canım kolay gelsin, emel bu hafta hiç ugramadı deil mi, telefonu olan var mı?kızlar günaydın nasılsınız emelden haber yokmu hala çok merek ettim ben 3-4 aylığına diğer ofise geldim projeler birikmiş işler yoğun arada bi uğrarım
ohhhh ellerine sağlık, ben senin dediğin temizligi anca millet gittikten sonra yaparımıyı haftalar olsun bacılar sabahtan berı evı asındırdım cam kapı vıtrın perde halı koltuk mutfak tuvalet mısssssssssssssss gıbı oldu ama bıtttım arada bıde selen var doyur sula uyut :)
bu hafta mısafırım var ve ecıme ılk kez gelıyolaar sanırım cok pımpırık yaptım ve bıraz abarttım ama ıyı oldu valla bayram temızlığı gıbı el değmedık yer kalmadı
selam asişim, nasılsın? asya güzelliği nasıl?Günaydın kızlar
Sehercim kolay gelsin yormuşun kendini için rahatlamıştır ama.
Benimde yapmam lazım ama şte hava biraz ısınsın diye bekliyorum.
Emel için hayırlısı olur inşallah.
oyyyyy kuzu yaaa, direkt memeye mi sarılıyor, canım benim:) maşallah.selam kızlarrr valla 3 gün çalışıyorum diye fazla yazamıyorum biz iyiyiz günden güne alışıyoruz nisacım beni görür görmez adeeee çıkart meme dio kuzum bi öpseydin ananı diyorum o direk memeylen ilgilenio olsun bunada alıştımemelim hayırlı haberler olsunnn inş..
seher benimde teyzelerle ayın 22sinde günüm var bende kırklamam lazım sen banada gelsene
gülşenden haber alıo musun seher yazıo mu
saol razişim, maşallah senin de oğluş pek bir hareketli demek, allah bagıslasın:)selam kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim ama bundan sonra aranızdayım inşallah oğluşumla geçtik pc karşısına çok kıpırdak bir oğluşum var şuan ayaklarıyla pcyi eziyor elleriylede dokunmak için çırpınıyor ben sürekli oğluşumlayım 6 ay 6 günlük oldu geçmişi okuyamadım sanırım pınarcım ve cetrefillim hamiş allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz daha sonra bakacağım.
Biliyorsunuz cuma günü annemlere geçecektim. Cuma akşamdan gittik. Hafta sonu ordaydık. Ama benım kuzular maalesef başka yerde yatmadıkları için sabahı sabah ettik. Hergün 3 saat uyku ile duruyordum. Pazartesi tiroid için kontrolüme gittim. Hamile olduğumu söylemeye utandımAma hapı sordum bir sakıncası yok yalnız hamile kaldığınız zaman sizi her hafta çağıracağız dedi. İlacım günde 1 tane alıyordum 1,5 a çıktı.. neyse onu hallettik. Salı sabahtan küretaj için çıktık. Usg ye girdim. 6+3 olarak çıktı. Bakamadım bile ekrana ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım hastaneden.Tanıdık sayesinde hemen işlemlerim halledildi. Saat 10 da işlemim gerçekleşti Lokal anestezi oldum sözde ama resmen içimi parçaladılar bir yandan kalbimin acısı bir yandan utanç ölmek istedim.çok uzun sürmedi işlem. ama baya ağrılı oluyor.Allahım affetsin.İşlemden sonra annemlere gidecektim ama maalesef cenazemiz vardı o nedenle kayınvalidelere gitmek zorunda kaldım. onlara miyom varnış onu aldırdık dedim.oraya gittim ama yatamadım tabi hiç dinlenemedim desem yeridir. toplam 1 saat bile yatmamışımdır.z hastanede de yatmadım zaten. 15 dk anca yatmışımdır. daha fazla orada kalmak istemedim. Neyse benim işi hallettik. o sırada ablamında durumu belli olacaktı. Maalesef onunda bebeğini kaybettik Kalbi durmuş ve küretaj olacaktı. öğleden sonra akşam üzeri de o hastaneye yatış yaptı. telefonda o bir yandan ağlıyor bebeğim gitti diye ben ağlıyorum ama benim gözyaşlarım sahteymiş gibi hissediyordum. Kendimi çok gaddar hissettim. hayatımda hiç bu kadar utandığımı bilmiyorum. Aynı gün hem ablam hem ben küretaj olduk. Akşam 19 gibi daha fazla dayanamadım ve ablamın yanına gittim. Ona moral vermek istedim. Ama ne diyecektim. Ben isteğimle bir cana kıymışken ablam iki gözü iki çeşme bebeğim öldü diye ağlıyordu.Çok kötü birgün geçirdik anlayacağınız. Hala uyuyamıyorum. Ne zaman düzelirim bilmiyorum. bu arada ikizlerde hasta. öksürük buırun akıntısı iyice çektirmeye başladılar.Dün akşam evimize geldik. benden bu kadar kızlar.. Allahım bir daha yaşatmasın. Beni affetsin.. Nasıl unutacağım bilmiyorum ama çok zormuş...
