var ya hamileye yemek veren cennetlik yemin ederimsaol canım, yollar uzak memleket sartları cetin ((
mervecim ben 26 günde bir adet oluyordum. ve hiç sekmez 13, 14. gün ovulasyon oluyordu. preseed falan da kullandım ya ben ovulasyon testleriyle. ordan biliyorum, yumurta takibinde de öyle cıkıyordu. ilk erken yumurtladım onda da geldi güzel kızım
bir de ben düşsem o otların içine... sivasta kısın patatesli yemek yemekten içim dısıma cıktı. ablam izmirde ya benim, ayse diyor 4 bag yeşilliği 1 liraya alıyoruz, 5. bağ için de pazarlık ediyoruz diyor:)) burda bir demet nane bile 1 1 bucuk lira. o da nane bağı deil ağacı zaten
valla dunur hardal var kaz ayağı ( yabani maydonoz) sütlü ot karısık canım bol lımon ve zeytınyağlı cok severım ben
bu ara ıyıce tuhaf oludm ben dısardan yıyemıyorum bısı hatta pasta bıle beyenemıyorum ağzımın tadı bozuldu sanki :)
yok canım o konuda ben esseği sağlam kazığa bağladım yani yeni bi gelen yok çok şükür şimdilik aman dahada olmasın canım zate bı rahat nefes alayım sonra kısmetse
ya kızlar ayda 2 kere ayrı günlerde yumurtlama olurmu birinde sağ yumurtalık diğerinde sol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?