İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla dunur hardal var kaz ayağı ( yabani maydonoz) sütlü ot karısık canım bol lımon ve zeytınyağlı cok severım ben
bu ara ıyıce tuhaf oludm ben dısardan yıyemıyorum bısı hatta pasta bıle beyenemıyorum ağzımın tadı bozuldu sanki :)

Son düzenleme:

evet hayatım yeşillik cenneti bura valla...bol bol yiyorum bu ara zaten..
canım 26 günde oluyorsan 14 gün geriye geldiğinde 12.günü yumurtlama günün senin...başlangıçtan 14 gün değil sondan geriye 14 gün sayacaksın doktorum demişti...aman neyse artık çok da önemli değil..

oohh afiyet şeker olsun...dünür ne bu ağız tadı meselesi..yoksaaa :18:

yok canım o konuda ben esseği sağlam kazığa bağladım yani yeni bi gelen yok çok şükür şimdilik aman dahada olmasın canım zate bı rahat nefes alayım sonra kısmetse

seher kız o kadar yemeği ben rüyamda bile yapamam yahu pek becerikli değilimdir :)))) maşallah Allah nazarlardan korusun..

valla kızlar benimde 1.72 boyum şuan 74 kiloyum ama bende 75 ile hamile kalmısdım ama evlendiğimde 65 kiloydum ben 68 bile razıyım bakalım olacakmı yarın tartılayım bi sıkı diyetteyim bakalım gitmişmi kilolar:))
seher ellerine sağlık süper menün

ya kızlar ayda 2 kere ayrı günlerde yumurtlama olurmu birinde sağ yumurtalık diğerinde sol

ya çünkü ben bazı aylar öyle oluyorum galiba önce sağ kasığım ağrıyor akıntım oluyo yumurtlama günümde bi kaç gün sonrada sol kasığım ağrıyo akıntım oluyo böyle durumlarda ikiz gebelikmi oluyor acaba bizim ailede var ikiz benimde hep içime ikiz doğuyor zaten 2. Hamileliğimde ikiz doğuracam galiba ben hahaa iş hayatım son bulur valla en az 4 sene düşünmüyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı

evet kızlar herkese günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum herkese ben temizlikle boğusuyorum dün akşam salonun perdelerini yakıdadım camını içden sildim koltukları sildim vitrini dokdüm bi halımla camım dıştan silinmesi kaldı sonra oturma odasına gireceğim bir mutfağım kalıyor oda haftaya artık her hafta 2 oda ancak oluyor geçen haftada kaygananın odaaıyla bizim odayı yaptım ama dün gece 2ye geliyordu yattığımda

Merhaba kızlar iyi haftalar herkese. Sabahtan arkadaşımın yerine baktım gelemedim herkes iyidir inşallah.

ıyı haftalar olsun bacılar sabahtan berı evı asındırdım cam kapı vıtrın perde halı koltuk mutfak tuvalet mısssssssssssssss gıbı oldu ama bıtttım arada bıde selen var doyur sula uyut :)
bu hafta mısafırım var ve ecıme ılk kez gelıyolaar sanırım cok pımpırık yaptım ve bıraz abarttım ama ıyı oldu valla bayram temızlığı gıbı el değmedık yer kalmadı

günaydın kızlar nasılsınız
emelciğim bugün doktora gidecek inşallah hayırlı haberlerle gelir
umarım herkes iyidir

Günaydın kızlar
Sehercim kolay gelsin yormuşun kendini için rahatlamıştır ama.
Benimde yapmam lazım ama şte hava biraz ısınsın diye bekliyorum.
Emel için hayırlısı olur inşallah.

gunaydınlar
havalar gene bozdu bu gun pazara gıdıcem ama cok soğuk
emelın allah yardımcısı olsun bu gun

selam kızlarrr valla 3 gün çalışıyorum diye fazla yazamıyorum biz iyiyiz günden güne alışıyoruz nisacım beni görür görmez adeeee çıkart meme dio kuzum bi öpseydin ananı diyorum o direk memeylen ilgilenio olsun bunada alıştım emelim hayırlı haberler olsunnn inş..
seher benimde teyzelerle ayın 22sinde günüm var bende kırklamam lazım sen banada gelsene
gülşenden haber alıo musun seher yazıo mu

valal mervecım bızım topiğede girmiyo girsede okuyo sadece canım ne olduğunu anlamadım tam ama gırmıyo faceten takıp edıyorum ıyı bı sorunu yok bıldüım kadarıyla idil sultan ıkı yasına bastı gecen hafta sonu doğum gunu vardı

kızlar ben çok yoğunum haberiniz olsun öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…