İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.c.tesi pazar sınavla geçti, üstümden bi yük kalktı darısı finallere inş. kendii çok yorgun hissediyorum artık son ay olduğu için midir bilmem ama üşeniyorum her eye, ayaga kalktığımda tansiyonum düşüyor ama geçiyor 5dkya. amma nazlı oldum he Emoştan haber var mı kızlar?benim cülük uyursa ben de yatacağım inşş :)

pınarcım sınavlardan kurtulmuşun dinlen biraz cnm zaten hamilesin çifte yorgunluk oluyo sana
Esmacım kolay gelsin cnm

kızlar günaydın nasılsınız emelden haber yokmu hala çok merek ettim ben 3-4 aylığına diğer ofise geldim projeler birikmiş işler yoğun arada bi uğrarım

günaydııın kızlar

nasılsınız? ben bu hafta şeker yüklemesi yapıcam için hep 2011 temmuz anneleri topiğindeydim. dün yapıldı, gecen ay lökositim de vardı ona da bakıldı. çok şükür herşey yolunda. ögleye kadar ac kalma dısında bir problemim olmadı

kızım da inceden inceden tepikleyip kaçıyo:) ayh ne büyük mutlulukmuş kızlar yaa, allah kimseye bu duyguyu aratmasın...

kızlar günaydın nasılsınız emelden haber yokmu hala çok merek ettim ben 3-4 aylığına diğer ofise geldim projeler birikmiş işler yoğun arada bi uğrarım
canım kolay gelsin, emel bu hafta hiç ugramadı deil mi, telefonu olan var mı?
ohhhh ellerine sağlık, ben senin dediğin temizligi anca millet gittikten sonra yaparım tuvaleti kapıyı bacaıyı kullandılar, ellediler diye ama su anda deil, şimdi totomu kaldırmam için teleferik falan kurmak geciyor içimden

Günaydın kızlar
Sehercim kolay gelsin yormuşun kendini için rahatlamıştır ama.
Benimde yapmam lazım ama şte hava biraz ısınsın diye bekliyorum.
Emel için hayırlısı olur inşallah.
selam asişim, nasılsın? asya güzelliği nasıl?

oyyyyy kuzu yaaa, direkt memeye mi sarılıyor, canım benim:) maşallah.

ayh pınardan alıntı yapmamısım, pınarcım gecmiş olsun canım, sınavları atlattın, inşallah gecersin derslerden, e haziranda da yok mu sınavlar onlara nasıl gideceksin?

pınar vizeyi hallettın ınsallah fınallerdee guzel olur canım
aman ayse ınsallah yuksek cıkmaz yuklemen ben hep ondan tırstıydım :)
valla ben mısafırden sonrada yaparım :) hastamıyım neyım bılmem takıntılı olduğum kesınde su an evı bı görsenız seloş kı dakkada sırke cevırdı buraya gırıp bakana kadar esssek sıpası
dunur nerelerdeseın sen canım
emelde yok ondan haberde yok
esmacık yoğunmus kolay gelsın
sınemlerden ses cıkmaz
aysede gelmez oldu