kendinize iyi bakın...daha sonra gelmeye çalışırım.. biraz daha iyi olunca
günaydııın kızlar
nasılsınız? ben bu hafta şeker yüklemesi yapıcam için hep 2011 temmuz anneleri topiğindeydim. dün yapıldı, gecen ay lökositim de vardı ona da bakıldı. çok şükür herşey yolunda. ögleye kadar ac kalma dısında bir problemim olmadı
kızım da inceden inceden tepikleyip kaçıyo:) ayh ne büyük mutlulukmuş kızlar yaa, allah kimseye bu duyguyu aratmasın...
selam kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim ama bundan sonra aranızdayım inşallah oğluşumla geçtik pc karşısına çok kıpırdak bir oğluşum var şuan ayaklarıyla pcyi eziyor elleriylede dokunmak için çırpınıyor ben sürekli oğluşumlayım 6 ay 6 günlük oldu geçmişi okuyamadım sanırım pınarcım ve cetrefillim hamiş allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz daha sonra bakacağım.
Biliyorsunuz cuma günü annemlere geçecektim. Cuma akşamdan gittik. Hafta sonu ordaydık. Ama benım kuzular maalesef başka yerde yatmadıkları için sabahı sabah ettik. Hergün 3 saat uyku ile duruyordum. Pazartesi tiroid için kontrolüme gittim. Hamile olduğumu söylemeye utandımAma hapı sordum bir sakıncası yok yalnız hamile kaldığınız zaman sizi her hafta çağıracağız dedi. İlacım günde 1 tane alıyordum 1,5 a çıktı.. neyse onu hallettik. Salı sabahtan küretaj için çıktık. Usg ye girdim. 6+3 olarak çıktı. Bakamadım bile ekrana ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım hastaneden.Tanıdık sayesinde hemen işlemlerim halledildi. Saat 10 da işlemim gerçekleşti Lokal anestezi oldum sözde ama resmen içimi parçaladılar bir yandan kalbimin acısı bir yandan utanç ölmek istedim.çok uzun sürmedi işlem. ama baya ağrılı oluyor.Allahım affetsin.İşlemden sonra annemlere gidecektim ama maalesef cenazemiz vardı o nedenle kayınvalidelere gitmek zorunda kaldım. onlara miyom varnış onu aldırdık dedim.oraya gittim ama yatamadım tabi hiç dinlenemedim desem yeridir. toplam 1 saat bile yatmamışımdır.z hastanede de yatmadım zaten. 15 dk anca yatmışımdır. daha fazla orada kalmak istemedim. Neyse benim işi hallettik. o sırada ablamında durumu belli olacaktı. Maalesef onunda bebeğini kaybettik Kalbi durmuş ve küretaj olacaktı. öğleden sonra akşam üzeri de o hastaneye yatış yaptı. telefonda o bir yandan ağlıyor bebeğim gitti diye ben ağlıyorum ama benim gözyaşlarım sahteymiş gibi hissediyordum. Kendimi çok gaddar hissettim. hayatımda hiç bu kadar utandığımı bilmiyorum. Aynı gün hem ablam hem ben küretaj olduk. Akşam 19 gibi daha fazla dayanamadım ve ablamın yanına gittim. Ona moral vermek istedim. Ama ne diyecektim. Ben isteğimle bir cana kıymışken ablam iki gözü iki çeşme bebeğim öldü diye ağlıyordu.Çok kötü birgün geçirdik anlayacağınız. Hala uyuyamıyorum. Ne zaman düzelirim bilmiyorum. bu arada ikizlerde hasta. öksürük buırun akıntısı iyice çektirmeye başladılar.Dün akşam evimize geldik. benden bu kadar kızlar.. Allahım bir daha yaşatmasın. Beni affetsin.. Nasıl unutacağım bilmiyorum ama çok zormuş...
