliyordu. emre 27 ekim gecesi yola cıktı, hataya annesigile gitti, ben de ankaraya kendi annemlere gidecektim vazgectime evimde dinlenirim dedim. biz 26 ekimde sincap aradık, o gitti ben evde hep yattım:) sonraki zamanda da camları sildim, platese ve stepe gidiyordum, orda hopladım zıpladım, mutfak tezgahının üstüne cıkmıstım bişey almak için ordan düştüm:) bebiş o ay geldi:))) erken yumurtlamıştım ama ovulasyonda 2 3 gün yattım:) sonrasında da şükürler olsun nasıl ki tutunmus ki bebegim o kadar hoplayıp zıplamaya yine de benle kaldı, rabbim ol dedi oldu kuzum:)

Allah korumuş Ayşecim valla.Sincap tutunmuş.
bende hamile kaldığım ay ev taşımıştım düşün işte Allah tan bebek sağlıkla doğdu yani. Hep yüreğim ağzımdaydı.

rabbim ol dedikden sonra oluyor kızlar bende hamile kaldığım ay kuzenimin düğünü vardı adet günümden 4 gün önce kan testi verdim negatif çıktı gittim saçımı boyattım düğünde resmen asenalık yapdım nasıl oynadım stres attım hatta bi tanıdık kayganama bebe felan yok demi dmiş sonrada gerçi olsada durmaz ya demiş düğün bitti bir gün sonra idrar testi yaptım 2. çlzgiyi gördüm ama hamileykende yaptım ağır işler rabbim korudu oğlumu

gunaydınlar
esmacım uzulme canım allah en kısa zamanda refaha cıkarsın sızı hem madi hem manevi olarak kaygananada bısı demıyorum yani
dunru devam edıcenmı tekrar spora
ayse aman allah korumus canım o kadar hoplamaya zıplama gercı ben sıze hep dedım hc beklenmedık zamanda gelıyo dıye :)
aişim senınde sporun hayırlı olsun ıstedığın gıbı verırsın kıloları ınsalah
pınar msn her zaman acık bı durt yeter basındaysam sorularını cevaplarım canım
emelcım bakalım hayırlısıyla bı doktora gıt gel haber et
dun mısafırlerım vardı bu gunde gelıcekler ama gece yemeklı olucak bu sefer pöfff

Allah korumuş Ayşecim valla.Sincap tutunmuş.
bende hamile kaldığım ay ev taşımıştım düşün işte Allah tan bebek sağlıkla doğdu yani. Hep yüreğim ağzımdaydı.
evet hatırlıyorum, hatta o raziş de mi öyle olmuştu, ben de gecen yıl ev tasıdıgımda pek bir heveslenmiştim:))
aman insan bilmeyince daha rahat oluyormus:) ben bir de adam akıllı da ögrenemedim ki, aile hekimliğine kayıt yaptırmaya gittim, "gebelik var mı" dediler, ben de test vereyim dedim, emre de ertesi gün kendi kaydolmaya gittiğinde sonucu aldı, negatif demişler, biz de tamam dedik,zaten alısıgız o snuca, sonra beni dürttüler emre dedim sonuc kac ki negatif diyolar, bhcg olmuş 122, negatif diyo mallar, ben oley hamileyim dedim ama, emere ablamı arıyomus "demet ayse kendi kendine gelin güvey oluyo, hamile deil ama, bişeyler d, yoksa üzülecek diye" sonra dedim tüp bebek doktorumuzu ara:) tebrik etmiş sonucu duyar duymaz:)
anacım sen ramazanlarda böyle hergün misafir agırlıyodun, şimdi ne iş? sen de delisin valla, küçük cocukla ben hergün hergün hayatta cekemem valla

bu ara kaygana hasta aysecim 1 aydır yatak yorgan yatar kalkmadan nesı var deme psikolojık kısaca hastalık hastası gelen gıden bıtmez bıde aksam yemeklerı falan zaten bana kaldı sorma yani

Sehercim sende güzel yemek yapıyosun tabi hep yemekli misafir geliyo şaka bi yana kolay gelsin cnm çocukla yemekti misafirdi zor olur.