selam kızlar nasılsınız sizleri çok ihmal ettim ama bundan sonra aranızdayım inşallah oğluşumla geçtik pc karşısına çok kıpırdak bir oğluşum var şuan ayaklarıyla pcyi eziyor elleriylede dokunmak için çırpınıyor ben sürekli oğluşumlayım 6 ay 6 günlük oldu geçmişi okuyamadım sanırım pınarcım ve cetrefillim hamiş allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz daha sonra bakacağım.
Biliyorsunuz cuma günü annemlere geçecektim. Cuma akşamdan gittik. Hafta sonu ordaydık. Ama benım kuzular maalesef başka yerde yatmadıkları için sabahı sabah ettik. Hergün 3 saat uyku ile duruyordum. Pazartesi tiroid için kontrolüme gittim. Hamile olduğumu söylemeye utandım Ama hapı sordum bir sakıncası yok yalnız hamile kaldığınız zaman sizi her hafta çağıracağız dedi. İlacım günde 1 tane alıyordum 1,5 a çıktı.. neyse onu hallettik. Salı sabahtan küretaj için çıktık. Usg ye girdim. 6+3 olarak çıktı. Bakamadım bile ekrana ağlaya ağlaya gittim ağlayarak çıktım hastaneden.Tanıdık sayesinde hemen işlemlerim halledildi. Saat 10 da işlemim gerçekleşti Lokal anestezi oldum sözde ama resmen içimi parçaladılar bir yandan kalbimin acısı bir yandan utanç ölmek istedim.çok uzun sürmedi işlem. ama baya ağrılı oluyor.Allahım affetsin.İşlemden sonra annemlere gidecektim ama maalesef cenazemiz vardı o nedenle kayınvalidelere gitmek zorunda kaldım. onlara miyom varnış onu aldırdık dedim.oraya gittim ama yatamadım tabi hiç dinlenemedim desem yeridir. toplam 1 saat bile yatmamışımdır.z hastanede de yatmadım zaten. 15 dk anca yatmışımdır. daha fazla orada kalmak istemedim. Neyse benim işi hallettik. o sırada ablamında durumu belli olacaktı. Maalesef onunda bebeğini kaybettik Kalbi durmuş ve küretaj olacaktı. öğleden sonra akşam üzeri de o hastaneye yatış yaptı. telefonda o bir yandan ağlıyor bebeğim gitti diye ben ağlıyorum ama benim gözyaşlarım sahteymiş gibi hissediyordum. Kendimi çok gaddar hissettim. hayatımda hiç bu kadar utandığımı bilmiyorum. Aynı gün hem ablam hem ben küretaj olduk. Akşam 19 gibi daha fazla dayanamadım ve ablamın yanına gittim. Ona moral vermek istedim. Ama ne diyecektim. Ben isteğimle bir cana kıymışken ablam iki gözü iki çeşme bebeğim öldü diye ağlıyordu.Çok kötü birgün geçirdik anlayacağınız. Hala uyuyamıyorum. Ne zaman düzelirim bilmiyorum. bu arada ikizlerde hasta. öksürük buırun akıntısı iyice çektirmeye başladılar.Dün akşam evimize geldik. benden bu kadar kızlar.. Allahım bir daha yaşatmasın. Beni affetsin.. Nasıl unutacağım bilmiyorum ama çok zormuş...
kendinize iyi bakın...daha sonra gelmeye çalışırım.. biraz daha iyi olunca

saol razişim, maşallah senin de oğluş pek bir hareketli demek, allah bagıslasın:)

emelcim allah sabır versin, sana da ablana da cok gecmiş olsun. inşallah ablan en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebegi ona sımsıkı tutunur. allahım cok zor seyler yasamıssın, kendine iyi bak ki bak bebeklerin hastaymıs, onlara da iyi bakasın. rabbim tez zamanda ablanın da yüzünü güldürsün, çok sıkıntı yasadı kız, inşallah herşey onun için de yoluna girer.

sen de artık bu durumun psikolojisinden cok kısa zamanda kurtulmak zorundasın, idame ettirdigin bir hayatın var, allah kızına ve ogluna uzun saglıklı ömürler versin. yanındayım canım her zaman.

Merhaba kızlar

Emelcim geçmiş olsun cnm Ablanada sanada. Üzülmeni anlıyoırum ama zaqten hayatın zor toparlanıp bebelere bakman lazım .

Ayşecim pınarcım bizim kız iyi bu aralar oynuyo koşuyo keyfi yerinde ama az önce konuştum ateşi çıkmış dişten mi acaba diye düşünmeye başladım. Eve gidince görcez artık kayınvaldem ateş düşürücü vermiş 38 falanmış ateşi meraklanıyorum ne halde diye.
Pınarcım senin kız benimkinden büyük daha zevklidir ama yorucudur herhalde.

Ayşecim valla ilerde dahada hissedeceksin süper bişey

ay yerim ben onu aysecim, ilerde nası da oltaya takılmış balık gibi vuracak, benimki şimdi kol kanat çıkarıyo göbeğimden sivri sivri.bu arada inş testlerin temiz çıkar canım.allah herkesin gönlüne göre versin inşşş

aminn canım benim.nasılsın? prensimiz mşallah 6 aylık olmuş,yoruyo mu annesini sıpacık??

canım allah sabır versin,bi an önce unuttursun inş kolay değil tabi ama 2 bebişin var onlar için iyi olmak zorundasın. ablana da sabır versin allah, inş en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve allah kucağına almayı nasip eder bu defa.ufaklıklara da çok geçmiş olsun, öp yerime sıpacıklarıı kocaman emelcim.

maşallah asişim yerim ben onuu :) eger 38.5 u geçmeyen ateşse diştendir asişim ama daha da yükselirse ve ilaçla da düşmezse hemen dra götür ateş konusunda uzman oldum artık valla.allah şifa versin bi an önce canım.
ela merve hanım artık kelimelerin çogunu söylyor, bitti,şişek(çiçek),şu(su),tedi(kedi),kuş,hala vs vs :) sıpa yaramazlaştı bu ara.