kendinize iyi bakın...daha sonra gelmeye çalışırım.. biraz daha iyi olunca
Merhaba kızlar
Emelcim geçmiş olsun cnm Ablanada sanada. Üzülmeni anlıyoırum ama zaqten hayatın zor toparlanıp bebelere bakman lazım .
Ayşecim pınarcım bizim kız iyi bu aralar oynuyo koşuyo keyfi yerinde ama az önce konuştum ateşi çıkmış dişten mi acaba diye düşünmeye başladım. Eve gidince görcez artık kayınvaldem ateş düşürücü vermiş 38 falanmış ateşi meraklanıyorum ne halde diye.
Pınarcım senin kız benimkinden büyük daha zevklidir ama yorucudur herhalde.
Ayşecim valla ilerde dahada hissedeceksin süper bişey
asişim maşallah asya kuzuma da ateşlenmiş ha, çok geçmiş olsun canım, inşallah cok zorlanmadan cıkarır dişi, allah saglık versin...Merhaba kızlar
Emelcim geçmiş olsun cnm Ablanada sanada. Üzülmeni anlıyoırum ama zaqten hayatın zor toparlanıp bebelere bakman lazım .
Ayşecim pınarcım bizim kız iyi bu aralar oynuyo koşuyo keyfi yerinde ama az önce konuştum ateşi çıkmış dişten mi acaba diye düşünmeye başladım. Eve gidince görcez artık kayınvaldem ateş düşürücü vermiş 38 falanmış ateşi meraklanıyorum ne halde diye.
Pınarcım senin kız benimkinden büyük daha zevklidir ama yorucudur herhalde.
Ayşecim valla ilerde dahada hissedeceksin süper bişey
ay yerim ben onu aysecim, ilerde nası da oltaya takılmış balık gibi vuracak, benimki şimdi kol kanat çıkarıyo göbeğimden sivri sivri.bu arada inş testlerin temiz çıkar canım.allah herkesin gönlüne göre versin inşşş
ela merve hanım artık kelimelerin çogunu söylyor, bitti,şişek(çiçek),şu(su),tedi(kedi),kuş,hala vs vs :) sıpa yaramazlaştı bu ara.
öğlen bi duş alim dedim akşama eltimin kızı 2 yaşına giriyo oraya gidecekmişiz, ela da banyoda beni bekliyo, kıza su sıçratmayayım diye musluk tarafına köşeye çekildim, yoruldum elimde duş fıskıyesi çömeldim yere ama çömelmez olaydım, musluğun başı ayıptır söylemesi benim popomdaki kuyruk kemiğime bi denk geldi, agladım duşta o kada canım yandı. çıkınca baktım morarmış.belimden zaten sağa sola dönemiyodum yatarken, şimdide oturup kalkarken canım yanıyo, allah sonumu hayır etsin inş. bizden de böyle kızlar öpüoom çok sizi
canım bizimki dısardan hareketi daha hissedemiyor sanırım, ya da biz onu anlamıyoruzGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Pınarcım sanırım dişten ateş düşürücü verince düşüyo 5 saat sonra falan gene ateşi çıkıo test ettim onayladım bakalım inşallah fazla huysuz etmez kızımı gece uyuyamadı hep sıçradı çığlıkla uyandı. Bizi zor günler bekliyo çıkana kadar sanırım ne güzel kız kızının konuşması bizimkide anne-dede- diyo bide arada baba diyo bakalım bide bişeyler diyo ama ben anlamıyorum bazen sohbet ediyoruz ama ben hiç bişey anlamıyorum. Bu arada geçmiş olsun cnm
Ayşecimsağolasın birkaçgün zorlar geçer inşallah. Bebeğin son zamanlarında biz eşimle karnıma yavaşça vuruyoduk oraya geliyodu seninde öle oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?