Ayşecim süpermiş ha eşinin öğrenme şekli bende sabah 6 da test yapmıştım hamileyim diye çığlık atmıştım eşim uykudan öle uyandı korkarak :))))

Esmacım öle valla Allah ım herşeye kadir. O kadar kötü bi zamandiki benim için ben demiştim bu ayda hamile kalmazsam uğraşmayacağım diye karar almıştım. O ay da kötüydü taşınma falan ev temizliği baya yoğundu Allah ım kısmet etti oldu işte. Herşeyin bi zamanı var zamanı gelmeden olmuyo işte. Sende iyi oynamışın haaa Aferin Batuya sıkı tutunmuş :))))

seherciğim seni çoook iyi anlıyorum canım bi ara bizde öyledik ve kayganalarımızda aynı bu arada hersey psikolojik benimkide hergün hasta bunaldım onun hastayım demesinden
ayşeciğim doyur miniğini de gel
asiye senin spora gitmenede ayrıca seviniyorum keske bende gidebilsem
dünürüm kızını gördün bizi unuttun valla

sağolasın Esmacim valla ben polikistik over olduğum için kilo vermem zor oluyo kilo aldıkçada adet olamıyorum sağlığım açısından iyi olacak inşallah . Keşke sende gidebilsen ama senin fazlan pek yok be güzelim bildiğim kadarıyla. ben 1,55 boy 72 kg dayım. evlendiğimde 58 kiloydum sonrasında doğum kontrol hapı bebek için hormonlar derken 65 ile hamile kaldım yani. O yüzden eski zamanlarıma dönmem lazım bide benim kocada sağolsun 57-58 kg dan yukarı çıkmaz zayıf yolda 10 gibi duruyoruz. o zayıf ben şişko :)))

valla sorma esma bu ara ıyıce bıktım yanı tamam hep hasta ama abarttı ya bişeyi yok 3 kere cekap yaptırılımı ya dellendım bu ara selen zaten ıyıce bunaltıyo sureklı tepemde bıde onla ılgılen hastane işleri aksama yemek yap bitmek bilmeyen cat kapı mısafırler seste cıkaramıyosun of kı of yani
valla ver asiyecim birazda dıyet yap daha cabuk gıtsın kılolar
ohh afiyet olsun ayse
bende yemeklerı sıraya dizdim corba fırında tavuk baharatlıpatates mantar sote pilav haslama ot salatası bide erse tarzı bişi saat 5 ten sonra baslarım pişirmeye artık tatlıda yok valla yeter bunlar

esmacım inşallah yoluna girer heerşey..üzme canını..rabbim bi kapıyı kapıyorsa birini açıyor...ibo da parasını alamıyorsa çıksın ne bekliyo başka bi iş bulur allahın izniyle...kayganayı da takma kafana...en nihayetinde aynı evde oturuyosunuz yüz yüze bakıcanız...
dünürüm hamarat arkadaşım benim..kızın da sana çeksin azcık yaa..oğlum rahat eder valla:)) ama sen canına acımıyosun seher ben hayatta yapamam..çocukla bi de yemekli misafir...geçen eşim çağırmış arkadaşını eşi ve 2 kızı var..yemek olarak dışardan balık söyledik..bi salata bi kaç meze yanına o kadar...en fazla böyle ağırlayabiliyorum valla kimse kusura bakmasın...
ayşecim sen kaç günde adet oluyosun ovulasyon gününü merak ettim bende şimdi sen yazınca...ama rabbimin ol demesi yetiyo biz ne yaparsak yapalım takdir O'ndan tevekkül bizen...kızını sana bağışlamış mevlam...
asiye bende 172 boya 83 kiloyum şu an...ama allahtan tuğsan 186 ya 110 kilo...taşıyabiliyo yanında beni anlayacağın o yüzden şanslıyım..fakat bu gidiş nereye kadar..daha 2. gelecek..bu kiloyla bi daha asla hamile kalmak istemem..kuzeye tam da bu kilomla kalmıştım..100 dalya dediğim gün doğurdum...yusyuvarlaktım

dünür ne otu haşlıcan..ben otlara bayılırım da..hele izmire gelince içine düştüm otun resmen..

gel sende ayse akşama
dunur nıye ses etmen sen
var ya hamileye yemek veren cennetlik yemin ederim saol canım, yollar uzak memleket sartları cetin((
mervecim ben 26 günde bir adet oluyordum. ve hiç sekmez 13, 14. gün ovulasyon oluyordu. preseed falan da kullandım ya ben ovulasyon testleriyle. ordan biliyorum, yumurta takibinde de öyle cıkıyordu. ilk erken yumurtladım onda da geldi güzel kızım
dünür ne otu haşlıcan..ben otlara bayılırım da..hele izmire gelince içine düştüm otun resmen..
bir de ben düşsem o otların içine... sivasta kısın patatesli yemek yemekten içim dısıma cıktı. ablam izmirde ya benim, ayse diyor 4 bag yeşilliği 1 liraya alıyoruz, 5. bağ için de pazarlık ediyoruz diyor:)) burda bir demet nane bile 1 1 bucuk lira. o da nane bağı deil ağacı zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…