öğlen bi duş alim dedim akşama eltimin kızı 2 yaşına giriyo oraya gidecekmişiz, ela da banyoda beni bekliyo, kıza su sıçratmayayım diye musluk tarafına köşeye çekildim, yoruldum elimde duş fıskıyesi çömeldim yere ama çömelmez olaydım, musluğun başı ayıptır söylemesi benim popomdaki kuyruk kemiğime bi denk geldi, agladım duşta o kada canım yandı. çıkınca baktım morarmış.belimden zaten sağa sola dönemiyodum yatarken, şimdide oturup kalkarken canım yanıyo, allah sonumu hayır etsin inş. bizden de böyle kızlar öpüoom çok sizi,

merveciim, sinemcim haftaya p.be yada cuma bekliyorum bana hee hazır sınav bitmişken. bi kaç güne ararım sizi konuşuruz. keşke diğer arkdaşlarla da görüşme fırsatımız olsaydı (

Meraba cancer hanım özelden mesaj yazamıyormuşum oyüzden burdan yazdım. Forumda yumurtlama testi hakkındaki bölümü okuyordum gördum ki o testleri sizde kullanmışsınız ve hergün çift çizgi görmüşsünüz şu an bende aynı durum var bana yardım edermisiniz fikriniz var mı benim konu ile ilgili. 31 mart reglyim 16. Günü çift çizgi oldu, 1 nisan çift çizgi, 2 nisan çift çizgi ve akıtı geldi çok az,3 nisan çift çizgi,4 nisan çift çizgi ve en koyusuydu buda,5 nisan çift çizgi ve çizgi azıcık silikleşti,6 nisan çift çizgi ve çizgi azıcık silikleşti, 7 nisan çift çizgi ve çizgi azıcık silikleştibugün kan testide yaptım regly olmama daha 2 hafta var gerçi ama negatif çıktı.sende çift çizgiler hep vardı ve hamile kalmıştın bende neden öyle olmadıki kafam çok karıştı ben her gün yumurtluyormuyum bende bir sorunmu var delirecem lütfennnn yardım edermisinnnnnn.

asişim maşallah asya kuzuma da ateşlenmiş ha, çok geçmiş olsun canım, inşallah cok zorlanmadan cıkarır dişi, allah saglık versin...

pınarcımmmmm çok geçmiş olsun, görünmez kaza işte, çok geçmiş olsun. elacık da dillenmiş iyice kendine de bebeğine de iyi bak canım benim, dikkat et, iyiden iyiye azalttın sen, darısı başıma olsun:18:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Pınarcım sanırım dişten ateş düşürücü verince düşüyo 5 saat sonra falan gene ateşi çıkıo test ettim onayladım bakalım inşallah fazla huysuz etmez kızımı gece uyuyamadı hep sıçradı çığlıkla uyandı. Bizi zor günler bekliyo çıkana kadar sanırım ne güzel kız kızının konuşması bizimkide anne-dede- diyo bide arada baba diyo bakalım bide bişeyler diyo ama ben anlamıyorum bazen sohbet ediyoruz ama ben hiç bişey anlamıyorum. Bu arada geçmiş olsun cnm

Ayşecimsağolasın birkaçgün zorlar geçer inşallah. Bebeğin son zamanlarında biz eşimle karnıma yavaşça vuruyoduk oraya geliyodu seninde öle oluyo mu

canım bizimki dısardan hareketi daha hissedemiyor sanırım, ya da biz onu anlamıyoruz ama sese cok duyarlı, ben ona sarkı falan söyleyince hemen vuruveriyor. babası konusunca onunla dinliyor, duruyor:) ayrıca keman sesini de sevmedi ama bağlamada oynuyor kızım, halk müzikci olacak:)

pınarcım normal tabi son aya girmişsin kolay mı hem karnında hem kucağında allah güçkuvvet versin hayırlısıyla kucağına al inşallahh. gülüm sen nasıl istersen benim için fark etmez sinemi ayarla ona göre ben evdeyim.. ne güzel olurdu keşke herkes gelse hep beraber toplaşsakk

razişim kocaman olmuş oğluşun maşallah adını ne koydun daha sık gelirsen ne ömutlu oluruz epey uzak kaldık :26:

cetrefilim gülüm doğumdan sonra en çok o tepikleri özledim bende uzun süre tepik atmazsa meraklanırdım ay nerde ne oldu die hadi kızım tepik at derdim hemen tepiklerdi. bide elini nereye koyarsan oraya yaklaşıo bi dene bakalım sıcaklığını hissedio. son zamanlarda feci oluo dışarıdan epey belli oluo dağ gibi inio çıkıo çooook güzel duygu cidden

sinem nerelerde kayboldu bu aralar gülsümde yok ..
hadi diğer sinem esra yeni doğum yaptı normal gelmemeleri ama çok özledik sizide herkes gelsinnn

emelimm öyle anlatmışsın ki içim doldu yüreğim burkuldu ama sanada hak vermedim değilim rabbim inşallah affeder gülüm sen dua et için ferahlar dimdik ayakta durman lazım iki tane beben var onların sana ihtiyacı var hayırlısı böyleymiş cnm üzme canını.. ablanada inanılmaz üzüldüm aynı şeyi bende yaşadım biliosun rabbim inş bidaha kısmet eder kucğına alır dualarımızda..

en kısa zamanda toparlada gel teyzemm sensiz olmazz

bize gelincee inanın işte daha az yoruluyorum benim kız yürüyünce fena oldu..şöle diyim tuvalet kağıdı mutfağa gelio fıstıklar açılıo kabuklar yerde oyuncaklar salonda yatak odasında her yerdeee..şahdı şahbaz oldu:86: çok alem ya yer silmek için viledayı almış eline kocaman evin için bi oraya bi buraya gezinio şimdi yoruldu sızdı benimde hedefim hazır o uyumuşken bende uyumakkkk hepinizi çoooook öperrrrr

asişim diş bizim ateşimizi 39,6ya bile çıkarttı ama sonrasında 3 tane azı dişi çıktı oyüzden olabilri ay çoook fenaydı bide huysuzdu

selaamm..
öncelikle kaybolmamın nedenini açıkliim..cumartesi eşimin iş arkadaşlarıyla ayvalık cunda adasına gittik..1 gece konaklamalı..tuğsan 1 hafta izin aldım diye geldi cuma akşamı..ayvalıktan bursaya geçelim 3-4 gün annenelere dedi..ananeye dedeye tam bi süpriz oldu..çat kapı..hava soğuktu ama olsun gezmeye gitmedik zaten...özlem giderdik..dün döndük..az oldu ama bu bile yetti..çok sevindiler annemler..oğlum ayvalıkta maskot oldu resmen..gece tavernaya eğlenmeye gittik..kucaktan kucağa gezdi..şarkılada alkışladı oynadı falan..şimdi evimizdeyiz kürkçü dükkanı hesabı..ama insan özlüyor evinin rahatlığını...

emel...canım kalbinin acısını anlamaya çalışıyorum..yaşamadım ama eminim çok üzücü sarsıcı bi olay bu yaşadığın..güçlü ol..kendini bırakma..senin nefesine muhtaç 2 bebe var...sen nefes alacaksın ki onlara hayat verceksin..seninle yoğurulup büyüyecekler..birey olacaklar...toparla kendini...allah yardımcın olsun kuzum...ablan için de ayrıca üzüldüm..ama herşey allahtan..inşallah en kısa zamanda yine gönderecektir mucizesini...dua en büyük desteğiniz şuan...duamı eksik etmiyorum sizden inan...

asiyecim diş olayı çok yorucu hele çalışınca..senin için dua edicem çabucak atlatın inşallah...asyacık çok hırpalanmasın...

pınar sınavlarının bitmesine sevindin canım..bravo valla sana..biri elinde biri karnında bi de sınav...inşallah emeklerinin karşılığı güzel notlar olarak döner sana...

dünür esmaa...içinizdeki temizlik canavarını banada yollasanız yaa...evi şu an görmeyin bence...yerde tüm oyuncaklar serili..arka odada gelen eşyalar yerleşecek..yıkananlar kuruyo kurutmalıkta...mutfak desen ooooo...yemek yok yiyecek..ve ben kk da laflıyorum..kocacım saolsun balık almaya gitti...seviyorum onu yaa...

ayşee şeker yüklemeni atlatmana sevindim..bende korkmuştum ama şükür diyet yapmak zorunda kalmadıydım..demek halk müziği hayranı bilge deniz hanım...ne güzel bi duygu dimi ayşecim..içinde bi hayat var...bir bedende 2 yürek..rabbim o yüreğin kollarında atmasını da nasip etsin sağlıcakla...

raziyecim oğluna maşallah 6 aylık olmuş bile..zaman ne çabuk geçiyo..artık daha çok gelmene sevindim bol bol konuşur dertleşiriz inşallah..

adaşım nisa alışıyo demek..zaman herşeye çare..nelere alışmadıkki şu hayatta...rabbim içimizi yakan şeylere alıştırmasın yüreğimizi yeterki..

benden şimdilik paydos dostlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…